anladım canım ben rısklı gruptayım sanırım ya ikizlerden dolayı ıns kötü bir seyler olmasıın
10 gun cok iyi canım iice dinlenirsin
Ben hiç idrar testi yapmadım kan testinden önce
Heyecanlı b ir tip oldugum için cesaret edemezdim zaten murat hocaya da yalvardık 9. Gun kanda cıkar dıye yoksa bız ona gore bır yol çizelim dedık öyle yaptı 8. Gun için yapmam demşşti ertesi gün baya yalvarınca yaptık kan testını
Evet canım..beklemek de ayrı bi heyecan katıyo aslında:) Tadını çıkar evde olmanın..Ohh TV seyret, kitap oku,..Ben bol bol yapboz yapmıştım daha doğrusu perişan ettim bitirim diye kendimi ..2000 parça almışım da bitirebilene aşkolsun..Hala duruyo :)) Kaçıncı günün şimdi canım senin?
canım benim kuzenim clexan iğneyi 9 ay boyunca kullandı sana da doktorun istediğiniz zaman kesebilirsiniz demiş.. sen yeni doktoruna güven o da bilir sonucta..için rahat etmesi için pıhtı testi yaptır cnm burdan hiçbirimiz bi akıl veremeyiz durumunu bilmediğimiz için en iyisi sen bi kan ver test için....bebişine de maaşallahhhhhhmerhaba kızlar. clexan hakkında fikri olan yok mu? bizim kontrolümüz vardı bugün. boyu 35 mm olmuş, kocaman olmuş bebişimburun kemiğini gördük. down sendromu riskinin epey düşük olduğu anlamına geliyor bu, çok mutlu olduk. bacaklarına bayıldım, minik iki bacak havada kıpraşıyordu :) 1 şubatta ense kalınlığı bakılacak. benim tutan ama gelişmeyen ikinci bebeğim nedeniyle ikili test yapılamıyormuş, sonuç anlamsız çıkar dedi doktor. bakalım, yaşım dolayısıyla belki de amniyosentez düşünebilirim... allahım hayırlısıyla sağ salim alalım bebeklerimizi kucağımıza...
merhaba kızlar. clexan hakkında fikri olan yok mu? bizim kontrolümüz vardı bugün. boyu 35 mm olmuş, kocaman olmuş bebişimburun kemiğini gördük. down sendromu riskinin epey düşük olduğu anlamına geliyor bu, çok mutlu olduk. bacaklarına bayıldım, minik iki bacak havada kıpraşıyordu :) 1 şubatta ense kalınlığı bakılacak. benim tutan ama gelişmeyen ikinci bebeğim nedeniyle ikili test yapılamıyormuş, sonuç anlamsız çıkar dedi doktor. bakalım, yaşım dolayısıyla belki de amniyosentez düşünebilirim... allahım hayırlısıyla sağ salim alalım bebeklerimizi kucağımıza...
canım benim kuzenim clexan iğneyi 9 ay boyunca kullandı sana da doktorun istediğiniz zaman kesebilirsiniz demiş.. sen yeni doktoruna güven o da bilir sonucta..için rahat etmesi için pıhtı testi yaptır cnm burdan hiçbirimiz bi akıl veremeyiz durumunu bilmediğimiz için en iyisi sen bi kan ver test için....bebişine de maaşallahhhhhhAllah nazarlardan saklasın ben de yaşarım inşallah bu duyguları... bugün eşime diyom ki canm bana bizizm hiç çocugumuz olmicakmış gibime gelio...Allah bilir dedi o da.....inşallah bebişin 2 li 3 lü testleri de güzel çıkar...
canım benim kuzenim clexan iğneyi 9 ay boyunca kullandı sana da doktorun istediğiniz zaman kesebilirsiniz demiş.. sen yeni doktoruna güven o da bilir sonucta..için rahat etmesi için pıhtı testi yaptır cnm burdan hiçbirimiz bi akıl veremeyiz durumunu bilmediğimiz için en iyisi sen bi kan ver test için....bebişine de maaşallahhhhhhAllah nazarlardan saklasın ben de yaşarım inşallah bu duyguları... bugün eşime diyom ki canm bana bizizm hiç çocugumuz olmicakmış gibime gelio...Allah bilir dedi o da.....inşallah bebişin 2 li 3 lü testleri de güzel çıkar...
