merhaba canım bende seninle aynı dertten muzdaribim maalesef 11 yıldır sebepsiz infertiliteyle uğraşıyoruz..kasımda ilk tüp bebek denememizi yaptırdık rabbime şükürler olsun güzel haberi aldık dün inş seninde güzel haberlerini okuruz burdan..inan bana transfer deki merak hiç bi şeymiş şimdi şimdi acaba herşey güzel ilerliyecekmi diye düşünmekten uyuyamıyorum bile allah hepimizin yardımcısı olsun..test gününe az kalmış bu arada ben test günümden iki gün önce idrar testinde g ördüm çift çizgiyi inş rabbim sanada yaşatsın bu duyguyu ben hala şoktayım
canım benim pazartesi transferim oldu 3.gün emriyosu 1 tane 10 hücreli 1 tane 8 hücreli 2 tane embriyo transfer edildi şuan beklemedeyim 13 aralık test günüm gögüslerim evet adet önceside ağrı olurdu ama bu farklı hem şi hem agrı var işlh hayırlısı bakalım
çok sevindim canım Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah :).. Ama ben idrar testi yapmayada korkuyorum adetim gecikti kullandığım iyneden dolayı ama sankı adet olacakmısım gıbı kasıklarımda ağrı var buda korkutuyor benı bıran önce pazar olsada şu kan testını yaptırsam...
çok sevindim canım Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah :).. Ama ben idrar testi yapmayada korkuyorum adetim gecikti kullandığım iyneden dolayı ama sankı adet olacakmısım gıbı kasıklarımda ağrı var buda korkutuyor benı bıran önce pazar olsada şu kan testını yaptırsam...
merhaba kızlar. bu saatte uyanığım çünkü akşamdan itibaren çok ağrım oldu, sanki adet olmuşum gibi, gece de devam etti. ben de dayanamayıp biraz önce idrar testi yaptım. ikinci çizgi silik bir şekilde hemen belirdi, sonra da ilk çizgi kadar olmasa da belirginleşti baya. test günüm cumartesiydi yani 10. gün yapmış oldum. tutmuş mudur sizce bebişler? daha önce normal yolla denediğimiz aylarda silik bile çıkmamıştı. şu an çok heyecanlı ve de duygusallaşmış durumdayım. eşim benden daha sakin olmaya çalışıyor ama ona sarılıp ağladım. allahım sen hepimize yardım et...
kirazkırmızı, eşime sarıldım ağladım yazmışsın ya gözlerim doldu, inş. kucağına almayı da nasip etsin Allah.
bizede yaşatsın en kısa zamanda bu duyguyu amiiiiin.
gerçekten yaşamayan bilemez bu duyguları, dileğim hepimiz kavuşalım meleklerimize bir an önce. hepimizin önce göbüşü sonra kucağı dolsun inşallah! :)
canım transferden kaç gün sonra banyo yapdınız
ver ver beklioz haberi yarin senle burda hulehop cevirelimçok teşekkür ederiminşallah öyledir. dinleniyorum evde. bugün gidemezsem de yarın baktıracağım kanda, cumartesiyi bekleyemeyeceğim. haber veririm sonucu.
oo zaten gogusler de agriyorsa kesin hamilesin:))amin.canım benim gögüslerim çok agrıyo normalmi sence
ben 5.gun yikanmistim aynen bantlarim belimde yapisikti onlar cok fazla hasar gormesin diye belime tulbent bagladim bantlarin ustune.ama.simdiki aklim olsa elimden geldigince yikanmamaya calisirim en az 1 hafta ve islanan bantlarimi gunu gelmemis olsa bile yenilerimbana hemşireler 3-4 gün sonra yapabilirsin dediler canım, ben 4. gün yaptım. alttan çok ıslanmamaya ve suyun çok sıcak olmamasına dikkat etmek gerekiyor. bir de bende climara forte bant yapıştırılı, onu da ıslatmamaya çalıştım, hızlıca duş aldım yani :)
maasallah Allah nazarlardan aaklasin darisi bizlereArkadaşlar bugün doktor kontrolümüz vardı.. Tahmin ettiğim gibi çift kese gördük. Yani ikizlerim olacak.. Çok mutluyummm Allah hepinize nasip etsin. 18 Aralık'ta tekrar gidip kalp atışlarını dinleyeceğiz inşallah.
maasallah Allah nazarlardan aaklasin darisi bizlereb
Arkadaşlar bugün doktor kontrolümüz vardı.. Tahmin ettiğim gibi çift kese gördük. Yani ikizlerim olacak.. Çok mutluyummm Allah hepinize nasip etsin. 18 Aralık'ta tekrar gidip kalp atışlarını dinleyeceğiz inşallah.
Arkadaşlar bugün doktor kontrolümüz vardı.. Tahmin ettiğim gibi çift kese gördük. Yani ikizlerim olacak.. Çok mutluyummm Allah hepinize nasip etsin. 18 Aralık'ta tekrar gidip kalp atışlarını dinleyeceğiz inşallah.
ERFU,kent hastanesinde tedavi olmuşsun.,bende orda başlıycam tedavime.senden ve orda tedavi olanlardan hastane ve drlar ve ekibi hakkında bilgi alabilir miyim?memnun kaldınız mı?birde transfer sonrası hemen kaldırıp tuvalete gitmeme izin verdiler demişsin.başka bir arkadaş da biska bir merkezde kalkmaya kesinlikle izin vermediler,2 saat yattım demiş.Kent hastanesinin transfer öncesi ve sonrasını öğrenebiliri miyim.birde dr un İsrael Aruh sanırım.dr hakkındaki fikirlerinizide yazarsanız sevinirim.inşallah bidahaki sefer pozitif sonuclar alırsın.tedavi gören herkezin allah yardımcısı olsun...
canım tşk ederim.ben pazartesi dr un muayenesine gidicem bakalım ne diycek.bakalım belki önümüzdeki adetle başlarız diye düşünüyorum.hayırlısı.merkez hakkında iyi şeyler okuyorum.inşallah güzel sonuclar alırım.merkezde dr da vesile rabbim ''ol''desin yeterki.ama insan yinede güven duymak istiyor.sen kent te devam edecek misin?inşallah nhakkında hayırlısı olsun.birde merak ettiğim olumsuz olduğu taktirde nedene dair bir açıklama yapılıyor mu?sizin sorun neydi?biz sebebsiz infertiliteyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?