murat hoca da biraz temkinli gibiydi...yani o pozitif elektriğini alamadım. gerçi opudan sonra da alamamıştım ama ne bileyim...
hiboru kestik çok şükür...progestan fitil ve elevite devam sadece...
öyle işte...sen napıyorsun?
İnş. sana görünür ikizlerin 6. hafta daha erken 8 haftaya kadar görünmemesi normal demişlerdi bana keselerin boyutu da önemli 20mm kadar görünmemesi normal diyolar.İnş görürsün tedaviyle olan gebeliklerde oluyo böyle şeyler.
İnsallah canim... Moralim cok bozuk... Kalp atisini duymaya gittik ama embriyoyu goremedik bile... Hcg 8000 olmasina ragmen gorunmemesi normal degil bence... İnternete bakiyorum devamli ama pek olumlu bisey goremiyorum...
Canım,tüp bebekte böyle şeyler olabiliyor sanki..Geç döllenme falan bişeylerden bahsediyor insanlar forumlarda öyle bişey olamaz mı?? Sonuçta keseler oluşmuş..10 gün sonra belli olurlar bence..Hcg değerin yüksek çıkmış ..Dualarım seninle canım
Gizmocum cok sagol...gec dollenmeye bakiyorum ama hani o zaman 12. Gun degerim neden iyiydi diyorum... Kafamda kuruyorum... Elimdeki ultrason kagidina bakiyorum... Degil embriyo, yolk kesesi ya da kordon bile goremiyorum.. Su 2 gunde 10 yas yaslandim. İse gidemedim bugun.. Gozlerim davul gibi. Acaba ultrason cihazi daha iyi olan varsa ona gidip gostereyimmi diyorum...
İcimden dua etmek bile gelmiyor...sizler ederseniz cok mutlu olurum...
Umarim senin kontrolun cook guzel gecmistir...
Gizmocum cok sagol...gec dollenmeye bakiyorum ama hani o zaman 12. Gun degerim neden iyiydi diyorum... Kafamda kuruyorum... Elimdeki ultrason kagidina bakiyorum... Degil embriyo, yolk kesesi ya da kordon bile goremiyorum.. Su 2 gunde 10 yas yaslandim. İse gidemedim bugun.. Gozlerim davul gibi. Acaba ultrason cihazi daha iyi olan varsa ona gidip gostereyimmi diyorum...
İcimden dua etmek bile gelmiyor...sizler ederseniz cok mutlu olurum...
Umarim senin kontrolun cook guzel gecmistir...
Canım hiçbi şekilde yolun sonu değil ki bu. O kadar kendini yıpratmamaya çalış lütfen...Yani daha hiç bişey belli değil tabi ama her aşamada başımıza herşey gelebilir..Bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alana kadar kesin değil hiçbişey..Hepimiz bi yolda ilerliyoruz ama herşeye hazırlıklı olmalıyız..
Bebeklerimiz düşebilir, kalpleri durabilir, tekrar denemeler yapabiliriz..Bak insanlar kaç kere deneyip de morallerini bozmuyolar. Kötü şeyleri duymamaya çalış..Bebeklerimiz gelirlerse güzel gelmezlerse yine denicez..Pes etmek yok canım benim..
Caanım kendını böyle üzmemeye calış nolur
O resımlerden bır sey anlaşılmıyorkı zaten
İçin rahat edecekse göster tabi
gizmocum, ben biraz yoruldum...yaklaşık 3 yıl olacak ben bu yola gireli...ama başıma gelmeyen kalmadı. maddi manevi tukendim...diğer insanlar, daha 12 . gün ya tamam ya devam diyorlar...ben 2 deneme yaptım. ikisinde de süründüm...bunda da daha hicbir sey belli degil ama korkuyorum...tam 1 hafta kaldı kontrole...ama ne bileyim... hakkımda hayırlısı olsun...dun biraz nette arastirdim. tup bebekte 8. haftaya kadar gorunmedigi oluyormus...hatta 10. haftada bile pat diye yeni keseler goruluyormus...
saglikli ve hayırlı olacaksa olsun diyorum artık...
Anladım canım...Daha doğmadan yordu bu bebekler bizi dimi :)
Ben de senle burda yazıştıktan sonra biraz okudum..Evet yani olumsuz bişey yok aslında şu an..Tüp bebek olunca 8-9 hafta arası belirsiz belirtiler olabilir diyo sen de görmüşsün..Sercan hemşirenin de dediği gibi iki tane birden tutmuş canımcım, biri olmasa biri olur bu bi şans..Benim teki tutmuş biri gitmiş demek ki, kaybolup gidenin kesesi vs.yoktu canım..... Genelde okuduklarımda farkettim ki, bebekler oluşmuş genelde keseler oluşmamış, kese oluşup da bebek oluşmaması değil de bebeğin geç görünmesi durumu var genelde internette, yabancı sitelere de baktım biraccık..rahat ol canım,keselerin ve kan değerin var..Bu işlerde hep sabretmemiz bekleniyor bu da insanı hakkaten zorluyor haklısın. Ben de 4 tane ameliyat oldum toplamda ben de aslında o kadar doluyum ki,patlamaya hazır bomba gibiyiz hepimiz. Hem fiziken hem de ruhen zorlanıyoruz....Kanaman yok,bence görünücekler tam 1 hafta sonra.. Dualarım seninle..
