Kızlar selaaammmm. Hepinizi tek tek özledim. İkizlerimle ben hepinizi öpüyoruz. Bizler iyi sayılırız. Sizler nasılsınız bakalım. Skyyy yazamasamda hep takip ettim seni.. gizmo bulantıların geçti mi? Hadi ama anlatın nasıl geçiyor..
Tekrar hoşgelidm Gökçe :)
Ben iyiyim biraz daha bulantılar arada bi yokluyolar beni..
Onun dışında normal herşey canım..İşe gidip geliyoruz işte..
Sen de ne var ne yok??
sağolasın canım
iyiyim çok şükür ben de kısmetse ikiz bebeklerimi bekliyorum ama tedirginlik duyuyorum bazen,
işe başladım g,idip geliyorum.
sen nasılsın
Ben kanamamdan solayı işi bırakmak zorunda kaldım. Şimdi evde dört duvar içinde bu soğuk havalarda kapattık kendimizi oturuyoruz. İkizlerde iyi sağolsunlar hiç üzmüyorlar annelerini. Bulantıları atlatmana az kalmış ne güzel... İkili testi falan yaptınız mı?
İyiyiz canım. Kaç haftalık oldun artık? Allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin..
selam gizmocum...
sen nasılsınnn???? senin de az kaldı bebişini görmene:)
canim gunaydin..sabahin bu saatinde aciktim ve uyandim bende:)) sisko patates oluyorum yavas ysvas...
evet canim benim de az kaldi..Önce senin ki var ama..pazarresiye tanisicaksin bebisinle insallah..
Arkadaşlar merhaba daha öncede sizinle buradan konuşmuştum ben martta Murat hocaya aşılama için gitmek istiyorum Aşılama ve tüp bebek fiyatları nedir Murat hocanın bilginiz var mı?Genart da ayrı ödeme mi yapılıyor?
Merhaba narbins...ben tüp bebek yaptırdım...genarta 4000 tl odedik..onun dışında ilaçları eger rapor aldıysan bi kısmını devlet ödüyor bi kısmını da sen ödüyorsun...
onun dışında sormak istedigin soru var mı? aşılama hakkında malesef bilgim yok...
Çok teşekkürler cevabın için.Seninle konuşmuştuk hamilesin galiba o zaman sonuç bekliyodun Allah tamamına erdirsinhayırlı olsun.Murat hocaya ne kadar ödediniz çok sordum ama bilgi almak istiyorum muayene ve tüp bebek için çok sağol.
kızlar,
dün ultrasona gittik. iki kese gördük ama henüz embriyoyu göremedim. murat hoca, biraz yavaş geliştiğini söyledi. 10 gün sonra tekrar bakalım dedi...durum budur yani...bugun de istediği testleri yaptırdım. hcg 8000 çıktı. ama işte bilmiyorum...
hayırlısı...
Canim ikizler mi geliyorr :)
Hadi hayirlisi olsun bakalim moralini bozma canim ins bir sey yoktur
valla canım dünden beri ağlıyorum...moralim berbat...hatta şu anda yokluklarına alıştırmaya çalışıyorum kendimi...haftaya görürsek sürpriz olsun...
ben en son 6 ocakta adet oldum. buna göre 6+3 idim...ama dun ultrasonda 5+0 diye ölçüldütüp bebekte olabiliyor dedi murat hoca ama bilmiyorum...kötüyüm epey...
Cnm son adet tarihi ile uyumlu olmasini tuP bebekte aramiyorlar diye biliyorum
Benim arkadasin bir hafta gerideydi
Murat hoca olumsuz bir durum olsa acikca soylemez mi sen daha iyi taniyorsun
Sakince beklemeye calis tedavi ile oldugu icin cok tedirginiz ben de oyleyim icimdeki korkular gecmiyor
İgnen var mi
murat hoca da biraz temkinli gibiydi...yani o pozitif elektriğini alamadım. gerçi opudan sonra da alamamıştım ama ne bileyim...
hiboru kestik çok şükür...progestan fitil ve elevite devam sadece...
öyle işte...sen napıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?