slm kızlar belki hatırlayanınız vardır kasım ayında yaptırdığım tüp bebekle çok şükür hamile kaldım .Darsısı bekleyen herkese işallah.
hayırlı olsun. değerlerin kac cıktı. testı tekrar ettın mı?
kızlar bişey sorucam, yarın test yaptırıcam , bugün şiddetli karın ve bel ağrım oldu, ardında kahverengi bi akıntı, 17 kasımda transfer oldum,23 kasımda dr uma sormadan transferimin 7. günü kan tahlili yaptırdım neg çıktı, yarın 29 kasım ve transferimin13. günü akıntımda var , bir mucizeolur mu acaba
hayirli olsun cnm yardim edebilicegimiz bisey olursa burdayizmerhaba arkaslar ben de bu ay başladım ilktüp bebek tedavime sizlerin deneyimlernden faydalanacağm
hayirli olsun cnm yardim edebilicegimiz bisey olursa burdayiz
kızlar günaydın bi kaç gündür karnımda ağrı var gonal-f kullandığımdan beri neden olur sizce sizdede olmuşmuydu merak ettim yardımcı olursanız sevinirim
günaydın canım normaldir bence. rabbim güzel haberler almayı nasip etsin.
arkadaslar bu iğneler kaç gün sürcek daha fikri olan varmı
yumurtaların toplanacağı güne kadar sürer sanırım
günaydın canım normaldir bence. rabbim güzel haberler almayı nasip etsin.
Dün transferden sonraki 12. günümdü. Bahçeci'de test yaptırdım, sonuç olumsuz(( ağlaya zırlaya eve geldim. dördüncü denememdi. üçüncü denemede mucize olmuştu, minik kuzuma hamile olmuştum. Ama daha 9. haftada bırakıp gitti. kalbi durmuş.. genetik testler yapıldı sonrasında hiçbir sorun çıkmadı... don kişot gibi yeldeğirmenleriyle savaşmaktan yoruldum çok.. bundan sonrasında Allah verirse ne ala, vermezse nasip değilmiş diyeceğim.. tüp tedavileri çok yordu çok.. artık ne tedavi sürecini kaldırabilirim ne test günü karşılaştığım hüsranı.. bir kez daha yaşamak istemiyorum. Aşılarla filan 9. turdu... artık kaldıramıyorum... kimsenin umudunu kırmak istemiyorum, ama ben böyle hissediyorum... Rabbim bana küçük bir mucize verdi o da kısacık sürdü. Buna da şükür, hamile olmak nasıl bi şeymiş hissettim en azından, kısa da olsa güzeldi..
Herkese bol şanslar..
Dün transferden sonraki 12. günümdü. Bahçeci'de test yaptırdım, sonuç olumsuz(( ağlaya zırlaya eve geldim. dördüncü denememdi. üçüncü denemede mucize olmuştu, minik kuzuma hamile olmuştum. Ama daha 9. haftada bırakıp gitti. kalbi durmuş.. genetik testler yapıldı sonrasında hiçbir sorun çıkmadı... don kişot gibi yeldeğirmenleriyle savaşmaktan yoruldum çok.. bundan sonrasında Allah verirse ne ala, vermezse nasip değilmiş diyeceğim.. tüp tedavileri çok yordu çok.. artık ne tedavi sürecini kaldırabilirim ne test günü karşılaştığım hüsranı.. bir kez daha yaşamak istemiyorum. Aşılarla filan 9. turdu... artık kaldıramıyorum... kimsenin umudunu kırmak istemiyorum, ama ben böyle hissediyorum... Rabbim bana küçük bir mucize verdi o da kısacık sürdü. Buna da şükür, hamile olmak nasıl bi şeymiş hissettim en azından, kısa da olsa güzeldi..
Herkese bol şanslar..
çok üzüldm rabbim büyük sen kalbini bozma yeter değilmi ki bu evlat sevgisni ve isteğini allah verdi içimize bırgün dualarımızı kabul eder elbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?