Cnm murat hoca konusunda için cok rahat oldun çok iyi niyetli ve pozitif insan bir abi gibi ben öyle dıyorum gecmişi okursan ben tedavi sırasında hastaneye yattım murat hoca her gun geldi moral verdi ameliyata gırerken çok destek verdi ben ne zaman seni yarı yolda bıraktım dedi hiçbir hastamı bırakmam dedi elimden gleni yapacagım hem senın hm bebek için dediÇok teşekkürler inş. tedavinde hamile kalman dileğiyle. Benim hocam Cem atabekoğlu veya murat hocayı önerdi benim için güler yüzlü olaması ve psikolojiden anlaması çok önemli ondan murat hocayı düşünüyorum açıkçası. Neden muayyehanesine değilde ank. tıpa gidiyosun çok yoğun oluyo mu birde
Selam canım bu topiğe bayadır girmemiştim şöle bi okudum da baya alsilikler olmuş ama sonunda bebişlerin seni bırakmamış çok şükür.Darısı tüm isteyenlere olsun çok tebrik ederim. Rabbim hayırlısıyla kucağına aldırsın. Bende 11 haftama giricem benimle birlikte transfer olan Göks bide Gökçe82 vardı umarım onlarda iyilerdir..
Insallah arkadaslar ben de olumlu sonuc alirim.. Bulusmayi da isterim tabi. Zaten su aralar en cok konustugum kisi, yine murat hocanin hastasi olan ve murat hoca sayesinde nurtopu gibi oglu olan bir arkadas...
Onceden yazmismiydiniz bilmiyorum ama embriyolar kac hucreliydi hatirliyor musunuz? Bir de ben cok sik wc ye gidiyorum, gece en az 4 kez gidiyorum. Sizin de oldu mu? Acaba ictigim ilaclar mi dokunuyor?
Bir de kacinci gun test yaptiniz?
Bir de ozel bir dua var mi okudugunuz?
Skyline'cım kahverengi akıntıdan Murat Hoca'nın haberi var değil mi?? Akıntı önemli değil ama olursa mutlaka haber vericeksin demişti çünkü bana..
Oncelikle gecmis olsun.
Murat hoca, herseyden once cok samimi ve basarili bir doktor. Cok motive edici ve guleryuzlu. Hasta psikolojisinden de cok iyi anliyor.
Tedavide yumurta toplama asamasina kadar ankara tipa gidiyorsun, opu ve transfer asamalari genartta oluyor.
Ben henuz bu asamadayim:) genelik olusursa ne sekilde takip ediyor, gizmo ve skyline bilgi verebilir:)
Umarim en kisa zamanda bebegine kavusursun.
Cnm murat hoca konusunda için cok rahat oldun çok iyi niyetli ve pozitif insan bir abi gibi ben öyle dıyorum gecmişi okursan ben tedavi sırasında hastaneye yattım murat hoca her gun geldi moral verdi ameliyata gırerken çok destek verdi ben ne zaman seni yarı yolda bıraktım dedi hiçbir hastamı bırakmam dedi elimden gleni yapacagım hem senın hm bebek için dedi
Ameliyat sonrası gece bır de bile olsa telefonumuzu actı moral verdi
Ben işyerimden cok sıkıntı yasadıgım için muayenesıne gıttım kanı da genartta verdim
Muyenede de son hasta olmayı kabul ettim çünkü iş yerimden izin alamıyordum gün içinde o konuda da anlayıs gösterdı bır kez hatta genartta muayene etti :))
Şimdi muayenesin gittim ilk kontrolde ücret almadı bundan sonrakilerde nasip olursa nasıl olur bilmiyorum
Tedavin şimdiden hayırlı olsun
hepinize çok teşekkür ediyorum verdiğiniz cevaplardan dolayı kendi doktoruma çok güveniyodum onun önerisi önemliydi sizler de içimi rahatlattınız Allah hepinize bebeklerinizi bağışlasın. çok kötü döenmlerden geçtim iki gebeliğimde 9. haftada sonlandı hayal kırıklığı çok zor geçiyo. Allah hamileliğiniz esirgesin çok sağolun.
Cnm artık grlecegı düşün güzel günleri
Ben de gecen sene bebek kaybım oldu kürtajla alınmak zorunda kaldılar
Ne yapalım kaderın önüne gecilmiyor
Genetık test ve kan pıhtılaşma testi yapıldı mı
çok haklısın sana da çok geçmiş olsun zor günler geçirmişsin. İlk kürtajdan sonra kan pıhtılaşma testi yapıldı
ve pıhtılaşma çıktı bende, ikinci gebelikte kan sulandırıcı iğne başladık ama boş gebelik oldu.Buay genetik test sonucum çıkıcak
ona göre tüp bebek başlıyacaz bişey çıkmaz ise yine aşılama.
