arkadaslar bu iğneler kaç gün sürcek daha fikri olan varmı
merhaba arkaslar ben de bu ay başladım ilktüp bebek tedavime sizlerin deneyimlernden faydalanacağm
Dün transferden sonraki 12. günümdü. Bahçeci'de test yaptırdım, sonuç olumsuz(( ağlaya zırlaya eve geldim. dördüncü denememdi. üçüncü denemede mucize olmuştu, minik kuzuma hamile olmuştum. Ama daha 9. haftada bırakıp gitti. kalbi durmuş.. genetik testler yapıldı sonrasında hiçbir sorun çıkmadı... don kişot gibi yeldeğirmenleriyle savaşmaktan yoruldum çok.. bundan sonrasında Allah verirse ne ala, vermezse nasip değilmiş diyeceğim.. tüp tedavileri çok yordu çok.. artık ne tedavi sürecini kaldırabilirim ne test günü karşılaştığım hüsranı.. bir kez daha yaşamak istemiyorum. Aşılarla filan 9. turdu... artık kaldıramıyorum... kimsenin umudunu kırmak istemiyorum, ama ben böyle hissediyorum... Rabbim bana küçük bir mucize verdi o da kısacık sürdü. Buna da şükür, hamile olmak nasıl bi şeymiş hissettim en azından, kısa da olsa güzeldi..
Herkese bol şanslar..
İnşallah hayırlısı olur. Benimde ilk denemem tedavim bitti. Artık test günümü bekliyorum. P.tesi kısmetse acaip merak ediyorum. Karınım arada regl olucakmış gibi ağrıyor o zaman tutmadı diyorum ama bakalım hayırlısı neyse cümlemiz hakkında o olsun.
Yumurta toplama tarihinden 1 gün önce son iğneni vurulacaksın. Hadi bakalım hayırlı transferler diliyorum.
Dün transferden sonraki 12. günümdü. Bahçeci'de test yaptırdım, sonuç olumsuz(( ağlaya zırlaya eve geldim. dördüncü denememdi. üçüncü denemede mucize olmuştu, minik kuzuma hamile olmuştum. Ama daha 9. haftada bırakıp gitti. kalbi durmuş.. genetik testler yapıldı sonrasında hiçbir sorun çıkmadı... don kişot gibi yeldeğirmenleriyle savaşmaktan yoruldum çok.. bundan sonrasında Allah verirse ne ala, vermezse nasip değilmiş diyeceğim.. tüp tedavileri çok yordu çok.. artık ne tedavi sürecini kaldırabilirim ne test günü karşılaştığım hüsranı.. bir kez daha yaşamak istemiyorum. Aşılarla filan 9. turdu... artık kaldıramıyorum... kimsenin umudunu kırmak istemiyorum, ama ben böyle hissediyorum... Rabbim bana küçük bir mucize verdi o da kısacık sürdü. Buna da şükür, hamile olmak nasıl bi şeymiş hissettim en azından, kısa da olsa güzeldi..
Herkese bol şanslar..
tedavi süresince özellikle yediniz yumurtalıklara falan iyi gelen bişeyler yiyip içtnz mi
kızlar bişey sorucam, yarın test yaptırıcam , bugün şiddetli karın ve bel ağrım oldu, ardında kahverengi bi akıntı, 17 kasımda transfer oldum,23 kasımda dr uma sormadan transferimin 7. günü kan tahlili yaptırdım neg çıktı, yarın 29 kasım ve transferimin13. günü akıntımda var , bir mucizeolur mu acaba
Açıkçası ben birşey yiyip içmedim. Zaten hormon seviyemin yükselmesinden dolayı sürekli midem bulanıyordu. Aç bile gezdiğim oldu :)
Merhaba arkadaslar, kasimdaki ilk tüp bebek denemem negatif sonuçlandı, vardır her iste bir hayır, hamile olan arkadaslara sağlıklı bir gebelik donemi diliyorum, kalın saglicakla...
insallah canım yaa
yaa evet bende de öle oluyor ben ananas duymustm onuda yemekten hep dilim şişiyo
canım çok yanlış düşünüyorsun bence haklısın çok zorlu bir süreç bizim geçirdiğimiz benimde 8 yılıma mal oldu ama hala istiyorum şimdiye kadar 1 kez bile hamile kalamadım ama yılmaman lazım bunun aksine senin daha kararlı olman lazım er yada geç birgün olacak yeterki güç olmasın ne yapalım bizimde sabrımızı Rabbim bu şekilde deniyor Allah başka üzüntü keder vermesin belki bana düşmez ama ne olur vazgeçme yeterki iste sen Rabbim bence bundan sonra kendiliğinden verecek sana eğerki hamile kalırsan lütfen bizede yaz her şey gönlüne göre olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?