2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

sağol canım inşallah bu sefer tutturursunda banada umut olur. sonucunu yaz mutlaka bol şans

sağol canım hakkımızda hayırlısı artık , biraz toparlandıktan sonra denemeye devam.

Arkadaşlar hamilelik belirtileri ne zaman başlar. ben hiç birşey hissetmiyorum ve korkmaya başladım. 4 hafta 3 günlük hamileyim ama ne bulantım var ne başka birşeyim. Daha bebeğimin kesesini de görmedim ilk randevumuz 6 aralık da. Bu belirtiler ne zaman başlar ne olur yardım edin...

Kızlar acil bilginize ihtiyacım var, dayanamadım, idrar testi aldım. Bugün 8. günüm, pazartesi test günüm. Testi yaptıktan sonra cesaret edip bakamadım hemen, sonra uzaktan baktıığımda o sinir tek çizgiyi gördüm, tamam bu seferde olmadı dedim. Atmak için elime aldığımda 2. çizgiyi çok silik olarak gördüm, hatta biraz zaman geçince biraz daha belirginleşti sanki, ama tabi diğer çizgiye göre çok silik.
Sormak istediğim şu, negatif çıkan testlerde diğer çizgi silikde olsa görünüyor muydu?
Daha önce çok negatif sonucum oldu ama hiç hatırlamıyorum...

Negatiflerde sadece tek çizgi belirginleşir.Eğer silikte olsa ikinci çizgi varsa pozitiftir. Ama 8. gün çok erken olduğu için çok net göremezsin. Bence kan testi yaptırabilirsin.Değerin düşük de çıksa hamile olduğunu anlayabilirsin.

çok teşekkür ederim, çok da ümitlenmek istemiyorum aslında, pazartesi test günümü bekliyeceğim artık. Bu arada hamile olan ve doğum yapan çok arkadaşım var. Belirtiler için çok erken, içini ferah tut, 9 ay boyunca mide bulantısı olmayan arkadaşım var. Herkeste farklı belirtiler oluyor ama senin için erken hormonlar zamanla değişiyor. İçini ferah tut, bol bol belirtin olacak zamanla inşaallah...

slm kızlar allah hepimizin yardımcısı olsun .benimde cuma günü 12 tane yumurtam toplandı 8 döllenmiş 6 olgun yumurtaymış pazartesi transfer edecekler işlh olur iyimi sizce hamiş kalanlar

canım aynı durumdayız bugün 9. günüm dayanamadım bende idrar testi yaptım. silik 2.çizgi bende de silik çıktı. inşallah mutlu sona ulaşırız.ilk günden beri bu sefer olacak diyorum güzel haberlerin olur inşallah.

yarın da idrar testi yap öbür gün de.. git gide netleştiğini görebilirsin.

Canım ben devlette oluyorum.haliyle çok kalabalık oluyor.o an aklına gelenleri sordun sordun yoksa bi daha Dr bulamıyorsun .sen nerde yaptırıyorsun

ben acıbadem maslak da tedavi oldum. kardeşim orada çalışıyor abla bir kere daha dene dedi inşallah bu sefer olacak seninde benimde

Ben şimdide sizi tebrik ediyorumm.. İyi sonuçlar almanız için dualarım sizinle.. :) Böyle güzel sonuçlar alınca çok mutlu oluyorum..

Selam canım durumun bana hiçte yabancı değil benimse 8.günüm ve test tarihin p.tesi. Sen bugün yapmışsın ben tam 3 gündür yapıyorum ve 2.çizgi net ana silik çıkıyor bugün ki daha netti diğerlerine göre. Buradaki arkadaşlar hamilelik var diyorlar ama ben yinede inanamıyorum sanırım seninde aynı pozitif. Karnım kasıklarım regl olacakmış gibi ağrıyor o zaman ben tutmadı diyorum senin varmı ağrın.

slm kızlar allah hepimizin yardımcısı olsun .benimde cuma günü 12 tane yumurtam toplandı 8 döllenmiş 6 olgun yumurtaymış pazartesi transfer edecekler işlh olur iyimi sizce hamiş kalanlar

Waaauuuww diyebilirim. Maşaallah çok iyi sonuçlar almışsın. Ne yapıyorsun şimdi pazartesi'ye kadar iyice dinleniyorsun. Sonra embriyona kavuşuyor sakin ve stressiz bekliyorsun. Bizi de haberdar etmeyi unutma :)

canım benim inşaallah ikimizinde kan testi pozitif çıkar, hepimizin güzel haberlerini paylaşırız burada. Çok dua ediyorum sadece kendim için değil, isteyen herkez için, Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin...Her ihtimali düşünüyorum ama kendimi negatif sonuca da hazırlıyorum, mutlaka paylaşalım sonuçları.
Ben acıbademde tedavi görüyorum, sen nerde yaptırdın,

Canııımmm çok sevindim senin adınaaa. Bu arada özellikle şunu belirtmek isterim ki idrar testlerinde ikinci çizgi hiç bir zaman birinci kadar net olmaz. Bence hamilesin artık ç.ok dikkat et kendineee :) Karnının kasıklarının ağrıması normal... Sen kabullenmesende bence bedenin kendini anneliğe hazırlıyor bile. Hem unutmaki regl dönemin yaklaşıyor. Kaç gündür ağrın var adet görseydin görürsün :) Benimde adet dönemimdeki sancılarım oldu... Ama adet görmedimm. Ayyy çok sevindim yaa. Haber vermeyi unutma :)

Ebrunurcum süpersin.. Motivasyon çok önemli :) Güzel haberi almaman için hiç bir sebep yok :)

Ben şimdide sizi tebrik ediyorumm.. İyi sonuçlar almanız için dualarım sizinle.. :) Böyle güzel sonuçlar alınca çok mutlu oluyorum..

benimde dualarım sen ve diğer bizim gibi nice arkadaşlarıma inşallah allah dualarımıza cevap verir. 13 yıllık özlemim de bu sayede mutlu sona ulaşır

Ebrunurcum süpersin.. Motivasyon çok önemli :) Güzel haberi almaman için hiç bir sebep yok :)

tedavi başlangıcından bu yana hep umudum var. ve olmaya devam ediyor kimse kötü düşünmesin hep iyi düşünelim burada birbirimize iyi elektrik veriyoruz bu bile çok önemli.hepimiz güzel haberi alacağız çünkü bunu bizde hakediyoruz.

bende acıbadem de tedavi görüyorum maslak mı bu durum tesadüflükten çıkar artık

idrarda silik çizgi görenlere sesleniyorum, kutlamalara başlayabilirsiniz çoğunluk kanda çıkıyor idrarda yok ama sizler zoru başardınız şimdiden kızlar kocaman tebriklerrr hepinize
bakın özendirdiniz beni bende gidiyom yapmaya 5.günüm benim ama olsun canım çekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…