çok sağol caım kaç gün sürdü tedavin birde anestezi yaıolarmı yumurta toplamda
Merhaba kızlar bu gün yumurtalar toplandı sırada transfer kaldı. Toplamda 15 yumurta toplandı ve hala ağrım devam ediyor acaba ne zaman geçer bu sancılar sizlerin nasıl geçmişti, ağrı kesici de kullanmak istemiyorum .
Selam kızlar inşallah hepimiz için hayırlısı olur.çok erken olmasına rağmen idrar testi yaptım bugün 2.çizgi silim fakat belli. Test tarihi 03.12.2012. Umutlanmak istemedim çok fazla sonrasında üzülmüyüm diye zaten regl gibi ağrımda olduğu için olumsuz düşünüyorumilk denemem sizlerin deneyimlerinden bilgi almak istiyorumm:)
3.gün emriyosu 10.günde bazıları öğrenmiş oluyo genelde
canım bugün tüp bebek günlüğümüz konu başlığıda da sevilco adlı arkadaş da sen gibi silik çizgi görmüş,herkes olumlu yorumladı.yarında kan verecek.kan da kesin çıkar silik de olsa 2. çizgi çıktıysa...şimdiden hayırlı olsun cnm.inşallah kanda da güzel bi sonuç alırsın
dediğim gibi tüp bebek günlüğümüz başlığına da yaz derim..
İnşallah hepimiz güZel sonuçlar alırız ama o sayfayı bulamadım:)
İnşallah hepimiz güZel sonuçlar alırız ama o sayfayı bulamadım:)
Merhaba,
Kasımda başladık bizde, istanbul şişli memorialde, 20 kasımda transfer oldu , transferimin 8. günü ilk denememiz meraktan ölüyürum, inşaallah bekleyen herkes için hayırlısı olur
Merhaba,
Kasımda başladık bizde, istanbul şişli memorialde, 20 kasımda transfer oldu , transferimin 8. günü ilk denememiz meraktan ölüyürum, inşaallah bekleyen herkes için hayırlısı olur
Hakkında hayırlı canım. Bende Memorial da yaptırdım 24 Kasım'da transferimyapıldı.erken olmasına rağmen bugün test yaptım 2. Çizgi silik çıktı pek itibar etmedim bu kadar erken sonuç belli olmaz diye. Benim kasıklarım ağrıyor sanki olucakmış gibi o sebeple umutlanmıyorum bakalım hayırlısı hakkımızda
cnm sana da tüp bebek günlüğümüz konu başlığını öneriyorum...orada daha çok arkadaş var,çoğuda sonuç aşamasında.ordan fikir alabilirsin..bence yarın kan testi yaptır,çıkar mutlaka.
canım çok teşekkürler cevap verdiğin için ama o kadar çok korkuyorum ki cesaretim yok test yaptırmaya((
eşim yarın beraber yaptırılım diyor.normalde test günüm ayın 2 si ama pazar olduğu için 3 üne attılar
bugün idrar testi yapıcam varsa onda silikte olsa çıkar heralde
amiiinnn canım inşallahhh darısı isteyen herkesin başına.zor ulaşınca çok korkuyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?