canım hayırlı olsun işlh kalpleride pıt pıt atar.darısı diger isteyenlere benimde 5 günüm çok heyecanlıyım gökcecim yorumlarını bekliyom canım banada 3.gün emriyosu konuldu 1 tane 10 hücreli 1 tane 8 hücreli nasıl iyimi ilk tüp bebek denemem ya korkuyom.gögüslerim çok agrıyo bide bugün biraz belim agrıdı normalmi ay allahım ayın 13 gelseydi
Kizlar
Bugun regly oldum
Kan verdim
Fsh tsh ve est. Bakılacak
Ben de başladım hayirlisiylaa
Teşekkür ederim. Sanki olumlu haberlerle döneceksin. Ay ben senden heyecanlıyım valla...
Bende kasımda ilk tüp bebek denememi hrs de yaptım ..6 yumurta toplandı, 2 tanesi boş, 4 tanesinii döllediler...sanırım 3 tanesini bölünmeye devam etti.. 3. gün 3 embriyo transferim yapıldı bu zamana kadar herşey ii idi ...ne kadar kendimii stres yapmamak için kontrol etmeye çalışsamda...hep tedirginlilkte oldu çünküü...olumsuz sonuç almaktan korkuyordum....sürekli kendimde bir belirti aradım ....ilk 2 gün çok hafif kıpraşmalar vardı birde acayip gaz olmuştuu ....tabii bu arada kabız ve enfeksiyon olmamak içinde bol sıvı aldımm... ki normalde suyu az içen ben bebişler içinnn herşeyii yapar hale gelmiştimm...taakii 11. gün siddetli bir ağrıı içimde bir savaş vardı sanki sağ sol hiç farketmiyor sürekli bir hareket ve bel ağrıları yaşadım...yerleşme olabileceğinii düşündüm...kanama gelmesinden de korkmuştum....adet ağrılarımın benzeriydi...lavobaya gittim ve kan gördümmm... olabilir dedim yine belki yerleşmedir....diyee.....bir taraftanda olumsuz düşünmeye başlıyorsunuz...devam ederse regl değilse kesin yerleşme...12. günde kanamalarım devam ettii hatta fazlalaştı...o zaman olmadığını tutunmadığıınıı anladımm.... yinede kondurmak istemedimm...forumda başka konu başlıkları altında buna benzer yaşayan arkadaşların yazısını okumuştum ama...hep bi acaba vardı ...13. de test yaptırdım(yani bana verilen günde)ve sonuç negatif 0 dı . hiç yükselmemiş bilee...ve şuan ne olduğunu ve ne problemim olduğunu bilmiyorum ...bana döneceklermiş embriyologlarla görüştükten sonraa....şuan bekleme sürecindeyim herşey normalkende olmaya biliyorr...allah benim gibi pozitif görmeyi bekleyen herkese sabır versin..bir gün bizlerde hamile olduğumuzun haberini alırız..rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..inşallahh....
Bizim durumumuzda olup uzun çabalar sonucunda mutlu haber alan , pozitifi gören arkadaşları tebrik ediyorum...allah hayırlısıyla kucaklarınıza almayı nasip etsin..anne ve babasıyla sağlıkla büyüsünler inşallahh...
kızlar kan sonucumu aldım, 11. gün beta HCG değerim 207.3allahım tamamına erdirsin, darısı tüm isteyenlerin başına inşallah...
kızlar kan sonucumu aldım, 11. Gün beta hcg değerim 207.3Allahım tamamına erdirsin, darısı tüm isteyenlerin başına inşallah...
Tebrik ederim çok mutlu oldum böyle guzel haberler duyunca bizlerede umut oluyor bugün 10.gunum ins benimde pozitif olur ama Regli olcakmis gibi ağrı çekiyorum ya tutmazsa diye korkuyorum
harika...allah tamamını erdirsin canım...
döndüm, döndüm, çok mutluyum :))) darısı bekleyen tüm arkadaşlarımızın başına....
Hepsi normal belirtiler canıım. sakinliğini ve sukunetii sakın bozma.. Ama bu sıralar test yapma negatif sonuç alırsın henüz gözükmez boşuna moralin bozulur. Ben hücreli oluşlarından pek birşey anlamam. Fazla ayağa kalkma mümkünse.. Sakın ani hareket falan da yapma. Bol bol ananas ye :) Sormak istediklerini sormaktan çekinme.. 13 ünde de güzel haberlerle bizi bilgilendirirsin inş. Dualarım sizlerle...
hayırlı olsun canım
çok teşekkür ederim. inşallah sen de olumlu sonuç alırsın. ağrıdan korkma, ben 9. günümden bu yana özellikle de geceleri çok şiddetli sancı çekiyorum, gündüz de giriyor ara ara ama kısa sürüyor allahtan. sanırım bir süre daha devam edecekmiş böyle ağrılar, canını sıkma hiç.
döndüm, döndüm, çok mutluyum :))) darısı bekleyen tüm arkadaşlarımızın başına....
Kizlar tsh hormonu yüksek çıkmış
Nolck sindi
Tedavi ertelenir mı
Bunu yaşayan oldu mu
Tebrik ederim canım benim :) Allah tamamına erdirsin. Şimdi daha dikkatli olma zamanı..
kızlar kan sonucumu aldım, 11. gün beta HCG değerim 207.3allahım tamamına erdirsin, darısı tüm isteyenlerin başına inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?