Kızlar bugün 10. günüm test yaptırdım, değerim 106, doktorum çok çok iyi dedi. Daha çok erken gerçi, 2. test çarşamba günü Allah tamamına erdirir inşaallah.
Rabbim herkese, isteyen herkese, sağlıkla bebişlerini önceye göbüşe, sonra kucağa almayı nasip eder inşaallah.
bu gün sabah yine idrar testi yaptım ikinci çizgiyi gördüm net yarın test günüm kafam karışık hala yarın inş kesinleşir kızlar ne olur dua edin
şu an dünden beri yapılan 4 tane idrar testi var önümde hepsinde ikinci çizgi var inş. rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
bu gün sabah yine idrar testi yaptım ikinci çizgiyi gördüm net yarın test günüm kafam karışık hala yarın inş kesinleşir kızlar ne olur dua edin
şu an dünden beri yapılan 4 tane idrar testi var önümde hepsinde ikinci çizgi var inş. rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
canım büyük bir ihtimalle hamilesin, ben 8, gün testimde 2. çizgiyi çok silik görmüştüm. Senin daha netmiş, yarın güzsel haberlerini bekliyoruz inşaallah
nbr napiosun hic bana cvp yazmiyosun kiz hayirdir:)inşallahhhhhhh.hepimiz güzel haberler alalım
Kızlar bugün 10. günüm test yaptırdım, değerim 106, doktorum çok çok iyi dedi. Daha çok erken gerçi, 2. test çarşamba günü Allah tamamına erdirir inşaallah.
Rabbim herkese, isteyen herkese, sağlıkla bebişlerini önceye göbüşe, sonra kucağa almayı nasip eder inşaallah.
çoooooooook sevindim.allah kucağımıza asağlıcakla almayı nasip etsin
cnm hamile olduğunu tüp bebek günlüğümüz topiğine de yazar mısın?moral olur
Doktorum benden ikinci bir kan testi istemedi. Niye gerekli ki acaba? Benden neden istemedi gerekli birşeyse?
Kızlaaaaar test sonucum 158,7 galiba anne oluyorum :)
cnm hiç bilgim yok benimd 20 den fazlaydı sayım 14 yada 16 ta nesi toplandı transferim yapıldı ama vardırdır doktorunun bi bildiği sıkma canını tüp bebek günlüğü diye topik var oraya yaz orda daha çok arkadaş var....merhaba arkadaşlar ben daha öncede buraya yazmıstım bu ay bana tüp bebek uygulaması yapılacaktı geçtiğimiz salı opu yapıldı ve 20 adet yumurtam toplandı dr um bu sayının cok fazla oldugunu yumurtalklarım ve karnım su toplayacagndan dolayı transfer işlemini bi dahaki adet dönemimden veya 2. adet dönemimden sonra yapmayı uygun gördü onunda yönlendirmesiyle embriyolar donduruldu 14 tane yumurta döllenmiş fakat 6tane 1. kalite 4 tane 2. kalite embriyoyu dondurma kararı aldık aranızda böyle problem yasayan varmı...
dr transfer işlemi yaparsak diyelim pozitif oldu karnından su almamız gerekebilir buda belki bebeğe zarar verr o yüzden yapmak istemiyorum dedi..
şimdi belki madem öyle dr neden cok fazla yumurtan olusturdu diyebilirsiniz onuda söyle açıklayayımm..
yumurtalarım hiperaktif oldugu için düşük dozla başladık sonra gelişmediler dr i.m. menogon basladı yine gelişmediler daha sonra son kez usg baktı işlemi erteleyecektikki 12 yumurtam oluştu menogonu kestik 2 gün sonra kontorle cagırdı bu sefer 20 yumurtam vardı yani adet bitimi tembel oluyo yumurtalıklarım 10 gün sonrada aşırı hiper aktif...
kusura bakmayın biraz uzun oldu ama içimi dökmek istedim
ve gerçektende 4 gün boyunca karnım gözle görülür büyüdü evde hep serum takıldı afedersiniz büyük tuvaletimi hiç yapamadım küçüğe bile çıkmakta zorlanıyodumoturamadım kalkamadım sadece yatabiliyodum..
transfer işlemi yapılmadıgına sevindim acıkcası ama merak ettiğim böyle bişey başına gelen veya duyan varmı..
cnm hiç bilgim yok benimd 20 den fazlaydı sayım 14 yada 16 ta nesi toplandı transferim yapıldı ama vardırdır doktorunun bi bildiği sıkma canını tüp bebek günlüğü diye topik var oraya yaz orda daha çok arkadaş var....
evet canım böyle bir şey var doktorun çok iyi yapmış seni riske atmamakla çünkü çok fena bişey,
benim başıma bırak tüpü aşılamada gelmişti, yumurtalıklarım ilaca aşırı tepki verdi karnım şişti rahim su toplamış bazen nfes alırken zorlanıyordum ki benimki en hafif düzeyde olandı, buna rağmen hergün hastaneye gittim tahlil yaptırdım ve normale dönnene kadar sürekli protein yiyim deli gibi su içtim.
hamilelik gerçekleşirse bu ohss sendromu bebekle birlikte ilerliyormuş ve hastanede günlerce yatıp karnından su çektirenler var düşün artık nası fena birşey
sen içini ferah tut doktorunu dinle zaten fazlasıyla 1.kalite embriyon varmış uygun zamanda en güzelini verirler sana
evet canım böyle bir şey var doktorun çok iyi yapmış seni riske atmamakla çünkü çok fena bişey,
benim başıma bırak tüpü aşılamada gelmişti, yumurtalıklarım ilaca aşırı tepki verdi karnım şişti rahim su toplamış bazen nfes alırken zorlanıyordum ki benimki en hafif düzeyde olandı, buna rağmen hergün hastaneye gittim tahlil yaptırdım ve normale dönnene kadar sürekli protein yiyim deli gibi su içtim.
hamilelik gerçekleşirse bu ohss sendromu bebekle birlikte ilerliyormuş ve hastanede günlerce yatıp karnından su çektirenler var düşün artık nası fena birşey
sen içini ferah tut doktorunu dinle zaten fazlasıyla 1.kalite embriyon varmış uygun zamanda en güzelini verirler sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?