2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

son adet tarihime göre bugün tam 4 haftalık oldu bebiş ya da bebişler! ama bendeki şişkinlik bir türlü geçmiyor, balon oldum uçacağım sanki !!! hayır kalp atımını görene kadar etrafımdaki bazı kişilere haber vermeyeyim dedim ama resmen göbeğim var yaaa! benim gibi olan var mı kızlar, zamanla azalıyor mu?...

Cnm bnmde 12. Gunum bende cok sistim.mecbur soyliycez artik etraftakilere:) bende hic istemiodum soylemek ama bu gobekle imkansiz :)

Kizlar Allah bebeklerinize omur versin
Nacizane tavsiyem kalp atımı görmeden bence söylemeyin
Heyecanınızı anlıyorum ama malesef basımdan boyle bur olay geçtiği icin sonrasında herkesin sorusundan bebek tebriğinden canim daha cok yandı
Tatbiki olumsuz hic bir sey su aşamada sizler icin soz konusu degil ama aceleye ne gerek var :)
İnsallah olursa ben 3 ayı bitirmeden söylemeyi dusunmuyorum :)

canım gözün aydın :) ben de 10. gün silik çizgiyi görmüştüm, 11. gün kan değerim 207.3 geldi. allah emeklerimizi dualarımızı boşa çıkarmasın...

saol canım perşembe kan testim ama ben bugün yapdım çok heyecanlıyım işlh perşembede kanda kesinleşir allahım isteyeen herkese nasip eder işlh .

canım belirti herkese göre degişiyo.biliyosun kullandıgımız ilaçlaarın yan etkileri de var benimde gögüslerim çok şişdi ve agrıyodu.3 günden sonra adet olacakmış gibi bel agrım oldu halada var.perşemde test yapacam nasip olursa bugün idrar yapdım silikdde olsa 2 . çizgiyi gördüm çok mutlu oldum .senin merkezinde çok iyi ayrıca onuda belirteyim .bende kadıköy acıbademde yapdırdım.dua edelim bol bol.dinlen ananas ye taza portakal suyu iç düzenli beslen

umarım tez zamanda kavuşuruz hepimiz bebeklerimize...

benimde bugün 6.günüm kasıklarımda ağrılar var ve belimde ama göğüslerim sanki pek acımıyo dokununca acıyo biraz ama şişlik bendede var bide yumurtalarımın toplandığı günden itibaren ananas yedim halende yiyorum artık nasip en erken ne zaman çıkar idrar testi yapsammıki acaba karnımda sanki bi şişlik var ama orda olduğuna inanıyorum artık hayırlısı Allahtan...

Süper yaa çok sevindim pozitif haberlerini duymak insana moral veriyor umutlanmak istemesemde sizlerin haberi sayesinde hep bizde pozitifi görücez gibi hissediyorum :) ananas,ceviz,badem ve suyu sürekli tüketiyorum böyle giderse zaten yatmaktan şişicez.kendimi dinleyip belirtileri düşünmek istemiyorum ama bugün başlayan kasıklarımda iğne batması gibi bişey var neyse artık herşeyi Rabbim bilir hepimizin kucakları dolsun inşallaaahh...

canım ağrılar gayet normal işlh tutunma ağrıları olur bebişler gelsinde biz razıyız 9 ay boyunca ağrı çekmeye işlh bunlar tatlı bekleyişler olur rabbim herkese verir işlh

bende şişim gören kaç aylık diyor. iğnelerden galiba.benim 3 haftalık fakat 4 aylık gibiyim.

