asagi yukari cnm 10 .11 .gunde toplanio ama kisiden kisiye de degisioSlm kizlar adetin 2.gunu ignelere basladim gonal f 275 uc gun yaptim bu sabah kontrolum vardi.hem sagda hem de solda 4 er tane 8-11 mm arasi degisik ebatlarda yumoslarim olusmus birer kucuk de geliyormus.doktor*dozu azaltti 187,5a dusurdu iki gun boyle yapip carsamba kontrole gidicem.sizce yumoslar kacinci gunde toplanir?
cnm sen 20 den bahsediyosun da benden 32 tane toplandi hic kimse oyle bise demedi anlamadim ben(
benimde blast transfer edildi, 8. gün test yaptığımda 2. çizgiyi çok silik görmüştüm. Senin için erken bence canım, sakın bozma moralini. Bence gününü bekle ya da test gününden 2 gün önce filan tekrar dene
dogrudurcnm ben bunu aklimda tutim bi daha yumurtam cok olursa tedavimde hatirlaticam dojtorumacanm ohss diyolarmıs o gelişebilir dedi dr demekki sende o risk yokmuydu ne bileym
ahahahahaha ayyyy cok.guldum superrrrr fikir hic aklima gelmemistiahh ah sıyırmış durumdayım canım bir poşet testim var sabah akşam çişimi tutup yapıyom dahada çıkmazsa kendim kırmızı kalemle çizicimmmm :))))
Merhaba canım, anlıyorum seni, ilk denememde bende negatif sonuç aldım, şimdi 2. cisinin sonucunu bekliyorum.Benim ilk denemem devlette oldu. 13 yumurta toplandı, 3 ü döllendi, bunlardan sadece 1 tanesi transfer edilecek kalitedeydi, o da tutmadı. Sonrasında 2. deneme için detaylı bir araştırma yaptım, burası dışında 2-3 yer daha vardı, tek tek gidip görüştüm. Tayfun hocaya giden bir arkadaşım vardı, tek bir emb. oluştu, onunla da hamile kaldı, yeni doğum yaptı. O çok tavsiye etti, tayfun hocayla görüştüğümde çok güven verdi ve tedaviye başladım.Ekibi çok iyi, Deniz bey, Mehmet bey.
Bu sefer 12 yumurta toplandı, 8 embryo oluştu. Tranfer için en iyisini seçip, kalanlardan 4 tanesi de donduruldu.
Bu alanda çok iyi olduklarını biliyorum, ama endo, pko... hangisinde daha başarılılar onu bilmiyorum açıkcası.
Sonucu yarın öğrenicez, negatifte olabilir. Sonuç olarak hiç bir doktor % 100 garanti veremez, böyle bir başarı oranı yok zaten.
Yarın inşaallah pozitif sonuç alırım kanda, çok korkuyorum bu arada, ama negatifte olsa, tekrar aynı yerde devam edicem herhalde.
Fiyata gelince benim kısa protokoldü, ilaçlar dahil, kan testi dahil, 5,250 tl. Emb. dondurmak içinde +1000 tl ödedik. Kredi kartına taksit yapılabiliyor.
Çok yazdım galiba, lütfen üzme kendini, Allah hepimize anne olmayı nasip eder inşaallah, BOL BOL DUA EDELİM
kızlar,
transferinizi anlatır mısınız?
çok mu sıkışık olmak lazım?
canım transfer dediğin 5 dakika sürüyo zaten sonra seni odana götürüyolar inan o heyecanla onu düşünmezsin benim eşim doktor olduğu halde almadılar teklif etmedik gerçi ama bi şansını dene bence gerekte yok canım çünkü çok kısa odada yanında olsun yeterarkadaşlar bişey sormak istiyorum:)transfer sırasında eğer istersek eşimiz yanımızda bulunabiliyor mu?drlar izin veriyorlar mı?moral açısından iyi olur diye düşünüyorum.
canım zaten sedyeyle getiriyolar odaya evet 2 gün yatıcaksın dedi doktoru kesinlikle oturmak yok dedi günde 2 dilim ananas yedim yemeğide koltukya ayaklarımı uzatarak yedim 2 saat yattım 15 dakika yürüdümmmmmpeki transfer sonrası odaya alıyorlar dedin,nekadar yatırıyorlar odada?dr un sonrasında yanına gelip sonrasında yapman gerekenleri anlatıyor mu?oturmıycaksın derken,sürekli yatmaktan mı bahsediyor?transfer sonrası nelere dikkat ediyorsunuz?arkadaşlar cok soru sordum ama bende bi aksilik cıkmazsa önümüzdeki ay ilk tüp tedavime baslıyacagım ve deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum.tşk ederim.
goks napiosun hic bana yazmiosun , benim msjlarmi gormuosun(
canım seninki 5.gün embriyosu 158 değerin de 8.gün değerin değil mi?
ay iyi bari en azından benimde iki gün ümidim devam edebilir bu durumda
benim 3.gün transferim bende dün yani 6.gün ve bugün yaptım test hiçç bişi yokta tırstım sayende ama şimdi geçti
kızlar testimin sonucu 274.2 hamileyimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?