yeter cnm yeter ben bi kucuk sise icmistim.tam.cok guzel olmustu ama benden once bi kadin vardi sen yap cisini tekrar ic dediler neyse girdim tuvalete yaptim bu sefer hemsire kapiyi tiklio hepsini mi yaptin diye yani dedim yarisin yapip yarisini birakicak halim yok:))neyse geri basladim ben su icmeye benim.yine cisim geldi ama dayanamiyom benden onceki kadin iciyo iciyo anam kadinda tik yok dedim kusura bakmayin ben dayanamicam once beni alin neyse beni aldilar ama.altima yaptim yapacam 2 kere bana birazini yaptirdilar o birazini yapmada cok gicik bise cok komik:)))))))sen o yuzden cok icme transferden sonra da surgu iste.kızlar günaydın benim transferimde yarın gerçekleşecek Allahın izniyle inşallah olumlu haberlerimi bende paylaşırım sizlerle kahvaltı yapıp idrara sıkışık gel dediler 2 bardak su içsem yetermi acaba en son yarım litre içmiştim çok sıkıştım birde hocaları gelmedi birazını yapta gel demişlerdi
kızlar günaydın benim transferimde yarın gerçekleşecek Allahın izniyle inşallah olumlu haberlerimi bende paylaşırım sizlerle kahvaltı yapıp idrara sıkışık gel dediler 2 bardak su içsem yetermi acaba en son yarım litre içmiştim çok sıkıştım birde hocaları gelmedi birazını yapta gel demişlerdi
peki transfer sonrası odaya alıyorlar dedin,nekadar yatırıyorlar odada?dr un sonrasında yanına gelip sonrasında yapman gerekenleri anlatıyor mu?oturmıycaksın derken,sürekli yatmaktan mı bahsediyor?transfer sonrası nelere dikkat ediyorsunuz?arkadaşlar cok soru sordum ama bende bi aksilik cıkmazsa önümüzdeki ay ilk tüp tedavime baslıyacagım ve deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum.tşk ederim.
Merhaba.. Öncelikle sorunsuz transfer diliyorum sana. Transferden sonra odaya alıyorlar. Yaklaşık 2 saat yatırıyorlar. Sonuçta odayı sana açtıkları için istediğin saate kadar yatabiliyorsun. Ben 1,5 saat kaldım odada. Oda çok sıcaktı çok bunaldığım için gitmek istedim gidebilirsin dediler. Benim doktorum değil kendime özel hemşirem vardı. O geldi ilaçlarımı ve nasıl kullanmam gerektiğini bu süreçte neler yapmam gerektiğini anlattı. Transfer sonrası odada yatağımın ayak kısmını yukarı kaldırıp yattım. 1,5 saat boyunca kımıldamadım. Eve giderken de arabamın koltuğunu yatırıp o şekilde gittim. Eve gelince üzerimi değişip yine ayaklarımın altına yastık koyup belki 10 saat öyle yattım. Sadece tuvalete kalktım.Bunu 3 gün boyunca sürdürdüm. 4. gün oturur pozisyonda yatmaya başladım. Yemeğimi kucağımda tepside yedim. bu süreçte kabız olmamaya özen göstermelisin. Bunun için günde 2 lt su içip bol bol ananas tüketebilirsin. Haftada 2 gün balık yemelisin. Protein ağırlıklı beslenmen daha sağlıklı olacaktır. Mutlaka et tüket. Her sabah kahvaltıda süt iç. Ben 8. gün lekelenmemden hamile olduğumu anladım. İdrar testi ve kan testi de bunu doğruladı. Darısı senin başına canım.. Sakın negatif birşey düşünme. Allah senin de yüzünü güldürsün.
ben de 17 kasımda 2 adet dondurulmuş embriyoyu içime aldım...transferimin 12.günü değerim 260,14.günü 560...çok sevinçliyim..allah herkese nasip etsin ama insan tam olarak rahatlayamıyor..bu cumartesi-8aralıkta yani-ilk muayenemi olacağım inşallah...kese görünür sanırım?masa başı bilgisayardayım tüm gün..kendi işyerim,oturuyorum hep...ama eve gidince yere eğilmek,bulaşık yıkamak,bir iki kat yavaşça merdiven çıkmak gibi aktiviteleri yapıyorum...uzun mesafe olmasa da araba kullanıyorum....gece yatarken adet sancısı gibi sancılarım,ayaklarımda ağrı-sızı oluyor...inşallah rabbim tamamına erdirir...merkezim yaşadığım şehre 1,5 saat mesafede..ilk iki muayenemden sonra kendi şehrimde devam ederim kontrollerime...estrofem,progesatn fitil,coraspin 100 ve folidoce kullanıyorum...progestan akıyor hemenbir de kabızlığım var malesef...hepinize sevgiler..
