2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

Gökçee tebrik ederimm...

Sanırım topiğin ilk hamilesi sensin öyle mi

Hayırlı olsun inşallahh

Sorun neydi ve hangi merkezde tedavi oldunuz?

Bizlere de umut oldun teşekkürler

canım tebriklerr

geriye dönük okumamıştım bu yazını görmedimm

hayırlı olsunn

sorun neydi ve nerede tedavi oldunuz acaba?

canım naptın sonuç nedir?

kızlar ben de uzun bir aradan sonra tüp bebek yaptırmaya karar verdim ve geçen cuma ilk iğnemi oldum. bugün 3. iğnemi olucam ama birşey sormak istiyorum. adetimin 3. gününde kanamam kesildi. acaba gonal f iğne vuruluyorum ondan dolayı olabilir mi. sizde de böyle birşey oldu mu?

canım tebriklerr

geriye dönük okumamıştım bu yazını görmedimm

hayırlı olsunn

sorun neydi ve nerede tedavi oldunuz acaba?
sağol canım darısı başına inşallah biz sebepsiz grubundaydık ilk denememdi fertijinde tedavi görüyorum canım istanbulda inşallah sizinde pozitif haberlerinizi alırız canım

olabilir canım bende normalde 5-6 gün olurdum 4.günde bitti.bugün opum yapıldı 16 tane yumurtam toplanmış

canım maşallah yaa. kaç cc vuruluyordun iğneleri. ben 225 cc vuruluyorum salı günü kontrolüm bakalım ne boyuttalar. ne zaman transferin yapılacak peki bir de anestezi ile mi oldun opu?

sağol canım darısı başına inşallah biz sebepsiz grubundaydık ilk denememdi fertijinde tedavi görüyorum canım istanbulda inşallah sizinde pozitif haberlerinizi alırız canım

canım ne mutlu size :))

sebepsiz olması bir nebze de olsa iyidir

hadi hayırlı olsun canım

bizlere de hamile hamile dua et olur mu :))

canım ne mutlu size :))

sebepsiz olması bir nebze de olsa iyidir

hadi hayırlı olsun canım

bizlere de hamile hamile dua et olur mu :))
sağol canım da sebepsiz de zor oluyo benim 3 gebeliğim var kendiliğinden maalesef kaybettim bu ilk tüpüm dü sebebi olsa tedaviside olur şimdi içim içimi kemiriyo tatlım :18::18::18::18::18: nasıl olucak diye dualrım sizinle rabbim tez zamanda versin inşallah sizde dualarınızı eksik etmeyin sağlıkla alıyım bebeğimi kucağıma inşallahhh

olumlu düşün canım
genelde sebepsiz deniyor ama bir sebebi oluyor

eşinin sperm dna sına bakıldı mı?
genelde sebepsizlerde bu husus atlanıyor, sperm çok da olsa dnası bozuksa ya dölleyemiyor ya da bebek düşüyor,

inşallah bu kez yüzün güler, artık byük bir yükü attınız, gerisi dua ile Allaha emanet

yok canım ya herşeye bakıldı genetik analizler yapıldı eşime bana hatta ölen bebeğe bi sürü tahliiller yapıldı eşimde doktor hep onun hocalarına gittik aklına ne geldiyse yaptık maalesef sorun yok fertijinde lenfosit aşısı yapılıyo o yüzden seçtik orayı inşallahhh rabbim sağlılısını verir canım dua etmekten başka çarem yok anlıcan inşallahh bu sefer iyi olucak

olumlu düşün canım olacakla öleceğe çare yok demişler, bu kez sağ salim alacaksın kucagına buna inan...

o aşı nedir peki?

Amin canim bende oyle dusunuyorum lenfosit asisi cnm sayili merkezlerde var sebepsiz inf yada dusuk yasayanlara uygulaniyomus esimden kan alip bana veriyolar 3 kez yapildi sonra tup bebek yapildi simdi 2kez daha yapilacak hamilikten sonra hayirlisi olsun cnm hepimiz icin....

Gökçee tebrik ederimm...

Sanırım topiğin ilk hamilesi sensin öyle mi

Hayırlı olsun inşallahh

Sorun neydi ve hangi merkezde tedavi oldunuz?

Bizlere de umut oldun teşekkürler

Teşekkür ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Sorun eşimdeydi. Açıkçası ilk tüp bebek transferine 2 gün kalaya kadar sorunun bende olduğunu düşünüyordum. Aslında bana konulmuş herhangi bir tanı yoktu bir doktor herşey normal diyordu bir doktor da pco olduğumu söylüyordu. . Ama benim tüpler açık eşimin sperm sayıları iyiydi. İlk transfer öncesi laboratuara sorduğumda eşimde sperm hareket yavaşlığı olduğunu öğrendim. İlk tüp bebek transferim stresli ve zor bir dönemime denk geldiği için tutmadı. Hayal kırıklığımı ve öfkemi anlatamam. İkincisi için 3 ay bekledim. Vitamin ve folikasiti bu 3 aylık süreçte kullandım. 3. ayın ilk adet gününden itibaren Climera bantımı kullandım ve transfer sonrası için iş yerimden 15 günlük izin aldım. Tüm dinlenme sürem boyunca da bol bol kitap okudum, film izledim, internette takıldım. Kafam ve içim çok rahat inancım çok yüksekti. Hiç transferi düşünmedim. Et ve balık yemek transfer döneminde çok önemli. Bol bol ananas yediğim içinde hiç kabız olmadım. Elbette gaz sancılarım ve kasık bel ağrılarım oldu.Buna rağmen transferin 6. günü bir arkadaşımın zoruyla idrar testi yaptım negatifti. Hiç üzülmedim içimden birşey bunun pozitife dönmeyeceğini bilemezsin dedi. 2 gün sonra lekelenmem üzerine yine test yaptım. Pozitifti. Dün de kan testinde netleşti.

Öncelikle transfer yaptıracak arkadaşların doktoruna güvenmesi çok önemli. Doktorunuz size güven vermiyorsa bırakın ve kendinizi güvendiğiniz bir doktora emanet edin. Benim doktorum Prof.Dr.Bülent Baysal. Herhangi bir merkeze bağlı değil. Ama tüp bebek konusunda uzman. Kontrolleri kendi muayenehanesinde yapıyor. Transfer için de Florance Nigthingale Gayrettepe hastanesini kullanıyor. Ama kendisine çok güveniyorum ve boşa çıkmadı. Şimdi Florance Nigthingale diyince çok pahalı olduğunu düşünmeyin. Kesinlikle hastasını sömüren bir doktor değil. Bu konuda deneyen bütün arkadaşlarıma sakin kalmalarını öneriyorum. Önce kendinize sonra doktorunuza güvenin sonrada dualarınızı eksik etmeyin.

İki denemede tutturamayan arkadaşlara söylüyorum. Doktorunuza gidin ve histeroskopi (rahime kamerayla girip neden embriyoyu tutmadığına bakıyorlar) istiyorum ben diyin. Bu başarı oranınınızı %20 daha da arttırıyor. Benim doktorumda ikinci tutmazsa rahime bakalım demişti. Her doktor yapmıyor bunu ama isteyin yeter.

Ben bunun için emek harcayan, fedakarlık eden, zaman ayıran ve herşeyden çok isteyen tüm anne adaylarının sonunda yüzünün güleceğine inanıyorum. Yeterki siz de inanın.

Allah tamamına erdirsin cnmm. Sağlıklı bir bebek ve rahat bir hamilelik nasip etsin.. Artık kendine daha dikkat etmelisin :) Darısı diğer arkadaşlarımıza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…