kızlarrr
çarşamba ya da perşembe yum. toplancakmış ama ben çok gribimm ve çok korkuyorum inşallh transfere kadar iyileşirim o kadar dikkat ettim ama kimden kaptım anlamıyorum
boğazım yanıyor burnum akıyor en kötüsü öksürüyorum
insallah iyileşirim kızlar bana dua edin...
Kızlar bende hamileyimmmmmmm allahım sana binlerce şükür bugün test yapdık kanda 147 çıkdı doktorum 10 gün sonra yeniden çagırdı keseyi görmeye gidecez bide 2 gün sonra yeniden test yaptıracam allahım bu duyguyu herkese yaşatsın.birde hamile arkadaşlar gebelik ne zamandan hesap ediliyo son adet tarihimi .transfer günümü .
Canim ben de oyleydim opudan once.. doktorum sadece minoset ve bogaz pastili verdi.. sakin baska ilac alma.. bol bol ihlamur ic.. cok iyi geliyor.. Gecer merak etme daha bir haftan var..:))
Merhabalar..
Dün çok acı bir deneyim yaşadım..6 hafta 3 günlük hamileyim. Makineye çamaşır attım belime ağrı girdi. Uzandım ağrım şiddetlendi. Kasıklarımda ağrımaya başlayınca tuvaletim geldiğini düşündüm. Tuvalete girdiğimde durduramadığım bir kanamam başladı. Evde yalnızdım ve eşim evime çok uzak bir yerde çalışıyor. Hatta tüm tanıdıklarım en az 2 saatlik uzaklıktalar. Önce doktorumu aradım ulaşamadım, sonra eşimi aradım. Ardından doktorumun sekreterini. Bu arada hala kanamayı durdurmak için tampon yapıyordum. Sonunda iyice paniğe kapılarak ağlama krizine tutuldum. Aklıma hastaneye gitmek geldi. Özel bir sitede oturduğum için güvenliği harekete geçirecek imdat düğmesine bastım. Hemen taksi geldi ve 5 dk içinde özel bir hastanenin acilindeydim. Hemen kadın doğum doktorunun yanına çıkartıldım. Benim paniğimin aksine doktor o kadar ağırkanlıydı. Üst ultrasonla göremedik bebeklerimi. Hemen vajinal ultrasona geçtik. Bebeklerimin keseleri duruyordu. Bir tanesinin kalp atışını bile gördüm doktor her ne kadar ikinciyi de gördüm kalbi atıyor desede gözümle görmediğim için tatmin olmadım. Bu arada kendi doktorum aradı. Bir iğne vurdurttu hemen bir de ağrılarım geçsin diye fitil verdi. Ben dün 50 yaş yaşlandım arkadaşlar. Allahıma çok şükür evlatlarım hala benimle. Ama yaşadığım şoku, çaresizliği anlatsamda kimse anlamaz. Şimdi yatak istirahatindeyim sadece tuvalete kalkmama izin var yani. Allahım kimseye yaşatmasın. Bırakın işşi gücü sadece bebeklerinizi düşünün. Ben onları kaybetseydim ne yapardım bilmiyorum. Allahım beni de tüm bebek bekleyenleri de korusun.
Merhabalar..
