Yarın testi yaptiricam kalbim çıkacakmış gibi Allahım yüzüme bakar inşallah bu gece bana uyku yok :)
2. denemem ama eşimde bende bı sorun olmadıgı soylenıyor. buda benım kafamı karıstırıyor sorun yoksa neden tutmaz? ilk denememde 1 embro transver edildi ama tutmadı. simdi iki tane konuldu bakalım hayırlısı olur inşallah :sişlh pozitif görürsün arkadaşım kaçıncı denemen biraz bahsetsene
2. denemem ama eşimde bende bı sorun olmadıgı soylenıyor. buda benım kafamı karıstırıyor sorun yoksa neden tutmaz? ilk denememde 1 embro transver edildi ama tutmadı. simdi iki tane konuldu bakalım hayırlısı olur inşallah :s
siz hangi merkezde yaptırıyorsunuz acaba?
siz hangi merkezde yaptırıyorsunuz acaba?
ben istanbul tüp bebek merkezinde yaptırıyorum doktorum aret kamar.. ben pek memnun değilim sanırım yaa :s çunku okuyorum burdan herkez embrio kalitesnı falan biliyor. benım bunlar hakkında pek bilgim yok.. sadece kaliteli diyorlar . :s belirtim yok sadece arada bır kasıklarıma ağrı vuruyor adet sancısı gıbı degıl ama onda benzıyor :) ayyy bilmiyorum kafam karısık :)
ben istanbul tüp bebek merkezinde yaptırıyorum doktorum aret kamar.. ben pek memnun değilim sanırım yaa :s çunku okuyorum burdan herkez embrio kalitesnı falan biliyor. benım bunlar hakkında pek bilgim yok.. sadece kaliteli diyorlar . :s belirtim yok sadece arada bır kasıklarıma ağrı vuruyor adet sancısı gıbı degıl ama onda benzıyor :) ayyy bilmiyorum kafam karısık :)
Yarın testi yaptiricam kalbim çıkacakmış gibi Allahım yüzüme bakar inşallah bu gece bana uyku yok :)
Arkadaslar merhaba,
Sizlere birsey danismak istyorum. Gecen pazar opu yapildi ve 6 yumurtam toplandi. 5 tanesi dollendi. Hepsi de iyi kalite. Carsamba gunu 2 tanesi transfer edildi. Kalanlarinin da eger gelismeye devam ederlerse dondurulacagi soylendi. Bana cumartesiye kadar haber gelmezse gelismemislerdir dediler. Hala haber gelmedi. Simdi onlarin gelismedigini varsayalim. Bu acaba icimdeli iki embriyonun da acaba iyi olmadigini gosterir mi? Benzer bir durum yasayan var mi?
Allah hepimizi bir an once kavustursun yavrularimiza hayirlisiyla..
Sagolun arkadaslar..
Offff arkadaslar yaa yine olumsuz haber.. Çok mutsuzum yaa
selam kızlar ben perşembe sabahı transferim yapıldı 6 yumurtam toplandı ama 2 tanesi ölü alınmış biri iyi değilmiş biride istedikleri kalitede olduğu söylendi ve 6 hücreli bir embriyo transfer edildi 17 Aralık ta testimi yaptırmam söylendi birde estraderm bant verdiler onu ne için verdiler bilmiyorum aranızda bilen varmı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?