2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

Cnm murat hoca konusunda için cok rahat oldun çok iyi niyetli ve pozitif insan bir abi gibi ben öyle dıyorum gecmişi okursan ben tedavi sırasında hastaneye yattım murat hoca her gun geldi moral verdi ameliyata gırerken çok destek verdi ben ne zaman seni yarı yolda bıraktım dedi hiçbir hastamı bırakmam dedi elimden gleni yapacagım hem senın hm bebek için dedi
Ameliyat sonrası gece bır de bile olsa telefonumuzu actı moral verdi

Ben işyerimden cok sıkıntı yasadıgım için muayenesıne gıttım kanı da genartta verdim
Muyenede de son hasta olmayı kabul ettim çünkü iş yerimden izin alamıyordum gün içinde o konuda da anlayıs gösterdı bır kez hatta genartta muayene etti :))

Şimdi muayenesin gittim ilk kontrolde ücret almadı bundan sonrakilerde nasip olursa nasıl olur bilmiyorum
Tedavin şimdiden hayırlı olsun

Skyline'cım kahverengi akıntıdan Murat Hoca'nın haberi var değil mi?? Akıntı önemli değil ama olursa mutlaka haber vericeksin demişti çünkü bana..

iyiyim canım.teşekkür ederim :)

Canım ben hiç embriyoların hücresini sormadım.Söylemedide bana sadece yumurta sayımı biliyodum..
Tuvalete başlarda çok su içtiğim için gidiyordum.
Test konusunda da dayanamayıp idrar testi yaptım 10.gün..Pozitif çıkmıştı.:))

Skyline'cım kahverengi akıntıdan Murat Hoca'nın haberi var değil mi?? Akıntı önemli değil ama olursa mutlaka haber vericeksin demişti çünkü bana..

Var canım kokulu olursa ara dedi
Ben hastanedeyken progestan iğne yerine crinone jel kullanımştım o yüzden de geri glirmiş o kullanırken hiç gelmemişti ama arastırdım sonrasında gelenler de oluyormus
Muayenede soyledım olabilir dedi koku olursa arıyorsun dedi
İnşallah önmli degıldır

Bır de ılk muyeneden ne zaman onra ıkıncıye gıttın benı sımdı 8. Haftada cagırdı ilkine 6 da gittim

Benim ilk muayenede ücret aldı.Bundan sonra da hep ödiceksiniz dedi..Biraz pahalı oluyor ama değer mi değer :)

Ben de hiç sormadım yaa kac hucreli diye kagıtta da yazmıyor bir şey
Benımki sadec 5. Gün embrıyosu idi onu biliyorum tek

hepinize çok teşekkür ediyorum verdiğiniz cevaplardan dolayı kendi doktoruma çok güveniyodum onun önerisi önemliydi sizler de içimi rahatlattınız Allah hepinize bebeklerinizi bağışlasın. çok kötü döenmlerden geçtim iki gebeliğimde 9. haftada sonlandı hayal kırıklığı çok zor geçiyo. Allah hamileliğiniz esirgesin çok sağolun.

Son düzenleme:

Cnm artık grlecegı düşün güzel günleri
Ben de gecen sene bebek kaybım oldu kürtajla alınmak zorunda kaldılar
Ne yapalım kaderın önüne gecilmiyor
Genetık test ve kan pıhtılaşma testi yapıldı mı

çok haklısın sana da çok geçmiş olsun zor günler geçirmişsin. İlk kürtajdan sonra kan pıhtılaşma testi yapıldı
ve pıhtılaşma çıktı bende, ikinci gebelikte kan sulandırıcı iğne başladık ama boş gebelik oldu.Buay genetik test sonucum çıkıcak
ona göre tüp bebek başlıyacaz bişey çıkmaz ise yine aşılama.

Sagolasın
Ins olumlu düşün bir şey cıkmaz
Tüp bebek gerektirecek bir probleminiz yok ise asılama mantıklı ama 3. Den sonra tüp yapıyorlar biliyorsun biz de asılma yerıne tüp tercih ettik asılama bir yerde ilişki gibi e biz de zten bir sene o şekilde denemiştik :))
Hskkımızda hayırlısı olsun

Benimki cok ilginc.. Tum gun duruyorum gece sikismaya basliyorum:)) ilaclardan herhalde:)
Ben de mi test yapsam once acaba? Neyse hele bi 1 hafta gecsin...
Sen calisiyor msun peki bu arada?

Benimki cok ilginc.. Tum gun duruyorum gece sikismaya basliyorum:)) ilaclardan herhalde:)
Ben de mi test yapsam once acaba? Neyse hele bi 1 hafta gecsin...
Sen calisiyor msun peki bu arada?

Evet canım çalışıyorum..İşteyim :)
Bne transferden sonra 2 hafta rapor aldım.Evde dinlendim..Herke4ste pozitif çıkmıyomuş bu idrar testi ama canın sıkılmasın 1 hafta sonra..

Murat hocaya guven narbins... Ben kac doktorun riskli dedigi ameliyatimda sadece ona guvendim yurekten...
Hastane sirasi sorunda ise, benim kurumum rahatti. O yuzden sabah gidiyordum 9:30-10:00 gibi.. Hemen kan veriyordum, sonra ultrasona giriyordum. Ogleden sonra da kan sonyclarini aliyor igne vuruliyordum... Hastanede de sercan hemsire var. dunya tatlisi biri... GencEcik.. O da yardimci oluyor...
Icini ferah tut...

Anladım canım .İyi o zaman zaten internette de kanamalar olabilir normaldir diyo..Canım ilk muayeneye 6.haftada gittim.Sonra 3 hafta sonra gel dedi..Haftaya pazartesi gidicem , 8+6 yani 9.hafta olucak ..

Evet canım çalışıyorum..İşteyim :)
Bne transferden sonra 2 hafta rapor aldım.Evde dinlendim..Herke4ste pozitif çıkmıyomuş bu idrar testi ama canın sıkılmasın 1 hafta sonra..

Oncekinde beklemistim kan testi icin... Neyse bunda da beklerim herhalde:)
Ilk 3 gun onemli diyolar tutunma icin.. Ben de olabildigince dinleniyorum.. 10 gun rapor aldim genarttan... Olmadi uzatirim:)

Anladım canım .İyi o zaman zaten internette de kanamalar olabilir normaldir diyo..Canım ilk muayeneye 6.haftada gittim.Sonra 3 hafta sonra gel dedi..Haftaya pazartesi gidicem , 8+6 yani 9.hafta olucak ..
anladım canım ben rısklı gruptayım sanırım ya ikizlerden dolayı ıns kötü bir seyler olmasıın

Ilk 3 gun onemli diyolar tutunma icin.. Ben de olabildigince dinleniyorum.. 10 gun rapor aldim genarttan... Olmadi uzatirim:)

10 gun cok iyi canım iice dinlenirsin
Ben hiç idrar testi yapmadım kan testinden önce
Heyecanlı b ir tip oldugum için cesaret edemezdim zaten murat hocaya da yalvardık 9. Gun kanda cıkar dıye yoksa bız ona gore bır yol çizelim dedık öyle yaptı 8. Gun için yapmam demşşti ertesi gün baya yalvarınca yaptık kan testını

Evet canım..beklemek de ayrı bi heyecan katıyo aslında:) Tadını çıkar evde olmanın..Ohh TV seyret, kitap oku,..Ben bol bol yapboz yapmıştım daha doğrusu perişan ettim bitirim diye kendimi ..2000 parça almışım da bitirebilene aşkolsun..Hala duruyo :)) Kaçıncı günün şimdi canım senin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…