2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

canım çok geçmiş olsun...zor bir süreç gerçekten bende başlayacağım bakalım...timur gürgan a gidiyorum ama fitil oluyorum beklemek beni çok yoruyor...hrs nasıl...doktor ve işleyiş nasıl?

off kızlar ya bugun 10. günüm ve idrardan test yaptım negatif çıktı cok canım sıkıldı yaa.. tutmadı yine galıba

off kızlar ya bugun 10. günüm ve idrardan test yaptım negatif çıktı cok canım sıkıldı yaa.. tutmadı yine galıba

sakın umutsuzluğa kapılma. idrar testlerinin kalitesi ve duyarlılığı da çok farklı oluyor, aynı markadan iki test bile farklı sonuçlar verebiliyor. biliyorum üzülme demek kolay ama sen yine de kendini üzmeden kan testi yaptıracağın güne kadar sabret canım. allah hakkımızda hayırlısını versin.

benim dün gece yine inanılmaz ağrım oldu ter içinde kaldım, ölüyorum sandım. sabahtan beri de öyle halsizim ki toparlanıp çıkamadım evden. birazdan kan tahlili yaptırmaya gideceğim. bugün 11. gün. yarını beklemek istemiyorum. hayırlı bir haber alırım inşallah kızlar...

gökçeciiiiiiiim hayırlı uğurlu olsun.çoooooooooook sevindim darısı başıma :)
canım transfer tarihin kasımın kaçıydı?embriyoların kaçıncı gün embriyosuydu?

hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. güzel günlerde sağlıkla kucağına al inşallah bebeklerini. darısı bizim başımıza...

gökçecim bi de kaçıncı günde test yaptın değerin kaç çıktı? kıyaslayacam,belki benimkide ikizdir diye :)

hadi hayırlı haberlerle dön inşallah Allah gönlüne göre tatlı bebişler nasip etsin..

Gokcecim tebrikler canim
Sen nerde yaptırmıştın
Dondurulmuş muydu

Negatif sonuc alan arkadaslarım Allah sabır versin insallah en kısa zamanda nasip olur

gökçecim bi de kaçıncı günde test yaptın değerin kaç çıktı? kıyaslayacam,belki benimkide ikizdir diye :)

goks canım ben henüz özel mesaj gönderemiyorum haberin olsun.. Ben 9. gün test yaptım 198,3 çıktı bir daha da yapmadım kan testi. Ama anlamıştım zaten ikiz olduğunu. benimki 5. gün embriyolarıydı. 17 Kasım da transfer yapıldı 25 Kasım da kan testi yaptım. Değerim yüksekti bence seninki de ikiz :)

Gokcecim tebrikler canim
Sen nerde yaptırmıştın
Dondurulmuş muydu

Negatif sonuc alan arkadaslarım Allah sabır versin insallah en kısa zamanda nasip olur

Teşekkür ederim. Ben Florance Nightingale Gayrettepe'de yaptırdım. Ama doktorum özel. Operasyonları bu hastanede yapıyor.Dondurulmuş 5. gün embriyolarıydı.

Heyecanla haberlerini bekliyorummmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…