2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

Selam kızlar inşallah hepimiz için hayırlısı olur.çok erken olmasına rağmen idrar testi yaptım bugün 2.çizgi silim fakat belli. Test tarihi 03.12.2012. Umutlanmak istemedim çok fazla sonrasında üzülmüyüm diye zaten regl gibi ağrımda olduğu için olumsuz düşünüyorum ilk denemem sizlerin deneyimlerinden bilgi almak istiyorumm:)

çok sağol caım kaç gün sürdü tedavin birde anestezi yaıolarmı yumurta toplamda

Canım 09.11.2012 de başladım tedaviye 24.11.2012 de bitti transfer oldu.evet yumurta toplamada anestesi yapıyorlar sadece hiç korkma hissetmiyorsun bile umarım güzel sonuçlanır tedavin

şimdi biraz kasık ağrısı yapar ama 1-2 güne geçer.inşallah güzel sonuç alırsın cnm...
bu arada tüp bebek günlüğümüz konu başlığı daha hareketli,orda da hergün bir iki kişi yumurta-transfer ya da test işleminde oluyor.tavsiye ederim,ben de bu iki başlığa bakıyorum..

canım bugün tüp bebek günlüğümüz konu başlığıda da sevilco adlı arkadaş da sen gibi silik çizgi görmüş,herkes olumlu yorumladı.yarında kan verecek.kan da kesin çıkar silik de olsa 2. çizgi çıktıysa...şimdiden hayırlı olsun cnm.inşallah kanda da güzel bi sonuç alırsın
dediğim gibi tüp bebek günlüğümüz başlığına da yaz derim..

3.gün emriyosu 10.günde bazıları öğrenmiş oluyo genelde

cnm sana da tüp bebek günlüğümüz konu başlığını öneriyorum...orada daha çok arkadaş var,çoğuda sonuç aşamasında.ordan fikir alabilirsin..bence yarın kan testi yaptır,çıkar mutlaka.

İnşallah hepimiz güZel sonuçlar alırız ama o sayfayı bulamadım:)

İnşallah hepimiz güZel sonuçlar alırız ama o sayfayı bulamadım:)

cnm konu başlığı -tüp bebek günlüğümüz- bu konu başlığının 2-3 konu ya üstünde ya altında..sevilco diye bi arkadaş var.senle aynı durumda ve şu anda o sayfada online durumda :)

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 23 kasım transferim oldu. 04 aralık test günüm. çok merak ediyorum. benim fazla ağrım yok.baş dönmelerim çok fazla hergün iğne olmaktan yan etkilerinde yazıyor.halen kendime göbekten iğne yapıyorum. ayrıca 3 tanede ilacım var. benim gibi kendine iğne yapan varmı acaba.

Merhaba,
Kasımda başladık bizde, istanbul şişli memorialde, 20 kasımda transfer oldu , transferimin 8. günü ilk denememiz meraktan ölüyürum, inşaallah bekleyen herkes için hayırlısı olur

Merhaba,
Kasımda başladık bizde, istanbul şişli memorialde, 20 kasımda transfer oldu , transferimin 8. günü ilk denememiz meraktan ölüyürum, inşaallah bekleyen herkes için hayırlısı olur

Hakkında hayırlısı canım.benimde ilk denemem ve memoriald yaptırdım bende.24 Kasım'da transferim oldu bende acayip merak ediyorum hatta bugün test yaptım 2. Çizgi net ama silik güvenmek istemiyorum sonuca belli olmaz bu kadardan diyorum.karnımd olucakmış gibi ağrıyo bakalım hayırlısı

Merhaba,

Hakkında hayırlı canım. Bende Memorial da yaptırdım 24 Kasım'da transferimyapıldı.erken olmasına rağmen bugün test yaptım 2. Çizgi silik çıktı pek itibar etmedim bu kadar erken sonuç belli olmaz diye. Benim kasıklarım ağrıyor sanki olucakmış gibi o sebeple umutlanmıyorum bakalım hayırlısı hakkımızda

merhabalar

bende kasımın 21 de basladım 2. denememiz dr mustafa bahceci suanda tedavimin 9. günündeyim kısa protokol olarak basladım 6 yumurtam oluştu 30 yasındayım ve 6 yumurta bana cok az geldi rezervemde azalmamı var anlamadım.Rabbim yardımcımız olsun cok zor ve endişeli günler yasıyoruzdur hepimiz .Yumurtalar toplanacak yok döllendi mi yok kalitelimi emrio yok tuttumu ay bilmiyorum bu bekleme süresi çok zor bu günleri birbirimize destek oluruz inş kızlar

ALLAH HEPİMİZE HAYIRLI BEBEKLER NASİP ETSİN İNŞ

Son düzenleme:

merhabalar ben diyer topiklerde okudum ve baya arastırdım seni umutlandırmak istemem ama coğul gebeliklerde idrar tahlilinde erken belli oluyor diyorlar ama yanlışta bilgi vermek istemem canım ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞ

cnm sana da tüp bebek günlüğümüz konu başlığını öneriyorum...orada daha çok arkadaş var,çoğuda sonuç aşamasında.ordan fikir alabilirsin..bence yarın kan testi yaptır,çıkar mutlaka.

canım çok teşekkürler cevap verdiğin için ama o kadar çok korkuyorum ki cesaretim yok test yaptırmaya((
eşim yarın beraber yaptırılım diyor.normalde test günüm ayın 2 si ama pazar olduğu için 3 üne attılar
bugün idrar testi yapıcam varsa onda silikte olsa çıkar heralde

selam, uzun zamandır takip ediyorum aranıza yeni katıldım.
23 kasımda transferim yapıldı, benimde 3 aralık test günüm. Çok korkuyorum, idrar testi yaptıramıyorum. Karnımda 3. günden beri adet sancısı gibi bir sancı var, her an hastalanacakmışım gibi. Sende de karın ağrısı var mı, bu normal mi çok merak ediyorum. Gerçi benim 2. denemem, ilk denememde de ağrım vardı, sonuç negatif. Korkum bundan. Karın ağrısı olan ve pozitif sonuç alan varmı,

canım benim 2 gün kasık ve bel ağrım oldu hemde çok.ama bunun olacağını merkezden söylemişlerdi.daha sonra bir ağrım olmadı.2 gündür belimde ve kasıklarımda ara ara bi ağrı oluyor şiddetli değil anlık.benim kuzenim tüp bebekle yeni anne oldu.o son günlere doğru adet olacakmış gibi sürekli kasık ağrısı çektiğini söyledi hatta olmadı diye düşünmüş.

mutlu80

tebrikler canım, güle güle büyüt, darısı bizlere olsun,

sorununuz neydi ve nerde tedavi oldunuz paylaşabilir misin?

gizmocum naptın canım, tedavi başladı mı, ben de adet bekliyorum çok az kaldı :18:

bir de diş sorunum var kızlar ya bu dişi çektirsem mi, napsam 20lik. tedavide iltihaplanır diye korkuyorum ,​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…