2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

Kizlar
Degerim yükselmiş 370 kusur olmus
Cok sukur inshallah Boyle devam eder
Ben hala ameliyat sikintilarini yaziyorum agri ve gaz var uyku yok bir an once iyi olmak istiyorum
Dualarinizi bekliyorum

canıııııııııııım
çok sevindim.inşallah herşey güzel olacak.

Atışını duymak için çok erken dedi ama ekranda atışını görebiliyosun, inşallah sen de görüceksin cnmcım..Sonra da duyucaz inşallah:)
İyi canım benim çok sevindim çıkacağına..
Güzel haberlerini bekliyorum.Progestron fitil verdi mi başladın mı?

kızlar biz dün kontrole gittik. tüp bebek ekibinden sonra ilk kez yeni bir doktora gittik. 8+3 olmuş bebişim, 7.8 mm boy atmış! kalbini de dinledik bu sefer, çok güzeldi... güzel güzel büyüsün bebişlerimiz, allah kem gözlerden, tüm kötülüklerden korusun onları...

aminnnnnnnnn Allah bizlere de yaşatsın o duyguyu inşallah...

KEN DEĞERİM 454 ÇIKTI...valla ne diyeceğimi bilemiyorum çokkkkkkkkkkkkkk şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....Allah'ı m inş. tamamına erdirir...darısı başınıza inş.

Ins canım haftaya persembe ultrasona cagırdı
Uc gunde bır progestan ıkı ampul vuruluyorum baska da bır sey vermedı
Sen şimdi kac haftalıksın

KAPI AÇILIR SEN YETER Kİ VURMAYI BİL NE ZAMAN AÇILIR BİLEMEM SEN YETER Kİ O KAPIDA DURMAYI BİL (mevlana) RABBİM AÇILMASINI BEKLEDİĞİNİZ TÜM KAPILARI AÇSIN SİZLERE HAYIRLI CUMALAR

Merhaba... Ben de ilk tedavimde ayni seyleri yasadim... Umarim senin sonucun benimkinden guzel olur... 9 ocakta bilgilendirirsen sevinirim... Allah yardimciniz olsun...

Evet Dun Hcg testi yaptik. Sonuc 8303 cikti. Ama ne normal usg de ne de renkli usg de bir sey gozukmedi. Acaba aranizda boyle bir durumla karsilasan var mi?

Doktorumuzla konusacaz bugun. Yurtdisindan Izmit teki doktora ulasmak zor oluyo. Bakalim ne diyecek.

Herkese selamlar...
Allah herkesin yardimcisi olsu,insaallah.

KEN DEĞERİM 454 ÇIKTI...valla ne diyeceğimi bilemiyorum çokkkkkkkkkkkkkk şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....Allah'ı m inş. tamamına erdirir...darısı başınıza inş.

gözünaydın! çok sevindim :) inşallah devamında da herşey yolunda gider ve sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi...

Merhaba, benim ilk tedavimde hcg 5000 kusurlerdeydi ama gorunmedi... Sonra detayli baktilar, sag tupte gorundu... Sonra da dis gebelik ameliyat vs. Ugrastik...

Umarim bir an once sonuclanir surecin...
Kolay gelsin

Merhaba, benim ilk tedavimde hcg 5000 kusurlerdeydi ama gorunmedi... Sonra detayli baktilar, sag tupte gorundu... Sonra da dis gebelik ameliyat vs. Ugrastik...

Umarim bir an once sonuclanir surecin...
Kolay gelsin

Insaallah dedigin gibi olur.
Ama benim iki tupumde yok. , biri 2006 da, biri 2010 da alindi. Normal usg de de renkli usg de de hicbirsey goremediler.

Butun vucudumu usg ile taradilar bulamadilar. Dr um da dis gebelik olabilir dedi dun.

göks cnm şimdi sen bizim merkeze gittiğinde 200 tl muayene ücreti mi ödüyorsun?

cnm ben kese görmek için 6.haftada gittim,ücretbödemedim.iki hafta sonra kalp atışı için gel demişti.2 hafta sonra doktor il dışında olduğu için sankoya gittim.ordaki doktorda 3 hafta sonra gel dedi.önümüzdeki hafta sankoya gitcem tekrar.haftaya gitmişken kendi doktoruma da gitsem diyorum.kontrol demişti kalp atışı için ama para alırlar mı bilmiyorum.:97:

son bi kez git canım olmazsa bi bizim doktor görsün...peki nden artık adıyamanda gitmiosun doktora orda yok mu güzel bi hastane?

Ins canım haftaya persembe ultrasona cagırdı
Uc gunde bır progestan ıkı ampul vuruluyorum baska da bır sey vermedı
Sen şimdi kac haftalıksın

Canım benim mide bulantılarım başladı çok sık gidermyorum o nedenle..Şimdi 6+6 günlük oldum yani 7.haftadayım..
Sen gitmişsindir doktora ne yaptınız gördün mü bebişini canım??

cnım ya şu mesajlarının altında çıkan muhtemel tarih gifini nasıl ekliyorsun? ben bi türlü bulamadım

Canım benim mide bulantılarım başladı çok sık gidermyorum o nedenle..Şimdi 6+6 günlük oldum yani 7.haftadayım..
Sen gitmişsindir doktora ne yaptınız gördün mü bebişini canım??

Merhabalar, umarim hamileliginiz sikintisiz geciyordur... Bi sorum vardi. Siz catlatma ignesi ovitrellein disinda lucrin de vuruldunuz mu? Bana ikisini birden verdi murat hoca... Yeni bir sey deniyormus...Siz de vurulmus muydunuz acaba?

son bi kez git canım olmazsa bi bizim doktor görsün...peki nden artık adıyamanda gitmiosun doktora orda yok mu güzel bi hastane?

adıyamanda 1 özel hastane var.tek olduğu için çok kalabalık oluyor.antepe zaten 2-3 haftada bir geezmek için geliyoruz.gitmişken doktora da gidiyorum.

cnım ya şu mesajlarının altında çıkan muhtemel tarih gifini nasıl ekliyorsun? ben bi türlü bulamadım

benimkinin altında yazan Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın kısmına tıkla.o topiğin en son sayfasında anlatıyor ayrıntılı olarak

Son düzenleme:
Merhabalar, umarim hamileliginiz sikintisiz geciyordur... Bi sorum vardi. Siz catlatma ignesi ovitrellein disinda lucrin de vuruldunuz mu? Bana ikisini birden verdi murat hoca... Yeni bir sey deniyormus...Siz de vurulmus muydunuz acaba?

Evet canım bi iğne daha kendi verdi ikisini beraber vurmuştum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…