Aramiza hosgeldin hayirlisi olsun, pozitif sonuclarini goruruz insallah
kasımda kimse tüp yaptırıyacak mı yahuu
yok.cnm ya ben dee climera bant kullandim cogumuz da kullaniyoruz ya da onun muadili farkli bi ilac kullaniyoz bence cift cizgiyse hamilesin cnm simdiden hayirli olsun ama sen yine de bize haber ver kesin sonucu.Merhaba
17 Kasım da ikinci kez transfere yaptırdım. Embriyolarım dondurulmuş olduğu için ikinci denemem olmasına rağmen çift embriyo transferi yapıldı. Transferin ikinci gününden itibaren azar azar lekelenmem başladı. 22 Kasım Perşembe (6.Gün) test yaptım negatifti. Canım sıkılsa da 6. gün testte çıkmayacağını düşünerek fazla moral bozmadım. Bugün lekelenmem arttı. Meerak edip test yaptım. çift çizgi çıktı, test pozitifti. Ancak bugün Climera bantımın değişim günüydü. Hormonel bir durum mu bilemedim. Yarın kan tahlili için hastaneye gideceğim. Umarım güzel cevaplar alırım. Hatta umarım isteyen herkes güzel cevaplar alır. Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
yok.cnm ya ben dee climera bant kullandim cogumuz da kullaniyoruz ya da onun muadili farkli bi ilac kullaniyoz bence cift cizgiyse hamilesin cnm simdiden hayirli olsun ama sen yine de bize haber ver kesin sonucu.
Arkadaşlar testim pozitiiifffff... 198,3 çıktı değerleriimmm. Allahım bekleyen herkese versinnn :)
Cok sevindim , Allah tamamina erdirsin insallah arkadasim, transfer gunumuz ayni , bende dun kan tahlili yaptirdim neg cikti, bi umut 3 gun sonra tekrar yaptircam
hayırlı olsun canım rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah kaçıncı gün değerin cnm bu??Arkadaşlar testim pozitiiifffff... 198,3 çıktı değerleriimmm. Allahım bekleyen herkese versinnn :)
hayırlı olsun canım rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah kaçıncı gün değerin cnm bu??
vallahi cnm çok yüksek çıkmış benim 3. gün transferiydi 10. günde 114Amin cnm hepimizin inş. 9. gün değerim. Değer yorumlamaktan pek anlamıyorum. Anlayan arkadaşlar varsa ikiz mi acaba :)
Arkadaşlar testim pozitiiifffff... 198,3 çıktı değerleriimmm. Allahım bekleyen herkese versinnn :)
vallahi cnm çok yüksek çıkmış benim 3. gün transferiydi 10. günde 114çıktı ama dondurulmuşlarda değerler yüksek çıkıyomuş diye okumuştum değilse ikiz gibi duruyo inana
cok tebrikler. Allah tamaina erdirsin insallah
Lütfen umutsuz olma. Pozitif düşün. Olmaması bizim suçumuz değil, biz sadece etkeniz... Eğer tutmadıysa üçüncü seferde şartlarını iyi hazırla. Uzun süre dinlen bol bol kitap oku eğlenebileceğin filmler izle. Düşünme ve stres yapma. Bende çok işe yaradı. Eminim hepimizde de aynı etkiyi gösterecek. Allah seni de isteyenleri de kavuştursun evladına.. Süreç zor değil aslında. Kendimiz stres yapıp zorlaştırıyoruz. İnanın zorlu süreç iyi haberi alınca başlıyor. İnanıyorum ki hepiniz yaşayacaksınız bu güzel duyguları. Yeterki inanın ve sakin olun. Sakın üzülme tamam mı sonuç olumsuz olursa.Ama diğer denemelerinden beni haberdar edersen sevinirim. Bu arada değerin ne çıktı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?