2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

benimde pazartesi günü yumurtalarım toplanacak bakalım hayırlısı inşallah ondan sonra transferim ne zaman olur acaba şimdiden çok merak ediyorum bu sefer çok umutluyum inşallah Allahta nasip ederse anne olmayı çok istiyorum şimdiden herkese bol şans dilerim.....

kızlar az önce dr dan geldim. iğnemin 8.günü bugün. yumurtalarım 2 tane 15mm , 2 tane 13 mm 1 tane 10mm 2-3 tane de küçük varmış. bana az gibi geldi. sizce ne zaman yumurtalarım toplanır.

benim doktorum 18 mm olunca aldı. hergün 2 mm büyüyormuş yani 2 3 güne kadar toplanır.sanırsam.inşallah iyi olur

sağol cnaım içimi ferahlatıyorsun, çok istiyorum ikimize de dua ediyorum, yüzümüz gülsün inşallah,

iğnemi ben de kendim yaparım heralde, ben de işten o civarda çıkıyorum.

off napcam bilmem, çektiriyim diyorum hocaya da sordum henüz dönmedi baya zaman oldu, görmedi heralde.
olmazsa iğnelere baslayınca gider çektiririm herald etransferden önce çektirsem sorun olmaz.
midende ne var, geçmiş olsun canım.

Benim de hergün 2mm büyüyor ama Dr bana 3 gün daha iğnelere devam dedi o zaman 15mm lik yumurtalar 20mm geçecek bi hayrı olur mu o zaman yumurtaların

zaten ideal büyüklük 16 dan sonrası daha büyük olması iyidir herhalde benim 1 tanesi 21 mm di. büyüyorlar merak etme. geriden gelen yumurtaların ufaksa onların da biraz büyümesini istiyor doktorun. o yüzden 3 gün daha vermiş.doktorun bunları söylemiyormu. ben benim doktorumdan biliyorum gün gün ne olduğunu hep söyledi bana.

Canım ben devlette oluyorum.haliyle çok kalabalık oluyor.o an aklına gelenleri sordun sordun yoksa bi daha Dr bulamıyorsun .sen nerde yaptırıyorsun

Kızlar selam. Dayanamadım idrar testi yaptım sonuç 2.çizgi gayet belirgin ama silik transferimin 7.günü. Regl olcak gibide ağrı var olucam sanıyorum o yüzden.p.tesi test tarihim...

İnşallah canım isteyen herkesin olsun inşallah :)
Bence de bi sorun olmaz kafanı takma canım.Halledilir nasılsa..Benim midemde reflü ve yara var.Bebeğe zararlı olabilecek bi ilaç verdi doktorum.Murat hoca içebilirsin dedi.Transfere kadar içicem artık mecbur..Yoksa daha kötü olabilir hamile kalırsam.
İğneni yapmadan (purogen verdiyse eğer ) internetten Puregon Pen® Kullanimi linkini izleyebilirsin.Benim hoşuma gitti :))

Bu arada dünde yapmıştım bügünde tekrarladım testi:)

canım çok sevindim kesin hamilesin o zaman :)
dün çıkmışmıydı 2.çizgi
pazartesi benimde test günüm bugün yaptım ilk başta çıkmadı sanki daha sonra baktığımda silik çizgi vardı yada ben öyle görmeyi hayal ettim:))

Evet canım dünde aynıydı 2.çizgi belli silikti. Bilmiyorum heveslenmek istemiyorum inşallah seninde kanda pozitif çıkar

çok sevindim kızlar, inşaallah kanda da poz. sonuçları alırsınız.ben de 7. günümdeyim, ama teste cesaret edemiyorum. Sanırım pazartesiyi beklicem...

Arkadaşlar tekrar merhaba,bugün transer sonrası 11.günümdü bhcg yaptırdım malesef negatif. sonucum 0,56

üzgünüm sersemim allak bullak oldum gözlerim davul gibi ağlamaktan,kendime yeni yeni geliyorum.

Bu değer yükselir mi acaba ,bi umut işe . ilk denememdi çok umutluydum ama maalesef .
benim sıkıntım endometriozist (çikolata kisti) ama tedavi sırasında her şey mükemmeldi de olmayınca olmuyo işte

Hakkında hayırlısı olsun canım yılmak yok 2.ncide inşallah. Rabbim bizleri sınıyor bol bol dua et. İster istemez üzülüyorsun çünkü bir çaba veriyorsun istiyorsun da sonuç negatif olunca ortaya bu durum çıkıyor . Benimde ilk denemem p. Tesi test tarihim bakalım ne olcak regl olucam hissi var kasıklarım ağrıyor herşeyin hayırlısı.

sağol canım.tabiki yılmak yok . inşallah yüzünü güldüren haberler alırsın,benim yaşadığım hayal kırıkığını yaşamazsın. bol şans

sağol canım.tabiki yılmak yok . inşallah yüzünü güldüren haberler alırsın,benim yaşadığım hayal kırıkığını yaşamazsın. bol şans
gecmis olsun cnm hayirlisi buymus benimde ilk denememdi bende negatifi aldim 0,56 yukselmez cnm 5in alti gebelik yok demektir benim 9a yakin cikmisti gebelik vardi ama yukselmedi sonra 5e dustu.sonra da ilaclari biraktim adet oldum zaten(ne yapalim devam edicez iste...

çok iyi anlıyorum seni, benimde problemim endometriozist. İlk denememde olmadı, pazartesi 2. denememin sonucunu alıcam. İnşaallah hepimiz o mutlu haberi birgün alıcaz. Bu seferde çok ümidim olmasa da (karnım ağrıyor), genel olarak ümidim var. Üzme kendini, ne yazık ki bu uzun ve zor bir süreç. Allah büyük, inşaallah olacak.

inşallah canım...

valla ne verdi bakmadım recetede var, bakarım şimdi:)
progesteron vermiş iğne galiba o , en çok ondan tırsıyrum..

şu an test sonucu bekleyen arkadaşlar azcık bilgilendirin daa

neler yaptınız, transferde ağrı acı oluyor mu, yumurta toplamaya saat kaçta gittiniz, kaç saat hastanede kaldınız, aynı gn işe dönülebiliyor mu?

transfer kaç gün sonra oldu, ondan sonra naptınız?

neler içiyorsunuz, yiyorsunuz,

mesela abur cubur yediniz mi:))

sonucu olumlu görünenler şimdiden tebrikler

off canım ne desk şimdi?

Allaha sığın, bol dua et, bu günler de gececek inşallah, belki normal olacaktır.

bende de çikolata kisti var, ve tırsıyorum

kist tedavide büyüyormuş doğru mu?
benım şimdiden agrılarım var, büyüyünce o halde agrılar iyice artar?
sizde durum ne oldu kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…