Filizcim laparoskopik oldu ama kist alındı ama hala kist var gibi ağrı var Murat hocaya yoksa hemen yeni kist mı oldu dedim baktı yok temiz dedi anlamadım bu ağrıyı endol fitil verdi
Benim hic belirtim olmadi sadece transferin yedinci gunu nefes alamayacak kadar şiştim gaz sancısından ama enfeksiyondan da olabilir
Hic gogus agrim akintim olmadi hala da yok ağrı
Batma bile olmamıştı bende bol bol ates titreme filan oldu
:)) Hatta adet agrim da oldu iste tutmadı diye ağlamıştım
İns olumlu sonuc alacaksın ben oyle inanıyorum
Canım benim de ağrım oluyor biliyomusun kistimin eskiden olduğu yerde..Murat hocaya söylüyorum bakıyo bişey yok diyor.Ameliyatta aspire etmişti zaten...Hamilelik öncesi zonklama şeklinde kistimin olduğu yerde bi ağrım olurdu.Aynı onun ağrısı..
Acaba kistlerimizi yerinde olan mikro hücreler vs.falan yok oluyo olabilir mi?? Onlar yüzünden tekrar ediyor ya sürekli..Belki kurtuluyoruzdur inşallah..
Canım aynen..Ben de düşündüm geç mi başlasam diye..Bi de akıntılarımın 10 gün falan sürdüğü oluyordu..Gidiyordum Murat Hoca'ya o hiçbişey göremiyodu..o yok diyodu biz eşimle var diyoduk muhtemelen bizi deli sanıyodu adam..:)) .. Bi türlü anlaşamıyoduk..Ama peçetemde sürekli kahverengi bazen kırmızı akıntı olurdu..Neyse bakalım bebeklerimizden sonra nolucak??
Ya ayni seyleri ben de yasadim yemin ederim...Sinir bozucuydu.. Hep kendimi adetli gibi hissediyordumsanirim su hidrosalpinksten dolayi ameliyat olduk ya.. Onun illeti mi acaba:))
Ben de murat hocaya soyle tarif ediyordum:) hani cocuklar carsafa iser de boyle halka gibi iz olur ya.. Onun gibi pedimde kahve leke oluyor derdim:))) o da bakardi bakardi:))) iste rahim duvari kalinlasiyor akiyor kaniyor vs vs:)))
Umarim ikimiz de kurtuluruz bu kahve sikayetten:))
Ya ayni seyleri ben de yasadim yemin ederim...Sinir bozucuydu.. Hep kendimi adetli gibi hissediyordumsanirim su hidrosalpinksten dolayi ameliyat olduk ya.. Onun illeti mi acaba:))
Ben de murat hocaya soyle tarif ediyordum:) hani cocuklar carsafa iser de boyle halka gibi iz olur ya.. Onun gibi pedimde kahve leke oluyor derdim:))) o da bakardi bakardi:))) iste rahim duvari kalinlasiyor akiyor kaniyor vs vs:)))
Umarim ikimiz de kurtuluruz bu kahve sikayetten:))[/QUOT
:)) Belki de canım hidrosalpinkstendir dediğin gibi..adam tüp bebek yaptı da kurtuldu bizden ve kahvelerden şimdilik:)
İnşallah ilerde de kurtuluruz canım...
Filizcim laparoskopik oldu ama kist alındı ama hala kist var gibi ağrı var Murat hocaya yoksa hemen yeni kist mı oldu dedim baktı yok temiz dedi anlamadım bu ağrıyı endol fitil verdi
Benim hic belirtim olmadi sadece transferin yedinci gunu nefes alamayacak kadar şiştim gaz sancısından ama enfeksiyondan da olabilir
Hic gogus agrim akintim olmadi hala da yok ağrı
Batma bile olmamıştı bende bol bol ates titreme filan oldu
:)) Hatta adet agrim da oldu iste tutmadı diye ağlamıştım
İns olumlu sonuc alacaksın ben oyle inanıyorum
Guzelim sen o kadar olay icinde basardin ya , masallah diyorum sana:)))
Cok sukur ben de normal hayata dondum:) evdeyim ama kendim gittim ignemi oldum:) ilacimi yazdirdim eczaneye gittim vs vs:) ohh bee... Bu hafta da raporluyum.. Haftaya insallah isbasi:)) ama bu gazla isyerinde nasil durcam bilmiyorum:)
Kızlar hu huuuu
Neredesiniz topikte sadece 3 kişi kaldık
Tedavidekiler ne oldu
Olumlu sonuc olumsuz sonuc alanlar nereye kayboldu yahuuu
Skyline, benim 9. Gunum... Hala bir belirti goremiyorum... İgne yerlerim oldugu gibi sisti kalcamda resmen... Canim yaniyor artiksanirim idrar yolu enf. Olabilirim. Cok sik gidiyorum.. Yanma var ve sanki oralarim gevsemis gibi... Bi de coook usumem geliyor ( ama herseye ragmen henuz kahve akintim gelmedi... Bugunu de atlatirsam son 2 gune daha rahat giderim insallah...
