Merhaba arkadaşım. öncelikle inşallah pozitifi görürsün hayırlısıyla .senin gibi bende endo.var. 1.tüp denememdi cuma günü neğatif i gördüm yıkıldım,çok da umutluydum ama olmadı.şu an araştırııyorum başka bi merkez,acıbadem bizim gibi endo.lular için özellikle 2.yi denemek için iyimi yani 1. nin olmama sebeplerini derinlemesine araştırıyorlar mı?
bir de tedavi fiyatı nedir? bana yardımcı olursan çok sevinirim şimdiden teşekkürler.Allah yardımcımız olsun.
canım senin kaç yumurtan olmuştu .benim 12 yumurta toplandı 8 döllenmiş 6 oldun yumurta yarın kaç hücreli oldukları belli olacak hayırlısıyla bi sabah olsaydı çok heyecanlıyım
Merhaba canım, anlıyorum seni, ilk denememde bende negatif sonuç aldım, şimdi 2. cisinin sonucunu bekliyorum.Benim ilk denemem devlette oldu. 13 yumurta toplandı, 3 ü döllendi, bunlardan sadece 1 tanesi transfer edilecek kalitedeydi, o da tutmadı. Sonrasında 2. deneme için detaylı bir araştırma yaptım, burası dışında 2-3 yer daha vardı, tek tek gidip görüştüm. Tayfun hocaya giden bir arkadaşım vardı, tek bir emb. oluştu, onunla da hamile kaldı, yeni doğum yaptı. O çok tavsiye etti, tayfun hocayla görüştüğümde çok güven verdi ve tedaviye başladım.Ekibi çok iyi, Deniz bey, Mehmet bey.
Bu sefer 12 yumurta toplandı, 8 embryo oluştu. Tranfer için en iyisini seçip, kalanlardan 4 tanesi de donduruldu.
Bu alanda çok iyi olduklarını biliyorum, ama endo, pko... hangisinde daha başarılılar onu bilmiyorum açıkcası.
Sonucu yarın öğrenicez, negatifte olabilir. Sonuç olarak hiç bir doktor % 100 garanti veremez, böyle bir başarı oranı yok zaten.
Yarın inşaallah pozitif sonuç alırım kanda, çok korkuyorum bu arada, ama negatifte olsa, tekrar aynı yerde devam edicem herhalde.
Fiyata gelince benim kısa protokoldü, ilaçlar dahil, kan testi dahil, 5,250 tl. Emb. dondurmak içinde +1000 tl ödedik. Kredi kartına taksit yapılabiliyor.
Çok yazdım galiba, lütfen üzme kendini, Allah hepimize anne olmayı nasip eder inşaallah, BOL BOL DUA EDELİM
aynı şekilde 12 yumurta toplandı, 9 u olgun yumurtaydı, 8 i döllendi. En kaliteli gördükleri transfer edildi, kalanlardan da 4 tanesi donduruldu.Ben de çok heyecanlıyım yarın için ama çok da korkuyorum
dualarım senimle canım işlh yarın pozitif sonucu görürsün bebşin önce göbüşüne sonra kucağına gelir işlh
adetimin bitmesine 3gün kaldı devletden sıra alamam bu saatden sonra ama ben ultrosona bile zor dayanıyorum bakalım ne yapcam bu korku ile anestezi olmak isticem
korkma sakin ol hiç belirti varmı .işlh tutmuşdur yarabbim
aminnnn.
işten izin alıp, transferden sonra hiç işe gitmedim dinlenmek için.Bir de sigarayı bıraktım, hareketsizlikle birleşince 10 günde 2 kilo aldım, tabi ilaçlarında etkisi var.
Regl olacak gibi sancım var sürekli ama bugün biraz kesildi, o kadar. Başka da birşey hissetmiyorum ne yazık ki. Bu arada bana corasprin verilmedi, sana verdiler mi
Canim ben de netten arastirdim o kadar abartmislar ki.sakin onlari okuyup bosu bosuna stres olma.ben de cok korkak biriyim igneden muayeneden kandan her seyden korkarim ama bu tedavi sureci alistirdi her seye ve hsg ye gelince kesinlikle abarttiklari bisey yok adet sancisi gibi bi sanci cekiyorsun o da bes on saniye o kadar.rahat ol insallah guzel gecer sonucu iyi cikar....
selamun aleyküm arkadaslar,kısca mevzuya girim 2,5senelik evliyim.çocugumuz olmadı.Bir kaç doktora gittik, testler yaptırdık derken doktorumuz tüp bebek tedavisi yaptırmamız gerektiğini söyledi. enson benden hsg(rahim filmi)istedi.netden baktım anestezi felan olunuyormus nasıl zormu ayrıca fiyatları hakkında fikriniz warmı
cnm sana hise diyim mi o igneleri varya basta olay yaptim nasil vurulurum filan diye gittim.hergun polikinikte vuruldum sonra baktim bu ignenin sonu yok ordaki kiza dedim ki dur sen vurma ben vurim sen bak bana ogret dedim sonra varya vallahi televizyion izligim yerde tik tik vurmaya basladim hatta bi ara kirmizi isikta durduk arabada cikardim cantamdan igneyi actim karnimi vurdum 20 sn de:)))o denli yani dusun:))çoook teşekkür ederim bende netde yazılanlar için korktum bende iğneden bile çok korkuyorum.burayı işte bundan çok seviyorum herkes hayat tecrübesini paylaşıyor.birbirimize yardımcı oluyoruz.
çok çok sevindim, hayırlı olsun canım. inşaallah değerlerin kat kat artar, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah. Böyle haberleri alınca o kadar mutlu oluyorum ki, inşaallah hepimize bu haberi paylaşmak nasip olur.
Yakında test yaptıran arkadaşlarımız olacaktı.. Sonuçlarınızı merak ediyoruz kızlaarrr...
Kızlar bugün 10. günüm test yaptırdım, değerim 106, doktorum çok çok iyi dedi. Daha çok erken gerçi, 2. test çarşamba günü Allah tamamına erdirir inşaallah.
Rabbim herkese, isteyen herkese, sağlıkla bebişlerini önceye göbüşe, sonra kucağa almayı nasip eder inşaallah.
bu gün sabah yine idrar testi yaptım ikinci çizgiyi gördüm net yarın test günüm kafam karışık hala yarın inş kesinleşir kızlar ne olur dua edin
şu an dünden beri yapılan 4 tane idrar testi var önümde hepsinde ikinci çizgi var inş. rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?