merhaba kızlar, bugün yine tahlil var beta HCG katlandı mı diye bakacağız. ilk iki ölçüm 11 ve 14. günlerde bakıldı ve 14. gündeki artış, doktor iyi dese de beni pek tatmin etmemişti! o yüzden çok gerginimbir de iki gündür karın ağrım azaldı acaba normal mi azalması? yani zaten hep 9.,10. günlerdeki şiddetiyle devam etseydi çok kötü olurdu ama şimdi de niye azaldı diye takılıyorum, oof off... lütfen dua edin bugünkü değerim iyi gelsin ...
Kizlar size bisey sormak istiyorum.ben 12. Gun kanda bthcg 1399 cikti sizce bikac gun sonra tekrar kan testi yaptirayimmi ? Yani yukselip yukselmedigine bakmak lazimmi? Doktor gerek yok dedi ama herkes yaptirmis sanirim.
Ağrılarının geçmesi çok normal.. Sakın bunu sıkıntı etme kendine. Bir süre sonra mide bulantından başka hiç bir şikayetin olmayacak merak etme :)
yarın büyük gün kızlar sabah kan testi yaptırmaya gidiyom allahım yardım etsin.çok heyecanlıyım dua edin bana
Hayirli olsun cnm :))
Transfer nasıldı ?
Bana bugun cetrodid ve menopur al dedi ama daha haberleşmedik
Bunlar göbekten mı olunacak
Bı de ben 9 da yapiyorum iğneleri yarım saat erken ya da gec fark eder mı acaba ? Bilgin var mı
hayırlı olsun arkadaşım, değerin epey yüksek büyük olasılıkla doktorun o yüzden baktırmana gerek yok demiştir. ama çoğul gebelik de olabilir sonuçta ve değerin yüksekliğinin yanı sıra iki günde bir ikiye katlanacak mı, yani bebişlerin hücre sayısı artmaya devam edecek mi diye istiyorlar tekrar bakmayı. ben olsam baktırırdım canım, en azından için rahatlar :) ...
Kizlar size bisey sormak istiyorum.ben 12. Gun kanda bthcg 1399 cikti sizce bikac gun sonra tekrar kan testi yaptirayimmi ? Yani yukselip yukselmedigine bakmak lazimmi? Doktor gerek yok dedi ama herkes yaptirmis sanirim.
Kızlar bende hamileyimmmmmmm allahım sana binlerce şükür bugün test yapdık kanda 147 çıkdı doktorum 10 gün sonra yeniden çagırdı keseyi görmeye gidecez bide 2 gün sonra yeniden test yaptıracam allahım bu duyguyu herkese yaşatsın.birde hamile arkadaşlar gebelik ne zamandan hesap ediliyo son adet tarihimi .transfer günümü .
Kızlar bende hamileyimmmmmmm allahım sana binlerce şükür bugün test yapdık kanda 147 çıkdı doktorum 10 gün sonra yeniden çagırdı keseyi görmeye gidecez bide 2 gün sonra yeniden test yaptıracam allahım bu duyguyu herkese yaşatsın.birde hamile arkadaşlar gebelik ne zamandan hesap ediliyo son adet tarihimi .transfer günümü .
hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin bu sevinçli haberi inşallah bende pazar günü alırım nerde tedavi görmüştünn..
saol canım işlh darısı sana olur ben istanbulda kadıköy acıbademde yapdırdım doktorum tayfun bağış ilk denememde pozitif gördüm ekip çok tayfun hoca işinin ehli o kadar candan ki adam herşeyi söylüyo olumlu olumsuz .
bir de canım bana transferden itibaren bugün 8. Günüm bugün idrarda belli olur mu?
canımm hayırlı olsun inşallah bakalım darısı bana olur inşallah bende pazartesi öğrencem nasipse belirtilerin nelerdi biraz bahsedermisin bende merakla kendimde belirti arayıp duruyorum bi nebze sende olan varsa bendede umutlnayım bende ...
valla canım belirti kişiden kişiye degişiyo biliyon kullandıgımız ilaçlardan hormonlarımız alt üst oldu .benim sürekli bel ağrım oldu kasık ve karın ağrısı ara arada ama aynı adet agrıları çekdim hepsi normalmiş.tutunma agrısıymış bugün doktora sordum belim çok ağrıyo normalmi dedim keşke bende hamile kalsam benimde belim ağrısa diye güldü bana hepsi normal 1 haftaya kadar geçer dedi sakin strese girme bol bol dinlen .allahım işlh sizlerede verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?