2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

çok sağol canım, test günü yaklaştıkça umutlarım azalıyor, sanırım bu normal bir süreç, normal bir psikoloji. Benim 5. gün transferiydi, 2 blas. transfer edildi, doktorlarım çok umutlular. Ama sonuç olarak kader, kısmet. Allah isterse olur. Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah. İnşaallah pazartesi günü güzel haberleri paylaşırız burada... Tahlilden önce test yaparsan mutlaka paylaş canım, benim cesaretim yok.

Bende bu ay tedaviye başlayacaktım fakat adet olduktan sonra gittim..kist gördü doktor...e2 hormonuna baktı ve yasmin kontrol hapı verdi. 6 aralıkta tekrar gitcem...böle bişi yaşayanınız varmı?

moral çok önemli olumusz düşünme ne güzel doktorlarda olumlu şeyler söylemişler...sabırla beklemekten başka bişi yok...güzel haberlerini bekliyoruz

kızlar az önce dr dan geldim. iğnemin 8.günü bugün. yumurtalarım 2 tane 15mm , 2 tane 13 mm 1 tane 10mm 2-3 tane de küçük varmış. bana az gibi geldi. sizce ne zaman yumurtalarım toplanır.

moral çok önemli olumusz düşünme ne güzel doktorlarda olumlu şeyler söylemişler...sabırla beklemekten başka bişi yok...güzel haberlerini bekliyoruz

çok teşekkür ederim şeker, paylaşmak çok iyi geliyor gerçekten. Benimde ilk denememde kist olduğu için doğum kontrol hapı verildi, bir sonraki ay kist geçtikten sonra tedaviye başlandı. O kadar ilaç, hormon, zaman, emek. Doktorlar tedaviyi riske atmak istemiyor. Bence en doğrusu canım, bir sonraki ay birşey kalmaz, hayırlısı ile tedaviye başlarsın inşaallah. Allah sana da, isteyen herkese de sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah. Bu konuda biraz tecrübem olduğunu düşünüyorum, sormak istediğin birşey olursa, seve seve..

Pazar günü açık bir sürü poliklinikler var. Yaptır pazar günü ne olacak ki? Ayrıca gebelik testlerine güvenmiyorum ben. Bende negatif çıkmıştı. Ama hamileyim.. Darısı senin başına canım...

İlk denemelerde yumurta toplama operasyonu geçirdiğimiz için ağrılarımız oluyordu. Ama benim ilk denememde kesinlikle çift çizgi çıkmadı. Sonra bir sabah hafif bir sızı ile birlikte lekelenmem oldu. O yüzden negatifti. Adet sancılarım bu lekelenmelerden 1 gün sonra başlamıştı. Umarım pozitif sonuç alırsın. Allah gönlüne göre versin.

Teşekkürler canım rabbim cümlemizin gönlüne göre versin. Evet öyle diyolar ama ben yine de umutlanmak istemiyorum bide olucak gibi ağrıyo kasıklarım belim ama daha çok kasıklarım ağrıyor. Hayırlısı hakkımızda.

kijlarrrrr bugün cok sükür keseyi gördük. Rabbim tamamina erdirir insallah. darisi burdaki herkesin basinaaa

gizmocum naptın canım, tedavi başladı mı, ben de adet bekliyorum çok az kaldı :18:

bir de diş sorunum var kızlar ya bu dişi çektirsem mi, napsam 20lik. tedavide iltihaplanır diye korkuyorum ,​

Canım mesajını gördüm ama henüz yeni olduğum için özel mesaj gönderemiyorum
Burdan cevap yazıyorum sana o nedenle.
28'inde başladım iğnelerime.27 de regli oldum.İğne biraz korkutucu gibi geldi ama inan hiç acımıyor:) Mesaim 18:00 'da bitiyor o nedenle akşam yapmak istedim evde, yoksa tıp fakültesinde istersen ilk dozu yapıyolar.Aynı saatte olmak gerekiyor ya.. Bi arkadaşım tüp bebek yaptırmıştı o yardımcı oldu sağolsun saat 22:30 'da yaptık ilk gün.Dün de kendim yaptım aynı saatte.
Bu sabah ikinci muayenem vardı cebecideydim.İğneye cevap vermiş yumurtalarım ama çok sayıda değiller dedi.Sayısından ziyade kalitesi önemlidir diye umuyorum ama bakalım nolcak ?
Canımcım sen o diş meselesini hallet bence.Hatta hemen hemen hiç vakit kaybetme. Kendi de iltahaplanabiliyor ilgilenmeyince mesela ben kaçtım kaçtım sonra boğazlarımı şişirdi. Mecbur iki kutu antibiyotik yuttum, sonra çekme işine giriştiler Murat hocayı arayıp sorabilirsin aslında Ben napim diye..Benim de mide sorunum var mesela sordum hallet sonra problem çıkarmasın dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…