arkadaşlar vajinal jel koyu kahverengi olarak geri geldi azönce.çok endişeliyim.bu normal mi acaba?
Ananas çok sağlıklıdır özellikle içinde barındırdığı zengin lifler açısından. Ama bunun yumurtlamana etkisi olmaz. Hem herşeyin fazlası zarar sakın unutma. Ben transfer dönemimde tükettim ananası ve hiç kabız olmadım. Bu anlamda kullanabilirsin ama yumurtlama için yanlış tercih...
bayanlar ben de salı test yapcam ama hiç bi belirti,his falan yok.bu duıruma canım sıkılıyor.Allahım olsun nolur..isteyen herkesin olsun...
merhaba bende salı günü test yaptırıcam bende de belirti yok ama herşeyden önce sakin olmak lazım ALLAH ne derse o olur inşallah güzel haberler alırız
arkadaşlar merhaba.bende bugün üye oldum ve 20.11 de transferim oldu.bugün 9.günüm aslında hiçbir belirti yok sadece dün kasıklarımda ağrı oldu bugün oda yok.göğüslerim çok açıyor ama onunda ilaçlardan olduğunu düşünüyorum.pazartesi test günüm çok heycanlıyım.yarın yaptırsam çıkarmı acaba 10.gün
Transferinin kaçıncı günü?
Cnm bende kahverengi degil ama top top akinti yapti ve deli gibi kasinti dun gece 5te uyandim kasintiyla deliricek gibiydim kac saat gecmedi halada devam ama o kadar siddetli degil esim aramus doktoru akinti normal demis ama cik fazlaysa kasinti kullanmasin demis poregestan hapi 4e cikarsin demisss
3.gün emriyosu 10.günde bazıları öğrenmiş oluyo genelde
15 kasımda transfer olmuştu.sonucum pozitif çok endişeliyim
değerin kaç çıktı? testi tekrarladınmı?
testi üç kez tekrarladık herşey yolunda.doktorumda gayet güzel devam ettiğini söyledi.yarın gitmeyi düşünüyorum.kimse yaşamamış aynı durumu sanırsam
ne güzel çok fazla endişelenme bence inşallah hayırlısıyla kucağınada alırsın
testi üç kez tekrarladık herşey yolunda.doktorumda gayet güzel devam ettiğini söyledi.yarın gitmeyi düşünüyorum.kimse yaşamamış aynı durumu sanırsam
o zaman güzel düşünmeye çalış ve Allah a tamamını erdirmesi konusunda dua et...başka yapacak bişi yok bundan sonra...
amiiinnn canım inşallahhh darısı isteyen herkesin başına.zor ulaşınca çok korkuyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?