Evet benim de ayakta durunca artiyor agrim... İs yapmamaya calisiyorum ama pek olmuyor... Ptesi de isbasi.. Hic de gidesim yok
hayirli.olsun canim sonucun gayet guzel darisi bizlere olsun...Selam cnm... Sonucum 96 cikti:)) once uzuldum dusuk diye.. Ama murat hoca gayet iyi dedi:) oyle rahatladim...
Ptesi yine kan vercem... Ona gore ultrason tarihini soyleyecekmis... Ama benim dis etim iltihaplandi... Ayrica karnim da coook sanciyor
Garip duygular yasiyorum... Henuz idrak edemedim galiba... Progestan kapsule basladim... Estrofemi ve coraspini biraktim...
Boyle iste...
Sen naptin kontrolde canim?
canim.seninkiler ikiz mi kac embriyo konmystu?Hayirli olsun cnm :)))
Insan biraz gec algiliyor gercekten mi diyor dimi:)
Sag Salim ins
Ben de gittim cok sukur iyilermis biri bir gun önden gidiyor :) 8 + 3 olmusuz
Progestan devam dedi igne nasil oluyor dedi bende iyi simdilik dedim
Gecmis olsun. Bu arada atese dikkat et bir sey olmaz ins
Hapi halsizlik cok yapiyormus sen hap olarak mi alacaksin
masallah cnm ..peki bise sorcam.transfer aninda sana gosterilermi ekrandan bebisleri?Evet canim cok sukur ikiz
Iki tane koymustular
masallah cnm ..peki bise sorcam.transfer aninda sana gosterilermi ekrandan bebisleri?
hiii anladim cnm onu merak etmistim benim ki tek bir beyaz isik gibiydi demekki bana bi tane koymuslar...Sagol cnm darisi isteyen ugrasan herkese olsun
Gordum canim iki tane beyaz top gibiydiler :))
Sen nerede yaptirdin cnm
kızlarrrr...
bugun yine kan verdim...değerim 96 dan 236 ya çıkmış... çook mutluyum... sanırım ikiz değil diye düşünüyorum... hayırlısı...
bu arada işe de başladım...
sizler nasılsınızzz???
kızlarrrr...
bugun yine kan verdim...değerim 96 dan 236 ya çıkmış... çook mutluyum... sanırım ikiz değil diye düşünüyorum... hayırlısı...
sizler nasılsınızzz???
hii canim soylemyi unutmusum eurofertilde yaptirdim.sen kac yasindaydin cnm?
hadi hayirlisi canim buyuyorsunuz demekki:))bu cok guzel bir haber tebrik ederim.....
Cnm cok guzel artmış deger
Hadı gözün aydın :)) tarnsferın kacıncı gunu bu deger
Bulantın var mı iş yerinde nasılsın
kızlarrrr...
sizler nasılsınızzz???
Sagol canim... Ben de coook sevindim... Transferin 14. Gunu (3. Gun embriyosu).
İsyerinde oglene kadar durdum.. Sonra disciye gittim...
Biraz uykum geldi sadece... Mide bulantim yok henuz:) bugun goguslerim epey agridi... ama acayip gazim varo karnimi agritiyor...
Cok sistim ben... Sen de durumlar nasil?
Canım hayırlı uğurlu olsun bebişin..:))
Bir annemiz daha oldu ne güzel..Ben iyiyim..Arada bi mide bulantısı, tiksinmem oluyo ama 1-2 saatte geçiyo:)
Bi de kızlar sarı akıntısı olan var mı? Benim sürekli sarı akıntılarım var..Önce progestrondan sanıyodum çok çok akıntıyı ama kesince de biraz azalarak devam ediyor.
Canım hayırlı uğurlu olsun bebişin..:))
Bir annemiz daha oldu ne güzel..Ben iyiyim..Arada bi mide bulantısı, tiksinmem oluyo ama 1-2 saatte geçiyo:)
Bi de kızlar sarı akıntısı olan var mı? Benim sürekli sarı akıntılarım var..Önce progestrondan sanıyodum çok çok akıntıyı ama kesince de biraz azalarak devam ediyor.
cok sagol gizmocum.... Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...ya ben iştekilere söylememek için zor duruyorum... nasıl dayanacağım bilmiyorum...ve deli gibi şişim...belim kalınlaştı, göbeğim şişti, popom büyüdü...
sarı akıntı bende de var...ama şu an progestanı fitil gibi kullandığım için karla karışık sarı akıntı geliyor:)
murat hoca, 3 te 3 yaptı maşallah:) bugun sercan hemşireyle konuştum...murat hoca, "Filizi de gebe bıraktım " demiş:)))))) Allahım ya sihirli değnek falan var herhalde:))))
bana 2 hafta sonrasına randevu verdi taaa....daha erken gitsem mi diye düşünüyorum...meraktan ölcem...
bu arada ben de göreyim bebişimi..sonra hep beraber buluşalım ya da aynı güne alalım randevularımızı ..ne dersiniz? hatta ben bu öğlen murat hocanın tanıştırdığı bir arkadaşla ve oglusuyla yemek yiyeceğim:)
Cnm ben de ıyıyım çok şükür 12 haftalık olunca cagırdı kısmetse ikili üçlü test yapılmayacakmış ikizlerde olmuyormuş ense takibi yapacagım dedi
Bende de gaz cok var midemde de gaz var midemi çok sıkıştırıyor bir anda bıcak gibi giriyor
Bir de öğürdükten sonra oluyor aynı acı
Antibiyotik mi kullanıyorsun dişin için
Ben tedavıden once 20lik diş aldırdım ama biri duruyor tetikteyim o da patlayacak başıma diye :))
[COLOR=""]canım, benim gazım da akşama doğru artıyor...midemde henüz birşey yok...sabahları midem kazınıyor yalnız...hemen birşeyler atıştırıyorum...aynen benim de yanma oluyor...kaşıntım yok ama...
dişçi antibiyotik vermedi...tahriş olmuş dedi...her gün fırçala, diş ipiyle temizle dedi...bi de listerine'i her gün kullanabilirsin dedi...sizler de dikkat edin mutlaka...normalde insan 7 gün fırçalamazsa öyle diş etleri kanamaya başlarmış ama gebelikte 1 gün fırçalamayınca hemen kanamaya başlarmış... çok dikkat et güzelim 20 lik dişine...strese girme sakın...[/COLOR]
evet inşallah hepimiz eylülde anne olacağız:)))
Cnm ben henuz işe gıtmedıgım için soyleyemedım kımseye :))
Cumartesı gıttım ben bu ara cok gebe va dedı sen daha o zaman ıdrar testı yapmıştın ben de filiz diye hastanız var ya dedım şok oldu :)) o da pozıtıf ıdrar testı yapmış dedım o zmn kesın pozıtıftır dedı nerden tanıdıyorsunuz dedı ben de bır forumda yazısıyoruz dedım hakkımda kotu konusan var mı dıye saka yaptı :)) ben de hepımız cok memnunuz hocam eksık olmayın dedım :)
Bnm bır aksılık olmazsa bır dahakı muayene 2 mart
Ben de cok isterım gorusmek tanısmak valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?