2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

kızlar test yaptırdım hamileyim sonucum 203 Allah herkesin gönlüne göre versin. içinizde hep umut ışığı olsun moral çok önemli

gözünüz aydın, ne kadar güzel :) arka arkaya böyle güzel haberler aldıkça bize de umut oluyor... darısı hayırlı haber bekleyen herkesin başına...

kızlar test yaptırdım hamileyim sonucum 203 Allah herkesin gönlüne göre versin. içinizde hep umut ışığı olsun moral çok önemli

cn öncelikle hayırlı olsunççkaçıncı gün embriyosu ve transferden kaç gün sonra test yaptın darısı arkadaşlara

cn öncelikle hayırlı olsunççkaçıncı gün embriyosu ve transferden kaç gün sonra test yaptın darısı arkadaşlara

canım 20 si opu toplama 23 ü transfer bugün de test günümdü. inşallah seninde güzel haberlerini alırım. tuzlu ve acı yemeyin sakın ve hep dinlenin kabızlık olmaması için kayısı kurusu yemeniz lazım birde bol bol su için. en önemlisi hep iyi olacak diye bakın umudunuz hep olsun

Zekk

Ayy tebrikler zaten testten belliydi
Ne tavsiye edersin bize
Sürecin nasıldı zor muydu Ayy anlat nolur asama asama
Neden tup yaptırmıştınız
Nerede yaptirdinizz

Ebrunur

Tebrikler cnm kizlar maşallah degil mı
İnsallah ben de burdan hamileyiiiim derim
Sürecini anlatır misinn

Zekk

Ayy tebrikler zaten testten belliydi
Ne tavsiye edersin bize
Sürecin nasıldı zor muydu Ayy anlat nolur asama asama
Neden tup yaptırmıştınız
Nerede yaptirdinizz

canım benim inş seninde güzel haberlerini alırız ben 11 yıldır bekliyodum bu haberi almayı 5 aşılama denedikten sonra geçen ay karar verdik tüp bebeğe bizimkisi sebepsiz infertilite dediklerinden görevimiz icabı diyarbakırdayız hiç bi yeri araştırmadan burdaki tüp bebek merkezine başladık valla bana sorarsan içim çok rahattı rabbim bana transferden sonra acayip bi serinlik verdi olacağını hissettim en başında bugün de güzel haberimizi aldık şükürler olsun
neler yaptığıma gelince 3 gün hiç kalkmadan yattım daha sonra yavaş yavaş günlük işlerime devam ettim tabi yinede ağır iş yapmadım eşimin sayesinde ..bol ananas tükettim
tedavim çok şükür çok rahat geçti hiç bi sorun yaşamadım darısı en kısa zaman da sana ve diğer arkadaşlara nolur burdaki pozitifleri oku hep ben negatif sonuçlara bakmadım bile etkilenmemek için allah hepimizin yardımcısı olsun inş benim kide hayırla sonuçlansın

canımm 11 seneden sonra oldugunu duyunca daha bir sevindim inşallah bunu doğur arkasından hemen hamile kalırsın inşallahhh çifter çiftter olsunnn

off ben çok streslerdeyim daha tedaviye başlamadannn
her aşamasından korkuyorum
olumsuz sonuctan korkuyorumm
teşekkür ederim paylaştıgın içinn...

sağ salim kucağın al inşallaah,

bizlere de dua et lütfen,
bu arada okudugun dualar da var mıydı?

Aslında 4 bardak su yetiyor. Çok sıkışık oluncada 1-2 bardak işetiyorlar..
sağolasın cnm cevap için..

annem yok, kimseye söylemedik, kendi başımıza çıktık bir yola inşallahh

sizler varsınız

inşallah kolay atlatırım ben de o aşamalara gelebilirsem ..

canım zaten her işimizin başı dua ile bu iş için özellikle okuduğum bir dua yok ama tanıdıklarıma eşe dosta Yasin okuttum tedavi gördüğümü de kimseyle paylaşmadım olumsuz hiç bir şey duymamak için ailelerimizin bile haberi yoktu stresten uzak dur ve içini ferah tutu her zaman olumlu düşün

Aslında 4 bardak su yetiyor. Çok sıkışık oluncada 1-2 bardak işetiyorlar..

cnm benim de kimsenin haberi yok bi eşim bi ben ...

inşallah olumlu sonuçlar alırız biz de

Ebrunur

Tebrikler cnm kizlar maşallah degil mı
İnsallah ben de burdan hamileyiiiim derim
Sürecini anlatır misinn

merhaba canım seninde güzel haberini almak için duacıyım Allaha. ben 13 yıl sonra bebek mutluluğunu tattım. hiç tüp bebek denemedim.bebek olsun diyede uğraşmadım kaderim diye oturdum. birden işyerinde 40 küsür yaşında bir arkadaş bebeği olsun diye uğraştığını gördüm. vay be dedim bende denemeliyim arkadaş 40 küsür ben 35 yaşındayım tamda sınırdaymışım hayırlısı Allahtan dedim.ve başladım. 8 günde yumurtalarım olgunlaştı.3 emriyo olgunlaştı birisinin durumu kötü diye bana 2 tane emnriyo transfer ettiler. biri 7 biri 8 hücreli. eve geldim devamlı dinlendim. iş yapmadım iştende 10 gün izin aldım oh rahattı kafam. tüp bebek yaptırdığım yerde kardeşim çalışıyor. onun talimatlarına uydum. ağır kaldırma iş yapma ,yerden birşey alırsan çömel.fazla merdiven çıkmayın kaslar gerilirmiş. su içilecek.ananas diyorlar ben bir kere yedim o kadar.acı yeme. tuzlu asla. nar yemeyin.iğnelerini günlük aynı saate vurdur.günlük progestan iğnesi vuruldum.hıbor iğnesini göbekten kendim yaptım. estrofem,folbıol ve coraspın içiyorum gebelik oluştu 10 hafta olana kadar ilaçlara devam.progestan iğnesi ağrı yapıyorsa pamuk alın limon kolonyası dök iğne vurulan yerlere kompres yapın.iyi gelir.birde en önemli si benim bebeğim içimde olacak Allahın izniyle deyip umutla dua edin.bütün arkadaşlarımın bu mutluğu tatmasını canı gönülden diliyorum.

ebrunurcum ben mucize mi ctesi öğrendim,Allahıma binlerce kere şükür.darısı arkadaşlarımıza inşallah

düne kadar gayet olumluydum ama test günü yaklaştıkça sanki negatif çıkacakmış gibi gelmeye başladı bu ilk denemem ve cumartesi test günüm ama neredeyse baktırmayayım diyeceğim yani o kadar! oooy oyy...

bana doktorum 2 gün kesinlikle oturmayacaksın dedi 2 saat yat 15 dak dolaş dedi ben 1 saat yatıp 2 3 dak dolaştım bazen lütfen dikkat edin bebişleriniz sımsıkı tutunsun size
bi dahaki tupumde senin taktiklerini uygulicam bak senin ilerde girmemezlik yapma bizi unutma.sana ihtiyacim var:)))

arkadaşlar bişey sormak istiyorum:)transfer sırasında eğer istersek eşimiz yanımızda bulunabiliyor mu?drlar izin veriyorlar mı?moral açısından iyi olur diye düşünüyorum.
cnm ben sormadim hic ama soyle.dusunuyorum sahsen kocamin adamlarin karsisinda o pozisyonda yatarken yanimda olmasini istemem gayet herkes heryerini goruyor zaten cok utanmistim bi de kocam olsa daha stresli olurdum
peki affedildin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…