Tebrik ederim cnm ne mutlu bir haber bu :)
Himm ben kontrole kadar haftada 2 kez vurulacakmışım bende bir tehlike mı gördü acaba ?
Bu süreçler stresli insallah sag salim kavusuruz
Su an bende cok mide bulantisi yok sende durum ne?
Birkaç kez oldu onun dısında acayip susuyorum ve terliyorum :))
Yok canım sanmıyorum ya iğne ya da fitil veriyolar zaten..hepimizde bi risk var.O nedenle ben haftaya da kullanıcam sonra bıraktırıcak.Sen de aynı şekilde 2 hafta daha yapıp bırakırsın muhtemelen..
Canım benim bulantı diyemem ama tiksinmelerim başladı son bi haftadır..Yemek yiyesim gelmiyo sadece tost,makarna,hafif börek falan yiyesim geliyor.Etten filan tiksiniyorum..
Susama e terleme var aynen :)
Bi de tsh değerim 3,04 çıktı yüksekmiş hamilelerin 2,50 altında olmalıymış ilaç başladım..İlaçtan sonra susamalarım azaldı benim..
Anladım cnm
Ben zaten troid hapı kullanıyorum sabahları bir tane
İnsallah sorunsuz devam eder hamileliğimiz :)
Cnm cok sevindim iyi kaliteli olmalarına insallah sıkı sıkı tutunsunlar sana :)
Ben transferden sonra progestan vurdurmustum genartta hemşireye .
Sıkışık git ben nasılsa hemen almazlar orda icerim demistim gider gitmez Murat hoca geldi sonda takıldı o yuzden :)
Simdiden hayirli olsun
Merhaba skyline... Transferim rahat oldu. Tabi transferden once, dugunden kacan gelin gibi, ameliyat onlugunu soyup wc ye gitmem ve yarisini bosaltmam disinda hersey guzeldi:)) ama iyi ki bosaltmisim. Islem sirasinda hic aci duymadim o yuzden.
Murat hoca gayet pozitif... Embriyologlar da, olumlu konustular. Artik bizler elimizden gelen herseyi yaptik. Gerisi Allahin takdiri...
Sen transferden sonra naptin? Biliyorum hastanede de durdun ama o zamana kadar ne yaptin?
Bir de su an calisiyor musun yoksa riskli diye izinli misin?
felixfiliz,
Hayırlı olsun..Ben de Skyline ile aynı şeyleri yaptım.Bol bol dinlendim ama sürekli yatmadım.Hatta 2.gün iğneciye kadar yavaş yavaş araba bile sürdüm...Kabak çekirdeği, dut kurusu ve ananas yedim..Bol bol su içtim.
Tutunucaklarına inan,Allah yardımcın olsun inşallah :)
Gizmocum
İkinci kontrolde üstten mi bakıyor hoca?
Sagol gizmo:) ben de kalkayim kabak cekirdegi yiyeyim o zaman:) cok yatamiyorum zaten...saatte bur kalkip yuruyorum evde.. E zaten her gun igne vurulmaya gitcem...
Murat hoca % 60 oran verdi:) umarim gerceklesir:)
Senin hamileligin de sikintisiz geciyordur umarim...
Rica ederim :)
Bana da %60 demişti yanlış hatırlamıyosam..Benim günüm günüme uymuyo feixfiliz.. bi gün iyiyim bi gün kötüyüm..geliolar gidiyolar yani :)) Midem bi gün bulanıyor bi gün sadece yanıyor..Kilo vericem sanırım bu sekilde giderse..
tüplerim açık cnm şükür rahim filmi çekilmiştim tedaviden önceCanim sağolasin ben de sasirdim hic ikiz olcagini düşünmemiştim aslında ben olcagini da düşünmemiştim ama cok sükür Allah'a bu aşamaya gelmeyi nasip etti.
Yani normal gebelikle 10. Haftada eşitlenir dedi , sen 8 haftaliksin o zaman ben 6 + 1 im bugun :)) 8. Haftada 2. Kontrolum var ins
Sen progestan igne devam ediyor musun
İns sag salim kucaklarımıza alalım Allah acılarını göstermesin en kısa zamanda isteyenlere de olsun.
Cnm tüplere bakıldı mı
Tüplerin acıksa 6 ay deneyin bence yasını bilmiyorum ama sonra aşılamaya geçersin zaten ama bize de asılama demişti Dr ben tup istedim ins gönlünce olsun
Bana da yuzde 60 - 70 dedıydı :)))
Ben geceleri uyuyamıyorum ya ter basıyor bu normal mi acaba
Bir de 3 gune bır acıkkahverengı kokusuz akıntı geliyor
Midem cok bulanmıyor zaten 8. Haftada baslar dıyorlar bılmıyorum ama hep boşmuş gibi midem yemek yerken bile boş gibi hissediyorum sende de oluyor mu canım
Felix inşallah sende olumlu sonuc alırsın bizim de saglıcakla devam eder de murat hoca gebeleri olarak tanısıp toplaşırız bir gün
slm cnm ne güzel bi mutluluk böle maşallah sizeSlm arkadaslar gecen ay Ege unv tup bebek yaptırdık 12.12.12 de negatif sonuc aldık ve bu ay bebisim kendi geldi bugün test yaptırdım degerim 1247 çıktı hala daha soktayim eşimde sperm azlığı ve morfoloji sorunu vardı Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın ..
Bana da yuzde 60 - 70 dedıydı :)))
Ben geceleri uyuyamıyorum ya ter basıyor bu normal mi acaba
Bir de 3 gune bır acıkkahverengı kokusuz akıntı geliyor
Midem cok bulanmıyor zaten 8. Haftada baslar dıyorlar bılmıyorum ama hep boşmuş gibi midem yemek yerken bile boş gibi hissediyorum sende de oluyor mu canım
Felix inşallah sende olumlu sonuc alırsın bizim de saglıcakla devam eder de murat hoca gebeleri olarak tanısıp toplaşırız bir gün
Arkadaşlar merhaba murat hocayı araştırırken sizleri buldum burda hastası olan arkadaşları yani.pko nedeniyle 3 aşılama yaptırdım ikisinde gebelik oldu fakat kürtaj olmak zorunda kaldım.Benim doktorum şehirdışına başka hastaneye geçti giderkende Murat hocayı ısrarla tavsiye etti.Sizlere sormak istediğim nasıl biri güleryüzlü mü açıklayıcı mı muayyehanesine gitmek istiyorum tedavileri nerde yapıo fakültedemi.Ben kendi doktorumdan çok memnundum ne zaman arasam ulaşırdım her türlü soruyo soruyodum çok ilgilydi. Ücret nasıl oluyo bir kerelik mi ödeme yapıloyo. özelden mesaj atamadığım için burdan sordum. ikinci kürtajım 1 ay oldu aşılama mı tüp mü karar verilecek.
cevaplarsanız çok sevinirim çok teşkkürler.
Hamile kalan arkadaşlar Allah tamamına erdirsin kucağınıza almak nasip olsun:)
Oncelikle gecmis olsun.
Murat hoca, herseyden once cok samimi ve basarili bir doktor. Cok motive edici ve guleryuzlu. Hasta psikolojisinden de cok iyi anliyor.
Tedavide yumurta toplama asamasina kadar ankara tipa gidiyorsun, opu ve transfer asamalari genartta oluyor.
Ben henuz bu asamadayim:) genelik olusursa ne sekilde takip ediyor, gizmo ve skyline bilgi verebilir:)
Umarim en kisa zamanda bebegine kavusursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?