Merhabalar..
Dün çok acı bir deneyim yaşadım..6 hafta 3 günlük hamileyim. Makineye çamaşır attım belime ağrı girdi. Uzandım ağrım şiddetlendi. Kasıklarımda ağrımaya başlayınca tuvaletim geldiğini düşündüm. Tuvalete girdiğimde durduramadığım bir kanamam başladı. Evde yalnızdım ve eşim evime çok uzak bir yerde çalışıyor. Hatta tüm tanıdıklarım en az 2 saatlik uzaklıktalar. Önce doktorumu aradım ulaşamadım, sonra eşimi aradım. Ardından doktorumun sekreterini. Bu arada hala kanamayı durdurmak için tampon yapıyordum. Sonunda iyice paniğe kapılarak ağlama krizine tutuldum. Aklıma hastaneye gitmek geldi. Özel bir sitede oturduğum için güvenliği harekete geçirecek imdat düğmesine bastım. Hemen taksi geldi ve 5 dk içinde özel bir hastanenin acilindeydim. Hemen kadın doğum doktorunun yanına çıkartıldım. Benim paniğimin aksine doktor o kadar ağırkanlıydı. Üst ultrasonla göremedik bebeklerimi. Hemen vajinal ultrasona geçtik. Bebeklerimin keseleri duruyordu. Bir tanesinin kalp atışını bile gördüm doktor her ne kadar ikinciyi de gördüm kalbi atıyor desede gözümle görmediğim için tatmin olmadım. Bu arada kendi doktorum aradı. Bir iğne vurdurttu hemen bir de ağrılarım geçsin diye fitil verdi. Ben dün 50 yaş yaşlandım arkadaşlar. Allahıma çok şükür evlatlarım hala benimle. Ama yaşadığım şoku, çaresizliği anlatsamda kimse anlamaz. Şimdi yatak istirahatindeyim sadece tuvalete kalkmama izin var yani. Allahım kimseye yaşatmasın. Bırakın işşi gücü sadece bebeklerinizi düşünün. Ben onları kaybetseydim ne yapardım bilmiyorum. Allahım beni de tüm bebek bekleyenleri de korusun.
canım çok üzgünüm.. allah çok güzel bir bebek nasip edecek sana bak görürsün. Sağlıklı sıhhatli ve çok bilmiş olacak. sen o güzel türeğini ferah tut...
Tek ben degilim demek ki...:) ben de cok cok ruya goruyorum..daha yenk esime soyledimm sacma sacma bir suru ruya goruyorum diyee..
çok çok geçmiş olsun. okurken bile yüreğim ağzıma geldi. ne emekler harcadığımızı, ne hayaller kurduğumuzu bir biz biliriz bir de allah. umarım hepimiz sağ salim kavuşuruz bebeklerimize canım...
slm kizlar ben sabah aksam kalcamdan progestan igne oluyorum.normalde esim yapiyordu ama bu gece yok nerde yaptirabilirim acillerde yaparlar mi?
amin canım inşallahh..
kadere inanan kederden emin olur diye bir söz duymuştum
inşallah kaderimde vardır..
Canim cok gecmiss olsun..aman dikkatli ol..
ben herşeyden önce allaha sonra sana güveniyorum..sakın kendine olan özgüveni kaybetme...
sağol canım
cetrotid kızarıklık yaptı bende sizde de olmuş muydu?
bi de acayıp akıntım var hanı yumurta catlama zamanı olan uzayan akıntı oldu
yumurtam çatlamamıştır demi?
aynen cnm,bende de ağrı falan yok.görmeden rahat edemeyeceğiz...senle kese görme tarihimiz aynı ben de ctesi kese için gitcem.inşallah görürüz,rahatlarız.
bende de yapmıştı cnm bir de tatlı tatlı kaşınıyordu bazen..
Akıntı çok normal ben 1 günde günlük ped bitirdiğimi biliyorum.
sağol canım
cetrotid kızarıklık yaptı bende sizde de olmuş muydu?
bi de acayıp akıntım var hanı yumurta catlama zamanı olan uzayan akıntı oldu
yumurtam çatlamamıştır demi?
kızlar
bir de bu cetrotidi farklı zamanda mı vurulmak lazım
bana dr hepsini ayı zamanda yapabilirsin dedi
ben de gonal f, menopur ve cetrotidi aynı zamanda vuruyorum peş peşe
yanlışlık mı var
Kizlar transfer sonrasi akintiniz oldu mu peki?
Amin cnm... Senin kontrolün ne zaman? Ayrıca lütfen kendini yorma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?