2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

canım idrar testi yaptınmı sen evde gitmeden benim yarın test günüm bu yaptığım testler inş yanıltmaz

canım büyük bir ihtimalle hamilesin, ben 8, gün testimde 2. çizgiyi çok silik görmüştüm. Senin daha netmiş, yarın güzsel haberlerini bekliyoruz inşaallah

canım büyük bir ihtimalle hamilesin, ben 8, gün testimde 2. çizgiyi çok silik görmüştüm. Senin daha netmiş, yarın güzsel haberlerini bekliyoruz inşaallah

canım git kan testi yaptır....değerin 100 ün üstündedir...yani hamilesin...idrar testinde net çıkıyorsa değerin bayağı yükselmiş demektir.Allah tamamını erdirsin

Doktorum benden ikinci bir kan testi istemedi. Niye gerekli ki acaba? Benden neden istemedi gerekli birşeyse?

Doktorum benden ikinci bir kan testi istemedi. Niye gerekli ki acaba? Benden neden istemedi gerekli birşeyse?

Rutini bu şekilde diye biliyorum, transfer günü bana, 10. gün ilk test, 2. gün sonra tekrar değerine bakıcaz, 10 gün sonrada ultrasonla keseye bakıcaz demişlerdi. Belkide senin değerin daha yüksekse ondan istememiştir.Seni ne zaman çağırdı, değerin kaçtı

merhaba arkadaşlar ben daha öncede buraya yazmıstım bu ay bana tüp bebek uygulaması yapılacaktı geçtiğimiz salı opu yapıldı ve 20 adet yumurtam toplandı dr um bu sayının cok fazla oldugunu yumurtalklarım ve karnım su toplayacagndan dolayı transfer işlemini bi dahaki adet dönemimden veya 2. adet dönemimden sonra yapmayı uygun gördü onunda yönlendirmesiyle embriyolar donduruldu 14 tane yumurta döllenmiş fakat 6tane 1. kalite 4 tane 2. kalite embriyoyu dondurma kararı aldık aranızda böyle problem yasayan varmı...
dr transfer işlemi yaparsak diyelim pozitif oldu karnından su almamız gerekebilir buda belki bebeğe zarar verr o yüzden yapmak istemiyorum dedi..
şimdi belki madem öyle dr neden cok fazla yumurtan olusturdu diyebilirsiniz onuda söyle açıklayayımm..
yumurtalarım hiperaktif oldugu için düşük dozla başladık sonra gelişmediler dr i.m. menogon basladı yine gelişmediler daha sonra son kez usg baktı işlemi erteleyecektikki 12 yumurtam oluştu menogonu kestik 2 gün sonra kontorle cagırdı bu sefer 20 yumurtam vardı yani adet bitimi tembel oluyo yumurtalıklarım 10 gün sonrada aşırı hiper aktif...
kusura bakmayın biraz uzun oldu ama içimi dökmek istedim

ve gerçektende 4 gün boyunca karnım gözle görülür büyüdü evde hep serum takıldı afedersiniz büyük tuvaletimi hiç yapamadım küçüğe bile çıkmakta zorlanıyodumoturamadım kalkamadım sadece yatabiliyodum..
transfer işlemi yapılmadıgına sevindim acıkcası ama merak ettiğim böyle bişey başına gelen veya duyan varmı..

cnm hiç bilgim yok benimd 20 den fazlaydı sayım 14 yada 16 ta nesi toplandı transferim yapıldı ama vardırdır doktorunun bi bildiği sıkma canını tüp bebek günlüğü diye topik var oraya yaz orda daha çok arkadaş var....

evet canım böyle bir şey var doktorun çok iyi yapmış seni riske atmamakla çünkü çok fena bişey,
benim başıma bırak tüpü aşılamada gelmişti, yumurtalıklarım ilaca aşırı tepki verdi karnım şişti rahim su toplamış bazen nfes alırken zorlanıyordum ki benimki en hafif düzeyde olandı, buna rağmen hergün hastaneye gittim tahlil yaptırdım ve normale dönnene kadar sürekli protein yiyim deli gibi su içtim.
hamilelik gerçekleşirse bu ohss sendromu bebekle birlikte ilerliyormuş ve hastanede günlerce yatıp karnından su çektirenler var düşün artık nası fena birşey

sen içini ferah tut doktorunu dinle zaten fazlasıyla 1.kalite embriyon varmış uygun zamanda en güzelini verirler sana

canm benim 25 tane yumurtam vardı 20 si toplandı..
şimdi diğer stelere baktım buna ohss deniliyomus yani pkolularda sıklıkla görülüyomuş.. okuduklarıma göre dr um iisini yapmıs çünkü pozitif olup bu sorunla karşılaşıp sonlarndırılanlar bile var
1 haftadır bunu arastırmak istiyodum ama internet yoktu zaten yenide toparlandım o yüzden şimdi an.cak bakabiliyorum.
dr um diğer böyle olan kişilere göre daha sanslı oldugumu hafif atlattığımı söyledi belkide bu adet döneminden sonrada yapılabilirmiş inş. haylısı olur rabbim bizede nasip eder..

saol canım cevap verdiğin için.. şimdi arastırınca bende dr umun ii yaptıgına karar verdim basta cok üzülmüştüm onca sey cektim bekledim şimdi niye böyle oldu diye sonra karnım sismeye baslayınca ve şimdi okuduklarımı görünce drumun cok ii bir karar verdiğine dahada inanıyorum..
dondurulmusları transfer ederken iğne kullanmayacagız sadece ilaçla rahim duvarını kalınlastırıp transfer yapacagız dedi..
3 tüp şeklinde bölmüşler embriyoları 1. tüpte 3 tane 1. kalite
2.tüpte 2 tane 1. kalite 1 tane 2. kalite
3. tüptede 1tane 1. kalite 2tane 2. kalite şeklinde yaptılar

saol canım cevap verdiğin için.. şimdi arastırınca bende dr umun ii yaptıgına karar verdim basta cok üzülmüştüm onca sey cektim bekledim şimdi niye böyle oldu diye sonra karnım sismeye baslayınca ve şimdi okuduklarımı görünce drumun cok ii bir karar verdiğine dahada inanıyorum..
dondurulmusları transfer ederken iğne kullanmayacagız sadece ilaçla rahim duvarını kalınlastırıp transfer yapacagız dedi..
3 tüp şeklinde bölmüşler embriyoları 1. tüpte 3 tane 1. kalite
2.tüpte 2 tane 1. kalite 1 tane 2. kalite
3. tüptede 1tane 1. kalite 2tane 2. kalite şeklinde yaptılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…