2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

saol gökçe cim iyi demek ben şimdi dinleniyom dün yumurtam toplanmışdı az agrılarım var geçiyo yavaş yavaş sabırsızlıkla pazartesini bekliyom işl tutar allahım herkesi sevindirsin tedavi beklemesi koşuşturma allah yardım eder

slm aaaaaaa gökçe hamile oldugu ögrendim işlh sağ salim allah kucağına almayıda nasip eder canım hayırlı olsun darısı diger isteyenler olur işlh .nerde yapdırdın canım sen biraz bahsetsene

Aynı ağrılar bende de var, transferin 3. gününden itibaren karnımda adet görecekmişim gibi ağrılar var. Aslında bu beni korkutuyor ama olumsuz düşünmek istemiyorum. 1 hafta önce işyerimden bir arkadaş tüpbebek sonucunu beklerken çok umutsuzdu, saat başı karın ağrısı ile wc ye gidip bakıyordu hastalandım mı diye. Şu anda ikizlerine hamile, maaşallah.
Hepimize umut olsun diye yazıyorum, ben burda her pozitif sonucu okuduğumda, çok mutlu oluyorum, umutlarım katlanıyor.
Umudunu son güne kadar kaybetme, moralini yüksek tut, inşaallah olmaz ama gerekirse zamanı gelince üzülürüz

Çok erken ama görünmezse canını sıkma tamam mı?

slm aaaaaaa gökçe hamile oldugu ögrendim işlh sağ salim allah kucağına almayıda nasip eder canım hayırlı olsun darısı diger isteyenler olur işlh .nerde yapdırdın canım sen biraz bahsetsene

Amin canım. Allah herkesin yüzünü güldürsün. Diğer arkadaşlarında güzel sonuçlarını alırız inş.Benim doktorum Çapa'nın profesörlerinden.

Son düzenleme:
Çok erken ama görünmezse canını sıkma tamam mı?

merak etme gökçecim çok erken evet bir torba testim var hergün yaparım artık akıl sağlığım iyi değil bu konuda
şimdi etkilenmiyorum ama bikaç gün sonra üzülmeye başlarım tabi çıkmazsa , inşallah sizler gibi benimde sıram gelmiştir

acıbadem kadıköyde canım, tayfun bey doktorum. Çok güveniyorum ekibe ama tevekkülü de bırakmıyorum. Allah herşeyin hayırlısını versin inşaallah

a bende kadıköy acıbadem tedavi görüyom benim doktorumda tayfun bağış pazartesi transferim olacak evet ekip hastane çok iyi işlh güzel sonuç alırız

a bende kadıköy acıbadem tedavi görüyom benim doktorumda tayfun bağış pazartesi transferim olacak evet ekip hastane çok iyi işlh güzel sonuç alırız

tesadüfe bakar mısın, pazartesi kan testi için sabah 9 da orada olucaz, belki karşılaşırız. Şimdiden hayırlı olsun canım, inşaallah hepimiz güzel haberler alırız.

ben de dün kan verdim. 9. gündü.güzel haberi aldım,akşamda idrar testi ayaptım,onda da 2 çizgi çıktı...inşallah yarın vereceğim kanda değer yükselir,inşallah hepimiz anne oluruz.
ben adlarınızı bilmesemde hergün dualarımdasınız arkadaşlar.Rabbim tez zamanda evlatlarımıza kavuştursun.
sizlerden de dua bekliyorum.bizler elimizden geleni yapıyoruz tabi ama herşey Allahtan.Allah yüzümüzü güldürsün,güzel haberlerinizi bekliyorum canlar :)

günaydın kızlarr

nasılsınız bakalım?

çikolata kisti lanlara bir sorum vardı, tedavi sırasında kist büyüdü mü?

bir de dün aklıma geldi, şimdi adet öncesi benim kistm sızı yapar, şimdi tutup tutmadığını bu sızıdan anlayabilirim heralde, tutmuş olsa rahim içi kanamayacagından orası da agrımaz diye dşünüyorum,

offffff

tesadüfe bakar mısın, pazartesi kan testi için sabah 9 da orada olucaz, belki karşılaşırız. Şimdiden hayırlı olsun canım, inşaallah hepimiz güzel haberler alırız.

işlh pozitifleri görürsün arkadaşım .benimde saban 8.30 transferim olacak 3. embriyosu oluyo sen bekleme sürecini atlatmışsın ne güzel işlh emegini alırsın beklemenin darısı bize yarın kocaman bi hamileyim yazarsın işlh

çok çok sevindim, hayırlı olsun canım. inşaallah değerlerin kat kat artar, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah. Böyle haberleri alınca o kadar mutlu oluyorum ki, inşaallah hepimize bu haberi paylaşmak nasip olur.

İnşaallahhhhh, çok teşekkür ederim güzel dileklerin için, ama beklemek zor gerçekten. Çok korkuyorum aslında, neyse hayırlısı artık.
Sende çok olumlu şeyler düşün, bu çok önemli, güzel bir gün olacak. Transfer günü çok keyifli, bebişlerinin içinde olduğunu biliyorsun, çok güzel bir duygu.
Senin ve herkes için dua ediyorum canım, hayırlı haberler inşaallah

Günaydın canım,

Bende de endo. var.Bundan 10 sene önce ameliyat oldum, sonrasında hemen tekrarladı, o zamandan bu zamana takip ediliyor.Şu anda 2. tedavim, bende büyüme olmadı, öyle birşeyde hiç duymadım. Ama şunu duydum, iğneler, basit kist yapabiliyormuş, o da doğum kontrol haplarıyla geçiyor zaten.
Karın ağrısı ile ilgili olarak aslında net cevabı yarın verebilirim, çünkü yarın test günüm.
İlk tedavimde de adet sancısı gibi sancılarım oldu, sonuç negatifti
Şu anda da aynı şekilde ağrılarım var, yarın sonucu öğrenicem?
Ama herkeste belirtiler farklı olabiliyor

canımm cok sagol yazdıgın için

büyümedi diyen biri çıktı çok sevindimm

ya bu karın agrısı degıl de kıstın oldugu tarafta agrı, adete yakın sızı seklınde adet olacagımı gösterir
hamile kaldıgım ay agrım d aolmamıştı mesela..

off inşallah sonucun güzel gelir,

endoluların hamile kalması beni hep sevindirmiştir

tabi herkesin olsun inşallahhh

kızlar şimdi reçeteme baktım

1- gonal f 450 1 flakon

2- menopur

3- cetrotide

4- ovitrelle

4- progestan 50 mg

şimdi bunlar nasıl kullanılıyor yani henüz dr a gitmedim adetim daha baslamadı ama merak ediyorum?

hepsini göbekten kendim yapabiliyor muyum?

meraba göökçe benimde6aralıkta ultrason var benim daha test gününden 1- 2 gün önce olmuştu bulantı hala ara ara var ama merak etme yaaa buna takma yani
olması gerekmiyo benim karın ve kasık ağrım ayrıca bel ağrım deam ediyor senin varmı ayrıca test günün kaçıncı günündü değer kaçtı öğrenebilirmiyim

slm arkadaşlar kasım 23 ünde transferim yapıldı bu gün 9 uncu gün test yaptım testin sonucu böyle çıktı yorumlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• $ghm00.webp
    8 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:
slm arkadaşlar kasım 23 ünde yerleştirme yapıldı bu gün 9 uncu gün test yaptım testin sonucu böyle çıktı yorumlarınızı bekliyorum //img426.yukle.tc/images/9166Fotograf0713.jpg[/IMG][/URL][/VIDEO]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…