2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

Anladım cnm
Ben zaten troid hapı kullanıyorum sabahları bir tane
İnsallah sorunsuz devam eder hamileliğimiz :)

Merhaba skyline... Transferim rahat oldu. Tabi transferden once, dugunden kacan gelin gibi, ameliyat onlugunu soyup wc ye gitmem ve yarisini bosaltmam disinda hersey guzeldi:)) ama iyi ki bosaltmisim. Islem sirasinda hic aci duymadim o yuzden.
Murat hoca gayet pozitif... Embriyologlar da, olumlu konustular. Artik bizler elimizden gelen herseyi yaptik. Gerisi Allahin takdiri...
Sen transferden sonra naptin? Biliyorum hastanede de durdun ama o zamana kadar ne yaptin?
Bir de su an calisiyor musun yoksa riskli diye izinli misin?

Hadi hayirli olsuuuun :)
Ben zaten transferin üçüncü gunu hastaneye yattım
Transfer gunu eve geldim bacaklarımı hafif kendime çekerek uzandım tv izledim izin almıştım bir hafta
Arada kalktım yürüdüm
Ananas ve kabak cekirdegi yedim hastaneye yatane dek :)
Baska da bir sey yapmadim yani yapamadım sonrasi malum zaten
Dua etmeye calistim Bir de ins kabul oluyordur
Rahat ol tutacak olanın önünde bir sey durmuyor su anda raporluyum zaten bana bir ay heyet raporu çıkarttı Murat hoca

Son düzenleme:
felixfiliz,
Hayırlı olsun..Ben de Skyline ile aynı şeyleri yaptım.Bol bol dinlendim ama sürekli yatmadım.Hatta 2.gün iğneciye kadar yavaş yavaş araba bile sürdüm...Kabak çekirdeği, dut kurusu ve ananas yedim..Bol bol su içtim.
Tutunucaklarına inan,Allah yardımcın olsun inşallah :)

Sagol gizmo:) ben de kalkayim kabak cekirdegi yiyeyim o zaman:) cok yatamiyorum zaten...saatte bur kalkip yuruyorum evde.. E zaten her gun igne vurulmaya gitcem...
Murat hoca % 60 oran verdi:) umarim gerceklesir:)
Senin hamileligin de sikintisiz geciyordur umarim...

günaydın kızlarrr nasılsınızzz rabbimmmm gölümüzden her negeçiyorsa onu bizlere nasip etsin inşşşşşşş sonsuz hazinesinden bizleride güldürüsünnnn

Rica ederim :)
Bana da %60 demişti yanlış hatırlamıyosam..Benim günüm günüme uymuyo feixfiliz.. bi gün iyiyim bi gün kötüyüm..geliolar gidiyolar yani :)) Midem bi gün bulanıyor bi gün sadece yanıyor..Kilo vericem sanırım bu sekilde giderse..

Bana da yuzde 60 - 70 dedıydı :)))
Ben geceleri uyuyamıyorum ya ter basıyor bu normal mi acaba
Bir de 3 gune bır acıkkahverengı kokusuz akıntı geliyor
Midem cok bulanmıyor zaten 8. Haftada baslar dıyorlar bılmıyorum ama hep boşmuş gibi midem yemek yerken bile boş gibi hissediyorum sende de oluyor mu canım

Felix inşallah sende olumlu sonuc alırsın bizim de saglıcakla devam eder de murat hoca gebeleri olarak tanısıp toplaşırız bir gün

Son düzenleme:
tüplerim açık cnm şükür rahim filmi çekilmiştim tedaviden önce
klomendeki 3, son ayımın çatlt. iğnesini dün akşam yaptım
önümüzdeki 3ayda iğneli tedav. yapcam birinde aşılama deniycem
bunlardanda sonuç olmazsa eylül gibi tüp düşünüyorum çünki bu basit tedav. bile psikolojimizi bozuyo :S

