2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

Selam arkadaşlar. Benim 10.gün değerim 157.8 12.gün ise 358 ikiz olma olasılığı varmı sizce? 24/12 dede doktorum randevu verdi o zamana kadar dayanamam herhalde kese ne zaman belli olur?

Selam arkadaşlar. Benim 10.gün değerim 157.8 12.gün ise 358 ikiz olma olasılığı varmı sizce? 24/12 dede doktorum randevu verdi o zamana kadar dayanamam herhalde kese ne zaman belli olur?

senin ultrasonu niye o kadar geç vermiş beni çarşamba günü çağırdı doktor

valla cnm keseyi bilmem ama ikiz olma ihtimali yuksek.ya hamile kizlarrr

transfersonrasini nasil gecirdiniz ya da biz nerde yanlis yaptik.mesela kac gun sonra yikandiniz su sicakmiydi ne kadar yattiniz?vs....

Tam olarak 5. haftada belli olur. Biliyorum bu şekilde beklemek daha zor ama başka yere de gidip baktırsan keseyi şu an göremezsin. Bugün kaçıncı günün?

transfersonrasini nasil gecirdiniz ya da biz nerde yanlis yaptik.mesela kac gun sonra yikandiniz su sicakmiydi ne kadar yattiniz?vs....

Bunun banyo yapmayla alakası yok ki cnm. Ona bakarsan bana transfer günü ılık suyla ayakta duş alabilirsin dediler. Ben ilk gün ayaklarımı yastıkların üzerine koyup saatlerce sırt üstü yattım. Sadece tuvalete kalktım. Zor oldu ama isteyince oluyor valla. İkinci günde ayaklarım yukarıda yattım bazen uzun oturdum. Yine sadece tuvalete kalktım. Üçüncü günde aynı.. ama ben 3. gün dayanamayıp kalkıp duş aldım.. Giyinip tekrar yattım. 5. Gün tamamen oturmaya başladım. Kucağımda yemeklerimi yedim. Ama hiç iş yapmadım sadece tuvalete kalktım. Bakanım vardı ne de olsa. Doktorların dediği gibi kalkıp yürümedim bile.Bol bol kitap okudum film izledim internette takıldım. bu siteye bile girmedim düşünmemek için. Ama çok sakin ve stressizdim.

Ayrıca bir yerde hata yaptığınızı sakın düşünmeyin. Sadece sakin ve stressiz olun yeter...

Son düzenleme:
canım transferden kaç gün sonra banyo yapdınız

canım selam, inşaallah seninde güzel haberlerini alacağız. Bana hemşire ertesi gün oturarak duş alabilirsin dedi. Ben içim rahat etsin diye 3. günü bekledim. 3. gün oturarak 5 dk sadece saçımı yıkarak oturarak duş aldım Vücudumu sabunlamadım ve suyun ılık olmasına dikkat ettim. Sebebi daha önce bir sitede embryonun kokudan ve alkolden etkilendiği haberini okumamdı.

çok sevindim canım hayırlı olsun, bende 15 aralıkta ultrasona giricem Keseyi görmek için, değerlerin kaçtı ve kaçıncı günlerde tahlil yaptırdın

Tam olarak 5. haftada belli olur. Biliyorum bu şekilde beklemek daha zor ama başka yere de gidip baktırsan keseyi şu an göremezsin. Bugün kaçıncı günün?

Evet gerçekten zor.24ünden önce hangi gün belli olur dicektim.transferden sonraki 14.günüm bugün canım sağlıkla tutunsunlar da hayırlısıyla tüm dualarım bu yönde hepimiz için ..

Tek çift farketmez sağlıklı hayırlı olsunda. Valla canım ben transfere gitmeden duş almıştım geldim 3 gün yattım diğer günlerde de dikkat ettim 3 günden sonra duş aldım.

ne icin yapistiriyoar o bandi acaba bende suan beklemedeyim sali gunu test yaptircam bende oyle bi bant yokta

cikolata kistiyle 2.tup bebek denememi gerceklestirdim.sali gunu test gunum benim durumumda olup hamile kalan varmi acaba ?

selam özgecim, ben yıllar önce çikolata kistini aldırdım, tabi hemen sonrasında tekrarladı. Uzun zamandır kistim var ve takip ediliyor. 23 kasımda transferim yapıldı, 3 aralıkta da güzel haberi aldım. Allah izin verirse keseyi göreceğimiz günü bekliyoruz. Darısı senin başına.
Umudunu yüksek tut, olumlu düşün, olacak inşaallah

ne icin yapistiriyoar o bandi acaba bende suan beklemedeyim sali gunu test yaptircam bende oyle bi bant yokta

canım o bant östrojen hormon bantı. her merkezin tedavi protokolü farklı olabiliyor. mesela ben bugün soncumu aldım, iki hafta kullanmış oldum doktorum bırakabilirsin dedi. başka yerlerde okuduğuma göre 7-8 hafta kullananlar var. senin gibi hiç kullanmayanlar da var. belki hormon değerin yüksek olduğu için gerek görmemiştir doktor. sen şimdi bunları hiç kafana takma, bebişine konsantre ol, istersen daha sonra sorarsın doktoruna. inşallah olumlu sonuç alırsın :)

ay canım seninle aynı merkezde yapdırdık işlh darısıda bana olur beklemedeyim şimdi senin mutlu haberi aldıgın gün benimde transferim oldu sabah saat 10 gibi tüm ekip başımdaydımtayfun hoca transferi yapdı deniz hoca ultrasyonla bakdı ve sonunda lambalar kapandı mehmet hoca embriyoları getirdi .1 tane 10 hücreli 1 tane 8 hücreli 2 adet 3.gün embriyosu transfer edildi şuan test gününü bekliyom bol bol dinleniyom allahım herkese nasip etsin bu mutlulugu

merhabalar bende tedaviye başlamıştım geçen pazar 8 tane yumurta toplandı ama 2 adet döllendi 1 tanesi 4 hücreli 2.8 hücreli ama umudum yok moralim çok bozuk bu benim 2. tüp bebek denemem 1.tüp bebek denememde yine 2 tane emriyo trasfer etmiştiler birtanesi 10 hücreli iksici 8 hücreli olduğu halde tutmadı.bu yüzden umudum kalmadı donmuş spermle yumurtayı döllediler.oooooofffffffffffffffffffffff

Yarın testi yaptiricam kalbim çıkacakmış gibi Allahım yüzüme bakar inşallah bu gece bana uyku yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…