2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

arkadaşlar benim tedavimde 19 kasımda başladı pazartesi yumurta toplama işlemim yapılacak.
biraz erken oldu çünkü bi tane yumurtam bayağı önden gitti doktor onu kaybetmek istemiyoruz o yüzden pazartesi toplama
işlemi yapılacak dedi. tahminen toplama işleminden 2,3 gün sonrada transfer yapılır.
inşallah hepimiz için hayırlısı olur. herkes boş şans . Allah yardımcınız olsun.

Kizlar bugun yapmamam gereken bisey yaptim transferimin 7. Gunu tahlil yaptirdim negatif cikti esimde dr u arayip haber verdi haliyle dr cok kizdi. 10 gunden once olmaz demis, ama 7. Gun tahlil yaptirip sonuc alanlar olmus . 3 gun sonra tekrar yaptiricam, nolur dua edin...

Merhaba

17 Kasım da ikinci kez transfere yaptırdım. Embriyolarım dondurulmuş olduğu için ikinci denemem olmasına rağmen çift embriyo transferi yapıldı. Transferin ikinci gününden itibaren azar azar lekelenmem başladı. 22 Kasım Perşembe (6.Gün) test yaptım negatifti. Canım sıkılsa da 6. gün testte çıkmayacağını düşünerek fazla moral bozmadım. Bugün lekelenmem arttı. Meerak edip test yaptım. çift çizgi çıktı, test pozitifti. Ancak bugün Climera bantımın değişim günüydü. Hormonel bir durum mu bilemedim. Yarın kan tahlili için hastaneye gideceğim. Umarım güzel cevaplar alırım. Hatta umarım isteyen herkes güzel cevaplar alır. Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

yok.cnm ya ben dee climera bant kullandim cogumuz da kullaniyoruz ya da onun muadili farkli bi ilac kullaniyoz bence cift cizgiyse hamilesin cnm simdiden hayirli olsun ama sen yine de bize haber ver kesin sonucu.

yok.cnm ya ben dee climera bant kullandim cogumuz da kullaniyoruz ya da onun muadili farkli bi ilac kullaniyoz bence cift cizgiyse hamilesin cnm simdiden hayirli olsun ama sen yine de bize haber ver kesin sonucu.

Leke şeklinde kanamam devam ediyor ama. Hatta artmaya başladı gibi. Açıkçası fazla umutlanmamaya çalışıyorum...

Arkadaşlarrrrr biraz önce gidip kan verdim. Heyecanla sonucu bekliyorummm. Dualarınızı eksik etmeyin lütfenn :)

Arkadaşlar testim pozitiiifffff... 198,3 çıktı değerleriimmm. Allahım bekleyen herkese versinnn :)

Cok sevindim , Allah tamamina erdirsin insallah arkadasim, transfer gunumuz ayni , bende dun kan tahlili yaptirdim neg cikti, bi umut 3 gun sonra tekrar yaptircam

Lütfen umutsuz olma. Pozitif düşün. Olmaması bizim suçumuz değil, biz sadece etkeniz... Eğer tutmadıysa üçüncü seferde şartlarını iyi hazırla. Uzun süre dinlen bol bol kitap oku eğlenebileceğin filmler izle. Düşünme ve stres yapma. Bende çok işe yaradı. Eminim hepimizde de aynı etkiyi gösterecek. Allah seni de isteyenleri de kavuştursun evladına.. Süreç zor değil aslında. Kendimiz stres yapıp zorlaştırıyoruz. İnanın zorlu süreç iyi haberi alınca başlıyor. İnanıyorum ki hepiniz yaşayacaksınız bu güzel duyguları. Yeterki inanın ve sakin olun. Sakın üzülme tamam mı sonuç olumsuz olursa.Ama diğer denemelerinden beni haberdar edersen sevinirim. Bu arada değerin ne çıktı..

Son düzenleme:
Amin cnm hepimizin inş. 9. gün değerim. Değer yorumlamaktan pek anlamıyorum. Anlayan arkadaşlar varsa ikiz mi acaba :)
vallahi cnm çok yüksek çıkmış benim 3. gün transferiydi 10. günde 114 çıktı ama dondurulmuşlarda değerler yüksek çıkıyomuş diye okumuştum değilse ikiz gibi duruyo inana

vallahi cnm çok yüksek çıkmış benim 3. gün transferiydi 10. günde 114 çıktı ama dondurulmuşlarda değerler yüksek çıkıyomuş diye okumuştum değilse ikiz gibi duruyo inana

Benimde içime öyle doğuyor :) Allahım herkese nasip etsinnn... Hepiniz için dua ediyorum..

Son düzenleme:
kizlar size bisey sorucam. persembe günü testim pozitif cikmisti ya merkezden beni bir daha test icin cagirmadilar. hani deger articak mi diye. dogrudan haftaya ultrason randevusu verdiler. sizce bu normal mi? bilemedim..

selamlar,
benimde cuma günü opum vardı,şimdi aradılar yarın sabah transferim olacak. 5.gün transferi olmasını çok istiyordum ama yine olmadı heralde yeterli kalitede embriyom yok bu ikinci denemem, 5.gün transferlerinin daha çok pozitif sonuç alması biraz ümitsizliğe götürüyo beni ama Allaha emanetiz artık :26:

Tesellin icin trsekkurederim canim galiba yanlis ifade ettim bu benim ilk tup denemem , dun tahlil yaptirdim sonuc 1,25 gibi bir sonuc cikti , tasdikli negatif yani, 17 kasimda transferim olmustu, 2 gun sonra kan tahlilini tekrarlicam bi umut cunku o gun transfern 10. Gunu oluyo, artik kismet bakalim bir mucize olur mu bilemem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…