2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

Nasilsin skyline? Murat hoca umarim guzel seyler soylemistir...

Canim sagol
Cok sukur Allahima hamdolsun
Ikizlerimi gordum kalp atimi da gorduk
Murat Hoca temkinli tabi 10. Haftaya kadar tup oldugu icin riskli sonrasi normal gebelik gibidir dedi AMA benim durumumda bu asamalara gelmek bile guzel cok sukur
Inshallah Rabbim herkesi sevindirsin sag salim kucagimiza alalim

Cnm eşinin degerleri bence cok iyi
Yumurta takibi yaptırmayı dusun bence bu degerler ve sadece Pko varken direkt tüpe geçme derim

slm anne adaylari anadolu yakasinda bildiginiz iyi bir doktor tavsiye edebilirmisiniz.bende tup bebek merkezine son kez gittim kalp atisini duyduk cok sukur simdi de iyi bi doktor ariyorum siz nerelere gidiyorsunuz ?

Cnm eşinin degerleri bence cok iyi
Yumurta takibi yaptırmayı dusun bence bu degerler ve sadece Pko varken direkt tüpe geçme derim

cnm çok sevindim ikizmiş senin melekler :)))
kocaman maşallah size umarım kucağınada alırsın sorunsuz hayırlısıyla
bizimle aynı değerlerde yakın arkadaşım vardı geçenlerde gonal f ile aşılama yaptı tutmadı
hemen ardından aynı gonal f ile yumurtalarını büyüttü çatlt.iğnesi+eşiyle birlikte oldu şuan hamişş
banada umut oldu
bende klomen son ayındayım her ay klomenle 2yumoş büyüyo çatlıyo ama tutmuyo
3 ayda gonal f iğne ted. yapcam belki 2,ay aşılama denerim
hayırlısı bakalım ama bu aşamalar bile sıkıntılı oluyo bazen kafam atıyo en iyisi tüp diyorum ne biliyim :S

Skyline gözün aydın canım:)
Benim tek bir bevbişim var ikiz değil ..
10.haftamıymış riskli dönem?? Ben 12 diye biliyodum..O zaman 2 haftam kaldı demektir hayırlııyla inşallah..
Çok güçlü senin çocukların maşalahh..O kadar şeye katlandılar,sapasağlam tutundular :))

Canim sağolasin ben de sasirdim hic ikiz olcagini düşünmemiştim aslında ben olcagini da düşünmemiştim ama cok sükür Allah'a bu aşamaya gelmeyi nasip etti.
Yani normal gebelikle 10. Haftada eşitlenir dedi , sen 8 haftaliksin o zaman ben 6 + 1 im bugun :)) 8. Haftada 2. Kontrolum var ins
Sen progestan igne devam ediyor musun
İns sag salim kucaklarımıza alalım Allah acılarını göstermesin en kısa zamanda isteyenlere de olsun.

Cnm tüplere bakıldı mı
Tüplerin acıksa 6 ay deneyin bence yasını bilmiyorum ama sonra aşılamaya geçersin zaten ama bize de asılama demişti Dr ben tup istedim ins gönlünce olsun

Slm arkadaslar gecen ay Ege unv tup bebek yaptırdık 12.12.12 de negatif sonuc aldık ve bu ay bebisim kendi geldi bugün test yaptırdım degerim 1247 çıktı hala daha soktayim eşimde sperm azlığı ve morfoloji sorunu vardı Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın ..

Tebrik ederim cnm ne mutlu bir haber bu :)

Kizlar
Degerim yükselmiş 370 kusur olmus
Cok sukur inshallah Boyle devam eder
Ben hala ameliyat sikintilarini yaziyorum agri ve gaz var uyku yok bir an once iyi olmak istiyorum
Dualarinizi bekliyorum

Selam canım bu topiğe bayadır girmemiştim şöle bi okudum da baya alsilikler olmuş ama sonunda bebişlerin seni bırakmamış çok şükür.Darısı tüm isteyenlere olsun çok tebrik ederim. Rabbim hayırlısıyla kucağına aldırsın. Bende 11 haftama giricem benimle birlikte transfer olan Göks bide Gökçe82 vardı umarım onlarda iyilerdir..

Cnm sağolasin cok sükür
İnsallah ben de o haftalara gelebilirim sag salim :))

Filiz ne yaptın
Yumurta toplaman nasıl geçti ?
İnşallah güzel sonuçlar alırsın

Skyline, umdugumuz gibi olmadi. 4 tane yumurtam toplanabildi sadece.3 u isleme girdi. Su anda 2 tanesi dollenmis durumda. Ama kalitesi yarin belli olcakmis... Ptesi de transfer yapariz dedi murat hoca... Pek umutlu degilim... Moralim bozuk yani... Hayirlisi...

Cnm moralini bozma
Tugkan tugultepe mı neydi bir adam var eşinin tup bebek günlüğünü tutuyordu Google aratırsın onların tek yumurta toplanıyor ve o da tutunuyor kızları dogmus bile ben tedavideyken hep onu düşündüm tek yumurta ile mutlu son .

İnsallah embriyolarına guven Murat hoca ne diyor? Reserv sıkıntın var miydi

Merhaba skyline. Sabah genarttan aradilar.. Ikisi de iyi kalitedeymis. 3. dollenmemis malesef. Ama bunlar iyi en azindan. Aslinda ultrasonda 7-8 tane gorunuyordu ama icleri bos cikmis. Buna da sukur... Sol tarafimdan hic toplanmadi zaten...
Yarin transfer var.. Murat hoca da gayet guzel embriyolar diyor:) acaba sabahtan progestan ignemi olacak miyim ki?

Cnm cok sevindim iyi kaliteli olmalarına insallah sıkı sıkı tutunsunlar sana :)
Ben transferden sonra progestan vurdurmustum genartta hemşireye .
Sıkışık git ben nasılsa hemen almazlar orda icerim demistim gider gitmez Murat hoca geldi sonda takıldı o yuzden :)
Simdiden hayirli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…