2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

cnm şükürler olsun ben de bugün gittim KESELERİMİ :) gördüm.Allah izin verirse ikiz olacak.bana 2 hafta sonra gel dedi kalp atışları için.ayın 29unda tekrar gitcem.Allah tüm isteyen arkadaşlara nasip etsin.hepiniz için canı gönülden dua ediyorum.sizlerden de dua bekliyorum.Allah yardımcımız olsun.

canım hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah.Bizde bugün keseyi gördük çok şükür, 24 ünde de kalp atışları duyucağız inşaallah. Bu arada son adet başlangıcından sayılıyor.

canım çok sevindim. İkiz olması da süper, maaşallah. Allah hepimize isteyen herkese kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah, duanın gücüne çok inanıyorum.

canım çok sevindim. İkiz olması da süper, maaşallah. Allah hepimize isteyen herkese kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah, duanın gücüne çok inanıyorum.

herşey Allahtan,rabbim ol deyince olamayacak ne var ki dünyada..inşallah herkes muradına kavuşur..bizlerde inşallah sağlıkla kucağımıza alırız.

gizmocum durumun nedir?
progesteron günde bir tane mi oluyorsun?
fitil ya d abant verdi mi?

naptın izinde misin.

Canim izindeyim evdeyim.bugun disari ciktim biraz sinemaya falan gittim..4. gunum ..
Valla canim murat hoca igne verdi, jel vs.yok.jel de faydali ama bazi kadinlarda yetersiz olup kanama yapabiliyomus.O zaman igne veriyolarmis emilim tam olsun diyee..Murat hoca herseyi saglama aliyor biliyosun.Ama igne hakkatten cok cok agritiyo..Yumurta toplandiktan sonra 50cc( o zaman cok agritmiyodu)
Transfef sonrasi gunde 1 seferde 100cc ye cikardi.elevit,coraspin,estrofem kullaniyorum ek olarakk..

iyi yapmışsın canım kafanı dağıtcak bir şeyler bulmak lazım

bana da çarşamba ya da perşembe toplarız dedi,
sana kaçıncı gün transfer ettiler,
3 ya da 5. gün transferring murat hoca mı karar veriyor acaba
bana kaç yumurta oluştugunu söylemedi, ben de sormuyorum

pazartesi yine kontrolüm var, heralde çarşamba toplarsa pazartesi çatlatma iğnesini kullanırım
ama bende 8 toz menopur varşu anda onları ne ara kulancam acaba?
cumadan beri bir toz bir su menopur, bir cetrotid ve gonal f kullanıyorum.

şu gribi de bir atlatsaydım yi olacaktı,

haa bir de yumurta toplamadan sonra antibiyotik verdi i?

ne güzel :) hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla tamamına ersin inşallah. bana doktor tek randevu verdi, ben de 29'unda hem kese hem kalp atımı için gideceğim, meraktan ölüyorum! umarım güzel haberlerle döneriz. Allah yardımcımız olsun...

Canim bana 3. gun transfer ettiler.neye gore karar veriyo bilmiyorum
Bakalim senin kuzular ne zaman transfer edilicek? :)
Murat hoca yumurtalari zaten topladiktan sonra soyledi 8 tane var diye,oncesinde bisey demiyodu..
elimde 1 kutu menepur artti benim..10 sise var toplamda 5 ini kullandim sadece..
Canim evet yumurta toplandiktan sonra 3 gun kullanimlik antibiyotik verdi, bi ilac daha verdi sadece 5 gun kullanip kesiceksin dediler transfer oncesi3 gun 2 gunde transfer sonrasina denk geldi kestim.

Canim seni yurekten tebrik ederim.. Ben de bugun kan test yaptim. 11 gunum, 136 cikti sonucum. Doktorum simdilik gozemumuz aydin dedi. Ama ben hala inanamiyorum.. Carsambaya tekrar test istedi. Sen kacinci gun test yaptin? Ve degerin kac cikmisti. Merak ettim..

Canıımmm tebrik ederim. Ama senin de içine doğmuştu ikiz olacağı değil mi? Ben geçirdiğim acil durum üzerine bir tanesinin kalp atışını gördüm. Yarın kendi doktorumuzla kontrolümüz var. bakaım ikizlerim ne durumdaymış. Darısı seninkilere. Ben öğrenince bir boşluk hissettim. Sen ne hissediyorsun merak ettim :)

Seni de tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin.

Yarın ikizlerimin iyi olup olmadğıdan emin olacağız. Günlerdir dua ediyor ikisinin de iyi olduğunu bilmek istiyorum. arkadaşlar ne yazık ki tüp bebek olduları için başka hastanelerde acil müdahale bile olsa çok yanaşmadıklrına şahit oldum. Hastaneyi ayağa kaldırmasaydım belki bakmayıp tüp bebek merkezine sevk edeceklerdi. Allahım hepimizin miniklerini bizlere bağışlasın.

amin cnm.inşallah hepimiz güzel haberlerle döneriz..ben de 29unda kalp atışları için gitcem.inşallah ikisi de duyurur sesini.

sağol cnm.ben de seni tebrik ederim.maşallah değerin gayet güzel.Allah hepimizinkini tamamına erdirsin.
ben 9. gün test yapmıştım değerimi 343tü.11.gün yenilemiştim 792 çıkmıştı.ikiz görünüyorlar allahın izniyle.ama cnm benim embriyom 6. gün embriyosu idi.yani toplamda 15.gün değerim 343.
Allah isteyen tüm arkadaşlara da en kısa zamanda nasip etsin.

valla cnm daha ben de bişey hissetmiyorum.sadece mutluyum.Allaha bin kere şükürler olsun..aklımdalar sürekli :)

Seni de tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin.

Amin canim cook tesekkur ederim...:) Buraya kadar geldim insallah allah tamamina erdirir..:))

benimde yarın test yapacam ama bu gün idrar testinde baktm evde negatifti umudum yok

Canim Idrar testleri yaniltabiliyor.. Pozitif dusun.. Hayirlisi olsun insallah..

Bana da cift embriyo transfer edilmisti de, merak edyorum acaba ikiz olabilir mi diye.. Hayirlisi bakalim..:)) Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah..:))

selam kızlar bugün test sonucumu aldım transferimin 12.günü ve tahlilim 0.70 çıkmış yani bu negatifmi kızlar öyle dediler 2 yada 3 gün sonra tekrar tahlil istediler acaba yükselirmi bilmiyorum ne yapmam lazım böyle bişey geçiren varmı başından:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…