2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

Hepsi normal belirtiler canıım. sakinliğini ve sukunetii sakın bozma.. Ama bu sıralar test yapma negatif sonuç alırsın henüz gözükmez boşuna moralin bozulur. Ben hücreli oluşlarından pek birşey anlamam. Fazla ayağa kalkma mümkünse.. Sakın ani hareket falan da yapma. Bol bol ananas ye :) Sormak istediklerini sormaktan çekinme.. 13 ünde de güzel haberlerle bizi bilgilendirirsin inş. Dualarım sizlerle...

kızlar kan sonucumu aldım, 11. gün beta HCG değerim 207.3 allahım tamamına erdirsin, darısı tüm isteyenlerin başına inşallah...

Sorun neydi? Tüp bebek ekibinden memnun musun? Bakın başarısızlıkların bizimle hiç bir alakası yok bunu sakın unutmayın. Benim ilk transferim negatif olduğunda benim doktorum benden çok üzüldü. Çünkü bu onun başarısızlığıydı. Çok iyi bir ekiple çalışmalısın.. Doktoruna ve kendine güvenmelisin. Neden 6 yumurta toplantı senden. İğneleri kaç mg vuruyordun?

kızlar kan sonucumu aldım, 11. gün beta HCG değerim 207.3 allahım tamamına erdirsin, darısı tüm isteyenlerin başına inşallah...

Tebrik ederim çok mutlu oldum böyle guzel haberler duyunca bizlerede umut oluyor bugün 10.gunum ins benimde pozitif olur ama Regli olcakmis gibi ağrı çekiyorum ya tutmazsa diye korkuyorum

Tebrik ederim çok mutlu oldum böyle guzel haberler duyunca bizlerede umut oluyor bugün 10.gunum ins benimde pozitif olur ama Regli olcakmis gibi ağrı çekiyorum ya tutmazsa diye korkuyorum

çok teşekkür ederim. inşallah sen de olumlu sonuç alırsın. ağrıdan korkma, ben 9. günümden bu yana özellikle de geceleri çok şiddetli sancı çekiyorum, gündüz de giriyor ara ara ama kısa sürüyor allahtan. sanırım bir süre daha devam edecekmiş böyle ağrılar, canını sıkma hiç.

transferden bir gün önce başladım ananas yemeye bol bol dinleniyom nete takılıyom başkada bişe ypmıyom .test gününü bekliyom kurban oldugum allahım herkese nasip eder işlh

Ayyyy Cook TSK ederim valla çok moral oldun sendeki belirtiler bendede var dediğin gibi özelliklede gece çok şiddetli bir ağrı giriyor 5 dk geçiyor 12.12.12 test tarihim ins bu guzel sayılar Uğur getirir

Benimde ikinci tedavide tsh 5.5 di bir ay ilaç kullandırdı doktorum
Ama heri ihtimale karşı ilaç kullanalım dedi yoksa bu şekildede tüp bebeğe başlanabilir demişti. Bir ay sonra 2.5 e düşmüştü

Kizlar tsh hormonu yüksek çıkmış
Nolck sindi
Tedavi ertelenir mı
Bunu yaşayan oldu mu

canım benim de yüksek çıkmıştı ama T4'ün normal ise hızlıca tedaviye başlayıp transfere kadar TSH'yı düşürebilirler. beklemek ve herşey normalken başlamak da tabii ki bir seçenek. benim ertelemem çok zordu, doktorumla ertelememeye karar verdik. bugün çok şükür hamile olduğumu öğrendim, üstelik tsh değerim de normale epey yaklaşmış. bir endokrinoloğun da fikrini alarak doktorunla beraber karar verin. hem TSH yüksek hem T4 düşükse o zaman riskli olabilir ama transfere kadar yaklaşık iki haftan var, zaman kaybetmeden tiroid tedavisine başlayın. zaten bir tane hap içeceksin o kadar, önemli olan dozunu ayarlamak.

çok sevindim allah hepimizin sevincini sağlıklı bi şekilde tamamına erdirsin ben de bugün ikinci testimi verdim sonuç 663 doktorumuz herşey yolunda dedi çok mutluyum

Kiraz kirmizi

Tebrikler öncelikleee

Ee bize hikayeni anlatır misin
Neden tedavi oldun nerede oldun bize tavsiyelerin neler
Tsh bakıldı sadece 4.73 yarin Drumla görüşeceğiz bakalim ne diecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…