Dün çok acı bir deneyim yaşadım..6 hafta 3 günlük hamileyim. Makineye çamaşır attım belime ağrı girdi. Uzandım ağrım şiddetlendi. Kasıklarımda ağrımaya başlayınca tuvaletim geldiğini düşündüm. Tuvalete girdiğimde durduramadığım bir kanamam başladı. Evde yalnızdım ve eşim evime çok uzak bir yerde çalışıyor. Hatta tüm tanıdıklarım en az 2 saatlik uzaklıktalar. Önce doktorumu aradım ulaşamadım, sonra eşimi aradım. Ardından doktorumun sekreterini. Bu arada hala kanamayı durdurmak için tampon yapıyordum. Sonunda iyice paniğe kapılarak ağlama krizine tutuldum. Aklıma hastaneye gitmek geldi. Özel bir sitede oturduğum için güvenliği harekete geçirecek imdat düğmesine bastım. Hemen taksi geldi ve 5 dk içinde özel bir hastanenin acilindeydim. Hemen kadın doğum doktorunun yanına çıkartıldım. Benim paniğimin aksine doktor o kadar ağırkanlıydı. Üst ultrasonla göremedik bebeklerimi. Hemen vajinal ultrasona geçtik. Bebeklerimin keseleri duruyordu. Bir tanesinin kalp atışını bile gördüm doktor her ne kadar ikinciyi de gördüm kalbi atıyor desede gözümle görmediğim için tatmin olmadım. Bu arada kendi doktorum aradı. Bir iğne vurdurttu hemen bir de ağrılarım geçsin diye fitil verdi. Ben dün 50 yaş yaşlandım arkadaşlar. Allahıma çok şükür evlatlarım hala benimle. Ama yaşadığım şoku, çaresizliği anlatsamda kimse anlamaz. Şimdi yatak istirahatindeyim sadece tuvalete kalkmama izin var yani. Allahım kimseye yaşatmasın. Bırakın işşi gücü sadece bebeklerinizi düşünün. Ben onları kaybetseydim ne yapardım bilmiyorum. Allahım beni de tüm bebek bekleyenleri de korusun.
canım geçmiş olsun
hiç üzülme, bbeklerin yaşayacaksa kaderde yaşar
yaşamayacaksa istersen hiç kalkma bir şekilde yaşamaz
benımki hiç kanama olmadı, düşmezmiş de çok sıkı tutunmuş ama meslef kalbi atmadı,
öyle işte
içini ferah tut
çok geçmiş olsun canım o yüzden herşeyi yavaş yavaş yap paniğe kapılma hiç Allah ayırmasın canım bebişlerinden ne zorlukklarla sahip oluyoruz onlara tekrar çook geçmiş olsun canım....
Kızlar yarın yaptırmam gereken testi bugün yaptırdım maalesef sonuç negatif benim ki böyle oldu inşallah sizin sonuçlarınız tam tersi olur.vardır bir hayır..
canııımmm çok üzüldüm. neden olurmuş peki?
Kızlar yarın yaptırmam gereken testi bugün yaptırdım maalesef sonuç negatif benim ki böyle oldu inşallah sizin sonuçlarınız tam tersi olur.vardır bir hayır..
canım gecmiş olsun
nasibi gelmemiş henüz, belki normal yolla olur,
sizin tüp bebek nedeniniz ne idi?
bir süre dinlenip yeniden deneme imkanın var mı
dondurulmuşun va rmı?
Allah hayırlısını versin bundada bir hayır vardır Rabbim daha da hayırlısını gönderecek eminim sana üzülme diyemem hepimiz aynı sonuçla karşılaşınca üzülüyoruz ama tekrar yeniden denemek için bir çok sebeb var ümidini asla yitirme benim neticemde pazartesi belli olacak nasipse olacak nasip değilse benimkide bir başka bahara kalacak Allah yardımcımız olsun caım....
canım bir neden bulunamadı
sperm dnasına, bizim kromozomlarımıza bakıldı
kan pıhtılaşmasına bakıldı
çok şükür bir şey çıkmadı,
olabilir dendi hamilelikte, çok sık rastlanan birdurum dendi, o dönem benle beraber 4 arkadaşımın böyle oldu anlamadık, mevsimden olabilir dediler arkadaşa doktoru öyle demiş, bilmiyorum mantıklı gelmedi
yediğimiz içtiğimiz her şey hormonlu,
etraf radyasyondan geçilmiyor
artık saglıklı bebek doğurmak lüks oldu, Allah hepimize saglıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.
sen çok güçlü bir kadınsın... sızlanmak yerine hayıra bırakmışsın.. allah gönlünden geçen evladını bir an önce nasip etsin sana...
kızlar aranızda transferden sonra çok fazla rüya görmeye başladım aranızda bu durumda olan varmıdır?? sizce neden oluyo aşırı derecede rüya görmeye başladım....
Merhabalar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?