Canım ben de sabahları 5 te uyanıyorum gece uyuyabiliyorum ama sıcak basmaları sabah rahatsız ediyo beni.. ..Benim de işte 1-2 haftadır falan başladı mide bulantım ama tiksinme şeklinde.Doğru bak tam 8. haftaya denk geliyo...ilk haftalarda o mide boşluğu hissi daha çok olmuştu.Çok istahlıydım..Tiksinmelerden sonra pek o his kalmadı.Yemek yiyesim gelmiyo abur cubur istiyo canım biskrem vs. :) O da reflümü azdırıyo tam kısır döngüdeyim.. Renie duo aldım o biraz iyi geldi yanmalarıma..
Evet inşallah bi gün toplanırız kazasız belasız atlatalım da süreçlerimizi..:))

slm cnm ne güzel bi mutluluk böle maşallah size
kucağınada alırsın inş.
sperm sayınız ve morfolojiniz kaçtı acaba cvp verirsen sevinirim.

Insallah arkadaslar ben de olumlu sonuc alirim.. Bulusmayi da isterim tabi. Zaten su aralar en cok konustugum kisi, yine murat hocanin hastasi olan ve murat hoca sayesinde nurtopu gibi oglu olan bir arkadas...

Onceden yazmismiydiniz bilmiyorum ama embriyolar kac hucreliydi hatirliyor musunuz? Bir de ben cok sik wc ye gidiyorum, gece en az 4 kez gidiyorum. Sizin de oldu mu? Acaba ictigim ilaclar mi dokunuyor?

Bir de kacinci gun test yaptiniz?
Bir de ozel bir dua var mi okudugunuz?

Arkadaşlar merhaba murat hocayı araştırırken sizleri buldum burda hastası olan arkadaşları yani.pko nedeniyle 3 aşılama yaptırdım ikisinde gebelik oldu fakat kürtaj olmak zorunda kaldım.Benim doktorum şehirdışına başka hastaneye geçti giderkende Murat hocayı ısrarla tavsiye etti.Sizlere sormak istediğim nasıl biri güleryüzlü mü açıklayıcı mı muayyehanesine gitmek istiyorum tedavileri nerde yapıo fakültedemi.Ben kendi doktorumdan çok memnundum ne zaman arasam ulaşırdım her türlü soruyo soruyodum çok ilgilydi. Ücret nasıl oluyo bir kerelik mi ödeme yapıloyo. özelden mesaj atamadığım için burdan sordum. ikinci kürtajım 1 ay oldu aşılama mı tüp mü karar verilecek.
cevaplarsanız çok sevinirim çok teşkkürler.

Hamile kalan arkadaşlar Allah tamamına erdirsin kucağınıza almak nasip olsun:)

Son düzenleme:

Oncelikle gecmis olsun.
Murat hoca, herseyden once cok samimi ve basarili bir doktor. Cok motive edici ve guleryuzlu. Hasta psikolojisinden de cok iyi anliyor.
Tedavide yumurta toplama asamasina kadar ankara tipa gidiyorsun, opu ve transfer asamalari genartta oluyor.
Ben henuz bu asamadayim:) genelik olusursa ne sekilde takip ediyor, gizmo ve skyline bilgi verebilir:)
Umarim en kisa zamanda bebegine kavusursun.

Çok teşekkürler inş. tedavinde hamile kalman dileğiyle. Benim hocam Cem atabekoğlu veya murat hocayı önerdi benim için güler yüzlü olaması ve psikolojiden anlaması çok önemli ondan murat hocayı düşünüyorum açıkçası. Neden muayyehanesine değilde ank. tıpa gidiyosun çok yoğun oluyo mu birde

Filizcim bende de olmuştu sanırım ilaçlardan bende yanma da coktu

Kenzül ars duası okumaya calıştım
Bır de kün fe yekün diyorum hala elimi karnıma koyup inşallak kabul olunur
Ayetetl kürsü elimi koyup hep okudum atesim yükseldiğinde ya da sıtma tuttugunda
Onun dısında cok düşünmedim zaten o dönem farklı korkularım vardı nevyazık ki

İnşallah dualarımda seni de unutmuyorum Allah gönlünden gecenı versin bu tedavi sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…