2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

c
anim hayirli olsun transferin ama nasil 8. günün oluyo 24 kasimda yaptirdiysan :S bi yanlislik olmasin

insallah gebeliktendir canim. sen bol bol su ic ve dinlen..insallah pozitif sonucu alacaksin

merhaba kızlar bakıyorumda kasımda ne çok hamile çıkarmışız hepimize uğurlu olur inşallah bende bu akşam 4.iğnemi olacağım haftayada yumurtalarım toplanır sanırım bu cumada ultrasona gideceğim inşallah yumurtalarım çoğalmıştır benim genelde yumurtalarım çok az oluyo oda moralimi bozuyo gene de hayırlısı olsun inşallah bende diğer arkadaşlar gibi hamileliği tadarım bu benim 4.denemem olacak Allah kısmet ederse nasip artık....

Ya, ağzınız bal yesin arkadaşlar. allah gönlünüze göre versin.teşekkürler.
yaaa ben bal sevmem benim agzim cikolata yas pasta filan yese olur mu:))))
msn ede ekledim seni.msnim açık ordan yaz istersen..
tmm cnm yeni gordum bilsem ordan yazardim
cnm senin daha 3. gunun eger 24 unde olduysa transferin galiba sen opudan itibaren sayiyosun.hayir cikmaz cnm nerden baksan idrar testi icin 6 gun filan daha beklemen lazim hatta o bile erken..
sakın yapma canım.8.günde idrarda negatif çıktı çok ağladım çok üzüldüm.dün 12. günümdü sonuç pozitif:) sabret yapma derim cnm.
hayirli olsun cnm benim Allah bize de nasip eder insallah.

merhaba kızlar bakıyorumda kasımda ne çok hamile çıkarmışız hepimize uğurlu olur inşallah bende bu akşam 4.iğnemi olacağım haftayada yumurtalarım toplanır sanırım bu cumada ultrasona gideceğim inşallah yumurtalarım çoğalmıştır benim genelde yumurtalarım çok az oluyo oda moralimi bozuyo gene de hayırlısı olsun inşallah bende diğer arkadaşlar gibi hamileliği tadarım bu benim 4.denemem olacak Allah kısmet ederse nasip artık....

hayirli olsun canim tedavin..insallah pozitifleri görürsün moralini yüksek tut. niye olmasin yumurtan olacak hic merak etme sen...

turquossecim nasilsin? calismalara devam di mi :) en kisa zamanda bebis haberlerini bekliyorum canim.

hayirlisi ins cnm hangi igneden vuruluyosun kac doz?moral bozaxak bise yok cnm bnm 32 yumurtam toplandi geriye 3 tane kalmisti dusun yani donduracak kadar bile kalmadi az olsun oz olsun bence

turquossecim nasilsin? calismalara devam di mi :) en kisa zamanda bebis haberlerini bekliyorum canim.
hahaha kiz anam daha bi turlu calisamadik adetim bitmedi bi bitse gor bak ciftrr cifter dogurucam :))))keci boynuzu kur de iciriom benmkine daha ne yapim:))))

hahaha kiz anam daha bi turlu calisamadik adetim bitmedi bi bitse gor bak ciftrr cifter dogurucam :))))keci boynuzu kur de iciriom benmkine daha ne yapim:))))

oh yarasin... o keci boynuzu cok iyi gercekten bi de ari sütü, findik fistik :)))
bizim de icmedigimiz yemedigimiz bisey kalmadi valla yaa :))) koc yumurtasini bile denedik :)))))
insallah cifter cifter gelsin hepimiz hakettik cok bekledik...

hayirlisi ins cnm hangi igneden vuruluyosun kac doz?moral bozaxak bise yok cnm bnm 32 yumurtam toplandi geriye 3 tane kalmisti dusun yani donduracak kadar bile kalmadi az olsun oz olsun bence

canım gonal f vuruyorum 300 ml hayırlısı olsun devlette son hakkım benim %80 ini devlet ödüyordu inşallah hamile olacağım bu sefer transferden sonra neler yaptınız ne kadar yattınız mesela transferden sonra yarım saat yeterli denip eve gönderiyorlar genelde gerçi tutacağı varsa zaten her halükarda tutar ben ankarada yaptırıyorum yaş 32 bide hareket ettikce acaba bişey oldumu duruyomu ordamı diye düşünmekten kendimi alamıyorum ne kadar az düşünce o kadar çabuk hamilelik sanırım...

