selam canım, çok şükür keseyi bugün gördük, kalp atışları için 24 ünde gidicez. Bugün anladım ki bu endişe merak hiç bitmicek. Şimdi de 24 ünü nasıl beklicem, bir kalp atışlarını duysam diyorum. Allahıma çok şükür Allah isteyen herkese nasip etsin inşaallah. Bu arada karın ağrılarım yine var hafif, hafif. Doktorum normal dedi. Sende var mı herhangi bir ağrı, bir belirti var mı
Kızlar bende hamileyimmmmmmm allahım sana binlerce şükür bugün test yapdık kanda 147 çıkdı doktorum 10 gün sonra yeniden çagırdı keseyi görmeye gidecez bide 2 gün sonra yeniden test yaptıracam allahım bu duyguyu herkese yaşatsın.birde hamile arkadaşlar gebelik ne zamandan hesap ediliyo son adet tarihimi .transfer günümü .
cnm şükürler olsun ben de bugün gittim KESELERİMİ :) gördüm.Allah izin verirse ikiz olacak.bana 2 hafta sonra gel dedi kalp atışları için.ayın 29unda tekrar gitcem.Allah tüm isteyen arkadaşlara nasip etsin.hepiniz için canı gönülden dua ediyorum.sizlerden de dua bekliyorum.Allah yardımcımız olsun.
canım çok sevindim. İkiz olması da süper, maaşallah. Allah hepimize isteyen herkese kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah, duanın gücüne çok inanıyorum.
gizmocum durumun nedir?
progesteron günde bir tane mi oluyorsun?
fitil ya d abant verdi mi?
naptın izinde misin.
Canim izindeyim evdeyim.bugun disari ciktim biraz sinemaya falan gittim..4. gunum ..
Valla canim murat hoca igne verdi, jel vs.yok.jel de faydali ama bazi kadinlarda yetersiz olup kanama yapabiliyomus.O zaman igne veriyolarmis emilim tam olsun diyee..Murat hoca herseyi saglama aliyor biliyosun.Ama igne hakkatten cok cok agritiyo..Yumurta toplandiktan sonra 50cc( o zaman cok agritmiyodu)
Transfef sonrasi gunde 1 seferde 100cc ye cikardi.elevit,coraspin,estrofem kullaniyorum ek olarakk..
cnm şükürler olsun ben de bugün gittim KESELERİMİ :) gördüm.Allah izin verirse ikiz olacak.bana 2 hafta sonra gel dedi kalp atışları için.ayın 29unda tekrar gitcem.Allah tüm isteyen arkadaşlara nasip etsin.hepiniz için canı gönülden dua ediyorum.sizlerden de dua bekliyorum.Allah yardımcımız olsun.
iyi yapmışsın canım kafanı dağıtcak bir şeyler bulmak lazım
bana da çarşamba ya da perşembe toplarız dedi,
sana kaçıncı gün transfer ettiler,
3 ya da 5. gün transferring murat hoca mı karar veriyor acaba
bana kaç yumurta oluştugunu söylemedi, ben de sormuyorum
pazartesi yine kontrolüm var, heralde çarşamba toplarsa pazartesi çatlatma iğnesini kullanırım
ama bende 8 toz menopur varşu anda onları ne ara kulancam acaba?
cumadan beri bir toz bir su menopur, bir cetrotid ve gonal f kullanıyorum.
şu gribi de bir atlatsaydım yi olacaktı,
haa bir de yumurta toplamadan sonra antibiyotik verdi i?
Canim seni yurekten tebrik ederim.. Ben de bugun kan test yaptim. 11 gunum, 136 cikti sonucum. Doktorum simdilik gozemumuz aydin dedi. Ama ben hala inanamiyorum.. Carsambaya tekrar test istedi. Sen kacinci gun test yaptin? Ve degerin kac cikmisti. Merak ettim..
ne güzel :) hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla tamamına ersin inşallah. bana doktor tek randevu verdi, ben de 29'unda hem kese hem kalp atımı için gideceğim, meraktan ölüyorum! umarım güzel haberlerle döneriz. Allah yardımcımız olsun...
Canim seni yurekten tebrik ederim.. Ben de bugun kan test yaptim. 11 gunum, 136 cikti sonucum. Doktorum simdilik gozemumuz aydin dedi. Ama ben hala inanamiyorum.. Carsambaya tekrar test istedi. Sen kacinci gun test yaptin? Ve degerin kac cikmisti. Merak ettim..
Canıımmm tebrik ederim. Ama senin de içine doğmuştu ikiz olacağı değil mi? Ben geçirdiğim acil durum üzerine bir tanesinin kalp atışını gördüm. Yarın kendi doktorumuzla kontrolümüz var. bakaım ikizlerim ne durumdaymış. Darısı seninkilere. Ben öğrenince bir boşluk hissettim. Sen ne hissediyorsun merak ettim :)
Seni de tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin.
benimde yarın test yapacam ama bu gün idrar testinde baktm evde negatifti umudum yok
sağol cnm.ben de seni tebrik ederim.maşallah değerin gayet güzel.Allah hepimizinkini tamamına erdirsin.
ben 9. gün test yapmıştım değerimi 343tü.11.gün yenilemiştim 792 çıkmıştı.ikiz görünüyorlar allahın izniyle.ama cnm benim embriyom 6. gün embriyosu idi.yani toplamda 15.gün değerim 343.
Allah isteyen tüm arkadaşlara da en kısa zamanda nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?