2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

ERFU,kent hastanesinde tedavi olmuşsun.,bende orda başlıycam tedavime.senden ve orda tedavi olanlardan hastane ve drlar ve ekibi hakkında bilgi alabilir miyim?memnun kaldınız mı?birde transfer sonrası hemen kaldırıp tuvalete gitmeme izin verdiler demişsin.başka bir arkadaş da biska bir merkezde kalkmaya kesinlikle izin vermediler,2 saat yattım demiş.Kent hastanesinin transfer öncesi ve sonrasını öğrenebiliri miyim.birde dr un İsrael Aruh sanırım.dr hakkındaki fikirlerinizide yazarsanız sevinirim.inşallah bidahaki sefer pozitif sonuclar alırsın.tedavi gören herkezin allah yardımcısı olsun...

j
işlh kalırız birgün üzülmeyin bende 3 gün önce transfer edildim beklemedeyim şimdi en zor süreç beklemekmiş 13 aralık test günüm
hadi bakali.cnm hayirli olsun insallah bebisin simsiki tutunur sana evet en zoru bu surec ama bundan bi zoru da kani verdikten sonraki bi kac saat:))insallah kaliriz cnm calismalara basladim:))

aralık ayında ilk tüp bebek deneyimim başarısız oldu.. işin tuhaf olanı ne eşimde nede bende hiçbir sorun olmadıgı söylenıyor şimdi donmus embro transver edildi.. 9 aralıkta test yapılıcak.. ve ben meraktan ölüyorum

merhaba canım bende seninle aynı dertten muzdaribim maalesef 11 yıldır sebepsiz infertiliteyle uğraşıyoruz..kasımda ilk tüp bebek denememizi yaptırdık rabbime şükürler olsun güzel haberi aldık dün inş seninde güzel haberlerini okuruz burdan..inan bana transfer deki merak hiç bi şeymiş şimdi şimdi acaba herşey güzel ilerliyecekmi diye düşünmekten uyuyamıyorum bile allah hepimizin yardımcısı olsun..test gününe az kalmış bu arada ben test günümden iki gün önce idrar testinde gördüm çift çizgiyi inş rabbim sanada yaşatsın bu duyguyu ben hala şoktayım

merhaba kızlar. bu saatte uyanığım çünkü akşamdan itibaren çok ağrım oldu, sanki adet olmuşum gibi, gece de devam etti. ben de dayanamayıp biraz önce idrar testi yaptım. ikinci çizgi silik bir şekilde hemen belirdi, sonra da ilk çizgi kadar olmasa da belirginleşti baya. test günüm cumartesiydi yani 10. gün yapmış oldum. tutmuş mudur sizce bebişler? daha önce normal yolla denediğimiz aylarda silik bile çıkmamıştı. şu an çok heyecanlı ve de duygusallaşmış durumdayım. eşim benden daha sakin olmaya çalışıyor ama ona sarılıp ağladım. allahım sen hepimize yardım et...

evet evet evet tutmustur
tebrikler arkadasim ben silik cizgiyi gorup de hamile kalmayani gormedim canim gebelik olmasa zinhar silik milik cikmiyoo:)))insallah kanda da degeri yujsek cikar valla cnm 10. gunde de kanda cikio bakfirabilirsin.

evet evet evet tutmustur
tebrikler arkadasim ben silik cizgiyi gorup de hamile kalmayani gormedim canim gebelik olmasa zinhar silik milik cikmiyoo:)))insallah kanda da degeri yujsek cikar valla cnm 10. gunde de kanda cikio bakfirabilirsin.

çok teşekkür ederim inşallah öyledir. dinleniyorum evde. bugün gidemezsem de yarın baktıracağım kanda, cumartesiyi bekleyemeyeceğim. haber veririm sonucu.

Tebrik ederim.. Kan testi de yaptırabilirsin.10. gün olmasına rağmen değer,n yüksek çıkacaktır. :)

Tebrik ederim.. Kan testi de yaptırabilirsin.10. gün olmasına rağmen değer,n yüksek çıkacaktır. :)

çok teşekkür ederim, hadi inşallah... bugün olmasa da yarın kesin baktıracağım. tabii vesveselenmiyor da değilim hani sonuçta hala ilaç kullanıyoruz, onlar da etkliemiş olabilir mi idrar tahlilini diye! ama yine de kalbimi olumlu tutup bekleyeceğim bakalım...

tebrik ederim canım bende 10. günü evde yaptığım testle gördüm silik 2. çizgiyi daha sonra bir poşet test tekrarladım çizgiler gittikçe daha da belli oldu 12.gün kan sonucum 274 çıktı darısı sana inş.

hayırlı olsun canım allah kucağına almayıda nasip etsin işlh

çok teşekkür ederim, daha hiç kimseye söylemedim erkenden heveslenmesinler diye. bir tek eşim biliyor, bir de sizlerle paylaştım. o yüzden bu güzel mesajlarınızı görünce gerçekten hamileyim gibi hissedip çoook mutlu oluyorum. allah hepimize nasip etsin hayırlısıyla...

amin.canım benim gögüslerim çok agrıyo normalmi sence

amin.canım benim gögüslerim çok agrıyo normalmi sence

göğüs ağrısı hormonlardaki artışla ilişkili ama bünyeden bünyeye de değişiyor. bazılarının hiç ağrımıyormuş mesela. benim de tedavinin başından beri şiş ve ağrılılar ama adet öncesi de böyle olurdu zaten. o yüzden tek başına hamilelik belirtisi olmayabiliyor ama evet kesinlikle normal bence. sen hangi aşamadasın?

çooooooooooooooook tebrikler.allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.tüm arkadaşlarımızda darısı başına olsun

çooooooooooooooook tebrikler.allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.tüm arkadaşlarımızda darısı başına olsun

çok teşekkür ederimmmm, inşallah kan sonucumu alınca da böyle mutlu mutlu yazacağım :) allah isteyen herkese nasip etsin, emeklerimizi boşa çıkarmasın....

canım benim pazartesi transferim oldu 3.gün emriyosu 1 tane 10 hücreli 1 tane 8 hücreli 2 tane embriyo transfer edildi şuan beklemedeyim 13 aralık test günüm gögüslerim evet adet önceside ağrı olurdu ama bu farklı hem şi hem agrı var işlh hayırlısı bakalım

çok teşekkür ederimmmm, inşallah kan sonucumu alınca da böyle mutlu mutlu yazacağım :) allah isteyen herkese nasip etsin, emeklerimizi boşa çıkarmasın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…