kızlar ben de uzun bir aradan sonra tüp bebek yaptırmaya karar verdim ve geçen cuma ilk iğnemi oldum. bugün 3. iğnemi olucam ama birşey sormak istiyorum. adetimin 3. gününde kanamam kesildi. acaba gonal f iğne vuruluyorum ondan dolayı olabilir mi. sizde de böyle birşey oldu mu?
kizlar size bisey sorucam. persembe günü testim pozitif cikmisti ya merkezden beni bir daha test icin cagirmadilar. hani deger articak mi diye. dogrudan haftaya ultrason randevusu verdiler. sizce bu normal mi? bilemedim..
selamlar,
benimde cuma günü opum vardı,şimdi aradılar yarın sabah transferim olacak. 5.gün transferi olmasını çok istiyordum ama yine olmadı heralde yeterli kalitede embriyom yok bu ikinci denemem, 5.gün transferlerinin daha çok pozitif sonuç alması biraz ümitsizliğe götürüyo beni ama Allaha emanetiz artık :26:
Allah tamamına erdirsin cnmm. Sağlıklı bir bebek ve rahat bir hamilelik nasip etsin.. Artık kendine daha dikkat etmelisin :) Darısı diğer arkadaşlarımıza :)
testsonucumm 641 çıktı darısı tüm isteyenlerin başına
testsonucumm 641 çıktı darısı tüm isteyenlerin başına
hayirli olsun cnm kacinci gun degerin?testsonucumm 641 çıktı darısı tüm isteyenlerin başına
cnm fazla dusunme onlar hamilelikten bebegimmm:))Arkadaşlar benim bugün transferin 8. günü dr. 13.gün test yapalım dedi ama bende merak dorukta.
Sizlere bir sorum var ,gün aşırı progestan iğne kullanıyorum kullanan var mı ve bu iğne göğüste acı hassasiyet yapar mı? göğüslerim acıyor çok ,gebeliktendir inş. diyorum ama iğne etkisi de olabilir mi? ha bir de hep yorgunum ,hasta gibi hissediyorum kendimi. lütfen bilgisi olan arkadaşlar beni de bilgilendirin
[sıze=3]test[/sıze][sıze=3]sonucumm 641 çıktı[/sıze] darısı tüm isteyenlerin başına
gelince bana burdan yazar misin doktorun hakkinda bise sorcam.ozel msj da yolladım bu sefer kesin geldi ama:)
yazdim cnm hem de 2 tane:))evet msjin 100 u gecmis artik ozelden cvp atabilirsin:))cnm geldim,burdayım ama şimdi de sen yoksun..biz bi türlü kavuşamayacak mıyız?özelden yazma hakkım var sanırım bu 101. msjım oldu sayende :)
özeldeki msjı gördüm okudum.sor bakalım sormanı bekliyorum..ister özelden sor,ister burdan..meraklarda bıraktın beni yaw :))
yazdim cnm hem de 2 tane:))evet msjin 100 u gecmis artik ozelden cvp atabilirsin:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?