Selam arkadaşlar. Benim 10.gün değerim 157.8 12.gün ise 358 ikiz olma olasılığı varmı sizce? 24/12 dede doktorum randevu verdi o zamana kadar dayanamam herhalde kese ne zaman belli olur?
valla cnm keseyi bilmem ama ikiz olma ihtimali yuksek.ya hamile kizlarrrSelam arkadaşlar. Benim 10.gün değerim 157.8 12.gün ise 358 ikiz olma olasılığı varmı sizce? 24/12 dede doktorum randevu verdi o zamana kadar dayanamam herhalde kese ne zaman belli olur?
Selam arkadaşlar. Benim 10.gün değerim 157.8 12.gün ise 358 ikiz olma olasılığı varmı sizce? 24/12 dede doktorum randevu verdi o zamana kadar dayanamam herhalde kese ne zaman belli olur?
valla cnm keseyi bilmem ama ikiz olma ihtimali yuksek.ya hamile kizlarrr
transfersonrasini nasil gecirdiniz ya da biz nerde yanlis yaptik.mesela kac gun sonra yikandiniz su sicakmiydi ne kadar yattiniz?vs....
canım transferden kaç gün sonra banyo yapdınız
Arkadaşlar bugün doktor kontrolümüz vardı.. Tahmin ettiğim gibi çift kese gördük. Yani ikizlerim olacak.. Çok mutluyummm Allah hepinize nasip etsin. 18 Aralık'ta tekrar gidip kalp atışlarını dinleyeceğiz inşallah.
Tam olarak 5. haftada belli olur. Biliyorum bu şekilde beklemek daha zor ama başka yere de gidip baktırsan keseyi şu an göremezsin. Bugün kaçıncı günün?
valla cnm keseyi bilmem ama ikiz olma ihtimali yuksek.ya hamile kizlarrr
transfersonrasini nasil gecirdiniz ya da biz nerde yanlis yaptik.mesela kac gun sonra yikandiniz su sicakmiydi ne kadar yattiniz?vs....
bana hemşireler 3-4 gün sonra yapabilirsin dediler canım, ben 4. gün yaptım. alttan çok ıslanmamaya ve suyun çok sıcak olmamasına dikkat etmek gerekiyor. bir de bende climara forte bant yapıştırılı, onu da ıslatmamaya çalıştım, hızlıca duş aldım yani :)
cikolata kistiyle 2.tup bebek denememi gerceklestirdim.sali gunu test gunum benim durumumda olup hamile kalan varmi acaba ?
ne icin yapistiriyoar o bandi acaba bende suan beklemedeyim sali gunu test yaptircam bende oyle bi bant yokta
canım selam, inşaallah seninde güzel haberlerini alacağız. Bana hemşire ertesi gün oturarak duş alabilirsin dedi. Ben içim rahat etsin diye 3. günü bekledim. 3. gün oturarak 5 dk sadece saçımı yıkarak oturarak duş aldım Vücudumu sabunlamadım ve suyun ılık olmasına dikkat ettim. Sebebi daha önce bir sitede embryonun kokudan ve alkolden etkilendiği haberini okumamdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?