çok çok sevindim, hayırlı olsun canım. inşaallah değerlerin kat kat artar, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah. Böyle haberleri alınca o kadar mutlu oluyorum ki, inşaallah hepimize bu haberi paylaşmak nasip olur.
meraba göökçe benimde6aralıkta ultrason var benim daha test gününden 1- 2 gün önce olmuştu bulantı hala ara ara var ama merak etme yaaa buna takma yani
olması gerekmiyo benim karın ve kasık ağrım ayrıca bel ağrım deam ediyor senin varmı ayrıca test günün kaçıncı günündü değer kaçtı öğrenebilirmiyim
ben de dün kan verdim. 9. gündü.güzel haberi aldım,akşamda idrar testi ayaptım,onda da 2 çizgi çıktı...inşallah yarın vereceğim kanda değer yükselir,inşallah hepimiz anne oluruz.
ben adlarınızı bilmesemde hergün dualarımdasınız arkadaşlar.Rabbim tez zamanda evlatlarımıza kavuştursun.
sizlerden de dua bekliyorum.bizler elimizden geleni yapıyoruz tabi ama herşey Allahtan.Allah yüzümüzü güldürsün,güzel haberlerinizi bekliyorum canlar :)
aaaaaaaaaaaaa hayorli olsun cnm tesaduf ogrendim hic haber de etmiosun:)))cokk sevindim cnm degerin cok iyi bakarsin ikiz olur.degerin yukselicek insallah bana haber et gorunce yaz beni tamam mi merak ederim:))ben de dün kan verdim. 9. gündü.güzel haberi aldım,akşamda idrar testi ayaptım,onda da 2 çizgi çıktı...inşallah yarın vereceğim kanda değer yükselir,inşallah hepimiz anne oluruz.
ben adlarınızı bilmesemde hergün dualarımdasınız arkadaşlar.Rabbim tez zamanda evlatlarımıza kavuştursun.
sizlerden de dua bekliyorum.bizler elimizden geleni yapıyoruz tabi ama herşey Allahtan.Allah yüzümüzü güldürsün,güzel haberlerinizi bekliyorum canlar :)
cnm adet bekliyorum heralde 5 aralık gibi başlıycam inşallah,
çok heyecanlıyım :)
iğnelerden ve aşamalardan korkuyorum
biraz anlatır mısın
bir de memurum çalışıyorum izin konusunda streslenyorum
mesela yumurta toplama gününü anlatırmısın öğleden önce olsa ogleden sonra işe gidebilir miyim
cnm hayırlı olsun.benimki de onun biraz daha koyusu.benimde dün 9. günümdü,dün yapmıştım.inşallah en kısa zamanda tüm arkadaşlarımız ikinci çizgiyi görür..
ben de yarın tekrara kan vericam.ctesi kan vermiştim 343,6 çıktı. yarınkinde ikiye katlaması gerekiyormuş.inşallah katlar..
hepinize dua ediyorum kızlar.siz de beni dualarınızda eksik etmeyin :))
Canim yaaatest yaptırdım maalesef olmadı(değerim 0,59
yıkıldım ağladım zırladım ama faydası yok nasip değilmiş(
Allahım isteyen herkese versin çok kötü bi duygu
İnşallah Rabbim gönlümüze göre verir. İğneler seni hiç korkutmasın kendin bile yapacaksın zamanla çünkü uçları çok ince. Aşamalarda bişey yok önce iğne tedavisi ve nerdeyse hergün muayene olacaksın. Sabah tan olacağı için işe de rahatlıkla gidersin. iğnelerin amacı yumurtaları büyültmek belli büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi olacaksın.ertesi gün boş diğer gün yumurta toplama işi. O anestesi ile oluyor hiç bişey hissetmiyorsun daha sonra 2-3 saat hastanede yatıyorsun o gün işe gideceğini zannetmiyorum çünkü sonrasında ağrın oluyor ana dayanılmıyacak ağrı değil en son işlem olarak yumurtaların gelişmesine göre transfer oluyor. İşte hepsi bu tatlım:)
acıbadem kadıköyde canım, tayfun bey doktorum. Çok güveniyorum ekibe ama tevekkülü de bırakmıyorum. Allah herşeyin hayırlısını versin inşaallah
selamun aleyküm arkadaslar,kısca mevzuya girim 2,5senelik evliyim.çocugumuz olmadı.Bir kaç doktora gittik, testler yaptırdık derken doktorumuz tüp bebek tedavisi yaptırmamız gerektiğini söyledi. enson benden hsg(rahim filmi)istedi.netden baktım anestezi felan olunuyormus nasıl zormu ayrıca fiyatları hakkında fikriniz warmı
slmmadetimin bitmesine 3gün kaldı devletden sıra alamam bu saatden sonra ama ben ultrosona bile zor dayanıyorum bakalım ne yapcam bu korku ile anestezi olmak isticem
test yaptırdım maalesef olmadı(değerim 0,59
yıkıldım ağladım zırladım ama faydası yok nasip değilmiş(
Allahım isteyen herkese versin çok kötü bi duygu
İnşaallahhhhh, çok teşekkür ederim güzel dileklerin için, ama beklemek zor gerçekten. Çok korkuyorum aslında, neyse hayırlısı artık.
Sende çok olumlu şeyler düşün, bu çok önemli, güzel bir gün olacak. Transfer günü çok keyifli, bebişlerinin içinde olduğunu biliyorsun, çok güzel bir duygu.
Senin ve herkes için dua ediyorum canım, hayırlı haberler inşaallah
slmm
neden korkuyorsun cnm ultasondan korkacak bisey yok ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?