2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

hayirli.olsun canim sonucun gayet guzel darisi bizlere olsun...

canim.seninkiler ikiz mi kac embriyo konmystu?

kızlarrrr...

bugun yine kan verdim...değerim 96 dan 236 ya çıkmış... çook mutluyum... sanırım ikiz değil diye düşünüyorum... hayırlısı...

bu arada işe de başladım...

sizler nasılsınızzz???

hadi hayirlisi canim buyuyorsunuz demekki:))bu cok guzel bir haber tebrik ederim.....

Cnm cok guzel artmış deger
Hadı gözün aydın :)) tarnsferın kacıncı gunu bu deger
Bulantın var mı iş yerinde nasılsın

Cnm cok guzel artmış deger
Hadı gözün aydın :)) tarnsferın kacıncı gunu bu deger
Bulantın var mı iş yerinde nasılsın

Sagol canim... Ben de coook sevindim... Transferin 14. Gunu (3. Gun embriyosu).
İsyerinde oglene kadar durdum.. Sonra disciye gittim...
Biraz uykum geldi sadece... Mide bulantim yok henuz:) bugun goguslerim epey agridi... ama acayip gazim var o karnimi agritiyor...

Cok sistim ben... Sen de durumlar nasil?

Canım hayırlı uğurlu olsun bebişin..:))
Bir annemiz daha oldu ne güzel..Ben iyiyim..Arada bi mide bulantısı, tiksinmem oluyo ama 1-2 saatte geçiyo:)

Bi de kızlar sarı akıntısı olan var mı? Benim sürekli sarı akıntılarım var..Önce progestrondan sanıyodum çok çok akıntıyı ama kesince de biraz azalarak devam ediyor.

Cnm ben de ıyıyım çok şükür 12 haftalık olunca cagırdı kısmetse ikili üçlü test yapılmayacakmış ikizlerde olmuyormuş ense takibi yapacagım dedi
Bende de gaz cok var midemde de gaz var midemi çok sıkıştırıyor bir anda bıcak gibi giriyor
Bir de öğürdükten sonra oluyor aynı acı
Antibiyotik mi kullanıyorsun dişin için
Ben tedavıden once 20lik diş aldırdım ama biri duruyor tetikteyim o da patlayacak başıma diye :))

Canım benım de oluyor ara ara ama ayakta kalınca daha cok oluyor
Bır de kasıntı var bende ıkı gundur ama kasıyınca kasınıyor ilginç şekilde :) kasımayınca bır sey yok
Bende hala idrar yaparken azıcık yanma var
Hoca sorun degıl dedı
Bır de muayenede bana sezeryan olmalısın dedı
Eger doğumdan önce yurtdışına cıkmanız gerekırse normal doğum yapmıyorsun dedı ben de ınsallah sizinle doğum yapıp gıtmek isterim dedim :)) sonra da aklıma geldi kızlar sanırım hepımız kısmetse eylül annesi adayıyız aynı gunlerde doğurmayalım

cok sagol gizmocum.... Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...ya ben iştekilere söylememek için zor duruyorum... nasıl dayanacağım bilmiyorum...ve deli gibi şişim...belim kalınlaştı, göbeğim şişti, popom büyüdü...

sarı akıntı bende de var...ama şu an progestanı fitil gibi kullandığım için karla karışık sarı akıntı geliyor:)

murat hoca, 3 te 3 yaptı maşallah:) bugun sercan hemşireyle konuştum...murat hoca, "Filizi de gebe bıraktım " demiş:)))))) Allahım ya sihirli değnek falan var herhalde:))))

bana 2 hafta sonrasına randevu verdi taaa....daha erken gitsem mi diye düşünüyorum...meraktan ölcem...

bu arada ben de göreyim bebişimi..sonra hep beraber buluşalım ya da aynı güne alalım randevularımızı ..ne dersiniz? hatta ben bu öğlen murat hocanın tanıştırdığı bir arkadaşla ve oglusuyla yemek yiyeceğim:)

Cnm ben henuz işe gıtmedıgım için soyleyemedım kımseye :))
Cumartesı gıttım ben bu ara cok gebe va dedı sen daha o zaman ıdrar testı yapmıştın ben de filiz diye hastanız var ya dedım şok oldu :)) o da pozıtıf ıdrar testı yapmış dedım o zmn kesın pozıtıftır dedı nerden tanıdıyorsunuz dedı ben de bır forumda yazısıyoruz dedım hakkımda kotu konusan var mı dıye saka yaptı :)) ben de hepımız cok memnunuz hocam eksık olmayın dedım :)

Bnm bır aksılık olmazsa bır dahakı muayene 2 mart
Ben de cok isterım gorusmek tanısmak valla

Merhaba kızlar. Bende tüp bebek yaptırdım bugün 5+5 günlük hamileyim.bebeğim geç döllendiğinden normal gebeliğe göre 1 hafta küçükmüş. Bu cumartesi ilk kontrole gidecem inşallah.Hala crinone jel,ecoprin,estrofem,demir ilacı ve folik asit kullanıyorum. Bu ilaçlardan kullananlar var mı? Acaba daha ne kadar kullanıcam bebeğime zararı olmaz inş.

gülmekten yarıldım yemin ederim:))) adamı şok üstüne şok edeceğiz....:)) ben de seni soruyordum hep:))))))

ben 18 şubatta gideceğim...ama ondan sonrakini belki tuttururuz:)

olmadı dışarda buluşuruz:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…