2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

merhaba arkaslar ben de bu ay başladım ilktüp bebek tedavime sizlerin deneyimlernden faydalanacağm

İnşallah hayırlısı olur. Benimde ilk denemem tedavim bitti. Artık test günümü bekliyorum. P.tesi kısmetse acaip merak ediyorum. Karınım arada regl olucakmış gibi ağrıyor o zaman tutmadı diyorum ama bakalım hayırlısı neyse cümlemiz hakkında o olsun.

Allah sabır versin canım zor ama geçecek...bahçeci deyince doktorunu merak ettim? bu arada eşin nasıl tepki verdi...

çok sağol caım kaç gün sürdü tedavin birde anestezi yaıolarmı yumurta toplamda

merhabalar benimde 20.11.2012 taranseferim yapıldı cumartesi günü test yaptıracığım inşallah sonuç iyi çıkar bütün tedavi görenlere hayırlısıyla allah bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin bende tedavimi medicana beylikdüzü tüp bebekte yaptırdım doktorum aysun hanım doktorumdan ve hastaneden çok memnunum

Öncelikle senin ve küçük meleğin adına çok üzüldüm. Şu an sana ne söylesem teselli gibi gelmeyecektir. Ama ben senin yazdıklarını okurken çok güçlü bir kadın gördüm karşımda. Dördüncü denemede yılacak bir kadın değil. Ama eğerki sen dördüncü denemede yıldıysan demek ki seninde bir yanlışın vardı. Çok kafana takmış ve bu konuyu stres haline getirmişsin. Belki farkında değilsin ama yaşadığın bu olumsuz deneyimler yer etmiş sende. Biliyor musun nedense başarılı olacağına inanıyorum. Yılmazsan, mücadele edersen, ben mutlu sona varacağına inanıyorum. ama önemli olan seninde buna inanman. Belki haddim olmayarak söylüyorum bunları ama bir gün başarılı olursan bu dediklerimi hatırlarsın. Bende yaşadım senin yaşadıklarını. Hatta döndüm yukarıda Allah varsa bir kuluna bu kadar eziyet yüklemez diye isyan ettim. Ama sonra sakinleşip düşündüğümde ya sakat olsaydı ya hasta olsaydı Allahın bir bildiği vardır dedim. Yılmadım hep dua ettim.. İnanır mısın transfere girdiğimde doktoruma ben hazırım bu sefer olacak dedim. Çünkü kendime de Allah' a da doktoruma da inanıyordum. Lütfen kendine inan. Ben inanıyorum sana. Şimdi sıra 5. de... Kendini ne zaman hazır hissedersen. Canımsın.. Beni de haber etmeyi unutma :)

Canım sonucun ne oldu??

bayanlar ben de salı test yapcam ama hiç bi belirti,his falan yok.bu duıruma canım sıkılıyor.Allahım olsun nolur..isteyen herkesin olsun...

Merhaba arkadaslar, kasimdaki ilk tüp bebek denemem negatif sonuçlandı, vardır her iste bir hayır, hamile olan arkadaslara sağlıklı bir gebelik donemi diliyorum, kalın saglicakla...

Merhaba arkadaslar, kasimdaki ilk tüp bebek denemem negatif sonuçlandı, vardır her iste bir hayır, hamile olan arkadaslara sağlıklı bir gebelik donemi diliyorum, kalın saglicakla...

Moralini yüksek tut..İlkler zordur her zaman.. Benim doktorumda hotmon seviyeleri çok yüksek olduğu için tutma olasılığı düşüyor demişti. Şimdi bir anne adayı olarak sıkı sıkıya ikinci denemeye hazırlanmakta sıra. Dualarım seninle..

arkadaşlar vajinal jel koyu kahverengi olarak geri geldi azönce.çok endişeliyim.bu normal mi acaba?

yaa evet bende de öle oluyor ben ananas duymustm onuda yemekten hep dilim şişiyo

Ananas çok sağlıklıdır özellikle içinde barındırdığı zengin lifler açısından. Ama bunun yumurtlamana etkisi olmaz. Hem herşeyin fazlası zarar sakın unutma. Ben transfer dönemimde tükettim ananası ve hiç kabız olmadım. Bu anlamda kullanabilirsin ama yumurtlama için yanlış tercih...

Bu deneme benim son şansımdı. Çocuk yüzünden evliliğim bitme noktasında. Zaten artık istesem de deneyemem. Belki kocam ısrar etse tekrar denemek için hayır demem ama onda hiç bu yönde bi eğilim yok. Önümüzdeki Mart ayında 40'a giriyorum artık, şansım iyice azaldı.. Tekrar tekrar umutlanıp hüsrana uğramak da istemiyorum. Evlilik devam eder de Allah kendiliğinden verirse ne ala... başımın üstünde yeri var. değilse artık arkadaş, konu komşu çocuklarını sevceğiz özlemle, imrenerek...

Bu arada, olur da hamile kalırsam, merak etme çınlatırım ortalığı :))) Senin de her şey gönlüne göre olsun canım.. Bol şans...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…