Sen napiyorsun??
Canim belirti arama zaten bende olmamıştı
İgne yerlerine alkol koyuyor musun bir de igne olunca hemen kalkma biraz igne dağılsın
İdrar yanması bende hala var gecmedi su da icsem antiseptik de kullansam geçmiyor alistim transferde sonda takılmıştı o günden beri var
Ateşini olc bence 37,5 geçerse hocayı ararsin
Son 3 gun mü simdi :))
Hadi hayirlisi
Skyline, benim 9. Gunum... Hala bir belirti goremiyorum... İgne yerlerim oldugu gibi sisti kalcamda resmen... Canim yaniyor artiksanirim idrar yolu enf. Olabilirim. Cok sik gidiyorum.. Yanma var ve sanki oralarim gevsemis gibi... Bi de coook usumem geliyor ( ama herseye ragmen henuz kahve akintim gelmedi... Bugunu de atlatirsam son 2 gune daha rahat giderim insallah...
Sen napiyorsun??
canim muhabbetinize ortadan giriyorum ama arada sirada takip ediyorum bendede boyle olmustu tuvalete cok sik cikmaya baslamistim ama neredeyse hic belirtim olmadi birtek midem eksiyordu ben transferimin 9.gunu evde test yaptim kahverengi lekem gelmesine ragmen ve sonuc pozitifti sukurler olsun ve simdide 9.haftaya girdik insallah sende hamilesindir ve
skyline tamamiyle Rabbimin bir mucizesini yasiyorsun cektiklerini biliyorum ama yuce yaradan ol dedi ve oldu.....bazi arkadaslarimi seni ornek veriyorum hep
Kacinci gun embriyosuydu seninki canim
Evet canim son 3 gun:) gittigim yerde genelde sira oluyor o yuzden hemen kalkiyorum.. Olmadi bu aksam alkollu mendille ovalasinlar.. Ya dusun acisindan uykumdan uyaniyorum
Tamsm canim atesime devamli bakcam... Yanaklarim da al al oldu
Bende sonda takilmadi allahtan:) cunku biliyorsun yapmistim cogunu transferden once:))) ama onun da acisini bilirim coook iyi...
Son 3 gun nasil gececek bilmiyorum... Herkese yalan soyluyorum.. Yok belim agriyo yok usutme yok kucuk bi operasyon:)) nasil toparlicam bilmiyorum:))) sen basin aciklamasi yaptinmi hamilelegini yoksa bekliyormusun?
canim muhabbetinize ortadan giriyorum ama arada sirada takip ediyorum bendede boyle olmustu tuvalete cok sik cikmaya baslamistim ama neredeyse hic belirtim olmadi birtek midem eksiyordu ben transferimin 9.gunu evde test yaptim kahverengi lekem gelmesine ragmen ve sonuc pozitifti sukurler olsun ve simdide 9.haftaya girdik insallah sende hamilesindir ve
skyline tamamiyle Rabbimin bir mucizesini yasiyorsun cektiklerini biliyorum ama yuce yaradan ol dedi ve oldu.....bazi arkadaslarimi seni ornek veriyorum hep
Canim tebrik ederim seni sağlıkla kucagimiza alalım ins
Cok sükür canim Allah ol dedikten sonra kim önüne geçebilir ins sag salim dogurabilirim de seni utandirmam :))
Ben de bulantı pek yok sende durum ne
insallah canim hayirlisiyla rabbim kucagina almayi nasip etsin bendede bulanti yok tabiri caizse turp gibiyim masallahim var sadece biraz mide yanmam var oda katlanilmayacak birsey degil canim sen maydonoz tuketiyormusun benim canim istiyor ama korkuyorum dusuge sebeb oluyor yada erken doguma diye duydum valla ne yapacagimi sasirdim.....
5. gun embriyosuydu iki tanelerdi ama biri tutunabilmis melegimin...seninki kacinci gun canim?
Benim 3. Gun embriyosu.. O yuzden bekliyorum:) bugune kadar bekledim , daha da beklerim sanirim.. Gerci su an biraz karnim agriyor.. O yuzden gerginim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?