Canım ben hiç embriyoların hücresini sormadım.Söylemedide bana sadece yumurta sayımı biliyodum..
Tuvalete başlarda çok su içtiğim için gidiyordum.
Test konusunda da dayanamayıp idrar testi yaptım 10.gün..Pozitif çıkmıştı.:))
Benimki cok ilginc.. Tum gun duruyorum gece sikismaya basliyorum:)) ilaclardan herhalde:)
Ben de mi test yapsam once acaba? Neyse hele bi 1 hafta gecsin...
Sen calisiyor msun peki bu arada?
hepinize çok teşekkür ediyorum verdiğiniz cevaplardan dolayı kendi doktoruma çok güveniyodum onun önerisi önemliydi sizler de içimi rahatlattınız Allah hepinize bebeklerinizi bağışlasın. çok kötü döenmlerden geçtim iki gebeliğimde 9. haftada sonlandı hayal kırıklığı çok zor geçiyo. Allah hamileliğiniz esirgesin çok sağolun.
Var canım kokulu olursa ara dedi
Ben hastanedeyken progestan iğne yerine crinone jel kullanımştım o yüzden de geri glirmiş o kullanırken hiç gelmemişti ama arastırdım sonrasında gelenler de oluyormus
Muayenede soyledım olabilir dedi koku olursa arıyorsun dedi
İnşallah önmli degıldır
Bır de ılk muyeneden ne zaman onra ıkıncıye gıttın benı sımdı 8. Haftada cagırdı ilkine 6 da gittim
Evet canım çalışıyorum..İşteyim :)
Bne transferden sonra 2 hafta rapor aldım.Evde dinlendim..Herke4ste pozitif çıkmıyomuş bu idrar testi ama canın sıkılmasın 1 hafta sonra..
anladım canım ben rısklı gruptayım sanırım ya ikizlerden dolayı ıns kötü bir seyler olmasıınAnladım canım .İyi o zaman zaten internette de kanamalar olabilir normaldir diyo..Canım ilk muayeneye 6.haftada gittim.Sonra 3 hafta sonra gel dedi..Haftaya pazartesi gidicem , 8+6 yani 9.hafta olucak ..
Oncekinde beklemistim kan testi icin... Neyse bunda da beklerim herhalde:)
Ilk 3 gun onemli diyolar tutunma icin.. Ben de olabildigince dinleniyorum.. 10 gun rapor aldim genarttan... Olmadi uzatirim:)
anladım canım ben rısklı gruptayım sanırım ya ikizlerden dolayı ıns kötü bir seyler olmasıın :)
Canım günaydın,
İkiz gebeliklerde daha çok muayeneye gidiliyor.Murat Hoca'nın benimle aynı dönmede transferi vs.olan bi arkadaşım var.Hastanede tanıştık. O da ikiz gebe şu anda.Murat hoca daha sık çağırıyo onu da.. yani no problem :) Sadece biraz erken gelebiliyolar 36haftadan sonra..O da normal bi dürüm ikizler açısından. .Sen 8.aydan sonra çantanı hazır tut ne olur ne olmaz diye yeter canım :)) Normal gebelikler de artık 40'ı doldurmadan gelebiliyor. Benim çevremde çok var..
Benim yeğenim de 37 haftalık doğdu mesela..
Oncekinde beklemistim kan testi icin... Neyse bunda da beklerim herhalde:)
Ilk 3 gun onemli diyolar tutunma icin.. Ben de olabildigince dinleniyorum.. 10 gun rapor aldim genarttan... Olmadi uzatirim:)
anladım canım ben rısklı gruptayım sanırım ya ikizlerden dolayı ıns kötü bir seyler olmasıın :)
Canım günaydın,
İkiz gebeliklerde daha çok muayeneye gidiliyor.Murat Hoca'nın benimle aynı dönmede transferi vs.olan bi arkadaşım var.Hastanede tanıştık. O da ikiz gebe şu anda.Murat hoca daha sık çağırıyo onu da.. yani no problem :) Sadece biraz erken gelebiliyolar 36haftadan sonra..O da normal bi dürüm ikizler açısından. .Sen 8.aydan sonra çantanı hazır tut ne olur ne olmaz diye yeter canım :)) Normal gebelikler de artık 40'ı doldurmadan gelebiliyor. Benim çevremde çok var..
Benim yeğenim de 37 haftalık doğdu mesela..
Ins canım sag salim kavusalım da gerisi önemli değil
Ben de yapboz almıştım bayasını da yapmıştık eşimle annem gelince toplayıp kutuya koymuş tüm emekler boşa gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?