2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

Cnm haydi hayirli olsun insallah bebegine ya da bebeklerine kavusursun
Ama menopurun prospektusunde cilt alti yapilabilir diyor gobekten olsa iyiydi simdi o vakitte nerde yaptircam tam vaktinde yani

Transferden sonra yatirdilar mi canim

sen yine de umudunu kaybetme arkadaşım. keşke dinlenebilsen ama üzülürken aklına bebeklerini getir ve sakinleştir kendini. ayrıca bu forumlarda transferden sonra hiçbir belirti yaşamayıp da hamile kalan pek çok kişi var. sen neden onlardan biri olmayasın? elinden geldiğince dinlenmeye çalış, biraz daha sabır. allah hepimizin yardımcısı olsun...

hayırlı uğurlu olsun, allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin... tüp bebekte de gebelik son adet tarihinden itibaren hesap ediliyor diye biliyorum arkadaşım.

hayırlı uğurlu olsun,cnm allah tamamına erdirsin inşallah.darısı isteyen herkese olsun

Cnm haydi hayirli olsun insallah bebegine ya da bebeklerine kavusursun
Ama menopurun prospektusunde cilt alti yapilabilir diyor gobekten olsa iyiydi simdi o vakitte nerde yaptircam tam vaktinde yani

Transferden sonra yatirdilar mi canim

Canim insallah ikimizin de tutsun bakalim...:))
Canim ben de okudum ama sercan hemsire kalcadan diye bastira bastira soyledi..belki ikisinin etki suresi vs.degisiyo olabilir..bilemiyorum.ama kotu degil menepur da sikinti yok..progestron igneden sonrasi fena agri yapiyoo..oturamiyorum dogru durust 2 doz yapinca..
Transferden sonra murat hoca 2-3 dk.sonra kalkabilirsin dedi..hemsireler bi 20 dk.dinlendirdiler ama..sonra dondum eve yari yatar halde..ben o kadar kati kural koymadim kendimee..oturuyorum geziyorum evde hep yatmiyorum..yurtdisinda 5 dk.sonra eve gonderdiklerini biliyorum..iste icim rahat etsin diye arada bir uzaniyorum

Üçüncü gün embriyosu transferden sonra 9. gün canım ilk günden bugünede en ufak bir şey hissetmedim

canım belirtiler kişiden kişiye değişiyor ..belirti yok diye üzülme..ve idrar testine de güvenme derim ben...idrar testleri belirli bir değere kadar gösteriyorlar ki senin değerin tutmuşsada şu aşamada düşüktür o nedenlede göstermememiş olabilir.zaten (3+9)12.günün 15e tamamlıyorlar testin sonucu için... o yüzden dua et inş.güzel sonuçlar alırsın

Teşekkür ederim inşallah sonuç güzel olur.

benimde 9.günüm evden çıkıp test alamadığımdan ve evdekiler izin vermediğinden test yapamadım merakla pazartesiyi bekliyorum bu seferkinde bi değişiklik olduğundan eminim ama tabiyki nasip artık moralim bozulmasın diyede ağırdan alıyorum bundan öncekinde çok hareketliydim hani hep normal günlük hareketlerinize dönün diyorlarya ve 9.günüm de kanamam başlamıştı ve pazartesi negatifi almıştım o yüzden bu sefer daha temkinliyim

En iyisini yapıyorsun ama ben dayanamayıp yaptım

En iyisini yapıyorsun ama ben dayanamayıp yaptım

Ay kizlar ayni donemde transferlerimiz yapilmis sanirim, benim de 9. gunum.. Ama test falan yapmaya niyetim yok... doktorum pazartesi istedi tahlili ama ben pazar yapcam, pazartesi isden izin alamam cunku... Benim bugun sanki regl olacakmisim gibi gibi agrilarim var hafif hafif.. Hayirlisi bakalim.. Cok pozitif olmamaya calisiyorum ama zor tabi... Ben transferden sonra 3 gun evde dinlendim.. Ama sonra ise donmek zorundaydim.. Gene de elimden geldigi kadar dikkat edyorum.. Hayirlisi bakalim.. Allah hepimize bebislerimizi nasip etsin insallah...:)))

Canım sen nerde tedavi gördün?

hayırlısı olsun ben izinliyim evdeyim şuanda belki negatif belki pozitif olacak bakalım hayırlısı Allahtan keşke bende gidebilsem işe ama izin vermiyorlarki varsa bişey olur diye bende bol bol dinlendim inşallah güzel sonuçlar alırız hepimizde....

Canım sen nerde tedavi gördün?

Benim doktorum Engin Oral.. Bahceci Tup Bebk merkezinde yapildi..Kendisi orayla calistigi ve laboratuarina cok guvendigi icin orada yapildi.. Sen nerede yaptirdin?

Amin canim insallah..:)) Ise gitmek iyi geldi gercekten, fazla dinlemedim kendimi en azindan... Ama bazen acaba yatmalimiydim diye de dusunuyorum..:)) Artik hayirlisi bakalimmm...:)))

Ben maslak acıbadem bülent tıraştı doktorum canım

kızlarrr

çarşamba ya da perşembe yum. toplancakmış ama ben çok gribimm ve çok korkuyorum inşallh transfere kadar iyileşirim o kadar dikkat ettim ama kimden kaptım anlamıyorum
boğazım yanıyor burnum akıyor en kötüsü öksürüyorum
insallah iyileşirim kızlar bana dua edin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…