saol canım cevap verdiğin için.. şimdi arastırınca bende dr umun ii yaptıgına karar verdim basta cok üzülmüştüm onca sey cektim bekledim şimdi niye böyle oldu diye sonra karnım sismeye baslayınca ve şimdi okuduklarımı görünce drumun cok ii bir karar verdiğine dahada inanıyorum..
dondurulmusları transfer ederken iğne kullanmayacagız sadece ilaçla rahim duvarını kalınlastırıp transfer yapacagız dedi..
3 tüp şeklinde bölmüşler embriyoları 1. tüpte 3 tane 1. kalite
2.tüpte 2 tane 1. kalite 1 tane 2. kalite
3. tüptede 1tane 1. kalite 2tane 2. kalite şeklinde yaptılar
hayırlı olsun canım, tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin inşaallah.
Bugün güzel haberler alıyoruz, benim de sonucum 106
tebrikler...kaçıncı gün testi...ve kaç emriyo konuşmuştu?....kasım ayında bayağı güzel haberler aldık...ne güzel Allah tamamına erdirsin
hiçç canını sıkma canım gerçekten senin için en iyi olanı yapmış,
evet donmuş transferinde iğne falan kullanmıycaksın rahim kalınlığını takip edecekler sadece eğer o yeterli değilse onun için bant veya hap veriyorlar ohh rahat süreç üstelik ozamana kadar rahimde dinlenmiş olacağından ve tedavi stresiyle uğraşmayacağından tutma oranının normale göre daha yüksek olduğu bile söyleniyor son zamanlarda..
sen şimdi yemene içmene çok dikkat et, doktorunda söyleyecektir ama 1 hafta-10 gün sürekli protein beslen, bunun ilacı protein ve bollll su içmekmiş
ben 10 gün günde 3-4 yumurta,1 lt süt ,ve her öğün yemekte tavuk yedim en çok protein bunlarda varmış ve sürahiyle gezdim sürekli ve bunlar sayesinde ohss bir ileri seviyeye geçmeden bitirdim çok şükür
geçmiş olsun canın
gözün aydın canım allah bu güzel haberi hepimize nasip etsin inş. benimde yarın test günüm idrar testlerinde dünden beri 2.çizgi yi gördüm şimdiden umutlandım bile
Kızlaaaaar test sonucum 158,7 galiba anne oluyorum :)
Teşekkürler canım darısı senle birlikte bütün isteyenlere inşallah. Bizimkilerin de sonu hayırlı gelsin. O zaman hamilesin canım bende bugün hariç 4 gündür yapıyorum son 2. si baya belliydi 2. çizginin..
nes sen transferin 6.günümü başladın idrar testi yapmaya canım ve çıktımı ikinci çizgi , blast embriyomuydu seninkiler ??
bende yapıyorum daha tık yokta merak ettim
canım tebriklerrrr
darısı bizleree
Evet canım ilk 2 gün belli ama silikti diğer 2 gün daha nettiler. Blast embriyo ne demek ben anlamadım ilk transferim benim pek deneyimli değilim galiba:)
kız yumurtaların toplandıktan sonra kaçıncı gün transfer oldun söyle çabuk bunalıma soktun beni burda
5.gün canım anan ben o kadar anlamadım
cnm sen 20 den bahsediyosun da benden 32 tane toplandi hic kimse oyle bise demedi anlamadim benmerhaba arkadaşlar ben daha öncede buraya yazmıstım bu ay bana tüp bebek uygulaması yapılacaktı geçtiğimiz salı opu yapıldı ve 20 adet yumurtam toplandı dr um bu sayının cok fazla oldugunu yumurtalklarım ve karnım su toplayacagndan dolayı transfer işlemini bi dahaki adet dönemimden veya 2. adet dönemimden sonra yapmayı uygun gördü onunda yönlendirmesiyle embriyolar donduruldu 14 tane yumurta döllenmiş fakat 6tane 1. kalite 4 tane 2. kalite embriyoyu dondurma kararı aldık aranızda böyle problem yasayan varmı...dr transfer işlemi yaparsak diyelim pozitif oldu karnından su almamız gerekebilir buda belki bebeğe zarar verr o yüzden yapmak istemiyorum dedi.. şimdi belki madem öyle dr neden cok fazla yumurtan olusturdu diyebilirsiniz onuda söyle açıklayayımm..yumurtalarım hiperaktif oldugu için düşük dozla başladık sonra gelişmediler dr i.m. menogon basladı yine gelişmediler daha sonra son kez usg baktı işlemi erteleyecektikki 12 yumurtam oluştu menogonu kestik 2 gün sonra kontorle cagırdı bu sefer 20 yumurtam vardı yani adet bitimi tembel oluyo yumurtalıklarım 10 gün sonrada aşırı hiper aktif...kusura bakmayın biraz uzun oldu ama içimi dökmek istedim
ay iyi bari en azından benimde iki gün ümidim devam edebilir bu durumda
benim 3.gün transferim bende dün yani 6.gün ve bugün yaptım test hiçç bişi yokta tırstım sayende ama şimdi geçti
anlatim bebisim:))kızlar,
transferinizi anlatır mısınız?
çok mu sıkışık olmak lazım?
kızlar,
transferinizi anlatır mısınız?
çok mu sıkışık olmak lazım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?