2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

canımm
tebrik ederi, bence hamilesin..

ilk hamileliğimde test sonucum böyleydi, istersen daha kaliteli bir gebelik testi ile yap daha net bir sonuç alırsın..

bizlere de dua et...

Selam canım bende yaptım senin gibi 4 gün önce aynı bu şekildeydi. Ama dün ve bugün çok daha netti. Hakkımızda hayırlısı. Ben pek inanamayanlardanım karnım ağrıdığı için .

cnm neden inanmıyorsun?

predictor ile yapın en net sonucu onunla alırsınız,

inşallah kan testinizle de doğrulanır..

bizlere de dua edin lütfen..

progestan iğnesi yaptırdınız mı?

ya bizde bu ocaktta genartta düşünüyoruzz misafir hanesindemi kaldın ?

merhaba
ben ankradayasıyorum zaten canım,
misafirhanesi varmış ama kalanlar anlatabilir.

anladım canım sen yaptırdınmı peki kaçıncı denemdi? bide galiba ödemede kolaylık yani taksit yapıyorlarmıymış? biz görev nedeniye diyarbakırdayız uzagız baya zorlancamgibi umarım deger :)

cnm neden inanmıyorsun?

predictor ile yapın en net sonucu onunla alırsınız,

inşallah kan testinizle de doğrulanır..

bizlere de dua edin lütfen..

progestan iğnesi yaptırdınız mı?

Regl olacak gibi karnım ağrıyor ondan pek inanamıyorum çünkü bu zamana kadar bildim şimdi de öle geliyor ondan. Evet pregostan iğneye devam ediyorum yumurta toplandıktan 1 gün sonra başlamıştım

anladım canım sen yaptırdınmı peki kaçıncı denemdi? bide galiba ödemede kolaylık yani taksit yapıyorlarmıymış? biz görev nedeniye diyarbakırdayız uzagız baya zorlancamgibi umarım deger :)

canım benim ilk denemem olacak umarım hayırlı sonuclarla son denemem olur :)

genartta sadece yumurta toplama ve transfer işlemlerim olcakmış, benım doktorum murat sönmezer Ankara tıpın hocalarından..

senın dr kim?

genarttada aysun dr. la görüşmüştüm çok şeke rinsanı rahatlatan bir dr,

sizin sorun nedir?

Regl olacak gibi karnım ağrıyor ondan pek inanamıyorum çünkü bu zamana kadar bildim şimdi de öle geliyor ondan. Evet pregostan iğneye devam ediyorum yumurta toplandıktan 1 gün sonra başlamıştım

canımm inan bnce cünkü bende öyle olmuştu dakka bası lavaboya gidip kontrol ediyordum, ped koyuyordum ha oldu ha olcak diye meger o zaman bebek varmış, insallah sende de öyledir..

peki can yakıyor mu cok? göbekten yapabiliyor muyuz?

benim doktorum belli degil çünkü hala kararsızım ama %90 genart olmalı orası aynı zamanda gen araştırma merkezide bizimde sorun talesemi minör akdeniz anamisi hastalıgının taşıyıcızıyıs yani %25 hasta cocuk dogma riski var biz hiç normal denemye cesaret edemedik diyebilirim cocugun hasta oldugu 2. ayda belli oluyor ama ne babası ne ben aldıttırmayız yınede die tüp bebege mahkumuz :) pgt ile tup bebek yapınca saglıklı empriyo seçilip transver yapılcakmış bu hafta içi radovu almayı dusunuyorum yeni evliyiz 1 bucukyıl kadar yaşım 20 ilk deneme olcak

gecmiş olsun canım
doğru adreste oldugunu dşünüyorum inşallah hepimizin yüzü güler..volkan baltacı pgt yapıyor genartta, aysun hanmın eşi..

görüştünüz mü merkezle?
onlar ayarlıyor sanırım kalacak yeri fiyatı filan

İlk denememiz İnşallah hayırlısıyla öyle olur canım. Ben popodan oluyorum ama herkes öyle olur büyük ihtimal.iğne yağlı olduğundan vurulduktan sonra baya bir acıyor. Sen hangi aşamadasın tatlım

İlk denememiz İnşallah hayırlısıyla öyle olur canım. Ben popodan oluyorum ama herkes öyle olur büyük ihtimal.iğne yağlı olduğundan vurulduktan sonra baya bir acıyor. Sen hangi aşamadasın tatlım

cnm adet bekliyorum heralde 5 aralık gibi başlıycam inşallah,
çok heyecanlıyım :)

iğnelerden ve aşamalardan korkuyorum
biraz anlatır mısın

bir de memurum çalışıyorum izin konusunda streslenyorum

mesela yumurta toplama gününü anlatırmısın öğleden önce olsa ogleden sonra işe gidebilir miyim

cnm hayırlı olsun.benimki de onun biraz daha koyusu.benimde dün 9. günümdü,dün yapmıştım.inşallah en kısa zamanda tüm arkadaşlarımız ikinci çizgiyi görür..
ben de yarın tekrara kan vericam.ctesi kan vermiştim 343,6 çıktı. yarınkinde ikiye katlaması gerekiyormuş.inşallah katlar..
hepinize dua ediyorum kızlar.siz de beni dualarınızda eksik etmeyin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…