Kizlar bugun test yaptirdim 8.gunu transferimin 38.5 yani hamileyim kizlarrrr soktayim hala rabbim saglikla kucagima almami nasip etsin allah tamamina erdirsin diyorum darisi hepinizin basina rabbim hepinizin yuzun guldurur insallah dualarinizi eksik etmeyin dualarim sizinle
Kizlar bugun yapmamam gereken bisey yaptim transferimin 7. Gunu tahlil yaptirdim negatif cikti esimde dr u arayip haber verdi haliyle dr cok kizdi. 10 gunden once olmaz demis, ama 7. Gun tahlil yaptirip sonuc alanlar olmus . 3 gun sonra tekrar yaptiricam, nolur dua edin...
Ev sahibi, hic yoksun buralardaaaa, sahipsiz birakma bizi ;(
sağol canım darısı başına inşallah biz sebepsiz grubundaydık ilk denememdi fertijinde tedavi görüyorum canım istanbulda inşallah sizinde pozitif haberlerinizi alırız canımcanım tebriklerr
geriye dönük okumamıştım bu yazını görmedimm
hayırlı olsunn
sorun neydi ve nerede tedavi oldunuz acaba?
olabilir canım bende normalde 5-6 gün olurdum 4.günde bitti.bugün opum yapıldı 16 tane yumurtam toplanmış
sağol canım darısı başına inşallah biz sebepsiz grubundaydık ilk denememdi fertijinde tedavi görüyorum canım istanbulda inşallah sizinde pozitif haberlerinizi alırız canım
sağol canım da sebepsiz de zor oluyo benim 3 gebeliğim var kendiliğinden maalesef kaybettim bu ilk tüpüm dü sebebi olsa tedaviside olur şimdi içim içimi kemiriyo tatlım :18::18::18::18::18: nasıl olucak diye dualrım sizinle rabbim tez zamanda versin inşallah sizde dualarınızı eksik etmeyin sağlıkla alıyım bebeğimi kucağıma inşallahhhcanım ne mutlu size :))
sebepsiz olması bir nebze de olsa iyidir
hadi hayırlı olsun canım
bizlere de hamile hamile dua et olur mu :))
sağol canım da sebepsiz de zor oluyo benim 3 gebeliğim var kendiliğinden maalesef kaybettim bu ilk tüpüm dü sebebi olsa tedaviside olur şimdi içim içimi kemiriyo tatlım :18::18::18::18::18: nasıl olucak diye dualrım sizinle rabbim tez zamanda versin inşallah sizde dualarınızı eksik etmeyin sağlıkla alıyım bebeğimi kucağıma inşallahhh
yok canım ya herşeye bakıldı genetik analizler yapıldı eşime bana hatta ölen bebeğe bi sürü tahliiller yapıldı eşimde doktor hep onun hocalarına gittik aklına ne geldiyse yaptık maalesef sorun yok fertijinde lenfosit aşısı yapılıyo o yüzden seçtik orayı inşallahhh rabbim sağlılısını verir canım dua etmekten başka çarem yok anlıcan inşallahh bu sefer iyi olucakolumlu düşün canım
genelde sebepsiz deniyor ama bir sebebi oluyor
eşinin sperm dna sına bakıldı mı?
genelde sebepsizlerde bu husus atlanıyor, sperm çok da olsa dnası bozuksa ya dölleyemiyor ya da bebek düşüyor,
inşallah bu kez yüzün güler, artık byük bir yükü attınız, gerisi dua ile Allaha emanet
yok canım ya herşeye bakıldı genetik analizler yapıldı eşime bana hatta ölen bebeğe bi sürü tahliiller yapıldı eşimde doktor hep onun hocalarına gittik aklına ne geldiyse yaptık maalesef sorun yok fertijinde lenfosit aşısı yapılıyo o yüzden seçtik orayı inşallahhh rabbim sağlılısını verir canım dua etmekten başka çarem yok anlıcan inşallahh bu sefer iyi olucak
canım naptın sonuç nedir?
canımm geldim,
çikolata kisti ağrılarımla uğraşıyorum halime şükür(
kızlar aranızda çikolata k. ile tedavide olup, kisti büyüyen var mı?
bayanlar ben de dün transfer oldum.bugün okuldayım :) dün baya dinlendm.doktor yarın normal hayata devam et dedi.ben de ediyom :)
Gökçee tebrik ederimm...
Sanırım topiğin ilk hamilesi sensin öyle mi
Hayırlı olsun inşallahh
Sorun neydi ve hangi merkezde tedavi oldunuz?
Bizlere de umut oldun teşekkürler
nerde hangi mrkezde yaptırdın kaçıncı denemen hemen okula git demeleri ilginç
Kizlar bugun test yaptirdim 8.gunu transferimin 38.5 yani hamileyim kizlarrrr soktayim hala rabbim saglikla kucagima almami nasip etsin allah tamamina erdirsin diyorum darisi hepinizin basina rabbim hepinizin yuzun guldurur insallah dualarinizi eksik etmeyin dualarim sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?