ayyyyy koc yumurtasi mi dusundugum sey mi ayyyyyyyy..:))))bekleyin beni eksinlardan sonra size ne haberlerle gelcem:))tupde de oyle demistim ama sonucu gorduk:)))oh yarasin... o keci boynuzu cok iyi gercekten bi de ari sütü, findik fistik :)))
bizim de icmedigimiz yemedigimiz bisey kalmadi valla yaa :))) koc yumurtasini bile denedik :)))))
insallah cifter cifter gelsin hepimiz hakettik cok bekledik...
ben 3 saate yakin yattim.cnm evde ds surekli yatmadim bazen dolandim evin icinde ama is yapmadim.canım gonal f vuruyorum 300 ml hayırlısı olsun devlette son hakkım benim %80 ini devlet ödüyordu inşallah hamile olacağım bu sefer transferden sonra neler yaptınız ne kadar yattınız mesela transferden sonra yarım saat yeterli denip eve gönderiyorlar genelde gerçi tutacağı varsa zaten her halükarda tutar ben ankarada yaptırıyorum yaş 32 bide hareket ettikce acaba bişey oldumu duruyomu ordamı diye düşünmekten kendimi alamıyorum ne kadar az düşünce o kadar çabuk hamilelik sanırım...
hani surekli yatiyoruz ya ayaga kalkinca benim de basim donerdi sen de oyle olabilir mi?yoksa oturdugun yerde mi basin donuyo?Amin inşallah hepimiz için hayrlısı olur. Bana öle demişlerdi demek yanlış anladım. Test tarihimde 3.12.2012 o zaman da 10.gün oluyor. Ama garip bir açım ekşi çekiyor. Kasıklarım ağrıyor ama regl olacakmış gibi ee bu kadar erken belirti olmaz psikolojik bunlar hep. Tedavi aşamasında çok rahattım ama şimdi ister istemez hem heyecana kapılıyorum hemde umutsuzluğa.
Bişey daha sorucam. Progestan iğne oluyorum test olana kadar. Acaip başım dönüyo gibi aslında dönmek te değilde gözüm dönüyo gibi garip bişey sizde de yaptımı. Çünkü iğne olmaya başladım bu sorun başladı.
ayyyyy koc yumurtasi mi dusundugum sey mi ayyyyyyyy..:))))bekleyin beni eksinlardan sonra size ne haberlerle gelcem:))tupde de oyle demistim ama sonucu gorduk:)))
ben 3 saate yakin yattim.cnm evde ds surekli yatmadim bazen dolandim evin icinde ama is yapmadim.
ben de gonal f kullaniodum ama 225 ml.
hani surekli yatiyoruz ya ayaga kalkinca benim de basim donerdi sen de oyle olabilir mi?yoksa oturdugun yerde mi basin donuyo?
kilondan dolayi mi?sanmiyorum cnm ya kiloyla yumurtanin bi alakasi varmidir ki bilmiyorum.benim 3 saat yatmak gibi bir şansım yok ne kadar çok istesem bile en fazla 1 saate yakın yatabiliyorum fazlasına izin vermeden gönderiyorlar birde benim gittiğim hastanenin içide çok karışık ve epey mesafe var epey dolaşıyosun içinde evde sürekli yatmıştım ama 2 gün falan sadece yemek ve özel ihtiyaçlara kalkmıştım sonra uzun oturdum benim birde kilomdan dolayımıdır bilmiyorum yumurta rezervim düşük yani en fazla son denememde 7 yumurtam oluşmuştu genede hayırlısı Allah verecekse 1 yumurtayla bile veriyo Rabbim istesin yeter...
ayyyyy koc yumurtasi mi dusundugum sey mi ayyyyyyyy..:))))bekleyin beni eksinlardan sonra size ne haberlerle gelcem:))tupde de oyle demistim ama sonucu gorduk:)))
ben 3 saate yakin yattim.cnm evde ds surekli yatmadim bazen dolandim evin icinde ama is yapmadim.
