2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

oh yarasin... o keci boynuzu cok iyi gercekten bi de ari sütü, findik fistik :)))
bizim de icmedigimiz yemedigimiz bisey kalmadi valla yaa :))) koc yumurtasini bile denedik :)))))
insallah cifter cifter gelsin hepimiz hakettik cok bekledik...
ayyyyy koc yumurtasi mi dusundugum sey mi ayyyyyyyy..:))))bekleyin beni eksinlardan sonra size ne haberlerle gelcem:))tupde de oyle demistim ama sonucu gorduk:)))
ben 3 saate yakin yattim.cnm evde ds surekli yatmadim bazen dolandim evin icinde ama is yapmadim.
ben de gonal f kullaniodum ama 225 ml.
hani surekli yatiyoruz ya ayaga kalkinca benim de basim donerdi sen de oyle olabilir mi?yoksa oturdugun yerde mi basin donuyo?

benim 3 saat yatmak gibi bir şansım yok ne kadar çok istesem bile en fazla 1 saate yakın yatabiliyorum fazlasına izin vermeden gönderiyorlar birde benim gittiğim hastanenin içide çok karışık ve epey mesafe var epey dolaşıyosun içinde evde sürekli yatmıştım ama 2 gün falan sadece yemek ve özel ihtiyaçlara kalkmıştım sonra uzun oturdum benim birde kilomdan dolayımıdır bilmiyorum yumurta rezervim düşük yani en fazla son denememde 7 yumurtam oluşmuştu genede hayırlısı Allah verecekse 1 yumurtayla bile veriyo Rabbim istesin yeter...

kilondan dolayi mi?sanmiyorum cnm ya kiloyla yumurtanin bi alakasi varmidir ki bilmiyorum.

Yok canım öle yatmaktan falan değil progeston dan sonra yaptı bana öle düşünüyorum yoktu çünkü Yada psikolojik. Hastanede 1,5 2 saate yakın yattım sonra eve geldim ilk gün ya yattım. Sonra pazar p.tesi yattım oturdum arada kalktım ihtiyaçlar için dün de işe başladım. hayırlısıyla tuttuysa tuttu zaten merakla bekliyorum.hepimiZ için hayırlısı neyse o olsun inşallah.

himm anladim cnm istersen doktorunu ara sor bi yada asiri degilse idare et napican iste herseye katlanioz sipalar icin:))

Kızlar Meraba,
Ben bugün iğneme başlıyorum.225 ml puregon vurucam akşam. Puregon kullananınız var mı, forumu takip ediyorum ama görmedim..

Cnmmm tebrik ederim. kaçıncı gün değerin bu bir de kaçıncı denemen?

teşekkür ederiiiiiimmmmmm
14. gün değerim
ilk denemem

Darisi basimiza canim, allah tamamina erdirsin, saglikli hayirli omurlu bi evlat olur insallah

amiiiinnnn inş. canım dualarım sizinle başından beri
saolasın inş hepimiz alıcaz bebeğimizi kucağımıza
benim başlangıcı oldu allah sizede göstersin inş.

mutlu80 tebrik ederim cnm......
sabah esim ve ben kan testlerimizi vericez esim sperm testi de vericek...hayirlisii
saolasın allah emeklerin karşılığını boş çıkarmasın inş.

hayirli olsun cnm kacinci gun degerin?

saolasın

canım hep merak ediyoruz ama acele etme bendeçok heyecanlandım hep test yaptırmak iistedim bu kaçınılmaz ama sabret bekle progestan yapıyor acı hassasiyet
ben aşılamalardada kullanmıştım ozamanda yapmıştı ama bu sefer ayrıca elektrik akımı geçiyo gibi oluyordu arada , bazende karıncalanma ve özellikle ucundaki sizlama ve hassasiyet ama bunları düşnme bol bol dua et
yorgunluk oluyodu bendede derin derin nefes alıyordum

Son düzenleme:
Merhaba kızlar, artık iğnelerim bitti yarın da yumurtalar toplanacak ve ben çok heyecanlıyım birazda kokuyorum. Umarım her şey yolunda gider ve bebişlerimize kavuşuruz inşallah.