transferden sonra ben toplam 5 dakika yattim onunla hic bi ilgisi yok. ama eve gelince genel olarak dinlendim ve moralimi yüksek tutmaya calistim. özellikle ilk 3 gün.

Yumurta toplama tarihim 19.11.2012 transfer tarihim de 24.11.2012. bana yumurta toplandıktan sonraki gün sayıyosun demişlerdi yanlışmı saydım?

canım hayırlı olsun transferin inşallah hamilesindir ama transferden sonra sayman lazım sen yanlış anlamışsın sanırım sen rahat ol yeter ...inşallah bende sana söylediğim gibi rahat olabilirim...

Yumurta toplama tarihim 19.11.2012 transfer tarihim de 24.11.2012. bana yumurta toplandıktan sonraki gün sayıyosun demişlerdi yanlışmı saydım?

bugün 3. günün bi tanem. test icin daha coook erken. sakin test yapip moralini bozma. biraz sabir...

canım hayırlı olsun transferin inşallah hamilesindir ama transferden sonra sayman lazım sen yanlış anlamışsın sanırım sen rahat ol yeter ...inşallah bende sana söylediğim gibi rahat olabilirim...

Amin inşallah hepimiz için hayrlısı olur. Bana öle demişlerdi demek yanlış anladım. Test tarihimde 3.12.2012 o zaman da 10.gün oluyor. Ama garip bir açım ekşi çekiyor. Kasıklarım ağrıyor ama regl olacakmış gibi ee bu kadar erken belirti olmaz psikolojik bunlar hep. Tedavi aşamasında çok rahattım ama şimdi ister istemez hem heyecana kapılıyorum hemde umutsuzluğa.
Bişey daha sorucam. Progestan iğne oluyorum test olana kadar. Acaip başım dönüyo gibi aslında dönmek te değilde gözüm dönüyo gibi garip bişey sizde de yaptımı. Çünkü iğne olmaya başladım bu sorun başladı.

sakın yapma canım.8.günde idrarda negatif çıktı çok ağladım çok üzüldüm.dün 12. günümdü sonuç pozitif:) sabret yapma derim cnm.

oh ne güzel tebrik ederim darısı bütün isteyenlerin başına. Zaten 8. günde değilmiş benim. transferden sonra sayıyormuşsun. Banada toplama tarihinden sonraki gün demişlerdi.

inşallah bence hamilesin bazı kişilerde erken belli edebiliyor hayırlısı sen moralini sakın bozma reglye benziyormuş zaten belirtileri hamile olan arkadaşlar o şekilde söylüyordu sakin ol ve rahat ol umutsuzluğuda aklında çıkar olacak de içinden zaten rahme koyduklarında hamile oluyosun bi nevi bebişinde tutunmuştur da hepimiz birde senin için seviniriz söylediğin iğneden değilde başka bir ilaçtan benim felaket başım dönmüştü ve bulantım olmuştu ama hamilelikten değildi o zaman ilaçların etkisiydi bence seniinki hamilelikten canım bizlerle paylaşmayı unutma merakla takip edeceğim morall bozmak yok... :)

Canım yaa inşallah hayırlısı ile dediğin gibi olur ne bileyim bazen evet olucak diyorum bazende dur bu kadar umutlanma diyorum. Regl ağrısını hissedincede umutsuzluğa kapılıyorum ister istemez. Garip bir baş dönmesi aslında dönme de değil göz dönmesi rabbim hayırlara yorsun. Cümlemizinkiyle birlikte herkese dua ediyorum bol bol. Ben o kadar umutlanmıyım bide terside çıkabilir herşey bizler için . Psikolojik te olabilir dimi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…