Sagol canım
Test tarihini düşünme o zaman daha cabuk gecıor :))
Komik film izlemek ve karıkatur okumak benı cok rahatlatmıştı
Progestan ben de vuruluyorum ama vurandan galiba bir sıkıntı olmadı bende alkollu pamuk koy iğne yerlerine bir de iğne oldktan sonra hemen kalkma iğne dagılsın iyice
Bende hiç belrti olmamıştı iğne batması bile olmadı :)
İnşallah evlatların sana tutunmaka meşgulürler
Insallahhh:) aslinda dun coook guzel ve ilginc bir ruya gordum ve hala etkisindeyim... Annem oldu insallah diyor:)
Bu arada sikintidan onceki yazilari okuyorum da... Sen de hukukcu musun??
Hayırlara cıksın inşallah :))
Evet hukukcuyum avukatlıgı bırakıp kurumda uzmanlıga gectım evlenınce zor oldu ama artık alıştım
Sen avukatın degıl mi
Kızlar dun gece peceteye kanlı akıntı geldi(
Çok korktuk hemen doktorumu aradık progestan vurdurun dedı
Gece vurdurduk sonra olmadı çok şükür
Ama ameliyat oldugum yerde cıkolata kisti agrısı gibi agrı var
Sabah da endol makattan fitil alın dedi
Öğlen kontrole gideceğim çok korkuyorum lütfen bize dua edin
Canım geçmiş olsun..Korkutmuş seni yapamazlar..şimdi iyi olduğuna cok sevindim..:)
Evet canım korkuttular valla görünce rahatladım :))
Saat 2 de aradık hocayı uykusundan uyandırdık actı teli sagolsun :))
Allah hiç birimize yasatmasın acılarını korkusu bile yetiyor
Valla doktorluk çok zor iş ya gerçekten..cennetlikler :))
Son olsun inşallah canım bu..Doğunca ayaklarından bi de popişlerinden ısırıp öcünü alırsın :)
İnşallahh canım o günleri de görürüz :)
Sen nasılsın neler yapıyorsun işe başladın mı[/QUOTE
Ben iyiyim canım işe başladım çok oldu..Transferden sonra 2 hafta rapor almıştım sadece....Sen ne zaman başlıyosun işe?
Ben iyiyim canım işe başladım çok oldu..Transferden sonra 2 hafta rapor almıştım sadece....Sen ne zaman başlıyosun işe?
Merhaba gizmocum,
Ben biseyi merak ettim... Acaba transferden sonra da hani normal zamanda yumurtlamadan sonra gelen kahverengi akintin geldi mi? Benim de adetten 1 hafta oncesinden kahve akintim geliyordu da.. Merak ettim bu tedavi zamaninda da gelecek mi?
Iyi pazarlar
Benim 7 subat canim daha var :)
Filizcim yerlesme kanamasi mı sorduğun bende olmadi hic
Hayir tatlim... Normalde benim adetten 1 hafta oncesinden kahve akintim basliyordu. Hormonlarla ilgiliydi... Sanirim gizmoda da vardi.. Onu merak ettim.. Senin son durumun nasil canim?
Anladım canim
Ben iyiyim cok sükür ameliyat yerimde biraz ağrı var arada adet agrisi gibi ağrı oluyor progestan iğneye devam
Şimdilik :)
Sen nasilsin test gunün be zaman
Hayir tatlim... Normalde benim adetten 1 hafta oncesinden kahve akintim basliyordu. Hormonlarla ilgiliydi... Sanirim gizmoda da vardi.. Onu merak ettim.. Senin son durumun nasil canim?
Merhaba gizmocum,
Ben biseyi merak ettim... Acaba transferden sonra da hani normal zamanda yumurtlamadan sonra gelen kahverengi akintin geldi mi? Benim de adetten 1 hafta oncesinden kahve akintim geliyordu da.. Merak ettim bu tedavi zamaninda da gelecek mi?
Iyi pazarlar
Canım bu mesajını şimdi gördüm.
Hamilelik sonrası hiç kahverengi akıntım olmadı..Ama öncesinde çok sık olurdu..
Göğüslerde hassasiyet hamileliğimi öğrendikten sonraki haftalarda daha çok oldu.Pozitifi aldıktan sonraki haftalarda sabahları uyandığımda yavaş yavaş yürüyebiliyodum o derece yani :))
Test öncesinde de tam test gününe yakınken başlamıştı yanlış hatırlamıyosam.Senin daha yeni diywe düşünüyorum...
Şimdi hiçbi hassasiyetim kalmadı..
Benim 7 subat canim daha var :)
Ne güzel... iyi canım daha dinlenirsin bol bol :))
Canım bu mesajını şimdi gördüm.
Hamilelik sonrası hiç kahverengi akıntım olmadı..Ama öncesinde çok sık olurdu..
Göğüslerde hassasiyet hamileliğimi öğrendikten sonraki haftalarda daha çok oldu.Pozitifi aldıktan sonraki haftalarda sabahları uyandığımda yavaş yavaş yürüyebiliyodum o derece yani :))
Test öncesinde de tam test gününe yakınken başlamıştı yanlış hatırlamıyosam.Senin daha yeni diywe düşünüyorum...
Şimdi hiçbi hassasiyetim kalmadı..
Sagol gizmocum... İcim rahatladi:) en azindan kahve akintim olmadi ya, bi umit dogdu icimde:) nasil sinir bozucu o akinti dimi? Murat hocayi biktirmistim resmen kahve sikayetten:))) hatta tedaviye bile sirf o akintim var diye gec basladimama baktim bitmiyor, hadi bakalim baslayalim dedim:)
Sagol gizmocum... İcim rahatladi:) en azindan kahve akintim olmadi ya, bi umit dogdu icimde:) nasil sinir bozucu o akinti dimi? Murat hocayi biktirmistim resmen kahve sikayetten:))) hatta tedaviye bile sirf o akintim var diye gec basladimama baktim bitmiyor, hadi bakalim baslayalim dedim:)
Canım aynen..Ben de düşündüm geç mi başlasam diye..Bi de akıntılarımın 10 gün falan sürdüğü oluyordu..Gidiyordum Murat Hoca'ya o hiçbişey göremiyodu..o yok diyodu biz eşimle var diyoduk muhtemelen bizi deli sanıyodu adam..:)) .. Bi türlü anlaşamıyoduk..Ama peçetemde sürekli kahverengi bazen kırmızı akıntı olurdu..Neyse bakalım bebeklerimizden sonra nolucak??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?