2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

Ağrılarının geçmesi çok normal.. Sakın bunu sıkıntı etme kendine. Bir süre sonra mide bulantından başka hiç bir şikayetin olmayacak merak etme :)

Kizlar size bisey sormak istiyorum.ben 12. Gun kanda bthcg 1399 cikti sizce bikac gun sonra tekrar kan testi yaptirayimmi ? Yani yukselip yukselmedigine bakmak lazimmi? Doktor gerek yok dedi ama herkes yaptirmis sanirim.

Kizlar size bisey sormak istiyorum.ben 12. Gun kanda bthcg 1399 cikti sizce bikac gun sonra tekrar kan testi yaptirayimmi ? Yani yukselip yukselmedigine bakmak lazimmi? Doktor gerek yok dedi ama herkes yaptirmis sanirim.

hayırlı olsun arkadaşım, değerin epey yüksek büyük olasılıkla doktorun o yüzden baktırmana gerek yok demiştir. ama çoğul gebelik de olabilir sonuçta ve değerin yüksekliğinin yanı sıra iki günde bir ikiye katlanacak mı, yani bebişlerin hücre sayısı artmaya devam edecek mi diye istiyorlar tekrar bakmayı. ben olsam baktırırdım canım, en azından için rahatlar :) ...

Ağrılarının geçmesi çok normal.. Sakın bunu sıkıntı etme kendine. Bir süre sonra mide bulantından başka hiç bir şikayetin olmayacak merak etme :)

gökçe hanım benimde belim transferim 5. gününden beri çok agrıyo aynı adet agrısı gibi korkuyorum gögüslerimin agrısı geçdide belim bi türlü geçmiyo korkuyum .dün idrar testi yapdım 2.çizgiyi silikde olsa gördüm bakalım yarın test günü .belimin agrısı geçermi acaba,çok heyecanlıyım

Test sonucum malesef negatiff sizlere tavsiyem belirtilere hiç takılmayın bende bütün belirtiler vardı hatta okalar kendimi inandirmistimki pozitifi duyucam derken olumsuz sonucu duyduk nasip buymuş suan bekleme surecindeyim 3ay sonra tekrar denicem bu sefer kesinlikle belirti aramayacagim.......

Canım cetrotid i göbekten yapıcaksın..Hazırlarken ben biraz zorlandım onu tüpten çekiyosun falan filan..Hemşireye yaptırdım onun için...Menopur kalçadan oluyo..5 gün falan yapıyosun..Ben akşam 22:30 da yaptırdım mak.5.dk.önce veya sonra yaptım..Bişey olabilir belki sen yibe aynı dakikalarda yapmaya çalışş..nolur nolmaz..
Transfer rahattı yalnız sadece sebze ve meyve +kuru kaısı vs.yememe rağmen korkunç kabızlık problemi çekiyorum..Progestron kabız ediyor..Bugün arayıp genart a bi sorucam napim diye..( Bi şurup varmış kadınlarkulübün de başka bi linkte okudum.. olmazsa ondan alıcam..

tesekkurler cnm bende cok kararsiz kaldim, 10 gun sonra gel dedi doktor acaba beklesemmi yaptirsammi kan testi tekrar bilemedim.
birde anadolu yakasinda iyi bir kadin dogum doktoru ariyorum tavsiyeleriniz varsa paylasirmisiniz

harika bir sonuç...Allah tamamına erdirsin...doktoların bir bildiği vardır çok yüksk olduğu için gerek duymmaıştır...

Kızlar bende hamileyimmmmmmm allahım sana binlerce şükür bugün test yapdık kanda 147 çıkdı doktorum 10 gün sonra yeniden çagırdı keseyi görmeye gidecez bide 2 gün sonra yeniden test yaptıracam allahım bu duyguyu herkese yaşatsın.birde hamile arkadaşlar gebelik ne zamandan hesap ediliyo son adet tarihimi .transfer günümü .

tebrikler gözün aydın canım allah sağlıklı bi şekilde tamamına erdirsin inş.

Hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin bu sevinçli haberi inşallah bende pazar günü alırım nerde tedavi görmüştünn..

hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin bu sevinçli haberi inşallah bende pazar günü alırım nerde tedavi görmüştünn..

saol canım işlh darısı sana olur ben istanbulda kadıköy acıbademde yapdırdım doktorum tayfun bağış ilk denememde pozitif gördüm ekip çok tayfun hoca işinin ehli o kadar candan ki adam herşeyi söylüyo olumlu olumsuz .

Bir de canım bana transferden itibaren bugün 8. günüm bugün idrarda belli olur mu?

canımm hayırlı olsun inşallah bakalım darısı bana olur inşallah bende pazartesi öğrencem nasipse belirtilerin nelerdi biraz bahsedermisin bende merakla kendimde belirti arayıp duruyorum bi nebze sende olan varsa bendede umutlnayım bende ...

valla canım belirti kişiden kişiye degişiyo biliyon kullandıgımız ilaçlardan hormonlarımız alt üst oldu .benim sürekli bel ağrım oldu kasık ve karın ağrısı ara arada ama aynı adet agrıları çekdim hepsi normalmiş.tutunma agrısıymış bugün doktora sordum belim çok ağrıyo normalmi dedim keşke bende hamile kalsam benimde belim ağrısa diye güldü bana hepsi normal 1 haftaya kadar geçer dedi sakin strese girme bol bol dinlen .allahım işlh sizlerede verir

canım bendede bel ağrısı var ama kasıklarıma ara ara batmalar oluyo göğüslerim aşırı derecede şişti ama tabi ilaçlarında etkisi olabilir bunlar ama aksine çok bi rahatlık var bende stresim şimdilik yok çok şükür bugün tam 8.günüm bu batmalarda bana 3.günden itibaren başladı batıyo çıkıyo devamlı ağrısı yok nasip tabiy herşeyden önce Allah verirse olacak inşallah hayırlısıyla kucağına almayıda Rabbim nasip etsin hamileliği hepimize tattırsın o kadar meşakkatli yollardan geçiyoruzki Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah....

merhabalar kasım ayında hamile olan bütün anneleri tebrik ediyorum rabbim kucağınzada almayı nasip eyler inşallah.bende pazartesi günü test yapıcam bugün 8.gün ama belirti falan yok geçen 8 gün içinde hiç bir şekilde dinlenemedim çok stresli ve üzgün bir süreç yaşıyorum,2.denememdi ama yine tutmadı sanırm,bu kadar stresliyken sürekli ağlarken nasıl tutarki,sizlerin müjdeli haberlerinizi okurken hem mutlu oluyorum hemde içimde bir yer acıyo işte böyle sizlerle paylaşmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…