2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

arkadaşlar 6. denemem içinnnn yasin okuyoruz desteğinizi bekliyorummmm

Son 2 saattir cok siddetli agrim var sag tarafimda... Nefes almakta zorlaniyorum... Gaz cikarmaya calisiyorum devamli... Bi yandan test alayim diyorum ama bi yandan da korkuyorum... 2 gun daha dayanayim diyorum... Kalcamdaki apseler inmiyor bi turlu allahim sen yardim et nolurrr...

İyi dayaniyorsun soylemeden canim yaaa... Ama haklisin... Ben de ilkinde herkese soyledim. Ardindan dis gebelik olunca daha zor oldu duzeltmek

Evet ben opudan beri progestan igne oluyorum.. Bildigin delik desik oldum.. Apseler olustu... Yagli igne... Hemsireler zor yapiyor, tum gucuyle basiyorlar siringaya...
Su an agrim var.. Sag yumurtaligimin oldugu yerde... Korkuyorum yine dis gebelik mi oluyor diye ama iki tupum de alindi diye biliyorum... Offff.... Korkuyorum... Ayagima sicak su torbasi koydum, belki biraz rahatlarim...

canim benimya rabbim sifa versin insallah biraz daha sabret canim hersey bitecek mukafatin buyuk olacak insallah test al yap diyecem ama bazende gebelik olsada cikmiyor bosa uzulme sonra canim YA SAFi cek canim Rabbim sifa versin diye yada bir acile git

doktoruna sorsana progesteronu fitil olarakda alabiliyorsun ben hem hap hemde fitil kullaniyorum igne dayanilacak sey degil ya canim ayagindada cok tutma su torbasini ne olur ne olmaz......

( canim gaz sancın mı var benim de karnim şişmişti gazdan ağrıdan nefes alamıyordum ateşin yok degil mı onu ihmal etme
Dua et sikinti anında bebeklerin seninle olsun insallah bence test yapma
Beklemekte fayda var

Canim ben koru hastanesi acilinde yaptırıyorum su ana kadar hic canim yanmadı baya iyi hemşireler istersen yakınsan bir orda dene
Agri hamileliği öğrendikten sonra bende de oldu sol yumurtalikta dis gebelikten korkmuştum
İcini ferah tut bebislerin kaçacak yeri yok ki ben rahmimle konuşmuştum saçma ama belki ise yaramistir :)
Sen guzel ve genc bir rahimsin bebeklerimi tutacak onlara yer verecek kadar güçlüsün sen bunun icin yaratıldın lutfen gorevin yerine getir dedim :) olumlama terapisi
İnsallah her sey yoluna girecek tamam mı sağlıklisin cok sükür olmaması icin bir neden yok

Son düzenleme:
Arkadaslar, simdi daha iyiyim... Agrim yok gibi... Gece epey oldu ama...tabi ilerleyen saatte ne olur bilemicem... 10. Gunum bugun... Erkenden kalktim dusumu aldim.. Biraz rahatladim...Yarin 11. Gun ve ctesi sabahtan yaptircam testi:)

Skyline, ben yasamkentteyim.. Malesef burda en yakin yer saglik ocagi... Hastane 8 km otede umitkoyde( benim isyerim oveclerde... Eger gebelik olusursa orda vurdururum :)

Cok sukur atesim yok... Ama takipteyim...

Bu arada sagol skyline...hep kolonyayla ovuyorduk kalcami.. Dun gece lucrinin alkollu mendiliyle ovdu esim ve gayet iyiyim simdi:) cok azaldi apse...

Oyle iste...
Gelismelerden haberdar edecegim sizi...

Gecmis olsun canim
Rica ederim ne demek hastanede Hemsire söylemişti damarlarım şişmişti benim de .
Vazelin de iyi geliyor toparlıyor
İns Cumartesi gunu yüzün gülsün :))

çok geçmiş olsun. dayanmaya çalış bakalım. inşallah güzel haberlerini alacağız :)

Kizlarrrrrr!!!! Test yaptimmmm... 2. Cizgi silik de olsa ciktiiiiii.... Yarin da kan verecegimmmm:)))) yine garip duygular yasiyorummmmm..,,

Filizzz
Tebrik ederim canim
Yasasiiiiiinnn

Insallah sag salim kucagina al

Gizmoo nerelerdesin yahuu
Benim bulantim hala yok tedirginim sanki hamile degilim ya
Yarin kontrolum var korkuyomm:18:

Filizzz
Tebrik ederim canim
Yasasiiiiiinnn

Insallah sag salim kucagina al

Gizmoo nerelerdesin yahuu
Benim bulantim hala yok tedirginim sanki hamile degilim ya
Yarin kontrolum var korkuyomm:18:

Sagol canimmm... İnsallah canim hepimiz saglikla kucagimiza alalim... Sen de hic korkma.. Yarin goruceksin bebislerini:) oyle dusun:) ben su an degerimi merak ediyorum... Yarin olsa da ogrensem:)))

Sagol canimmm... İnsallah canim hepimiz saglikla kucagimiza alalim... Sen de hic korkma.. Yarin goruceksin bebislerini:) oyle dusun:) ben su an degerimi merak ediyorum... Yarin olsa da ogrensem:)))

Iki tane koydular degil mii
Insallah ikisi de siki siki tutunmustur
Insallah canimm hayirlisiyla kucagimiza alalim

Dun haberlerde gordum kadin dougum yapmis hastanede kadini yakmislar usumesin diye isitici koymuslr yanina
Kadinin bebeginini kucagina aldigi ve mutlulukla baktigi tek bir fotosu var
Kadincagiz dogurdu fakat doya doya yasayamadi
Cok uzuldum boyle cok etkilendim
Dua ederken de aslinda saglicakla yetistirmek nasip olsun demek lazimmis onu gordum

Evet canim iki tane koydular.. Zaten baska da olusmamisti hayirlisi guzelim...ikiz olursa bu defteri kapatmis olurum ki cok mutlu olurum... Amann saglikli olsun da tekiz ikiz kiz erkek hic farketmez canim yaa...

Evet dunku habere ben de cok uzuldum... Allah geride kalanlara sabir versin... Umarim boyle bir hatayi yapanlar da cezalarini ceksinler...

Yalniz benim dun geceden biraz sancim var.. Normal mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…