2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

Insallahhh:) aslinda dun coook guzel ve ilginc bir ruya gordum ve hala etkisindeyim... Annem oldu insallah diyor:)
Bu arada sikintidan onceki yazilari okuyorum da... Sen de hukukcu musun??

Insallahhh:) aslinda dun coook guzel ve ilginc bir ruya gordum ve hala etkisindeyim... Annem oldu insallah diyor:)
Bu arada sikintidan onceki yazilari okuyorum da... Sen de hukukcu musun??

Hayırlara cıksın inşallah :))
Evet hukukcuyum avukatlıgı bırakıp kurumda uzmanlıga gectım evlenınce zor oldu ama artık alıştım
Sen avukatın degıl mi

Canım geçmiş olsun..Korkutmuş seni yapamazlar..şimdi iyi olduğuna cok sevindim..:)

Canım geçmiş olsun..Korkutmuş seni yapamazlar..şimdi iyi olduğuna cok sevindim..:)

Evet canım korkuttular valla görünce rahatladım :))
Saat 2 de aradık hocayı uykusundan uyandırdık actı teli sagolsun :))
Allah hiç birimize yasatmasın acılarını korkusu bile yetiyor

Evet canım korkuttular valla görünce rahatladım :))
Saat 2 de aradık hocayı uykusundan uyandırdık actı teli sagolsun :))
Allah hiç birimize yasatmasın acılarını korkusu bile yetiyor

Valla doktorluk çok zor iş ya gerçekten..cennetlikler :))
Son olsun inşallah canım bu..Doğunca ayaklarından bi de popişlerinden ısırıp öcünü alırsın :)

Valla doktorluk çok zor iş ya gerçekten..cennetlikler :))
Son olsun inşallah canım bu..Doğunca ayaklarından bi de popişlerinden ısırıp öcünü alırsın :)

İnşallahh canım o günleri de görürüz :)

Sen nasılsın neler yapıyorsun işe başladın mı

Hayir tatlim... Normalde benim adetten 1 hafta oncesinden kahve akintim basliyordu. Hormonlarla ilgiliydi... Sanirim gizmoda da vardi.. Onu merak ettim.. Senin son durumun nasil canim?

Anladım canim
Ben iyiyim cok sükür ameliyat yerimde biraz ağrı var arada adet agrisi gibi ağrı oluyor progestan iğneye devam
Şimdilik :)
Sen nasilsin test gunün be zaman

Anladım canim
Ben iyiyim cok sükür ameliyat yerimde biraz ağrı var arada adet agrisi gibi ağrı oluyor progestan iğneye devam
Şimdilik :)
Sen nasilsin test gunün be zaman

Ameliyatin laparoskopi oldu dimi? Umarim cabuk iyilesir...
Benim bugun 7. Gunum:) cogu gitti azi kaldi:)
Ama hicbir sey hissetmiyorum... Yani arada batmalar oluyor... Ama goguslerimde sislik olmadi, sadece uclari biraz hassaslasti... Ama hastalanma belirtileri de yok... Yani o lekelenmelerim ya da kasik agrilarim... 6 ocakta adet olmustum ben. Normalde hep 3/4 gun one atar adetim.. Hayirlisi artik....

Sende belirti var miydi?

Hayir tatlim... Normalde benim adetten 1 hafta oncesinden kahve akintim basliyordu. Hormonlarla ilgiliydi... Sanirim gizmoda da vardi.. Onu merak ettim.. Senin son durumun nasil canim?

Evet canım bende hamilelik öncesi vardı hep oluyodu..Ama hamilelik sonrası test günümü beklerken,muhtemel adet günüm gelirken, hiç olmadı..Ben de ordan şüphelenmiştim neden ön kanalar olmadı acaba hamilemiyim diye..İdrar testi yaptım dayanamayıp :)

Filizcim laparoskopik oldu ama kist alındı ama hala kist var gibi ağrı var Murat hocaya yoksa hemen yeni kist mı oldu dedim baktı yok temiz dedi anlamadım bu ağrıyı endol fitil verdi

Benim hic belirtim olmadi sadece transferin yedinci gunu nefes alamayacak kadar şiştim gaz sancısından ama enfeksiyondan da olabilir
Hic gogus agrim akintim olmadi hala da yok ağrı
Batma bile olmamıştı bende bol bol ates titreme filan oldu
:)) Hatta adet agrim da oldu iste tutmadı diye ağlamıştım
İns olumlu sonuc alacaksın ben oyle inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…