2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

işlh pozitif görürsün arkadaşım kaçıncı denemen biraz bahsetsene
2. denemem ama eşimde bende bı sorun olmadıgı soylenıyor. buda benım kafamı karıstırıyor sorun yoksa neden tutmaz? ilk denememde 1 embro transver edildi ama tutmadı. simdi iki tane konuldu bakalım hayırlısı olur inşallah :s

aynı canım bizde öle sebebsiz infertilite deniyomuş bizim hastalıga tıpda herşey normal herşey yolunda ama olmuyo sabır versin allahım .işlh bu defa pozitifi görürsün

siz hangi merkezde yaptırıyorsunuz acaba?

siz hangi merkezde yaptırıyorsunuz acaba?

ben istanbul tüp bebek merkezinde yaptırıyorum doktorum aret kamar.. ben pek memnun değilim sanırım yaa :s çunku okuyorum burdan herkez embrio kalitesnı falan biliyor. benım bunlar hakkında pek bilgim yok.. sadece kaliteli diyorlar . :s belirtim yok sadece arada bır kasıklarıma ağrı vuruyor adet sancısı gıbı degıl ama onda benzıyor :) ayyy bilmiyorum kafam karısık :)

bu merkezdan çogu kişi memnun diye okudum .siz sormuyormusunuz .ve kağıt verdiler onda herşey yazıyo hatta bebegimin fotografını bile yapıştırmışlar

yok valla sormuyorum ama bu sitede okuyunca farkına vardım bunların .. evet baya resım var:) test gününüz ne zaman sizin

tüp bebek günlüğümüz başlığı var bu konu başlığının bikaç konu üstünde ya da altında oluyor.sonuçlarınızı oraya da yazın.hamileler listesi var,konu sahibi arkadaş hamileler listesine kaydediyor..ve konu günün her saati aktif.sormak istediklerinizi oradaki tecrübeli arkadaşlara sorabilirsiniz.

Arkadaslar merhaba,

Sizlere birsey danismak istyorum. Gecen pazar opu yapildi ve 6 yumurtam toplandi. 5 tanesi dollendi. Hepsi de iyi kalite. Carsamba gunu 2 tanesi transfer edildi. Kalanlarinin da eger gelismeye devam ederlerse dondurulacagi soylendi. Bana cumartesiye kadar haber gelmezse gelismemislerdir dediler. Hala haber gelmedi. Simdi onlarin gelismedigini varsayalim. Bu acaba icimdeli iki embriyonun da acaba iyi olmadigini gosterir mi? Benzer bir durum yasayan var mi?

Allah hepimizi bir an once kavustursun yavrularimiza hayirlisiyla..
Sagolun arkadaslar..

Didemcim simdi ne desek boş
Üzüleceksin ağlayacaksın icine atma ki bir an once toparlanabil bu bir sinav unutma bir gun olacaksa eğer olacak bu is, duayı birakma canim ..

Kizlar bugun iğnelere başlıyorum insallah
Tsh icin hap verdi Dr. Tedaviyi ertelemedi hakkımızda hayirlisi
Aksam 9 da iğnelere basliycam kendin yapabilirsin dedi nasil olcak o is tirsiyorum iğneyi kendinize nasil batirdiniz

Buna da sükür tedavi olacak gücümüz var , dualarınızı bekliyorum

Canim neden olumsuz dusuncelerdesin bakiyim
Sana en iyi olanları vermişlerdir merak etme
Artik nasip bundan sonrası elinden geleni yaptin sabır ve dua ile beklemek kaldi
İnsallah

Kizlar ilk iğnemi oldum
Esim yapti :)) hic acımadı cok sükür eli hafifmis:)
4 gun gonal f 185 yapip kontrole gitcekmisim

selam kızlar ben perşembe sabahı transferim yapıldı 6 yumurtam toplandı ama 2 tanesi ölü alınmış biri iyi değilmiş biride istedikleri kalitede olduğu söylendi ve 6 hücreli bir embriyo transfer edildi 17 Aralık ta testimi yaptırmam söylendi birde estraderm bant verdiler onu ne için verdiler bilmiyorum aranızda bilen varmı....

hayırlı olsun

bebeğini kucağına almayı allah nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…