Bende kasımda ilk tüp bebek denememi hrs de yaptım ..6 yumurta toplandı, 2 tanesi boş, 4 tanesinii döllediler...sanırım 3 tanesini bölünmeye devam etti.. 3. gün 3 embriyo transferim yapıldı bu zamana kadar herşey ii idi ...ne kadar kendimii stres yapmamak için kontrol etmeye çalışsamda...hep tedirginlilkte oldu çünküü...olumsuz sonuç almaktan korkuyordum....sürekli kendimde bir belirti aradım ....ilk 2 gün çok hafif kıpraşmalar vardı birde acayip gaz olmuştuu ....tabii bu arada kabız ve enfeksiyon olmamak içinde bol sıvı aldımm... ki normalde suyu az içen ben bebişler içinnn herşeyii yapar hale gelmiştimm...taakii 11. gün siddetli bir ağrıı içimde bir savaş vardı sanki sağ sol hiç farketmiyor sürekli bir hareket ve bel ağrıları yaşadım...yerleşme olabileceğinii düşündüm...kanama gelmesinden de korkmuştum....adet ağrılarımın benzeriydi...lavobaya gittim ve kan gördümmm... olabilir dedim yine belki yerleşmedir....diyee.....bir taraftanda olumsuz düşünmeye başlıyorsunuz...devam ederse regl değilse kesin yerleşme...12. günde kanamalarım devam ettii hatta fazlalaştı...o zaman olmadığını tutunmadığıınıı anladımm.... yinede kondurmak istemedimm...forumda başka konu başlıkları altında buna benzer yaşayan arkadaşların yazısını okumuştum ama...hep bi acaba vardı ...13. de test yaptırdım(yani bana verilen günde)ve sonuç negatif 0 dı . hiç yükselmemiş bilee...ve şuan ne olduğunu ve ne problemim olduğunu bilmiyorum ...bana döneceklermiş embriyologlarla görüştükten sonraa....şuan bekleme sürecindeyim herşey normalkende olmaya biliyorr...allah benim gibi pozitif görmeyi bekleyen herkese sabır versin..bir gün bizlerde hamile olduğumuzun haberini alırız..rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..inşallahh....
Bizim durumumuzda olup uzun çabalar sonucunda mutlu haber alan , pozitifi gören arkadaşları tebrik ediyorum...allah hayırlısıyla kucaklarınıza almayı nasip etsin..anne ve babasıyla sağlıkla büyüsünler inşallahh...
off kızlar ya bugun 10. günüm ve idrardan test yaptım negatif çıktıcok canım sıkıldı yaa.. tutmadı yine galıba
off kızlar ya bugun 10. günüm ve idrardan test yaptım negatif çıktıcok canım sıkıldı yaa.. tutmadı yine galıba
donmuş embrio transver edildi 2 tane konuldu
donmuş embrio transver edildi 2 tane konuldu
kaçıncı gün olduğu önemli...bu arada idrar testine güvenme...
Arkadaşlar bugün doktor kontrolümüz vardı.. Tahmin ettiğim gibi çift kese gördük. Yani ikizlerim olacak.. Çok mutluyummm Allah hepinize nasip etsin. 18 Aralık'ta tekrar gidip kalp atışlarını dinleyeceğiz inşallah.
Arkadaşlar bugün doktor kontrolümüz vardı.. Tahmin ettiğim gibi çift kese gördük. Yani ikizlerim olacak.. Çok mutluyummm Allah hepinize nasip etsin. 18 Aralık'ta tekrar gidip kalp atışlarını dinleyeceğiz inşallah.
benim dün gece yine inanılmaz ağrım oldu ter içinde kaldım, ölüyorum sandım. sabahtan beri de öyle halsizim ki toparlanıp çıkamadım evden. birazdan kan tahlili yaptırmaya gideceğim. bugün 11. gün. yarını beklemek istemiyorum. hayırlı bir haber alırım inşallah kızlar...
gökçecim bi de kaçıncı günde test yaptın değerin kaç çıktı? kıyaslayacam,belki benimkide ikizdir diye :)
Gokcecim tebrikler canim
Sen nerde yaptırmıştın
Dondurulmuş muydu
Negatif sonuc alan arkadaslarım Allah sabır versin insallah en kısa zamanda nasip olur
benim dün gece yine inanılmaz ağrım oldu ter içinde kaldım, ölüyorum sandım. sabahtan beri de öyle halsizim ki toparlanıp çıkamadım evden. birazdan kan tahlili yaptırmaya gideceğim. bugün 11. gün. yarını beklemek istemiyorum. hayırlı bir haber alırım inşallah kızlar...
hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. güzel günlerde sağlıkla kucağına al inşallah bebeklerini. darısı bizim başımıza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?