2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

Ins canim gonlune gore olsun :))
Sanci normal canim adet sancisi gibi oluyor arada hatta kistin oldugu taraf bile saniyor benim ameliyata ragmen
Sadece kanama ya da kanli akinti olursa doktoru armak lazim
Zaten progestana devam ediyorsun ins oyle bir sey olmaz
Dinlen is yapma bi de bnde uyaninca ya da yataga yatinca bir gerinme hissi gelior gerinmemek lazimmis :))

Ya guzelim o gerinme bende transferden beri var...hatta esime demistim, ustum degil de bacaklarim da devamli gerinme ihtiyaci hissediyorum... İyi oldu soyledigin...

Bu arada sen testten sonra hangi ilaclara devam ettin ve ediyorsun?

Ya guzelim o gerinme bende transferden beri var...hatta esime demistim, ustum degil de bacaklarim da devamli gerinme ihtiyaci hissediyorum... İyi oldu soyledigin...

Bu arada sen testten sonra hangi ilaclara devam ettin ve ediyorsun?

canım elevit bir tane alıyorum günde
üç günde bir progestan iğne oluyorum
kanlı akıntım olmuştu bi kez onun için endol fitil kullandım 3 gün rahim kasılmalarını ve agrıyı önlüyormuş. inşallah bir daha olmaz
başka da bir ilaç kullanmıyorum canım .

test yapıor zaten 5 tup kan alıyorlar fakültede yaptırmıstım ben ücretsiz.
test sonucların normal dedi, kan hapı filan gerek görmedi, kan hapı kullananlar da varmış.

İnsallah ben de sadece elevit ve progestan olurum... Hibor igne de gobegimi acitiyor artik...

Ay hayirlisiyla yarin kanimi verip bi de kalp atisini duyarsam rahatlicam... Sen de kontrolden sonra habersiz birakma...

İnsallah ben de sadece elevit ve progestan olurum... Hibor igne de gobegimi acitiyor artik...

Ay hayirlisiyla yarin kanimi verip bi de kalp atisini duyarsam rahatlicam... Sen de kontrolden sonra habersiz birakma...

hibor iğne ne canım kan sulandırıcı mı

inşallah canım o zaman da gelir :)

hibor iğne ne canım kan sulandırıcı mı

inşallah canım o zaman da gelir :)

Evet canim.. Opudan beri vuruyorum gonalfler hic acitmazdi ama bu yaniyor ve dokununca aciyor igne yerlerim...

Amaaan raziyim bunlara... Simdi tek mi cift mi merak ediyorum.. Murat hoca ilk ultrasona ne zaman cagiriyor ki keseleri gormeye:)

Evet canim.. Opudan beri vuruyorum gonalfler hic acitmazdi ama bu yaniyor ve dokununca aciyor igne yerlerim...

Amaaan raziyim bunlara... Simdi tek mi cift mi merak ediyorum.. Murat hoca ilk ultrasona ne zaman cagiriyor ki keseleri gormeye:)

canım bende hastaneyken 12 gun vuruldum cok yakıyor gercekten
ama rahımde tutunmayı da desteklıyormus.

ben kan testınde 700 sonuc amıştım sonra sanırım bır bucuk hafta sonra cagırdı kan testı 17000 kusurdu yanı kese oluşmuş oluyor o tarıhlere denk getırıyor keseyı ve kalp atımını görebilmek için.

Yani insallah 2 hafta suruyor kese gorebilmek... Hadi bakalim hayirlisi...yarin ben de degerimi ogrenip, hemen yazacagim...

Filizcim naptim canim ?

Selam cnm... Sonucum 96 cikti:)) once uzuldum dusuk diye.. Ama murat hoca gayet iyi dedi:) oyle rahatladim...

Ptesi yine kan vercem... Ona gore ultrason tarihini soyleyecekmis... Ama benim dis etim iltihaplandi... Ayrica karnim da coook sanciyor

Garip duygular yasiyorum... Henuz idrak edemedim galiba... Progestan kapsule basladim... Estrofemi ve coraspini biraktim...

Boyle iste...

Sen naptin kontrolde canim?

Hayirli olsun cnm :)))
Insan biraz gec algiliyor gercekten mi diyor dimi:)
Sag Salim ins
Ben de gittim cok sukur iyilermis biri bir gun önden gidiyor :) 8 + 3 olmusuz
Progestan devam dedi igne nasil oluyor dedi bende iyi simdilik dedim
Gecmis olsun. Bu arada atese dikkat et bir sey olmaz ins
Hapi halsizlik cok yapiyormus sen hap olarak mi alacaksin

Son düzenleme:

Yok tatlim, alttan fitil gibi kullaniyorum... İgne vuracak yerim kalmadi cnm yaa... Hani 3 gunde bir olsa idare ederim ama hergun cok zorluyor..

Adet sancisina bisey aldin mi sen? Ne zamana kadar suruyor bu agri...

Yok tatlim, alttan fitil gibi kullaniyorum... İgne vuracak yerim kalmadi cnm yaa... Hani 3 gunde bir olsa idare ederim ama hergun cok zorluyor..

Adet sancisina bisey aldin mi sen? Ne zamana kadar suruyor bu agri...

Canim Ben agrim var demistim kist yerinde Murat hocaya
Bir gece once de kanli akinti olmustu
Enfold fitil Verdiydi 3 gun kullandim
Onun disinda yatinca biraz geciyor
Ayakta cok durunca yine basliyordu

cok sevindim canim senin adina Rabbim kucaginada almayi nasip etsin sakin korkma hersey yolunda gidecek bende progesteron fitil kullaniyorum canim bende bir etki yapmadi ama bazen ishal yapiyor......

cok sevindim canim senin adina Rabbim kucaginada almayi nasip etsin sakin korkma hersey yolunda gidecek bende progesteron fitil kullaniyorum canim bende bir etki yapmadi ama bazen ishal yapiyor......

Cok sagol canim... Korkuyorum yine de... Ptesi olsun yine kan vereyim... Bi de kalp atisini duyayim rahatlayacagim insallah...

Canim Ben agrim var demistim kist yerinde Murat hocaya
Bir gece once de kanli akinti olmustu
Enfold fitil Verdiydi 3 gun kullandim
Onun disinda yatinca biraz geciyor
Ayakta cok durunca yine basliyordu

Evet benim de ayakta durunca artiyor agrim... İs yapmamaya calisiyorum ama pek olmuyor... Ptesi de isbasi.. Hic de gidesim yok

Cok sagol canim... Korkuyorum yine de... Ptesi olsun yine kan vereyim... Bi de kalp atisini duyayim rahatlayacagim insallah...

hadi hayirlisi canim kalp atisini duyamazsin ama cok yakinda gorebilirsin insallah ben 6 hafyalikken kalp atisini gormustum ama ayni kaygiyi yasamistim sakin ol canim hersey yolunda gidecek....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…