Günaydınlar Kader Arkadaşlarım;

Bu bir ay gibi kısa süren ama psıkolojıkmen sankı bır omur gıbı gelıcek olan Tedavi Sürecinde hepinize bol şans diliyorum..ALLAH Yardımcınız olsun..

Canım progestanın yan etkisidir o. Doktorum bana da verecekti. Ama oral yolla kullandığım zaman dünya hareket ediyor ama benim beynim duruyordu. Başdönmesi, uyku hali,dikkat dağınıklığı, unutkanlık. Üstelik progestanla ilgili kötü bir anım vardır. Doktorum kullanmayı önerdiği zaman o gün sahnem vardı benim. yan etkilerini söylememişti. Akşam oyuna çıkmadan 1 saat önce aldım. Kendi yönettiğim oyunu mahvettim.. Repliklerim karıştı karşımdaki oyuncunun ne söylediğini geç idrak etmeye başladım ve gözümü açamadım. Neyseki ilk perde zar zor toparlayıp kendimi çıktım ikinci perdeye.. Gülsem mi ağlasam mı modu :) ama sen o güzel haberi al görürsün herşeye değecektir. Dualarım sizinleeee :)

transferden sonra ben toplam 5 dakika yattim onunla hic bi ilgisi yok. ama eve gelince genel olarak dinlendim ve moralimi yüksek tutmaya calistim. özellikle ilk 3 gün.

Benim doktorumun söylediğine göre transferden sonraki saatler çok önemli. Bu sebeple hastanede 2 saat yatmadan taburcu etmiyorlar. 5 dakikanın çok az olduğunu düşünüyorum. Başka profesörlerin söylediklerini de okudum.. Transfer sonrası hastanede yatma süresinin onlar içinde önemli olduğunu vurguluyorlar. Kaldı ki ben 2 saat hastanede yattım eve arabadaki koltuğu yatarak geldim ve tam 10 saat ayaklarımın altına yastık koyup sırt üstü yattım.. Biraz zor biliyorum ama transferin ilk günü çok önemli...

Yumurta toplama tarihim 19.11.2012 transfer tarihim de 24.11.2012. bana yumurta toplandıktan sonraki gün sayıyosun demişlerdi yanlışmı saydım?

Canım benim Pazartesi yumurtam toplanmıştı Cuma transferim olmuştu. Pazartesi embriyoları oluşturdukları için Cuma 5. gün olarak sayıldı. Test yapacağım gün de Cuma dan sonra saymaya başladık...

Son düzenleme:

Senin transferinin daha 4. günü. 24 Kasım da transfer olduysa bugün 4. günündesindir. Test için çok erken. Boşuna deneyip moralini bozma.5-6 gün daha beklemelisin.

slm kızlar belki hatırlayanınız vardır kasım ayında yaptırdığım tüp bebekle çok şükür hamile kaldım .Darsısı bekleyen herkese işallah.

slm kızlar belki hatırlayanınız vardır kasım ayında yaptırdığım tüp bebekle çok şükür hamile kaldım .Darsısı bekleyen herkese işallah.

Allah hayırlı uğurlu etsin umarım bizde senin gibi hamilelik heyecanını yaşarız sen transferden sonra ne kadar yatmıştın canım ben daha iğneler aşamasındayım cuma ultrason için ankaraya gideceğim hepimizin hakkında hayırlısı olsun nasip edecek olan gene Allah....

Senin transferinin daha 4. günü. 24 Kasım da transfer olduysa bugün 4. günündesindir. Test için çok erken. Boşuna deneyip moralini bozma.5-6 gün daha beklemelisin.

Kafam karıştı test tarihim p.tesi o zaman sizin dediğimize göre 10.gün oluyor. Memorial da oldum ve transferden sonra bir dosya verdiler orda yumurta toplandıktan sonraki gün itibariyle 14.güntest olacaksın yazıyor. Bakalım hayırlısı inşallah

Merhaba kızlar, artık iğnelerim bitti yarın da yumurtalar toplanacak ve ben çok heyecanlıyım birazda kokuyorum. Umarım her şey yolunda gider ve bebişlerimize kavuşuruz inşallah.

Canım hayıtlı olsun inşallah.Güzel haberlerini bekliyoruz :)

Transfer gününden itibaren hesaplamalısın. 24 Kasım'ı 1. gün olarak düşüneceksin sonra saymaya başlayacaksın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…