Cnm ben hastanede yatarken vuruldum 12 gun fılan sonra dr kesti
Sanırım heraket edemedıgımden önlem olarak verdi
Kan pıhtılaşması bende bakılmıştı sorun cıkmamıştı
İstersen bir test yaptır için rahat etsin
İnşallah senın asamalarına biz de gelebiliriz
İkizin biri gelişmedi demişsin peki ona müdahale edildi mi
Benım de korkularım var mide bulantım pek yok pek belirtim de yok
Çok şükür bebekleri be kalp atıslarını gördük ama bu korkular hiç geçmicek sanırım
Cnm genetik testin yapılmış zatn olsa çıkardı diye düşünüyorum onlem olarak vermiştir Drilk defa kısa süre kullanan birini duydum, içim rahatladı cevabın için teşekkür ederim. pıhtılaşma testi yapılmadı. hamileyken ve halihazırda clexan kullanırken sağlılı sonuç verir mi bir araştıracağım. ilacı kesip öyle yaptırırım belki. yalnız bundan bir 8-9 yıl kadar önce çabuk morarma şikayetim nedeniyle uzun uzun araştırılmıştı bütün genetik kan faktörleri birşey bulunamamıştı, ondan içim rahat biraz.
gelişmeyen embriyoya müdahale edilmedi. ilk görüdüğümüzde tüp bebek doktoru rahim onu sarar bir zararı olmaz demişti. şimdiki gittiğim doktor da bir müdahaleye gerek yok dedi ama ne olacak öyle diye ben de merak ediyorum. haftaya gidince özellikle soracağım ama anladığım kadarıyla kalacak doğuma kadar. işte tek sorun az da olsa onun kesesinden de hormon üretimi olduğu için ikili testteki sonuçlar hatalı çıkıyormuş. kafa karıştırmamak için hiç yapmıyoruz dedi direk doktor. bize amniyosentez yolu gözükecek gibi, bakalım...
mide bulantısını ben de hafif atlattım sayılır, 6. haftada başlamıştı, bu hafta 10. hafta ve çok çok azaldı. en kötüsü sürekli uyumak istiyordum, o da geçti gibi.herkesinki çok farklı oluyormuş, çok takılmamak gerek o yüzden.
hepimizin bebekleri güle oynaya, sağlıkla güzellikle gelsin inşallah...
27 yaşındayım cnm evet 31 yumurtam vardı iyi hatırladın:)amin cnm hepimize...martta yapalım diyoruz canım ya..bakalım artık.Turkuazcım kaç yaşındaısn canım eminim gençsindir yumurtaların çoktu diye hatırlıyorum çünkü :))
Neden öyle düşünüyorsun ki umutsuzluğa kapılma canım verecek olan Allah o ne takdir ettiyse o olacak
Çocugu olanın da garantisi yok, Allahın emaneti ne zaman alacagını bilemeyiz
Rabbim hepimize hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar versin
Bu süreçte de sabır versin
Yeiden tedaviye başlayacak mısın
amin canım inşallahhhhhhhcevap için teşekkür ederim. inşallah sen de yaşayacaksın bu duyguları, hem ne demekmiş öyle hiç olmayacak gibi geliyor filan. lütfen kendini olumsuz düşüncelere kaptırma. elbette ki allah bilir ama bize düşen elimizden geleni yapıp yüreğimizi ferah tutmak. umarım çok güzel, çok akıllı, çok sağlıklı bebişlerin olur...
Kızlar dun gece peceteye kanlı akıntı geldi(
Çok korktuk hemen doktorumu aradık progestan vurdurun dedı
Gece vurdurduk sonra olmadı çok şükür
Ama ameliyat oldugum yerde cıkolata kisti agrısı gibi agrı var
Sabah da endol makattan fitil alın dedi
Öğlen kontrole gideceğim çok korkuyorum lütfen bize dua edin
Cok gecmis olsun canim... Kontrolun nasil gecti? Dualarim seninle...
Cnm cok sükür bir sikinti yok dedi dinleneceksin olur boyle tup bebekte dedi progestan iğnelere devam
Cok sükür korkuttu bizi ama iyiyim su anda
Sen nasilsin testin ne zaman
Cok sukur... Cook sevindim... Ben de iyiyim, evdeyim... Vakit gecmiyor maleseftestim 2 subatta... Daha coook var... Progrstan igneden kalcam cok agriyor.. Geceleri uyaniyorum acisindan... Aksamlari da gobekten hibor oliyorum. Bu sabah saydim 38. Ignemi vuruldum...
Belirti olarak cok birsey aramiyorum... Cunku herkeste farkli belirtiler oluyor... Sadece acayip gazim var ama cok sukur kabizlik problemim yok:)
canlarım HAYIRLI CUMALAR CUMA HÜRMETİNE HER NE DİLERSENİZ RABBİM ONU VERSİN AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRMESİNNN GÖNLÜMÜZDEN GEÇEN HAYIRLISIYLA HAYATIMIZDA OLSUN İNŞŞŞ
Kızlar bişey sorucam size
Ben 2 ay önce sol tüpümü aldırdım ama iki aydır yumurtlama dönemi sonrası kanamalı akıntım oluyo regli dönmene kadar devam ediyor.Kasım da da tüp bebeğe başlicam..Doktora gittim bişey yok dedi ve şu menepoz zamanlarında kadınlara verilen haplardan verdi bana,hormonlardan kaynaklanıyodur dedi..Ben içmedim içmek de istemiyorum..Başınıza böyle bi durum geldi mi hiç?
Hormon testi yapılmadan böyle ilaç verilir mi anlamadım.Zaten tüp bebek için bi sürü ilaç içiyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?