2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

Skyline nasil oldugunu merak ediyorum...

Operasyonum oldu carsamba sabahı
Su an hala hafif ağrım var ama oksuruk kaldi o daha cok zorluyor
Dun testim 178 cıktı
2 gun sonra yeniden yapılacak
Saglikli olmayacaksa olmasın diyorum hayırlısını istiyorum cok ilac veriyorlar Murat hoca deger yükselirse etkilenmemiş demektir dedi
Hafif doz anestezi verilmiş hamilelik dolayısıyla ben ameliyatın sonuna dogru her seyi hissettim cok kötüydü ama elimi ayağımı kipirdatamadum
Hala tedavideyim Allahım beterinden korusun diyorum bir an once iyileşip evime girmek istiyorum insallah
Dualarınızı bekliyorum

Cok gecmis olsun... Umarim hakkinizda hayirlisi olur... Seni cook iyi anliyorum... Tekrar gecmis olsun

muhteşem bir haber! kesin kan testinde de çıkacaktır, çok sevindim, devamı da gelir inşallah hayırlısıyla...

geçmiş olsun, sıkıntılarının bitmesine az kaldı inşallah. sonrasında umarım sadece güzel haberler alırsın hep...

Canım geçmiş olsun..
Hayırlısı olsun inşallah.
Hep dua ettim senin için.İnşallah bu son olsun,Allah beterinden korusun.
Olursada olmazsada hayırlısı demektir.Gencsin ve sağlıklısın.Ne olursa olsun toparlanmaya başladın,iyileşiyorsun..
Allah çaresiz dert vermesin.
İyileşmeni ve bize evinden yazmanı dört gözle bekliyorum.

KALDIRAMAYACAĞIM-----YÜKÜ
TAŞIYAMAYACAĞIM -----DERDİ
ÇEKEMEYECEĞİM -----ÇİLEYİ
GİDEMEYECEĞİM -----YOLU
AŞAMAYACAĞIM-----ENGELİ
YAŞAYAMAYACAĞIM-----CANI
SEVMEYECEĞİM-----YARİ
VEREMEYECEĞİM-----CEVABI
YİYEMEYECEĞİM-----LOKMAYI
KONUŞAMAYACAĞIM -----SÖZÜ
DUYAMAYACAĞIM-----SESİ
GİDEMEYECEĞİM-----MEKANI
GİREMEYECEĞİM-----GÖNLÜ
KAVUŞAMAYACAĞIM-----AŞKI
VERME BİZE EY YARB
bizi sevdiklerimize bağışlaa HAYIRLI CUMALAR

cnm büyük ihtimal hamiş gibisin ama çokta kaptırma kendini inş. ölesindir bizede umut olursun
bizimde morfoloji % 5,sizin kaç acaba morfoloji???? cvbın benim için çok önemli cnm
bide bu ilacı druma bi danışıyım bende bakalım

gamzelimn %3 morfoloji cikmisti birde propolis (ari sutu polen) filan varya ondan icti gunde 2 adet onunda cok faydasi oldu bizce

duacınız cnm inş. güzel haberlerini nasip etsin ALLAHIM
inş. atlatcaksın evinde hamiş günlerinin tadını çıkarcaksın

gamzelimn %3 morfoloji cikmisti birde propolis (ari sutu polen) filan varya ondan icti gunde 2 adet onunda cok faydasi oldu bizce

maşallah cnm ALLAH onları vesile etmiş demekki doğru zaman buymuş
bende deniycem onları keçiboynuzu kürü kaynattım 2-3ay önce 2hafta dayanabildik ev berbat kokuyo
şuan 1 haftadır sabah akşam keçiboynuzu pekmezi içiriyorum
dediklerinide mutlaka uygulıycam cnm mayıs ortası nasipse tüp düşünüyoruz ozamana kadar kısmet ALLAHTAN ümit kesilmez
arı sütü poleni duydum ikisi aynı karışımmı ayrı ayrımı alınıyo nerden alınıyo acaba?
günün hangi saatleri aç tok farkedermi?

tatlim ben burda aldim yurt disinda ama oradaki aktarlarda varmis benim arkdaslar tavsiye etti oradan zaten baktim burada da varmis hemen aldim
esim benden fazla icti ac tok fark etmedi icti valla yanliz hep tok hissetti kendini tok tutuo cok niyese....istah kesiyo sanirim

