2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

inşallah cnm,rabbim hepimizin önce karnını,sonra kucağını doldursun inşallah.

Test günüm 9. günümdü. 198,3 çıktı. Doktorum değerin iyiymiş dedi sadece. Ağrılarım yok.. En son adet dönemimde olmuştu. Kasım ayının 29 veya 30 u gibi. Bilmemek çok kötü birşey.İnş. 6 Aralık ta kesesini ya da keselerini görürüz. Seni de tebrik ederim. Sen ne zaman yaptırdın transferini..

Şu an neler hissediyorsun :)

aaaaaaaaaaaaa hayorli olsun cnm tesaduf ogrendim hic haber de etmiosun:)))cokk sevindim cnm degerin cok iyi bakarsin ikiz olur.degerin yukselicek insallah bana haber et gorunce yaz beni tamam mi merak ederim:))

test yaptırdım maalesef olmadı(değerim 0,59
yıkıldım ağladım zırladım ama faydası yok nasip değilmiş(
Allahım isteyen herkese versin çok kötü bi duygu

İnşallah Rabbim gönlümüze göre verir. İğneler seni hiç korkutmasın kendin bile yapacaksın zamanla çünkü uçları çok ince. Aşamalarda bişey yok önce iğne tedavisi ve nerdeyse hergün muayene olacaksın. Sabah tan olacağı için işe de rahatlıkla gidersin. iğnelerin amacı yumurtaları büyültmek belli büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi olacaksın.ertesi gün boş diğer gün yumurta toplama işi. O anestesi ile oluyor hiç bişey hissetmiyorsun daha sonra 2-3 saat hastanede yatıyorsun o gün işe gideceğini zannetmiyorum çünkü sonrasında ağrın oluyor ana dayanılmıyacak ağrı değil en son işlem olarak yumurtaların gelişmesine göre transfer oluyor. İşte hepsi bu tatlım:)

Hayirli olsun cnm gule gule buyut
Sorun neydi ve nerede yaptirdin cnm
Bizlere tavsiye edebilecegin birseyler var mi

Canim yaaa
Cok uzgunum off ne denr
Bir daha bu duyguyu yasamazsin insallah
En kisa zamanda sana bu aciyi unutturacak bebegin gelsin

Tesekkur ediyorum cnm insallah kolay gecer ve hayirli bir sonuca ulasirim

acıbadem kadıköyde canım, tayfun bey doktorum. Çok güveniyorum ekibe ama tevekkülü de bırakmıyorum. Allah herşeyin hayırlısını versin inşaallah

Merhaba arkadaşım. öncelikle inşallah pozitifi görürsün hayırlısıyla .senin gibi bende endo.var. 1.tüp denememdi cuma günü neğatif i gördüm yıkıldım,çok da umutluydum ama olmadı.şu an araştırııyorum başka bi merkez,acıbadem bizim gibi endo.lular için özellikle 2.yi denemek için iyimi yani 1. nin olmama sebeplerini derinlemesine araştırıyorlar mı?
bir de tedavi fiyatı nedir? bana yardımcı olursan çok sevinirim şimdiden teşekkürler.Allah yardımcımız olsun.

selamun aleyküm arkadaslar,kısca mevzuya girim 2,5senelik evliyim.çocugumuz olmadı.Bir kaç doktora gittik, testler yaptırdık derken doktorumuz tüp bebek tedavisi yaptırmamız gerektiğini söyledi. enson benden hsg(rahim filmi)istedi.netden baktım anestezi felan olunuyormus nasıl zormu ayrıca fiyatları hakkında fikriniz warmı

aleykümselam,ben uzun zaman önce devlet hast. kadın doğumda çektirmiştim ücret ödemiyorsun ama özelde olursa kaç bilmiyorum,benim genel anestezi ile oldu ama anestezisiz yaptıranda var cesaretine bağlı.benim kolay geçmişti uyudum çünkü.Allah kolaylık versin.

adetimin bitmesine 3gün kaldı devletden sıra alamam bu saatden sonra ama ben ultrosona bile zor dayanıyorum bakalım ne yapcam bu korku ile anestezi olmak isticem

çok üzgünüm canım, ama pes etmek yok. Ben inanıyorum, Allah bize de nasip edecek anne olmayı inşaalllah.
Ama senin test günün pazartesi değil miydi, neden erken yaptırdın, doktoruna bir sor istersen

canım senin kaç yumurtan olmuştu .benim 12 yumurta toplandı 8 döllenmiş 6 oldun yumurta yarın kaç hücreli oldukları belli olacak hayırlısıyla bi sabah olsaydı çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…