2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

hiçç canını sıkma canım gerçekten senin için en iyi olanı yapmış,
evet donmuş transferinde iğne falan kullanmıycaksın rahim kalınlığını takip edecekler sadece eğer o yeterli değilse onun için bant veya hap veriyorlar ohh rahat süreç üstelik ozamana kadar rahimde dinlenmiş olacağından ve tedavi stresiyle uğraşmayacağından tutma oranının normale göre daha yüksek olduğu bile söyleniyor son zamanlarda..

sen şimdi yemene içmene çok dikkat et, doktorunda söyleyecektir ama 1 hafta-10 gün sürekli protein beslen, bunun ilacı protein ve bollll su içmekmiş
ben 10 gün günde 3-4 yumurta,1 lt süt ,ve her öğün yemekte tavuk yedim en çok protein bunlarda varmış ve sürahiyle gezdim sürekli ve bunlar sayesinde ohss bir ileri seviyeye geçmeden bitirdim çok şükür

geçmiş olsun canın

aynen canm bende öyle geçirdim hafif atlattımgünde 1000cc serum vardı 2 litre su içiyodum belki daha fazla 2 kaynamıs yumurta kesin yiyodum sonra köfta tavuk et diğer proteinli yiyecekleri her gün dönüşümlü yedimm..
dr um şimdi iisin hafif atlattık artık gerisi zamanla hallolacAK inş. dedi
bugun işe dönüş yaptım suan işteym.ama daha agrılarım tam gecmedi kasıklarım yine sızı seklinde agrıyo dr um böyle olması normal kolaymı yumurtalıklarından 20 kere iğneyle girip öyle yumurtaları topladık dedi

gözün aydın canım allah bu güzel haberi hepimize nasip etsin inş. benimde yarın test günüm idrar testlerinde dünden beri 2.çizgi yi gördüm şimdiden umutlandım bile

Teşekkürler canım darısı senle birlikte bütün isteyenlere inşallah. Bizimkilerin de sonu hayırlı gelsin. O zaman hamilesin canım bende bugün hariç 4 gündür yapıyorum son 2. si baya belliydi 2. çizginin..

nes sen transferin 6.günümü başladın idrar testi yapmaya canım ve çıktımı ikinci çizgi , blast embriyomuydu seninkiler ??
bende yapıyorum daha tık yokta merak ettim

nes sen transferin 6.günümü başladın idrar testi yapmaya canım ve çıktımı ikinci çizgi , blast embriyomuydu seninkiler ??
bende yapıyorum daha tık yokta merak ettim

Evet canım ilk 2 gün belli ama silikti diğer 2 gün daha nettiler. Blast embriyo ne demek ben anlamadım ilk transferim benim pek deneyimli değilim galiba:)

Evet canım ilk 2 gün belli ama silikti diğer 2 gün daha nettiler. Blast embriyo ne demek ben anlamadım ilk transferim benim pek deneyimli değilim galiba:)

kız yumurtaların toplandıktan sonra kaçıncı gün transfer oldun söyle çabuk bunalıma soktun beni burda

cnm sen 20 den bahsediyosun da benden 32 tane toplandi hic kimse oyle bise demedi anlamadim ben(

ay iyi bari en azından benimde iki gün ümidim devam edebilir bu durumda
benim 3.gün transferim bende dün yani 6.gün ve bugün yaptım test hiçç bişi yokta tırstım sayende ama şimdi geçti

benimde blast transfer edildi, 8. gün test yaptığımda 2. çizgiyi çok silik görmüştüm. Senin için erken bence canım, sakın bozma moralini. Bence gününü bekle ya da test gününden 2 gün önce filan tekrar dene

kızlar,
transferinizi anlatır mısınız?

çok mu sıkışık olmak lazım?
anlatim bebisim:))
asiri sikisik olma cnm bir sise su ic ve bekle o zaten gelio yani soyle olsun offf dayanamiyorum gitmem.lazim degil de normal cisin gelmis gibi dusun benim cok geldi öldüm bittim ameliyathaneye almadan once birazini yaptirdilar bana.onun disinda cnn transferde bi agri sizi yok gayet doktorunla sohbet edicek modda oluyosun tek skntin cisin var o kadar.sonra cnm transfer bitince ben surgu istedim odaya cikmadan once odada bi daha istedim cekinme yani hemsireler guzel ilgileniolar annen filan da yaninda olcaksa ne ala ..onun disinda bise yok cnm korkucak bise yok yani...

kızlar,
transferinizi anlatır mısınız?

çok mu sıkışık olmak lazım?

Evet canım birazcık sıkışık olman gerekiyor, sıkışık olduğunda rahmi net görebiliyorlar.Transfer kolay bir işlem muayene gibi, ilk önce su ve bir madde ile temizliyorlar sonrasında bebişlerini getirip rahme yerleştiriyorlar.. Toplamda 5-10 dk sürüyor. Ama sıkışık olmak zor bir durum. Benim transferden sonra ameliyathanede sondayla boşaltılar, ona rağmen 1 saat tutabildim, zaten 45 dk sonra tuvalete kalkabilirsin demişlerdi. Ama çok keyifli, korkacak hiçbirşey yok, tedavinin en güzel kısmı

Slm kizlar adetin 2.gunu ignelere basladim gonal f 275 uc gun yaptim bu sabah kontrolum vardi.hem sagda hem de solda 4 er tane 8-11 mm arasi degisik ebatlarda yumoslarim olusmus birer kucuk de geliyormus.doktor*dozu azaltti 187,5a dusurdu iki gun boyle yapip carsamba kontrole gidicem.sizce yumoslar kacinci gunde toplanir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…