çok sağol canım, test günü yaklaştıkça umutlarım azalıyor, sanırım bu normal bir süreç, normal bir psikoloji. Benim 5. Gün transferiydi, 2 blas. Transfer edildi, doktorlarım çok umutlular. Ama sonuç olarak kader, kısmet. Allah isterse olur. Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah. Inşaallah pazartesi günü güzel haberleri paylaşırız burada... Tahlilden önce test yaparsan mutlaka paylaş canım, benim cesaretim yok.
moral çok önemli olumusz düşünme ne güzel doktorlarda olumlu şeyler söylemişler...sabırla beklemekten başka bişi yok...güzel haberlerini bekliyoruz
idrar testi yaptım az önce hiç birşey çıkmadı bariz tek cizgi
canım çok teşekkürler cevap verdiğin için ama o kadar çok korkuyorum ki cesaretim yok test yaptırmaya((
eşim yarın beraber yaptırılım diyor.normalde test günüm ayın 2 si ama pazar olduğu için 3 üne attılar
bugün idrar testi yapıcam varsa onda silikte olsa çıkar heralde
Selam kızlar inşallah hepimiz için hayırlısı olur.çok erken olmasına rağmen idrar testi yaptım bugün 2.çizgi silim fakat belli. Test tarihi 03.12.2012. Umutlanmak istemedim çok fazla sonrasında üzülmüyüm diye zaten regl gibi ağrımda olduğu için olumsuz düşünüyorumilk denemem sizlerin deneyimlerinden bilgi almak istiyorumm:)
amiiinnn canım inşallahhh darısı isteyen herkesin başına.zor ulaşınca çok korkuyor insan
inş canım.
bugün 10.günüm inş kan testinde olumlu sonucu alırım
merhabalar ben diyer topiklerde okudum ve baya arastırdım seni umutlandırmak istemem ama coğul gebeliklerde idrar tahlilinde erken belli oluyor diyorlar ama yanlışta bilgi vermek istemem canım ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞ
kijlarrrrr bugün cok sükür keseyi gördük.Rabbim tamamina erdirir insallah. darisi burdaki herkesin basinaaa
kese transferden kaç hafta sonra görünüyormuş...
kijlarrrrr bugün cok sükür keseyi gördük.Rabbim tamamina erdirir insallah. darisi burdaki herkesin basinaaa
gizmocum naptın canım, tedavi başladı mı, ben de adet bekliyorum çok az kaldı :18:
bir de diş sorunum var kızlar ya bu dişi çektirsem mi, napsam 20lik. tedavide iltihaplanır diye korkuyorum ,
inş canım.
bugün 10.günüm inş kan testinde olumlu sonucu alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?