yok cnm ya nerdeeeee ilk once ttundu pozitif cikti sonra degerim dustucanım siz hamilemisiniz
yok cnm ya nerdeeeee ilk once ttundu pozitif cikti sonra degerim dustu
canım benim izmir kent hast. 3.gün emb. 8 hücreliydi ama olmadı,geçtiğimiz haftaydı test günüm yıkıcı oldu sonuç ama toparladım. sen moralini yüksek tut bol bol dinlen. 2. deneme için acıbadem mi kent e devam mı yoksa başka bir yer mi kafam karışık. acıbadem i eşim araştırdı ,önceliklerim arasında ama 1 - 2 ay dinlenmek moral toplamak istiyorum. tavsiye eder misin?
hadi bakali.cnm hayirli olsun insallah bebisin simsiki tutunur sana evet en zoru bu surec ama bundan bi zoru da kani verdikten sonraki bi kac saat:))insallah kaliriz cnm calismalara basladim:))işlh kalırız birgün üzülmeyin bende 3 gün önce transfer edildim beklemedeyim şimdi en zor süreç beklemekmiş 13 aralık test günüm
aralık ayında ilk tüp bebek deneyimim başarısız oldu.. işin tuhaf olanı ne eşimde nede bende hiçbir sorun olmadıgı söylenıyorşimdi donmus embro transver edildi.. 9 aralıkta test yapılıcak.. ve ben meraktan ölüyorum
merhaba kızlar. bu saatte uyanığım çünkü akşamdan itibaren çok ağrım oldu, sanki adet olmuşum gibi, gece de devam etti. ben de dayanamayıp biraz önce idrar testi yaptım. ikinci çizgi silik bir şekilde hemen belirdi, sonra da ilk çizgi kadar olmasa da belirginleşti baya. test günüm cumartesiydi yani 10. gün yapmış oldum. tutmuş mudur sizce bebişler? daha önce normal yolla denediğimiz aylarda silik bile çıkmamıştı. şu an çok heyecanlı ve de duygusallaşmış durumdayım. eşim benden daha sakin olmaya çalışıyor ama ona sarılıp ağladım. allahım sen hepimize yardım et...
evet evet evet tutmustur
tebrikler arkadasim ben silik cizgiyi gorup de hamile kalmayani gormedim canim gebelik olmasa zinhar silik milik cikmiyoo:)))insallah kanda da degeri yujsek cikar valla cnm 10. gunde de kanda cikio bakfirabilirsin.
merhaba kızlar. bu saatte uyanığım çünkü akşamdan itibaren çok ağrım oldu, sanki adet olmuşum gibi, gece de devam etti. ben de dayanamayıp biraz önce idrar testi yaptım. ikinci çizgi silik bir şekilde hemen belirdi, sonra da ilk çizgi kadar olmasa da belirginleşti baya. test günüm cumartesiydi yani 10. gün yapmış oldum. tutmuş mudur sizce bebişler? daha önce normal yolla denediğimiz aylarda silik bile çıkmamıştı. şu an çok heyecanlı ve de duygusallaşmış durumdayım. eşim benden daha sakin olmaya çalışıyor ama ona sarılıp ağladım. allahım sen hepimize yardım et...
Tebrik ederim.. Kan testi de yaptırabilirsin.10. gün olmasına rağmen değer,n yüksek çıkacaktır. :)
hayırlı olsun canım allah kucağına almayıda nasip etsin işlh
çok teşekkür ederim, daha hiç kimseye söylemedim erkenden heveslenmesinler diye. bir tek eşim biliyor, bir de sizlerle paylaştım. o yüzden bu güzel mesajlarınızı görünce gerçekten hamileyim gibi hissedip çoook mutlu oluyorum. allah hepimize nasip etsin hayırlısıyla...
amin.canım benim gögüslerim çok agrıyo normalmi sence
çooooooooooooooook tebrikler.allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.tüm arkadaşlarımızda darısı başına olsun
göğüs ağrısı hormonlardaki artışla ilişkili ama bünyeden bünyeye de değişiyor. bazılarının hiç ağrımıyormuş mesela. benim de tedavinin başından beri şiş ve ağrılılar ama adet öncesi de böyle olurdu zaten. o yüzden tek başına hamilelik belirtisi olmayabiliyor ama evet kesinlikle normal bence. sen hangi aşamadasın?
çooooooooooooooook tebrikler.allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.tüm arkadaşlarımızda darısı başına olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?