Canım selamm :) Çok sevindim hadi bakalım hayırlısı inşallah. İğnelerle doktorculuk oynuyoruz :).
Yarın transfer oluyorum :)) . . İzin aldım işten bugün söylemedim tabi durumumu ,aralık ayında izin mi alınır falan filan biraz birimdekiler canımı sıktılar..Müdürüm durumumu biliyo ama 7 gün sonra işe gel dedi canım sıkıldı biraccık..sen rapor almayı düşünüyomusun transfer sonrası ?? Murat hoca ben bi etkisi olmadığını biliyorum demişti,ben de şaştım kaldım kaç gün rapor alsam diye..Ne düşünüyosun??

bende orada tedavi oldum. allaha şükür şu an hamileyim. haftaya kontrolüm var. devamlı dinlen birşey yapma 5-6 günden sonra adet sancıları çektim. benim lekelenmem olmadı. gögüs uçları dokununca acıyordu 9-10 gün baya adet sancısı gibi çektim .iğneleri ve ilaçlarını vaktinde al.kabız olma.fazla merdiven çıkma kaslar geriliyormuş.benim 3 gün embriyosuydu 2 tane allaha şükür ikiside tutundu birde kalp atışlarını duysam başka birşey istemem artık.bu mutluluğu inşallah sende tadarsın canım

bende orada tedavi oldum. allaha şükür şu an hamileyim. haftaya kontrolüm var. devamlı dinlen birşey yapma 5-6 günden sonra adet sancıları çektim. benim lekelenmem olmadı. gögüs uçları dokununca acıyordu 9-10 gün baya adet sancısı gibi çektim .iğneleri ve ilaçlarını vaktinde al.kabız olma.fazla merdiven çıkma kaslar geriliyormuş.benim 3 gün embriyosuydu 2 tane allaha şükür ikiside tutundu birde kalp atışlarını duysam başka birşey istemem artık.bu mutluluğu inşallah sende tadarsın canım

Cnm ben de tahmini murat hocaya transfer ne zmn olur dedim ona gore izin alcam dedim
24 Aralık haftası uygundur dedi
Ben de o hafta izin aldım bizim onceden alınıyor izinler
Peki sen kac gun iğne oldun ?
Hepsi göbekten mı
Benim esim yapıyor :)
Protestan basladin mı
Yumurta toplama nasil geçti Ayy cok sorum var anlat lutfen :))

merhaba kızlar, bugün yine tahlil var beta HCG katlandı mı diye bakacağız. ilk iki ölçüm 11 ve 14. günlerde bakıldı ve 14. gündeki artış, doktor iyi dese de beni pek tatmin etmemişti! o yüzden çok gerginim bir de iki gündür karın ağrım azaldı acaba normal mi azalması? yani zaten hep 9.,10. günlerdeki şiddetiyle devam etseydi çok kötü olurdu ama şimdi de niye azaldı diye takılıyorum, oof off... lütfen dua edin bugünkü değerim iyi gelsin ...

Canim ben 28 inde basladim..12.gun yumurtalar toplandi.4.gun de (bugun) transfer oldum..igneler basta tekti.sonra giderek arttilar.gobekten 2, kalcadan 1tane oluyosun toplamaya yakinn.catlatma gunu 4 gobekten 1kalcadann..yumurta toplandiktan sonra progestrona basliyosunn..transferden sonra 2 ye cikiyo doz..
Yumurta toplama zor gelmedi bana..adet sancisi gibi hafif hafif agriyo..korkucak bisey yok merak etme..:))yumurta sayinla da ilgili sanirim agri durumu.cok yumurta daha cok agritiyor olabilir..

kızlar değerim 456'dan 925'e çıkmış! artık tahlile gerek yok dedi doktor, 29 Aralıkta ultrasonda kalp atımlarına bakılacak. umarım rahat olmayı başarabilirim artık. allah bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin...

arkadaslar merhaba pzt.transferim yapıldı o aksam adet sancısı gibi hafif ağrı vardı bugünde agzımda yogun bi farklı bi tat var nedir acaba fikri olan varmı

benim transferimde geçen perşembe oldu ara ara kasıklarımda batmalar oluyor iğne batmış gibi aynı sabah ilk kalktığımdada ağzım zehir gibi oluyo sizce bu normalmi bana yardımcı olursanız sevinirim acaba hamilemiyim

Hayirli olsun cnm :))
Transfer nasıldı ?
Bana bugun cetrodid ve menopur al dedi ama daha haberleşmedik
Bunlar göbekten mı olunacak
Bı de ben 9 da yapiyorum iğneleri yarım saat erken ya da gec fark eder mı acaba ? Bilgin var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…