Cnm tebrik ederim. Benim de yarın kontrolüm. Belirtilerin başladı mı peki.. koku duyarlılığı, mide bulantın falan :)
ben de seni tebrik ederim,dondurulmuş muydu?koku duyarlılığı-bulantı henüz yok da..gece uykusuzluğu,sık idrara çıkma,adet sancısı benzeri yumurtalık kasılması falan oluyor...ben de ilk muayenemi dört gözle bekliyorum..biraz fazla rahat davranıp harekti dozunu kaçırsam soluğu tuvalette alıyorum ya kanama varsa diyesağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebişleriiii:)
yeter cnm yeter ben bi kucuk sise icmistim.tam.cok guzel olmustu ama benden once bi kadin vardi sen yap cisini tekrar ic dediler neyse girdim tuvalete yaptim bu sefer hemsire kapiyi tiklio hepsini mi yaptin diye yani dedim yarisin yapip yarisini birakicak halim yok:))neyse geri basladim ben su icmeye benim.yine cisim geldi ama dayanamiyom benden onceki kadin iciyo iciyo anam kadinda tik yok dedim kusura bakmayin ben dayanamicam once beni alin neyse beni aldilar ama.altima yaptim yapacam 2 kere bana birazini yaptirdilar o birazini yapmada cok gicik bise cok komik:)))))))sen o yuzden cok icme transferden sonra da surgu iste.
benim transferimde pazartesi oldu sıkışık girdigim için sonda takdılar. sedyeyle getirdiler odaya 2 saat öyle kımıldamadan sırt üstü yttım tuvalete felan gitmedim sonra eve geldim
Hayırlı olsun inşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunur da güzel haberler alırsın. özel de mi devlette mi oldu tedavin? benimde ilk denemem olduğu için acemilik buradan okuyunca sorma gereği duydum ,uygulamalar merkezden merkeze değişiyor anlaşılan.
yok cnm kafami bile kaldirmam yasakti transferden sonra doktor gitti amekiyathanede bi sure beni hic kimildatmadan beklettiker ama cok degil o arada cok cisim geldi surgu istedim yaptim ona sonra sedyeyle yukari cikardilar odaya 2 saat filan oyle sirtustu yattim kafamin altina yastik bile vermediler karin kaslari calismamaliymis 2 saat sonra yastigimi koydum.1 saatt e oyle yatttim son dakikalarda yemek yemek icin uzun oturdumturquoisse,bir şey sorucam ,beni transferden hemen sonra kaldırıp tuvalete götürdüler sonra odaya aldılar yarım saat dinlendim ,öyle sürgüdür sedyeyle götürmedir falan olmadı. sizlerin öylemi oldu?
teşekür ederim canım işlh tutunur hepimizin bebekleri ben özelde kadıköy acıbademde yaptırdım doktorum tayfun bağıştı gerçekten merkez çok güzel .sen nerde yapdırdın.kaç emriyo kaç hücreliydi seninkiler test günün ne zaman benimde ilk denemem
canım benim izmir kent hast. 3.gün emb. 8 hücreliydi ama olmadı,geçtiğimiz haftaydı test günüm yıkıcı oldu sonuç ama toparladım. sen moralini yüksek tut bol bol dinlen. 2. deneme için acıbadem mi kent e devam mı yoksa başka bir yer mi kafam karışık. acıbadem i eşim araştırdı ,önceliklerim arasında ama 1 - 2 ay dinlenmek moral toplamak istiyorum. tavsiye eder misin?
yok cnm kafami bile kaldirmam yasakti transferden sonra doktor gitti amekiyathanede bi sure beni hic kimildatmadan beklettiker ama cok degil o arada cok cisim geldi surgu istedim yaptim ona sonra sedyeyle yukari cikardilar odaya 2 saat filan oyle sirtustu yattim kafamin altina yastik bile vermediler karin kaslari calismamaliymis 2 saat sonra yastigimi koydum.1 saatt e oyle yatttim son dakikalarda yemek yemek icin uzun oturdum[/QUOT
uygulamalar çok farklı. ama aynı olması gerekmezmiydi . sağol canım.
yok cnm kafami bile kaldirmam yasakti transferden sonra doktor gitti amekiyathanede bi sure beni hic kimildatmadan beklettiker ama cok degil o arada cok cisim geldi surgu istedim yaptim ona sonra sedyeyle yukari cikardilar odaya 2 saat filan oyle sirtustu yattim kafamin altina yastik bile vermediler karin kaslari calismamaliymis 2 saat sonra yastigimi koydum.1 saatt e oyle yatttim son dakikalarda yemek yemek icin uzun oturdum
yok canim ya heryer ayni degil aman bosver simdi onu takma cnm rabbim.ol desin her turlu olur sen simdi dinlenmene bak ,pozitif dusun ...yok cnm kafami bile kaldirmam yasakti transferden sonra doktor gitti amekiyathanede bi sure beni hic kimildatmadan beklettiker ama cok degil o arada cok cisim geldi surgu istedim yaptim ona sonra sedyeyle yukari cikardilar odaya 2 saat filan oyle sirtustu yattim kafamin altina yastik bile vermediler karin kaslari calismamaliymis 2 saat sonra yastigimi koydum.1 saatt e oyle yatttim son dakikalarda yemek yemek icin uzun oturdum[/QUOT
uygulamalar çok farklı. ama aynı olması gerekmezmiydi . sağol canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?