2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

çok sevindim canım Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah :).. Ama ben idrar testi yapmayada korkuyorum adetim gecikti kullandığım iyneden dolayı ama sankı adet olacakmısım gıbı kasıklarımda ağrı var buda korkutuyor benı bıran önce pazar olsada şu kan testını yaptırsam...

hayırlı olsun transferin, embriyoların maşallah çok iyiymiş, inşallah sıkı sıkı tutunurlar. bugünler çok önemli istirahat et mutlaka ve beslenmene dikkat et. özellikle vitamin ve proteini eksik etme...

çok teşekkür ederim canım. test yapmaktan korkmanı o kadar iyi anlıyorum ki inan. eğer kafanı karıştırcaksa idrar testini yapma hiç boşver. yalnız adetin geciktiği halde tahlil günün niye gelmedi onu anlayamadım çünkü tüp bebekte genelde beklenen (beklenmeyen!) adet tarihi ile yaklaşık aynı günler oluyor kan tahlili. yine de az kalmış, sabret bakalım...

zekk e yazdığın mesajı üzerime alınıp cevap verdim az önce :) ne yapalım, hepimiz benzer ruh halindeyiz zaten, allah emeklerimizi boşa çıkarmasın ...

canım o ağrılar seni hiç korkutmasın benimde transferden 1 gün sonra başlamıştı her sabah adet oldum galiba diye uyanıyodum çok şükür biraz daha azaldı ama ara ara yaşıyorum yine sancıları sakın ümidini kaybetme

kirazkırmızı, eşime sarıldım ağladım yazmışsın ya gözlerim doldu, inş. kucağına almayı da nasip etsin Allah.

bizede yaşatsın en kısa zamanda bu duyguyu amiiiiin.

kirazkırmızı, eşime sarıldım ağladım yazmışsın ya gözlerim doldu, inş. kucağına almayı da nasip etsin Allah.

bizede yaşatsın en kısa zamanda bu duyguyu amiiiiin.

gerçekten yaşamayan bilemez bu duyguları, dileğim hepimiz kavuşalım meleklerimize bir an önce. hepimizin önce göbüşü sonra kucağı dolsun inşallah! :)

canım transferden kaç gün sonra banyo yapdınız

bana hemşireler 3-4 gün sonra yapabilirsin dediler canım, ben 4. gün yaptım. alttan çok ıslanmamaya ve suyun çok sıcak olmamasına dikkat etmek gerekiyor. bir de bende climara forte bant yapıştırılı, onu da ıslatmamaya çalıştım, hızlıca duş aldım yani :)

ben 5.gun yikanmistim aynen bantlarim belimde yapisikti onlar cok fazla hasar gormesin diye belime tulbent bagladim bantlarin ustune.ama.simdiki aklim olsa elimden geldigince yikanmamaya calisirim en az 1 hafta ve islanan bantlarimi gunu gelmemis olsa bile yenilerim

Arkadaşlar bugün doktor kontrolümüz vardı.. Tahmin ettiğim gibi çift kese gördük. Yani ikizlerim olacak.. Çok mutluyummm Allah hepinize nasip etsin. 18 Aralık'ta tekrar gidip kalp atışlarını dinleyeceğiz inşallah.

maasallah Allah nazarlardan aaklasin darisi bizlereb

canım hayırlı olsun işlh kalpleride pıt pıt atar.darısı diger isteyenlere benimde 5 günüm çok heyecanlıyım gökcecim yorumlarını bekliyom canım banada 3.gün emriyosu konuldu 1 tane 10 hücreli 1 tane 8 hücreli nasıl iyimi ilk tüp bebek denemem ya korkuyom.gögüslerim çok agrıyo bide bugün biraz belim agrıdı normalmi ay allahım ayın 13 gelseydi

canım çok sevindim işlh kalpleride pıt pıt atar seni hiç bırakmazlar .bende heyecanla test gününü bekliyom banada 1 tane 10 hücreli 1 tane 8 hücreli 3.gün embriyosu transfer edildi.gögüslerim çok şiş ve agrıyo. bugünde biraz ara ara belim agrıdı.normalmi sence ilk denememde merak ediyom allahım 13 aralık bi gelseydi yorumlarını bekliyom canım

