2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

kızlar bişey sorucam, yarın test yaptırıcam , bugün şiddetli karın ve bel ağrım oldu, ardında kahverengi bi akıntı, 17 kasımda transfer oldum,23 kasımda dr uma sormadan transferimin 7. günü kan tahlili yaptırdım neg çıktı, yarın 29 kasım ve transferimin13. günü akıntımda var , bir mucizeolur mu acaba

hayırlı olsun. değerlerin kac cıktı. testı tekrar ettın mı?

Hekese teşekkür ederim .Çok zorlu bir yolculuktu benimkisi Transefer olacağım gün karnımda su tapolandığını tespit ettiler .Günde 2 defa 5 gün boyunca serom vurundum.5.gün boyunca istem dışı yatmak zorunda kaldım.Sabah 9 başlayıp akşam üzeri 4 veya 5 gibi bitiyordu.Ben sabredemedim 10.gün 83 çıktı 2 gün arayla tekrarladık 83-167-453 şeklinde umarım yardımcı olabilmişimdir.Belirtimidir bilmiyorum ama buzamana kadar yaşamadığım bir akıntı oluyor.Bildiğiniz su gibi .Heycan yapmadan beklemek ve sabretmek gerekiyor.Benim durumumda olanların genelde tarnsferlerini ertelemişler bende 1-0 yenik başladığımı düşünüyordum.Ama Allahım ol dedikten sonra hiçbir kuvvet engellemez kızlar.Dualara sığınalım

Açıkçası olumlu ya da olumsuz bir yorum yapmak istemiyorum. Öncelikle 23 Kasım da yaptırdığın değer çok önemli. Keşke onu da belirtseydin. Ama şunu söylemek gerekirse benim transferimde 17 Kasım da oldu. 24 Kasım da kahverengi akıntım oldu idrar testi pozitifti. 25 Kasım kan testi, yaptırdım pozitif çıktı... Benim adet sancısı gibi ağrılarım yoktu. Sadece gaz sancılarım vardı. Tabi herkeste aynı olacak diye bir kaide yok. Ama bence doktorunun dediği zaman tekrar yap. Net cevabı o zaman alırsın...

Son düzenleme:
selam arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum sizleri aranıza katılmak bugüne kısmetmiş benim 22 kasımda oldu transferim 4 aralıktada testiyaptırıcam inşallah pozitif sonuç alırız gerçi bu benim 3.ü transferim ilk transferim tutunamadı 2.de birbuçuk aylıkken düştü ve şimdi yine bekliyorum kafam herkezinde olduğu gibi karmakarışık bu tedavide anladığım tek bişey var oda kaç defa transfer olursanız olun bir türlü tecrübe sahibi olunamıyor rabbim herkezin gönlüne göre versin inşallah

hayirli olsun cnm yardim edebilicegimiz bisey olursa burdayiz

çok tesekü ederm ben tedavime 14 kasımda başladm 21.günümde lucrin ile şimdi gonal f da kullanıyorm cerrahpasada başladım esimden spremi amelyat ile alıcaklar ve nasıl olcak bilmiyrm sadece cok sıkıntılıym ve birileryle konusmaya cok ihtiyacm var

kızlar günaydın bi kaç gündür karnımda ağrı var gonal-f kullandığımdan beri neden olur sizce sizdede olmuşmuydu merak ettim yardımcı olursanız sevinirim

kızlar günaydın bi kaç gündür karnımda ağrı var gonal-f kullandığımdan beri neden olur sizce sizdede olmuşmuydu merak ettim yardımcı olursanız sevinirim

günaydın canım normaldir bence. rabbim güzel haberler almayı nasip etsin.

Aminnnn çok sağol canım inşallah hepimize nasip etsin 9 senedir bekliyorum zamanı geldiyse bu denemeden sonra inşallah hamile olucam karnımda bi şişlik önümüzdeki haftada yumurta toplarlar gibi tahmin ediyorum bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah

yumurtaların toplanacağı güne kadar sürer sanırım

bana 21.gün lucrin verdiler adetin 3.günü gonolf verdiler son olarakta receteme catlatma iğnesini yazmış iğnelerimn bugün bitiyor yarın 2kontrol dr.daha yumurtalrn toplamsna var dmiş ne olcak merak ediyorm işteyim ama kafam baska yerlerde dolanıyor :)

canımmm hayırlı olsun hamilesin sende ne güzel Güzel Allahım bizlerede verir inşallah sen neler yaptın transfer günü ne kadar yattın transfer sonrası o süreyi nası geçirdin anlatta senin deneyimlerinden faydalanalım ...Allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip eder inşallah...

Dün transferden sonraki 12. günümdü. Bahçeci'de test yaptırdım, sonuç olumsuz (( ağlaya zırlaya eve geldim. dördüncü denememdi. üçüncü denemede mucize olmuştu, minik kuzuma hamile olmuştum. Ama daha 9. haftada bırakıp gitti. kalbi durmuş.. genetik testler yapıldı sonrasında hiçbir sorun çıkmadı... don kişot gibi yeldeğirmenleriyle savaşmaktan yoruldum çok.. bundan sonrasında Allah verirse ne ala, vermezse nasip değilmiş diyeceğim.. tüp tedavileri çok yordu çok.. artık ne tedavi sürecini kaldırabilirim ne test günü karşılaştığım hüsranı.. bir kez daha yaşamak istemiyorum. Aşılarla filan 9. turdu... artık kaldıramıyorum... kimsenin umudunu kırmak istemiyorum, ama ben böyle hissediyorum... Rabbim bana küçük bir mucize verdi o da kısacık sürdü. Buna da şükür, hamile olmak nasıl bi şeymiş hissettim en azından, kısa da olsa güzeldi..

Herkese bol şanslar..

çok üzüldm rabbim büyük sen kalbini bozma yeter değilmi ki bu evlat sevgisni ve isteğini allah verdi içimize bırgün dualarımızı kabul eder elbet

canım çok yanlış düşünüyorsun bence haklısın çok zorlu bir süreç bizim geçirdiğimiz benimde 8 yılıma mal oldu ama hala istiyorum şimdiye kadar 1 kez bile hamile kalamadım ama yılmaman lazım bunun aksine senin daha kararlı olman lazım er yada geç birgün olacak yeterki güç olmasın ne yapalım bizimde sabrımızı Rabbim bu şekilde deniyor Allah başka üzüntü keder vermesin belki bana düşmez ama ne olur vazgeçme yeterki iste sen Rabbim bence bundan sonra kendiliğinden verecek sana eğerki hamile kalırsan lütfen bizede yaz her şey gönlüne göre olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…