2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

Ne güzel bir haber.Bende cumartesi gittim tek kese vardı.allahım miniğime ömür versin.Ben progestan ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.

merhaba kızlar, benim 11. gün beta hcg değerim 207.3'tü, doktoum 14. gün tekrar baktırmamı söylemişti bugünkü değerim 456 çıktı. iki günde bir ikiye katlamasını bekliyorsak acaba bugün biraz daha yüksek mi çıkmalıydı ne dersiniz? bana 29 Aralıkta gel direk kalp atımına bakalım dedi. keşke arada keseye de baksaydık tek mi ikiz mi onu öğrenirdik aslında ama neyse, sağlıklı bir şekilde büyüsünler de gerisi önemli değil...

canım gözün aydın..Allah tamamına erdirsin...

selam arkadaşlar,

10 gün değerim 106, 12. gün 290 çıktı. Hemşire gayet iyi 15 inde keseye bakacağız dedi. Zaman geçmek bilmiyor, transferden sonra başlayan karın ağrım azaldı, hiç bir belirti yok. Cumartesi Allahın izniyle keseyi görsek rahatlıcam. Korkuyorum, sadece meraktan yarın tekrar kan testi yaptırıcam. Hamile olan ve bu aşamayı geçmiş olan arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var, siz de aynı şeyleri yaşadınız mı

maşallah canım.allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

aynen cnm,bende de ağrı falan yok.görmeden rahat edemeyeceğiz...senle kese görme tarihimiz aynı ben de ctesi kese için gitcem.inşallah görürüz,rahatlarız.

dün maslak acıbademde bülent hocam 5. gün transferimi yaptı 2 adet koyuldu 1 tanesi oldukça iyi kaliteli diğeri daha gerideymiş dünden beri sürekli yatıyorum.daha önceden deneyimi olanlardan gebelik belirtileriini biraz öğrenebilir miyim acaba?

Merhaba canım benim transferide bülent hoca yaptı aynen senin ki gibi biri iyi digeri çokta iyi degildi 16 aralıkta sonucu ögrenicem ama hiç bi belirti yok bende

Merhaba canım benim transferide bülent hoca yaptı aynen senin ki gibi biri iyi digeri çokta iyi degildi 16 aralıkta sonucu ögrenicem ama hiç bi belirti yok bende
Birde bana hıbor göbek altı igne ve progynex kalçadan igne verdiler bi kaç tanede hap senin embriyolar kaç hücreliydi bana üçüncü gün transfer ettiler

benim de dun transferim gerceklesti (2. gun). 2 embryo koyuldu.. 22 aralıkta sonucu alacagim.. simdi evde dinleniyorum 2 gun, ancak diger gunler calisacagim.. 12 gun cabuk gecsinnn....

benim de dun transferim gerceklesti (2. gun). 2 embryo koyuldu.. 22 aralıkta sonucu alacagim.. simdi evde dinleniyorum 2 gun, ancak diger gunler calisacagim.. 12 gun cabuk gecsinnn....

işlh geçer arkadaşım ama ömründen ömür geçiyo bol bol dinlen su iç ve ananas ye. rabbine dua et benimde test günüm perşembe ama ben dayanamayıp idrar testi yapdım 2.çizgiyi silik gördüm hayırlısı

Kizlar moralinizi bozmayin hic olurmu simdi test sonucumu aldim 2. Denemem ve kocaman kistime ragmen 3 yilin sonunda hamileyim 💗
Allhim isteyen herkese yasatsin bu mutlulugu hepinize dua edicem cok mutluyum.1399 cikti sonucum allhim saglikla kucagima almayi nasip etsin .

hayırlı olsun canım, umarım sımsıkı tutunur bebişlerin. aşağıdaki linkte erken gebelik belirtileri listesi var. ama herkeste aynı olmuyor o yüzen çok takılmamak gerek...

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...3-erken-gebelik-belirtileri-liste-topigi.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…