österojen hormonu salgiliyor cnm o bantlar...selam kızlar ben perşembe sabahı transferim yapıldı 6 yumurtam toplandı ama 2 tanesi ölü alınmış biri iyi değilmiş biride istedikleri kalitede olduğu söylendi ve 6 hücreli bir embriyo transfer edildi 17 Aralık ta testimi yaptırmam söylendi birde estraderm bant verdiler onu ne için verdiler bilmiyorum aranızda bilen varmı....
cok kolay cnm kendi kendine vurunca daha az aciyo kendin ayarlayabiliosun gobek deliginden soyle 2 parmak otesini iki parmaginin arasina al diger elinle igneyi batir sonra sikmayi birak biraktigin elinle enjekteru tut digeriyle siringa et :)))eger igne girmekte zorlanirsa sıktigin etini biraz yumusat yani daha az sık.Didemcim simdi ne desek boş Üzüleceksin ağlayacaksın icine atma ki bir an once toparlanabil bu bir sinav unutma bir gun olacaksa eğer olacak bu is, duayı birakma canim ..Kizlar bugun iğnelere başlıyorum insallah Tsh icin hap verdi Dr. Tedaviyi ertelemedi hakkımızda hayirlisi Aksam 9 da iğnelere basliycam kendin yapabilirsin dedi nasil olcak o is tirsiyorum iğneyi kendinize nasil batirdinizBuna da sükür tedavi olacak gücümüz var , dualarınızı bekliyorum
selam özgecim, ben yıllar önce çikolata kistini aldırdım, tabi hemen sonrasında tekrarladı. Uzun zamandır kistim var ve takip ediliyor. 23 kasımda transferim yapıldı, 3 aralıkta da güzel haberi aldım. Allah izin verirse keseyi göreceğimiz günü bekliyoruz. Darısı senin başına.
Umudunu yüksek tut, olumlu düşün, olacak inşaallah
Cnm cok saol bende dun 9.gunumdu idrar testi yaptim pozitif cikti :)))  hemde cizgi cok belirgin simdide bekliyorum sali gununu insallah kandada cikar cok korkuyorum.kistim 6 cm kucuk melegime zarar vermesinden korkuyirum.
canım selam, inşaallah seninde güzel haberlerini alacağız. Bana hemşire ertesi gün oturarak duş alabilirsin dedi. Ben içim rahat etsin diye 3. günü bekledim. 3. gün oturarak 5 dk sadece saçımı yıkarak oturarak duş aldım Vücudumu sabunlamadım ve suyun ılık olmasına dikkat ettim. Sebebi daha önce bir sitede embryonun kokudan ve alkolden etkilendiği haberini okumamdı.
Evet gerçekten zor.24ünden önce hangi gün belli olur dicektim.transferden sonraki 14.günüm bugün canım sağlıkla tutunsunlar da hayırlısıyla tüm dualarım bu yönde hepimiz için ..
ne icin yapistiriyoar o bandi acaba bende suan beklemedeyim sali gunu test yaptircam bende oyle bi bant yokta
Bantı östrojen hormonu yükselsin diye yapıştırıyorlar.. ama genelde ikinci denemeden itibaren kullanıyorlar.
merhaba canım seninle hemen hemen aynı sayılırız kese için gittinmi birde fitil ve iğne hala kullanıyormusun
merhaba... ben coktandır giriş yapmamıştım, sadece takip ediyordum siteyi..
benim de 8 aralık'ta yumurta toplama islemim gerceklesti. Merakla bekliyorum ne olacak diye, bir sürü siteye girip arastırıyorum falan.. ama tabi hayırlısı olsun.
bir sürü ilaç kullanıyorum dünden beri: monodoks, prednol, climara, progestan, coraspin..
bi de clexan transfer gunu olacakmıs.
bende problem yok, esimin hareketlilik degerleri dusuk, mikroenjeksiyon yapacaklar, umarım tutar..
benden 6 yumurta cıkmıs, sayı biraz az aslında.. 32 yasında oldugum icin 1 embryo transfer edecekler..
cok emek gerektiren bir işmiş, umarım tutar...
selam kızlar ben perşembe sabahı transferim yapıldı 6 yumurtam toplandı ama 2 tanesi ölü alınmış biri iyi değilmiş biride istedikleri kalitede olduğu söylendi ve 6 hücreli bir embriyo transfer edildi 17 Aralık ta testimi yaptırmam söylendi birde estraderm bant verdiler onu ne için verdiler bilmiyorum aranızda bilen varmı....
Hastaneden aradılar, yarın transferim olacak , 6 yumurtanın 3u dollenmis...
yarın dogum gunum ve transferim olacak, bu bir isaret olsa gerek... :)
hamile kalan arkadaşlar transferden sonra nelere dikkat ettiniz nasıl duş aldınız biraz anlatırmısınız merak ettiklerimi sizler sayesinde gidereyim inşallah meleklerimiz bizimledir....
Hastaneden aradılar, yarın transferim olacak , 6 yumurtanın 3u dollenmis...
yarın dogum gunum ve transferim olacak, bu bir isaret olsa gerek... :)
Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım bende acıbadem maslakta tedavi oldum pazar günü transfer sonucumu ögrenicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?