gülmekten yarıldım yemin ederim:))) adamı şok üstüne şok edeceğiz....:)) ben de seni soruyordum hep:))))))
ben 18 şubatta gideceğim...ama ondan sonrakini belki tuttururuz:)
olmadı dışarda buluşuruz:)))
Merhaba kızlar. Bende tüp bebek yaptırdım bugün 5+5 günlük hamileyim.bebeğim geç döllendiğinden normal gebeliğe göre 1 hafta küçükmüş. Bu cumartesi ilk kontrole gidecem inşallah.Hala crinone jel,ecoprin,estrofem,demir ilacı ve folik asit kullanıyorum. Bu ilaçlardan kullananlar var mı? Acaba daha ne kadar kullanıcam bebeğime zararı olmaz inş.
Benim randevum da 19 Şubat..Bence de dışarda buluşuruz bi haftasonu olmazsa kızlar..Biraz göbeklerimiz çıksın da :))
Skyline'cım bende kaşıntı yok pek..Sürekli selpak koyup her tuvalette değiştiriyorum...Sürekli su içip tuvalete gittiğimi düşünürsek toplamda yarım saatte bir değiştiriyorum selpağı..
Ben iş yerindekilere geçen hafta söyledim kızlar..Sonra geç duyduk diye bozulabiliyolar kalbini duyunca hemen söyledim.Nazara falan çok inanmıyorum diyodum...Ama akşama hasta oldum çok kötü..Nazar boncuğu falan takın söyliceğiniz gün maşallah :))
tamam o zaman arkadaşlar...göbişlerimizi bekleyelim...
ya kızlar, bende mide bulantısı yok şu an...gazım da azaldi gibi...gögüslerim de arada sızlıyor...sadece uykum çoook varr...sizce normal mi? çok korkuyorum birşeylerin ters gitmesinden...daha 12 gün varrr ultrasona...acaba murat hocayı arasam öne çekmeyi denesem...ne der ki??
Canım uyku normaldir bende de oluyodu akşamları erkenden uyuyodum.Hafta sonları 45 dk.pilim bitiyo hala..
Bence öne çekme..Ultrasonda göremez henüz..Onun için hesaplayıp ileri bi tarihe çağırıyor..Biraz dişini sık..Gidince kalbini görüceksin çünkü duyamasanda :)
gizmocum sen de 2 hafta sonra mı gitmiştin ilk kontrole? bi de sadece 1 kere mi kan verdin? senin de sanırım 200 küsürlerdeydi değerin...
Canım evet ben de 2 hafta sonra gitmiştim..Değerim de 239 du galiba.. yani 200 küsürdü .Bir kere kan verdim gerek yok dedi Murat hoca.. Önce gidince ultrasound'da çıkmıyo bebek o nedenle mecbur bekletiyor doktor..Endişelenme..Kanaman veya şiddetli karın ağrın (dış gebelik ihtimali allah korusun) olmadığı sürece bi sorunun olmaz..
Sonrakini de 3 hafta sonraya çıkardı şimdi 3 haftada bir gidiyorum daha da uzattı
ohhhh...içim ferahladı....benim ilk denememde dış gebelik olmuştu da...korkuyordum o yüzden...gerçi murat hoca iki tüpümü de aldı ama...ay ne bileyim işte...içimde hep bi tedirginlik var...
dun arkadasım, murat hocanın 6 haftada bir çağırdığını söyledi zaman ilerledikçeo zaman nasıl dayanırız bilmiyorum:)[/QU
Canım tüplerinde yoksa zaten daha nolsun..Benim bi tanesi var dı ondan korkmuştum..
6 hafta mı..oooo..yapma ya..yandık o zaman :))
Eve bi tane ultrason cihazı mı alsam napsam ..
Canım tüplerinde yoksa zaten daha nolsun..Benim bi tanesi var dı ondan korkmuştum..
6 hafta mı..oooo..yapma ya..yandık o zaman :))
Eve bi tane ultrason cihazı mı alsam napsam ..
Cnm ben de ıyıyım çok şükür 12 haftalık olunca cagırdı kısmetse ikili üçlü test yapılmayacakmış ikizlerde olmuyormuş ense takibi yapacagım dedi
Bende de gaz cok var midemde de gaz var midemi çok sıkıştırıyor bir anda bıcak gibi giriyor
Bir de öğürdükten sonra oluyor aynı acı
Antibiyotik mi kullanıyorsun dişin için
Ben tedavıden once 20lik diş aldırdım ama biri duruyor tetikteyim o da patlayacak başıma diye :))
Canım benım de oluyor ara ara ama ayakta kalınca daha cok oluyor
Bır de kasıntı var bende ıkı gundur ama kasıyınca kasınıyor ilginç şekilde :) kasımayınca bır sey yok
Bende hala idrar yaparken azıcık yanma var
Hoca sorun degıl dedı
Bır de muayenede bana sezeryan olmalısın dedı
Eger doğumdan önce yurtdışına cıkmanız gerekırse normal doğum yapmıyorsun dedı ben de ınsallah sizinle doğum yapıp gıtmek isterim dedim :)) sonra da aklıma geldi kızlar sanırım hepımız kısmetse eylül annesi adayıyız aynı gunlerde doğurmayalım
:))) hakkaten yaaa.şöyle 9 aylığına kiralasak mı ya da:))))
murat hocaya mail attım, transferden sonraki 12 gün geçti de , bu 12 gün geçmiyor..daha erken geleyim diye.korkuyorum diye...cık..olmadı...her şey yolunda dedi:)
ama ilk kez bugun öğlen midem tırtladı...yemekten sonra temiz hava alayım dedim...yürürken bulanmaya başladı..şimdi katta hamburger yiyorlardı...midem iyice ayağa kalktı
skylineeee....
seni merak ediyorum...her şey yolunda mı?? işe başlayabildin mi??
Canim iYiyim cok dukur
Basladim valla yorucuymus yahu ev guzeldi :))
Kardesim dogum yapmisti da bebis de sarilik cikti yogun bakima aldilar filan biraz karisiktik giremedim
Sen nasilsin
Canım düşürememişsin Murat hocayı.... :))
Miden de bulanmaya başladı annesi içerdeki ben geliyorum diyo sanki:))
Benim midemin günü gününe uymuyor valla..Bi gün iyiyim bi gün kötü..Bugün kötü günümdeyim mesela öğlen yemekhaneye inemedim kaşarlı tost yedim o kadar..Valla hafta sonu alışveriş merkezine gidince de canım hamburger istedi yedim napim ne çekerse o an için onu yemek istiyorum çünkü aç geziyorum yoksa..Mide kötüyken en azından bişeyler yemiş olim diyorum..
Miden bulandığı an çubuk kraker atıştır biraz iyi geliyor gibi..Ama belli bi süreden sonra çubuk krakerden tiksiniyosun :)
Kızlar selaaammmm. Hepinizi tek tek özledim. İkizlerimle ben hepinizi öpüyoruz. Bizler iyi sayılırız. Sizler nasılsınız bakalım. Skyyy yazamasamda hep takip ettim seni.. gizmo bulantıların geçti mi? Hadi ama anlatın nasıl geçiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?