2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

österojen hormonu salgiliyor cnm o bantlar... cok kolay cnm kendi kendine vurunca daha az aciyo kendin ayarlayabiliosun gobek deliginden soyle 2 parmak otesini iki parmaginin arasina al diger elinle igneyi batir sonra sikmayi birak biraktigin elinle enjekteru tut digeriyle siringa et :)))eger igne girmekte zorlanirsa sıktigin etini biraz yumusat yani daha az sık.

Cnm cok saol bende dun 9.gunumdu idrar testi yaptim pozitif cikti :))) 🌺 hemde cizgi cok belirgin simdide bekliyorum sali gununu insallah kandada cikar cok korkuyorum.kistim 6 cm kucuk melegime zarar vermesinden korkuyirum.

Cnm cok saol bende dun 9.gunumdu idrar testi yaptim pozitif cikti :)))  hemde cizgi cok belirgin simdide bekliyorum sali gununu insallah kandada cikar cok korkuyorum.kistim 6 cm kucuk melegime zarar vermesinden korkuyirum.

bildiğim kadarıyla idrar testinde çıkınca kanda mutlaka çıkıyor arkadaşım. benim de 10. gün idrarda çıktı, 11. gün kanda baktırdım pozitif :) hayırlı uğurlu olsun şimdiden.

Benim doktorum ve hemşirem kesinlikle oturmayacak ayakta ılık suyla duş alacaksın demişti. Herkes başka birşey söylüyor işte :)

Evet gerçekten zor.24ünden önce hangi gün belli olur dicektim.transferden sonraki 14.günüm bugün canım sağlıkla tutunsunlar da hayırlısıyla tüm dualarım bu yönde hepimiz için ..

5. haftada gidebilirsin. Kesin keseyi görüyorsun ama 7. haftada da kalp atışlarını dinleyebilirsin.

merhaba... ben coktandır giriş yapmamıştım, sadece takip ediyordum siteyi..

benim de 8 aralık'ta yumurta toplama islemim gerceklesti. Merakla bekliyorum ne olacak diye, bir sürü siteye girip arastırıyorum falan.. ama tabi hayırlısı olsun.

bir sürü ilaç kullanıyorum dünden beri: monodoks, prednol, climara, progestan, coraspin..

bi de clexan transfer gunu olacakmıs.

bende problem yok, esimin hareketlilik degerleri dusuk, mikroenjeksiyon yapacaklar, umarım tutar..

benden 6 yumurta cıkmıs, sayı biraz az aslında.. 32 yasında oldugum icin 1 embryo transfer edecekler..

cok emek gerektiren bir işmiş, umarım tutar...

merhaba canım seninle hemen hemen aynı sayılırız kese için gittinmi birde fitil ve iğne hala kullanıyormusun

Canııımm seni de tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben kese için 6 Aralık da gittim. Çift kese gördük. İkiz annesi olacağım inş. Ben jele, elevit vitamine ve bantlara devam ediyorum. Bir de progestan hap verecekti ancak bende yan etkisi çok olduğu için vazgeçti. Sen kesenigördün mü?

sen gönlünü ferah tut. herşey çok güzel olacak görürsün :)

hamile kalan arkadaşlar transferden sonra nelere dikkat ettiniz nasıl duş aldınız biraz anlatırmısınız merak ettiklerimi sizler sayesinde gidereyim inşallah meleklerimiz bizimledir....

merhabalar bendede 6 adet yumurta toplandı yalnız 2 adet döllendi 2 sinide trasfer etiler,geçen çarşamba .1 tanesi 4hücreli 2 cisi 8 hücreliymiş benim2. denemem dondurulmuş spermle yapıldı bizim sorunumuz eşimde hiç spermin olmaması.benimde 17 aralıkta test yapmamı söylediler.ama benim umudum yok hayırlısı.inşallah ikimizde pozitif sonuçlar alırız.nerdeyse 6 yıldır evliyim 2.tüp bebek denemem daha yolun basşındayım ama yorulduğumu hissediyorum ALLAH yardımcımız olsun.bantı vermelerinin sebebiöströjen hormonunnun sağlanması içindir bende onun hapını kullanıyorum

bendede döllenmiş 2 yumurta olmuş olsaydı 2 tane transfer edeceklerdi ama nasip kısmet değilmiş hayırlısı bu seferkinden genede umutluyum Allahtan umut kesilmez inşallah pozitif sonucunu birgün hepimiz göreceğiz neden bu denemede olmasın umutsuzluğa kapılma yeter rahat ol bu sefer ben çok rahatım kapama takıp stres olmamaya çalışıyorum senin denemende hayırlı olsun bu sırada ben 9 buçuk senelik evliyim birlikte geri sayalım bizde tarihlerimiz aynıymış...

Hastaneden aradılar, yarın transferim olacak , 6 yumurtanın 3u dollenmis...
yarın dogum gunum ve transferim olacak, bu bir isaret olsa gerek... :)

hamile kalan arkadaşlar transferden sonra nelere dikkat ettiniz nasıl duş aldınız biraz anlatırmısınız merak ettiklerimi sizler sayesinde gidereyim inşallah meleklerimiz bizimledir....

cnm ben bugun 11.gunumdeyim yarin test yaptiricam.9.gun idrarda pozitifti...yarinda kanda gorucez allahin izniyle,,,
transferden sonra hastanede 3 saat yattim :) biraz korkudan 2. denemem....ilkinde 1 saat yattim normal yasantima dondum tutmadi...o nedenle yattim...eve geldik evdede yattim hep ve hala yatiorum 11.gunum :) dus almadim hemen 5 gun sonra aldim...hergun ananas ve kivi yedim ilk gunlerde...yani yatmayanda cok ama benim icim boyle rahat etti...sen nasil istersen oyle gecir gunlerini ama keyfin yerinde olsun...guzel haberlerini bekliyoruz insallah cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…