canım doktorun bülent bey heralde nasıl işleyiş çok bekleme felan varmı?ilgi nasıl?direk doktorla görüşebiliyormusun?
Canııımm seni de tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben kese için 6 Aralık da gittim. Çift kese gördük. İkiz annesi olacağım inş. Ben jele, elevit vitamine ve bantlara devam ediyorum. Bir de progestan hap verecekti ancak bende yan etkisi çok olduğu için vazgeçti. Sen kesenigördün mü?
Ne güzel bir haber.Bende cumartesi gittim tek kese vardı.allahım miniğime ömür versin.Ben progestan ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.
merhaba kızlar, benim 11. gün beta hcg değerim 207.3'tü, doktoum 14. gün tekrar baktırmamı söylemişti bugünkü değerim 456 çıktı. iki günde bir ikiye katlamasını bekliyorsak acaba bugün biraz daha yüksek mi çıkmalıydı ne dersiniz? bana 29 Aralıkta gel direk kalp atımına bakalım dedi. keşke arada keseye de baksaydık tek mi ikiz mi onu öğrenirdik aslında ama neyse, sağlıklı bir şekilde büyüsünler de gerisi önemli değil...
canım gözün aydın..Allah tamamına erdirsin...
merhaba kızlar, benim 11. gün beta hcg değerim 207.3'tü, doktoum 14. gün tekrar baktırmamı söylemişti bugünkü değerim 456 çıktı. iki günde bir ikiye katlamasını bekliyorsak acaba bugün biraz daha yüksek mi çıkmalıydı ne dersiniz? bana 29 Aralıkta gel direk kalp atımına bakalım dedi. keşke arada keseye de baksaydık tek mi ikiz mi onu öğrenirdik aslında ama neyse, sağlıklı bir şekilde büyüsünler de gerisi önemli değil...
selam arkadaşlar,
10 gün değerim 106, 12. gün 290 çıktı. Hemşire gayet iyi 15 inde keseye bakacağız dedi. Zaman geçmek bilmiyor, transferden sonra başlayan karın ağrım azaldı, hiç bir belirti yok. Cumartesi Allahın izniyle keseyi görsek rahatlıcam. Korkuyorum, sadece meraktan yarın tekrar kan testi yaptırıcam. Hamile olan ve bu aşamayı geçmiş olan arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var, siz de aynı şeyleri yaşadınız mı
dün maslak acıbademde bülent hocam 5. gün transferimi yaptı 2 adet koyuldu 1 tanesi oldukça iyi kaliteli diğeri daha gerideymiş dünden beri sürekli yatıyorum.daha önceden deneyimi olanlardan gebelik belirtileriini biraz öğrenebilir miyim acaba?
Birde bana hıbor göbek altı igne ve progynex kalçadan igne verdiler bi kaç tanede hap senin embriyolar kaç hücreliydi bana üçüncü gün transfer ettilerMerhaba canım benim transferide bülent hoca yaptı aynen senin ki gibi biri iyi digeri çokta iyi degildi 16 aralıkta sonucu ögrenicem ama hiç bi belirti yok bende
benim de dun transferim gerceklesti (2. gun). 2 embryo koyuldu.. 22 aralıkta sonucu alacagim.. simdi evde dinleniyorum 2 gun, ancak diger gunler calisacagim.. 12 gun cabuk gecsinnn....
benim de dun transferim gerceklesti (2. gun). 2 embryo koyuldu.. 22 aralıkta sonucu alacagim.. simdi evde dinleniyorum 2 gun, ancak diger gunler calisacagim.. 12 gun cabuk gecsinnn....
kızlar bugün dayanamayıp idrar testi yapdım 2. çizgiyi silik gördüm çok heyecanlıyım.benim gibi olan varmı
dün maslak acıbademde bülent hocam 5. gün transferimi yaptı 2 adet koyuldu 1 tanesi oldukça iyi kaliteli diğeri daha gerideymiş dünden beri sürekli yatıyorum.daha önceden deneyimi olanlardan gebelik belirtileriini biraz öğrenebilir miyim acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?