canım ,ben hastaneden de ekipten de çok memnun kaldım,çok ilgileniyorlar yardımcı olıyorlar, doktorumdanda memnun kaldım.ama kısmet değilmiş olmadı.
transfer öncesi gün aşırı yumurta takibi yapılıyor tabi kişiye göre değişir, ben iğneden korkup bayılan biri olarak bir süre sonra kendi iğnemi kendim yapar hale gelmiştim benim için bu imkansızdı ama işte anne olabilmek için ... neyse,yumurtalar yeterli olgunluğa ulaştığında genel anestezi ile yumurta toplama işlemi yapılıyor sen uyuyorsun zaten ,sonra odaya alınıyorsun orada uyanıp bir kahvaltı yapıp iyi hissedince çıkıyorsun.sonrasunda embiryo oluşumu için seni arayıp bilgi verirler dedikleri gün gidersin trensfer için sıkışık olman gerekli bu biraz sıkıntı oluyo benim herşey çok rahat geçti zaten ekip ,hemşireler seni rahatlatıyo merak etme herşey yolunda gider inş. tranfer sonrası dediğim gibi bi tuvalete götürdüler sonra dinlenmeye . ama sonrası önemli bekleme süresi işte. sen ne zaman başlıyorsun tedaviye? Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasibetsin.

canım tşk ederim.ben pazartesi dr un muayenesine gidicem bakalım ne diycek.bakalım belki önümüzdeki adetle başlarız diye düşünüyorum.hayırlısı.merkez hakkında iyi şeyler okuyorum.inşallah güzel sonuclar alırım.merkezde dr da vesile rabbim ''ol''desin yeterki.ama insan yinede güven duymak istiyor.sen kent te devam edecek misin?inşallah nhakkında hayırlısı olsun.birde merak ettiğim olumsuz olduğu taktirde nedene dair bir açıklama yapılıyor mu?sizin sorun neydi?biz sebebsiz infertiliteyiz.

benim sorunum çikolata kisti,ama tabi sadece buna bağlamamak lazım sonucu ,bilinen bu ,bunun dışında ikimizde de bi sıkıntı yok.sorduk neden olmamıştır diye ama bu cevabı olmayan ya da çok fazla cevap ihtimalli bi soru malesef doyurucu bir yanıt alamadık kimsede diyemez zaten şu yüzden olmadı diye.inşallah şubat gibi tekrar başlamak istiyorum uzun ara vermemek lazım kentde de devam edebilirim ama şu an inan bunu düşünmüyorum karışık kafam ama tavsiye ederim bende çok araştırmıştım izmirin en iyisi diye çok okudum,duydum ve buraya karar vermiştim memnunda kaldım . sana başarılar dilerim ,tedavi sürecini yazarsan takip ederim boooool şans.

Bende kasımda ilk tüp bebek denememi hrs de yaptım ..6 yumurta toplandı, 2 tanesi boş, 4 tanesinii döllediler...sanırım 3 tanesini bölünmeye devam etti.. 3. gün 3 embriyo transferim yapıldı bu zamana kadar herşey ii idi ...ne kadar kendimii stres yapmamak için kontrol etmeye çalışsamda...hep tedirginlilkte oldu çünküü...olumsuz sonuç almaktan korkuyordum....sürekli kendimde bir belirti aradım ....ilk 2 gün çok hafif kıpraşmalar vardı birde acayip gaz olmuştuu ....tabii bu arada kabız ve enfeksiyon olmamak içinde bol sıvı aldımm... ki normalde suyu az içen ben bebişler içinnn herşeyii yapar hale gelmiştimm...taakii 11. gün siddetli bir ağrıı içimde bir savaş vardı sanki sağ sol hiç farketmiyor sürekli bir hareket ve bel ağrıları yaşadım...yerleşme olabileceğinii düşündüm...kanama gelmesinden de korkmuştum....adet ağrılarımın benzeriydi...lavobaya gittim ve kan gördümmm... olabilir dedim yine belki yerleşmedir....diyee.....bir taraftanda olumsuz düşünmeye başlıyorsunuz...devam ederse regl değilse kesin yerleşme...12. günde kanamalarım devam ettii hatta fazlalaştı...o zaman olmadığını tutunmadığıınıı anladımm.... yinede kondurmak istemedimm...forumda başka konu başlıkları altında buna benzer yaşayan arkadaşların yazısını okumuştum ama...hep bi acaba vardı ...13. de test yaptırdım(yani bana verilen günde)ve sonuç negatif 0 dı . hiç yükselmemiş bilee...ve şuan ne olduğunu ve ne problemim olduğunu bilmiyorum ...bana döneceklermiş embriyologlarla görüştükten sonraa....şuan bekleme sürecindeyim herşey normalkende olmaya biliyorr...allah benim gibi pozitif görmeyi bekleyen herkese sabır versin..bir gün bizlerde hamile olduğumuzun haberini alırız..rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..inşallahh....

Bizim durumumuzda olup uzun çabalar sonucunda mutlu haber alan , pozitifi gören arkadaşları tebrik ediyorum...allah hayırlısıyla kucaklarınıza almayı nasip etsin..anne ve babasıyla sağlıkla büyüsünler inşallahh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…