Canım cetrotid i göbekten yapıcaksın..Hazırlarken ben biraz zorlandım onu tüpten çekiyosun falan filan..Hemşireye yaptırdım onun için...Menopur kalçadan oluyo..5 gün falan yapıyosun..Ben akşam 22:30 da yaptırdım mak.5.dk.önce veya sonra yaptım..Bişey olabilir belki sen yibe aynı dakikalarda yapmaya çalışş..nolur nolmaz..
Transfer rahattı yalnız sadece sebze ve meyve +kuru kaısı vs.yememe rağmen korkunç kabızlık problemi çekiyorum..Progestron kabız ediyor..Bugün arayıp genart a bi sorucam napim diye..( Bi şurup varmış kadınlarkulübün de başka bi linkte okudum.. olmazsa ondan alıcam..
merhabalar kasım ayında hamile olan bütün anneleri tebrik ediyorum rabbim kucağınzada almayı nasip eyler inşallah.bende pazartesi günü test yapıcam bugün 8.gün ama belirti falan yok geçen 8 gün içinde hiç bir şekilde dinlenemedim çok stresli ve üzgün bir süreç yaşıyorum,2.denememdi ama yine tutmadı sanırm,bu kadar stresliyken sürekli ağlarken nasıl tutarki,sizlerin müjdeli haberlerinizi okurken hem mutlu oluyorum hemde içimde bir yer acıyo işte böyle sizlerle paylaşmak istedim
Kızlar bende hamileyimmmmmmm allahım sana binlerce şükür bugün test yapdık kanda 147 çıkdı doktorum 10 gün sonra yeniden çagırdı keseyi görmeye gidecez bide 2 gün sonra yeniden test yaptıracam allahım bu duyguyu herkese yaşatsın.birde hamile arkadaşlar gebelik ne zamandan hesap ediliyo son adet tarihimi .transfer günümü .
Kızlar bende hamileyimmmmmmm allahım sana binlerce şükür bugün test yapdık kanda 147 çıkdı doktorum 10 gün sonra yeniden çagırdı keseyi görmeye gidecez bide 2 gün sonra yeniden test yaptıracam allahım bu duyguyu herkese yaşatsın.birde hamile arkadaşlar gebelik ne zamandan hesap ediliyo son adet tarihimi .transfer günümü .
Cnm haydi hayirli olsun insallah bebegine ya da bebeklerine kavusursun
Ama menopurun prospektusunde cilt alti yapilabilir diyor gobekten olsa iyiydi simdi o vakitte nerde yaptircam tam vaktinde yani
Transferden sonra yatirdilar mi canim
Pazar günü kan testi yaptıracagım fakat bugün idrar testi yaptım negatif bu ilk denememiz hiçbişeyde hissetmiyorum hayırlısı artık..
kaçıncı gün emriyosu ve bugün transferden sonra kaçıncı günün?
Üçüncü gün embriyosu transferden sonra 9. gün canım ilk günden bugünede en ufak bir şey hissetmedim
canım belirtiler kişiden kişiye değişiyor ..belirti yok diye üzülme..ve idrar testine de güvenme derim ben...idrar testleri belirli bir değere kadar gösteriyorlar ki senin değerin tutmuşsada şu aşamada düşüktür o nedenlede göstermememiş olabilir.zaten (3+9)12.günün 15e tamamlıyorlar testin sonucu için... o yüzden dua et inş.güzel sonuçlar alırsın
benimde 9.günüm evden çıkıp test alamadığımdan ve evdekiler izin vermediğinden test yapamadım merakla pazartesiyi bekliyorum bu seferkinde bi değişiklik olduğundan eminim ama tabiyki nasip artık moralim bozulmasın diyede ağırdan alıyorum bundan öncekinde çok hareketliydim hani hep normal günlük hareketlerinize dönün diyorlarya ve 9.günüm de kanamam başlamıştı ve pazartesi negatifi almıştım o yüzden bu sefer daha temkinliyim
En iyisini yapıyorsun ama ben dayanamayıp yaptım
benimde 9.günüm evden çıkıp test alamadığımdan ve evdekiler izin vermediğinden test yapamadım merakla pazartesiyi bekliyorum bu seferkinde bi değişiklik olduğundan eminim ama tabiyki nasip artık moralim bozulmasın diyede ağırdan alıyorum bundan öncekinde çok hareketliydim hani hep normal günlük hareketlerinize dönün diyorlarya ve 9.günüm de kanamam başlamıştı ve pazartesi negatifi almıştım o yüzden bu sefer daha temkinliyim
Ay kizlar ayni donemde transferlerimiz yapilmis sanirim, benim de 9. gunum.. Ama test falan yapmaya niyetim yok... doktorum pazartesi istedi tahlili ama ben pazar yapcam, pazartesi isden izin alamam cunku... Benim bugun sanki regl olacakmisim gibi gibi agrilarim var hafif hafif.. Hayirlisi bakalim.. Cok pozitif olmamaya calisiyorum ama zor tabi... Ben transferden sonra 3 gun evde dinlendim.. Ama sonra ise donmek zorundaydim.. Gene de elimden geldigi kadar dikkat edyorum.. Hayirlisi bakalim.. Allah hepimize bebislerimizi nasip etsin insallah...:)))
Ay kizlar ayni donemde transferlerimiz yapilmis sanirim, benim de 9. gunum.. Ama test falan yapmaya niyetim yok... doktorum pazartesi istedi tahlili ama ben pazar yapcam, pazartesi isden izin alamam cunku... Benim bugun sanki regl olacakmisim gibi gibi agrilarim var hafif hafif.. Hayirlisi bakalim.. Cok pozitif olmamaya calisiyorum ama zor tabi... Ben transferden sonra 3 gun evde dinlendim.. Ama sonra ise donmek zorundaydim.. Gene de elimden geldigi kadar dikkat edyorum.. Hayirlisi bakalim.. Allah hepimize bebislerimizi nasip etsin insallah...:)))
Canım sen nerde tedavi gördün?
hayırlısı olsun ben izinliyim evdeyim şuanda belki negatif belki pozitif olacak bakalım hayırlısı Allahtan keşke bende gidebilsem işe ama izin vermiyorlarki varsa bişey olur diye bende bol bol dinlendim inşallah güzel sonuçlar alırız hepimizde....
Benim doktorum Engin Oral.. Bahceci Tup Bebk merkezinde yapildi..Kendisi orayla calistigi ve laboratuarina cok guvendigi icin orada yapildi.. Sen nerede yaptirdin?
Amin canim insallah..:)) Ise gitmek iyi geldi gercekten, fazla dinlemedim kendimi en azindan... Ama bazen acaba yatmalimiydim diye de dusunuyorum..:)) Artik hayirlisi bakalimmm...:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?