bende acıbadem de tedavi görüyorum maslak mı bu durum tesadüflükten çıkar artık
Selam canım durumun bana hiçte yabancı değil benimse 8.günüm ve test tarihin p.tesi. Sen bugün yapmışsın ben tam 3 gündür yapıyorum ve 2.çizgi net ana silik çıkıyor bugün ki daha netti diğerlerine göre. Buradaki arkadaşlar hamilelik var diyorlar ama ben yinede inanamıyorum sanırım seninde aynı pozitif. Karnım kasıklarım regl olacakmış gibi ağrıyor o zaman ben tutmadı diyorum senin varmı ağrın.
idrarda silik çizgi görenlere sesleniyorum, kutlamalara başlayabilirsiniz çoğunluk kanda çıkıyor idrarda yok ama sizler zoru başardınız şimdiden kızlar kocaman tebriklerrr hepinize
bakın özendirdiniz beni bende gidiyom yapmaya 5.günüm benim ama olsun canım çekti
slm aaaaaaa gökçe hamile oldugu ögrendim işlh sağ salim allah kucağına almayıda nasip eder canım hayırlı olsun darısı diger isteyenler olur işlh .nerde yapdırdın canım sen biraz bahsetsene
Çok erken ama görünmezse canını sıkma tamam mı?
acıbadem kadıköyde canım, tayfun bey doktorum. Çok güveniyorum ekibe ama tevekkülü de bırakmıyorum. Allah herşeyin hayırlısını versin inşaallah
a bende kadıköy acıbadem tedavi görüyom benim doktorumda tayfun bağış pazartesi transferim olacak evet ekip hastane çok iyi işlh güzel sonuç alırız
tesadüfe bakar mısın, pazartesi kan testi için sabah 9 da orada olucaz, belki karşılaşırız. Şimdiden hayırlı olsun canım, inşaallah hepimiz güzel haberler alırız.
ben de dün kan verdim. 9. gündü.güzel haberi aldım,akşamda idrar testi ayaptım,onda da 2 çizgi çıktı...inşallah yarın vereceğim kanda değer yükselir,inşallah hepimiz anne oluruz.
ben adlarınızı bilmesemde hergün dualarımdasınız arkadaşlar.Rabbim tez zamanda evlatlarımıza kavuştursun.
sizlerden de dua bekliyorum.bizler elimizden geleni yapıyoruz tabi ama herşey Allahtan.Allah yüzümüzü güldürsün,güzel haberlerinizi bekliyorum canlar :)
işlh pozitifleri görürsün arkadaşım .benimde saban 8.30 transferim olacak 3. embriyosu oluyo sen bekleme sürecini atlatmışsın ne güzel işlh emegini alırsın beklemenin darısı bize yarın kocaman bi hamileyim yazarsın işlh
günaydın kızlarr
nasılsınız bakalım?
çikolata kisti lanlara bir sorum vardı, tedavi sırasında kist büyüdü mü?
bir de dün aklıma geldi, şimdi adet öncesi benim kistm sızı yapar, şimdi tutup tutmadığını bu sızıdan anlayabilirim heralde, tutmuş olsa rahim içi kanamayacagından orası da agrımaz diye dşünüyorum,
offffff
Günaydın canım,
Bende de endo. var.Bundan 10 sene önce ameliyat oldum, sonrasında hemen tekrarladı, o zamandan bu zamana takip ediliyor.Şu anda 2. tedavim, bende büyüme olmadı, öyle birşeyde hiç duymadım. Ama şunu duydum, iğneler, basit kist yapabiliyormuş, o da doğum kontrol haplarıyla geçiyor zaten.
Karın ağrısı ile ilgili olarak aslında net cevabı yarın verebilirim, çünkü yarın test günüm.
İlk tedavimde de adet sancısı gibi sancılarım oldu, sonuç negatifti
Şu anda da aynı şekilde ağrılarım var, yarın sonucu öğrenicem?
Ama herkeste belirtiler farklı olabiliyor
Arkadaşlar hamilelik belirtileri ne zaman başlar. ben hiç birşey hissetmiyorum ve korkmaya başladım. 4 hafta 3 günlük hamileyim ama ne bulantım var ne başka birşeyim. Daha bebeğimin kesesini de görmedim ilk randevumuz 6 aralık da. Bu belirtiler ne zaman başlar ne olur yardım edin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?