2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

Evet benim de kanamam kesilmişti. Gayet normal bir durum. Yumurtalıkları uyarmaya başlıyor çünkü. Endişe etme sakın..

kizlar size bisey sorucam. persembe günü testim pozitif cikmisti ya merkezden beni bir daha test icin cagirmadilar. hani deger articak mi diye. dogrudan haftaya ultrason randevusu verdiler. sizce bu normal mi? bilemedim..

Normal. Bende doktorumu aradım. Değerimi sordu bazı ilaçları bırakmamı istedi ve 10 gün sonra gel dedi :) Ne ironik ama :)

Ama canım sen başından yenilgiyi kabul etmişsin. Olmaz ki böyle. Onu sen bilemezsin. Senin bu sefer başarılı olacak demen beynine bu sinyalleri göndermen lazım. 3. gün 4. gün veya 5. gün embroyosu olması inan önemli değil. Bu embriyonun kalitesizliğini göstermez. Geçen gün Habertürk te bir profesörü izledim. Keşke sende izleyebilmiş olsaydın ne demek istediğimi anlardın. bak başarılı olacak göreceksin. Lütfen öncelikle kendine inan.

mutlu80 tebrik ederim cnm......
sabah esim ve ben kan testlerimizi vericez esim sperm testi de vericek...hayirlisii

Arkadaşlar benim bugün transferin 8. günü dr. 13.gün test yapalım dedi ama bende merak dorukta.
Sizlere bir sorum var ,gün aşırı progestan iğne kullanıyorum kullanan var mı ve bu iğne göğüste acı hassasiyet yapar mı? göğüslerim acıyor çok ,gebeliktendir inş. diyorum ama iğne etkisi de olabilir mi? ha bir de hep yorgunum ,hasta gibi hissediyorum kendimi. lütfen bilgisi olan arkadaşlar beni de bilgilendirin

cnm fazla dusunme onlar hamilelikten bebegimmm:))

Cnm ben hergun oldum progestan hicc oyle belirtim olmadi sadece utku halum vardi 8.gunde aldim pizitif haberini ilactan degil hamileliktendir insallahh cnm

gelince bana burdan yazar misin doktorun hakkinda bise sorcam.ozel msj da yolladım bu sefer kesin geldi ama:)

Son düzenleme:
gelince bana burdan yazar misin doktorun hakkinda bise sorcam.ozel msj da yolladım bu sefer kesin geldi ama:)

cnm geldim,burdayım ama şimdi de sen yoksun..biz bi türlü kavuşamayacak mıyız?özelden yazma hakkım var sanırım bu 101. msjım oldu sayende :)
özeldeki msjı gördüm okudum.sor bakalım sormanı bekliyorum..ister özelden sor,ister burdan..meraklarda bıraktın beni yaw :))

yazdim cnm hem de 2 tane:))evet msjin 100 u gecmis artik ozelden cvp atabilirsin:))

Merhaba Kızlar,

Benimde trasnferimin 8.günü. Esasında 24.11 de transfer oldum. Kasık ağrım var bide arada sinir geliyor bana:)) Çokta merak ediyorum rabbim hayırlısı ise bütün isteyenlere versin bu duygudan mahrum bırakmasın. Acaba idrar testi yapsam çıkarmı nedersiniz? Bu arada ilk denemem.

sakın yapma canım.8.günde idrarda negatif çıktı çok ağladım çok üzüldüm.dün 12. günümdü sonuç pozitif:) sabret yapma derim cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…