skyline, bugun daha iyi gibiyim..ama anım anıma uymuyor...bi sancı giriyor, sonra geçiyor...karnım çok çabuk acıkıyor...bunlar dışında belirti yok...bilmiyorum...murat hoca hcg sonucuma iyi dedi ama iste...1 hafta sonra belli olacak her şey... sercan hemşire çok olumlu konuştu.."bak 2 tane tutmus, biri gelişmezse biri kalır" vs dedi ama...ooofff ooffff...
hayırlısı...
gizmocum, ben biraz yoruldum...yaklaşık 3 yıl olacak ben bu yola gireli...ama başıma gelmeyen kalmadı. maddi manevi tukendim...diğer insanlar, daha 12 . gün ya tamam ya devam diyorlar...ben 2 deneme yaptım. ikisinde de süründüm...bunda da daha hicbir sey belli degil ama korkuyorum...tam 1 hafta kaldı kontrole...ama ne bileyim... hakkımda hayırlısı olsun...dun biraz nette arastirdim. tup bebekte 8. haftaya kadar gorunmedigi oluyormus...hatta 10. haftada bile pat diye yeni keseler goruluyormus...
saglikli ve hayırlı olacaksa olsun diyorum artık...
Evet cnm bak iki tane tutunmus ins ikisi de iyi bence oyle dusun beta degerin de 5 hafta ile uyumlu bence beta yuksek hafta geri degil
Bu cumartesi mi gideceksin
İnanki gözlerim dolu dolu okudum yazdıklarını inşallah bebeğin görünücek sana.Benzer şeyler ben de yaşadım önce 10 haftalık bebeğimin kalbi durudu ,sonra kasım ayında boş gebelik geçirdim değil kasım ayını unutmak takvimden silmek istedim,stresi,heyecanı,korkusu,beklemesi o kadar zor ki bu sürecin ama derdi, sevinci,üzüntüyü,umudu veren hep Allah inş. mutlu haberlerini alacaksın bebeğinin.
çok sağol gizmocum..inan şu an gözlerim dolu dolu...işteyim diye sıkıyorum kendimi...aynen ben de 2 sezeryan, 1 laparoskopi, 1 kürtaj geçirdim...karın bölgem dikiş izi dolu...tek tesellim kanamamın olmaması...ama acaba ilaçlar mı bastırıyor acaba diyorum..çok korkuyorum boş gebelik olmasından...
içim dunden beridir bulanmaya başladı..şu anda bile zor tutuyorum kendimi...ama psikolojik mi bilmiyorum..az önce 4 boyutlu ultrasonu olan doktordan randevu isteyecektim ama madem geç gelişiyorlar şu an 5+3 ya da 5+4 ler..onda da kalp atışı yine görünmez diye gitmekten vazgeçtim...
çok sağol gizmocum yardımın desteğin ve duaların için.. Allahım seni yavruna sağlıkla kavuştursun...
sevgili felixfiliz, ablamın tüp bebek yapan bir arkadaşı tam olarak senin yaşadıklarını yaşadı. beta hcgsi artmaya devam ediyordu ama embriyolar 8. haftaya kadar görünmedi. üstelik onun hiçbir belirtisi de yoktu, olmadı herhalde derken sürpriz! ikizlerini önümüzdeki ay dünyaya getirecek hayırlısıyla. o yüzden umut etmekten sakın vazgeçme. onların şu an senin moraline ihtiyaçları var, yapabileceğin tek şey olumlu düşünmek, sakın vazgeçme. kafanı dağıtacak birşeylerle meşgul olmaya çalış. güzel haberlerini alacağız inşallah...
gerçekten de bizim ayrı ayrı tedavi görmemiz gerekiyor...sen de çok zor günler geçirmişsin. çok iyi anlıyorum seni...peki doktorlar ne diyor boş gebelik için? ben de şimdi endişeleniyorum...çok iyi kalite denilen embriyolarda da boş gebelik oluşur mu acaba?
günaydın kızlar
nasılsınız?
filizcim nasılsın ?
dün eşimle kavga ettim, adam sanki güle oynaya istediğimizi an hamile kalmışım gibi bir rahatlık içinde. kaç kez benı korkutma bak gelirken haber ver korku ıyı degılmış dedim, anlamıyor.
dün arabadan ındım yuruyorum arkamdan kornoya basıyor daat dıye korkudan ağladım o kadar korktum
bugun de konuşmuyorum
günaydın kızlar
nasılsınız?
filizcim nasılsın ?
dün eşimle kavga ettim, adam sanki güle oynaya istediğimizi an hamile kalmışım gibi bir rahatlık içinde. kaç kez benı korkutma bak gelirken haber ver korku ıyı degılmış dedim, anlamıyor.
dün arabadan ındım yuruyorum arkamdan kornoya basıyor daat dıye korkudan ağladım o kadar korktum
bugun de konuşmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?