Kizlar
Degerim yükselmiş 370 kusur olmus
Cok sukur inshallah Boyle devam eder
Ben hala ameliyat sikintilarini yaziyorum agri ve gaz var uyku yok bir an once iyi olmak istiyorum
Dualarinizi bekliyorum

Kizlar
Degerim yükselmiş 370 kusur olmus
Cok sukur inshallah Boyle devam eder
Ben hala ameliyat sikintilarini yaziyorum agri ve gaz var uyku yok bir an once iyi olmak istiyorum
Dualarinizi bekliyorum

Umarim degerin saglikli bir sekilde yukselmeye devam eder... Cok yiprandin, bundan sonrasi cok guzel olur insallah... Ben de yarin cebeciye geliyorum, basliyoruz hayirlisiyla artik... Dualarim sizinle...

Umarim degerin saglikli bir sekilde yukselmeye devam eder... Cok yiprandin, bundan sonrasi cok guzel olur insallah... Ben de yarin cebeciye geliyorum, basliyoruz hayirlisiyla artik... Dualarim sizinle...

Cnm hayirli olsun
İnsallah su gibi bir tedavin olur ve mutlu sona erersin

Arkadaslar nerelerdesiniz
Herkes dağıldı mı tedavi bitince :)
Ben bugun de hastanedeyim damar kalmamış ama yine kan verdim insallah sonuclarım temiz cıkar ve degerim de yükselir
Bu arada mide bulantım dısında hiçbir belirtim yok

26 kasimda transferim odu.
ilk hcg testi sonucu 16,2 idi. doktor olamayabilir dedi. 20-25 arasi olsa ilk test hamilesin diyebilirim, ama bu sonuc biraz supheli. sen hamileymisin gibi ilaclara devam et dedi.

2. test 29, 3. test 44 , 4. test 153 , 5. test (20 aralik) 296 , 6.test 26 aralikta yaptirdik; 2022 cikti... tabiki son sonuca biz de sasirdik. hep tutmayacagi dusuncesiydeydik...

arada kanamlar oldu kisa sureli. kanamalar sirasinda jeli birakip, progestan igneye gectik. klasik.

bu degerleri ve bilgileri neden yazdim, bu forumda bu degerlerin degisimi konusunda cok soran var. ornek olmasi acisindan. degeri dusuk veya yuksek cikip da kafasi karisanlar icin belki yardimci olur...

26 aralikta ultrasonda hicbirsey gorunmedi. ama sabirla doktorumuzun uyarisi ile ilaclari kullanmaya devam ediyoruz.

9 ocak ta hcg ve 2. ultrasona giricez. hayirlisi insaallah...

burada enteresan olan ilk testlerin dusuklugu idi. once tutmadi diye dusunduk... ama simdi az da olsa umudumuz var.
Allah hickimseyi umutsuzu birakmasin,insaallah...

Canim ben burdayim seni takipteyim..:)Bugun Murat hocaya gittim..Seni sordum sasirdi iyi cok sukur dedi..beni cok uzdu cok korktum ama sjkur atlattik dedi..:)Bebisimin kalbinin attigini gordum ama duyamadim..pit pit goz kirpiyodu kalbi..
Ne zaman cikiyosun canim..?

Merhaba... Ben de ilk tedavimde ayni seyleri yasadim... Umarim senin sonucun benimkinden guzel olur... 9 ocakta bilgilendirirsen sevinirim... Allah yardimciniz olsun...

Canim ne mutlu ins ben de duyabilirim o atışları :)
Degerim 700 olmus murat hoca haftaya ultrasona cagirdi
Bugun ins taburcu edecek beni sagolsun cok ilgilendi korktu benimle üzüldü hele ameliyata girerken cok agladim teselli etti, insallah yuzunu güldüren bir hasta olurum bundan sonra :)

kızlar bugün 8.günüm karnımda şişkinlik kasıklarda ağrı var...düne göre daha iyiyim ama iyiye yoruyorum inş..
bugün yapacaktım idrar testini ama korktum...yarın büyük bir ihtimal yapacağım perşembede kan tahlili...inş.çift çizgiyi görürüm yarında...içim rahatlar...
:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…