2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

asagi yukari cnm 10 .11 .gunde toplanio ama kisiden kisiye de degisio

ahh ah sıyırmış durumdayım canım bir poşet testim var sabah akşam çişimi tutup yapıyom dahada çıkmazsa kendim kırmızı kalemle çizicimmmm :))))

canım teşekkürler cevabın için. ayrıca tebrikler endo.lu bir arkadaşın güzel haberleri bana umut oluyor çoooook sevindim.Allahım sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersin çok dikkatli ol artık,sevgiler.

arkadaşlar bişey sormak istiyorum:)transfer sırasında eğer istersek eşimiz yanımızda bulunabiliyor mu?drlar izin veriyorlar mı?moral açısından iyi olur diye düşünüyorum.

arkadaşlar bişey sormak istiyorum:)transfer sırasında eğer istersek eşimiz yanımızda bulunabiliyor mu?drlar izin veriyorlar mı?moral açısından iyi olur diye düşünüyorum.
canım transfer dediğin 5 dakika sürüyo zaten sonra seni odana götürüyolar inan o heyecanla onu düşünmezsin benim eşim doktor olduğu halde almadılar teklif etmedik gerçi ama bi şansını dene bence gerekte yok canım çünkü çok kısa odada yanında olsun yeter

bana doktorum 2 gün kesinlikle oturmayacaksın dedi 2 saat yat 15 dak dolaş dedi ben 1 saat yatıp 2 3 dak dolaştım bazen lütfen dikkat edin bebişleriniz sımsıkı tutunsun size

Son düzenleme:
peki transfer sonrası odaya alıyorlar dedin,nekadar yatırıyorlar odada?dr un sonrasında yanına gelip sonrasında yapman gerekenleri anlatıyor mu?oturmıycaksın derken,sürekli yatmaktan mı bahsediyor?transfer sonrası nelere dikkat ediyorsunuz?arkadaşlar cok soru sordum ama bende bi aksilik cıkmazsa önümüzdeki ay ilk tüp tedavime baslıyacagım ve deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum.tşk ederim.

canım zaten sedyeyle getiriyolar odaya evet 2 gün yatıcaksın dedi doktoru kesinlikle oturmak yok dedi günde 2 dilim ananas yedim yemeğide koltukya ayaklarımı uzatarak yedim 2 saat yattım 15 dakika yürüdümmmmm

goks napiosun hic bana yazmiosun , benim msjlarmi gormuosun(

cnm olur mu hiç öyle bişey..vallahi benle ilgili yazdıysan görmedim.görsem cvp yazmazmıyım aşk olsun..geçmişe çok bakamıyorum.evdeki net sıkıntılı ve çooooooook yavaş.okulda öğle arası girebiliyorum 1 saat. 12 ile 13:00 arası.öyle işte cnmcım..

ay iyi bari en azından benimde iki gün ümidim devam edebilir bu durumda
benim 3.gün transferim bende dün yani 6.gün ve bugün yaptım test hiçç bişi yokta tırstım sayende ama şimdi geçti

Tatlım dur hemen moral bozma inşallah duyucaz seninde hamiş haberlerini

merhabalar,
ben de bu ay tüp bebek tedavisi oldum. ayın 26'sında 8 hücreli iki adet 3. gün embriyosu transfer edildi. 5-6 gün kadar kasık ağrılarım ve şişkinliğim çok yoğundu. son 2-3 gündür şişkinliğim azaldı, daha rahat hareket ediyorum. kasıklarımda sızı şeklinde çok hafif bir ağrı sürekli var, ara ara ise çok şiddetli adet sancısı gibi giriyor. dün akşam oldu 5 dakika kadar sürdü mesela. bugün de belimdeki ağrı arttı. göğüslerim zaten yumurta toplama sürecinden bu yana çok şiş ve hasasa, kullandığımız ilaçlar yapıyor bu etkileri. ek olarak dudaklarım transferden birkaç gün sonradan itibaren çok kuruyup çatlamaya başladı. test tarihim 8 aralık yani bu cumartesi. meraktayım...

kızlar test yaptırdım hamileyim sonucum 203 Allah herkesin gönlüne göre versin. içinizde hep umut ışığı olsun moral çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…