hani surekli yatiyoruz ya ayaga kalkinca benim de basim donerdi sen de oyle olabilir mi?yoksa oturdugun yerde mi basin donuyo?
himm anladim cnm istersen doktorunu ara sor bi yada asiri degilse idare et napican iste herseye katlanioz sipalar icin:))Yok canım öle yatmaktan falan değil progeston dan sonra yaptı bana öle düşünüyorum yoktu çünkü Yada psikolojik. Hastanede 1,5 2 saate yakın yattım sonra eve geldim ilk gün ya yattım. Sonra pazar p.tesi yattım oturdum arada kalktım ihtiyaçlar için dün de işe başladım. hayırlısıyla tuttuysa tuttu zaten merakla bekliyorum.hepimiZ için hayırlısı neyse o olsun inşallah.
Cnmmm tebrik ederim. kaçıncı gün değerin bu bir de kaçıncı denemen?
Darisi basimiza canim, allah tamamina erdirsin, saglikli hayirli omurlu bi evlat olur insallah
saolasın allah emeklerin karşılığını boş çıkarmasın inş.mutlu80 tebrik ederim cnm......
sabah esim ve ben kan testlerimizi vericez esim sperm testi de vericek...hayirlisii
hayirli olsun cnm kacinci gun degerin?
Arkadaşlar benim bugün transferin 8. günü dr. 13.gün test yapalım dedi ama bende merak dorukta.
Sizlere bir sorum var ,gün aşırı progestan iğne kullanıyorum kullanan var mı ve bu iğne göğüste acı hassasiyet yapar mı? göğüslerim acıyor çok ,gebeliktendir inş. diyorum ama iğne etkisi de olabilir mi? ha bir de hep yorgunum ,hasta gibi hissediyorum kendimi. lütfen bilgisi olan arkadaşlar beni de bilgilendirin
transferden sonra ben toplam 5 dakika yattim onunla hic bi ilgisi yok. ama eve gelince genel olarak dinlendim ve moralimi yüksek tutmaya calistim. özellikle ilk 3 gün.
Yumurta toplama tarihim 19.11.2012 transfer tarihim de 24.11.2012. bana yumurta toplandıktan sonraki gün sayıyosun demişlerdi yanlışmı saydım?
Merhaba Kızlar,
Benimde trasnferimin 8.günü. Esasında 24.11 de transfer oldum. Kasık ağrım var bide arada sinir geliyor bana:)) Çokta merak ediyorum rabbim hayırlısı ise bütün isteyenlere versin bu duygudan mahrum bırakmasın. Acaba idrar testi yapsam çıkarmı nedersiniz? Bu arada ilk denemem.
slm kızlar belki hatırlayanınız vardır kasım ayında yaptırdığım tüp bebekle çok şükür hamile kaldım .Darsısı bekleyen herkese işallah.
slm kızlar belki hatırlayanınız vardır kasım ayında yaptırdığım tüp bebekle çok şükür hamile kaldım .Darsısı bekleyen herkese işallah.[/QUO
Tebrik ederimmm. Allah tamamına erdirsin :)
Senin transferinin daha 4. günü. 24 Kasım da transfer olduysa bugün 4. günündesindir. Test için çok erken. Boşuna deneyip moralini bozma.5-6 gün daha beklemelisin.
Merhaba kızlar, artık iğnelerim bitti yarın da yumurtalar toplanacak ve ben çok heyecanlıyım birazda kokuyorum. Umarım her şey yolunda gider ve bebişlerimize kavuşuruz inşallah.
Kafam karıştı test tarihim p.tesi o zaman sizin dediğimize göre 10.gün oluyor. Memorial da oldum ve transferden sonra bir dosya verdiler orda yumurta toplandıktan sonraki gün itibariyle 14.güntest olacaksın yazıyor. Bakalım hayırlısı inşallah
slm kızlar belki hatırlayanınız vardır kasım ayında yaptırdığım tüp bebekle çok şükür hamile kaldım .Darsısı bekleyen herkese işallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?