2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

haftaya hangi gün? ben de perşembe orada olacağım...

hikayeler çok komik ve anlamlı kızlar

gercekten bu adamlar bızım yasadıklarımıza ya önem vermıyorlar ya da bilemiyorum artık sebebını.

ben artık dedım senın kötüniyetli oldugunu düşünüyorum diye.
bana şunu yemıyorsun süt içmiyorsun diye bagırıp cagırıyor.
evde ıkı kedı var, gecen bunlarla oyun oynarken biri karnıma zıpladı 5 kilo filan var kedı ben de çok sinirlendim tabi kedilere bagırdım cagırdım
gece de sınırım gecmedi,
söyleniyordum kendı kendıme kalktı benı sarsmaya basladı sus dıye ( ben de çok sinirlendim tabi üzüldüm şimdi de düşünüyorum kızgınlığım gecmıyor, bilerek yapmadım dıyor ama ben buna inanmıyorum.

ay ay..seni çook iyi anlıyorum...ben de devamlı " beni alttan almak zorundasın" diye bağırıyorum... o kadar hormonu onlar yüklenmedi..ya da bütün bu süreçlerde onların yaşadığı sadece beklemek...

benim eşim de işiyle meşgul...her gün eve 8 de 9 da geliyor..geldiğinde de tv karşısında uyuyakalıyor... 2 gün önce sabah 6 da kalktım...moral tabi berbat...duş falan aldım..karnıma ağrı girdi..belim falan da ağryordu.. tekrar yattım...işe gitmeyecek misin dedi? ben de sancım var dedim... sağolsun bana hazırladığı ve yanıma getirdiği kahvaltı, 3 kayısı ve 1 kutu süt...bir de 1 bardak su...ben o halimle bi de kendime kahvaltı hazırladım...gerçekten şu dönem ailem yanımda olmasaydı nasıl atlatırdım bilmiyorum...

aman ya rabbi ya...yemin ederim ben de " sen varken bana çocuk ne gerek " diyorum eşime... :) alemler valla... ben de ilk denememde, transferden sonra 10 gun raporluydum ama evde sıkıldım işe gittim...ve o 10 günde 2 kere düştüm...birinde ulusun göbeğinde yolun ortasında ayağım kaydı...paldır küldür düştüm... tam da kan testinden 1 gün önce... tabi asıl nedeni dış gebeliğin, hidrosalpinksimin varlığı ama belki de o kadar düştüğüm için gitti taaa sağ tüpümün en sonunda tuttu

aslında bu anılarımızla kitap mı yazsak:) bu arada dava açtığım maya da satılmış...adalet 2 yıldan az sürede tecelli etti...bakalım darısı benim davamın başına...

Pazartesi gününe aldım randevuyu...

hadi bakalım hayırlısı hakkınızda...murat hoca çok pozitif biri..en azından dürüst biri...çok hızlı konuşur... halden anlamaya çalışır... tüm hikayeni anlat murat hocaya...sana her gittiğinde de soracak anlattıklarını...buna da alış şimdiden...:) bizleri de habersiz bırakma...

Hatırlamıyor mu hastasını? Dün gittiğim doktoru sevdim ama çok yoğun hatırlamayabilir o yüzden Murat hocayı istedim beni hatırlamaz ve her defasında sorar ise geçmişi zor olur çünkü strese girerim heralde:) benim doktorum tahlil sonucuna kadar hatırlıyodu çünkü:)

Son düzenleme:

yo yo ...kesinlikle o da hatırlıyor hastasını ama emin olmak için soruyor...bi de ben çok sık gitmiyordum tedaviye kadar...o yüzden soruyordu... :) öyle işte..zaten murat hocayı görünce kendini çok rahat hissedeceksin..profesör ama hiç prof kasıntısı yok... rahat ol

Canım valla kitap yazsak olur aynen..Kocalarına rağmen hamile kalmaya çalışan kadınlar olur başlığı da :))
Maya 'ya açılmış çok dava varmış, er ya da geç adalet yerini bulucak tabiiii..Amin canım davanda da güzel gelişmeler olur inşallah

Skyline'cım mutlaka bi şekilde destek olduklarını düşünüyolar ama yöntemleri çoookk farklı..Boşuna demiyolar kadınlar venüsten erkekler marstan diye :)
Kötü niyetli değiller ama çok düz bakıyolar. Eşinin bizimkilerden bi farkı yok gerçekten. Benim de bi köpeğim var bi köpeğime bi bana laf sayıyo sürekli..Benim annem benimle kalıyor aynı şehirdeyiz , yemek kahvaltı vs.o hazırlıyo saolsun. Hafta sonu annem gitti..Ben yemek yapamıyorum midem bulanıyor diye yattım..Benim ağa da yanımda dinlendi bi güzel..Bişey yermisin diyo ne yicez diyorum bilmiyorum diyo aç aç oturduk. İnsan bi çorba makarna bişey yapar dimi...İncelik yok hiç.....Annem olmasa çok daha fazla birbirimize girerdik eminim ki..Eskiden kadınlar neler yaparlarmış da bişey olmazmış bebeklere.Muhtemelen eşin hani canın sıkılıyo da bebeğin etkilenmesin diye seni sakinleştirmeye çalıştı tabi sarsarken senin ne hissettiğini atlıyor, sorsan sana da yaranılmıyo der .Tutunma aşamasında dikkatli olduk..Şimdi zıplamadığın hoplamadığın sürece bi sorun olmaz merak etme..Canımızı hiçbişeyin sıkmasına izin vermememiz lazım..Ben de iş yerinde sürekli sinirlenip sinirlenip derin nefes vs. sakinleşmeye çalışıyorum..Bebekler hemen etkileniyolar annesi :)

kızlar merhaba!!!

nasılsınız? haftasonunuz umarım güzel geçmiştir.

Skyline, daha iyi misin? eşinle buzları erittiniz mi? gizmonun dediklerine katılıyorum... boşver...onlar hiçbir zaman bizim hissettiklerimizi anlamazlar...öyle düşün...

ben de sabırsızlıkla perşembeyi bekliyorum... bugun bi ara başka doktora gidesim geldi ama erteledim...sanırım olumsuz şeyler duymaktan korkuyorum... arada bir sancım oluyor... çok hafif de bulantım oluyor nadir de olsa... hayırlısı artık...

bu arada kızlar, ben kefir içmeye başladım...çok faydalı olduğunu duydum...

güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle...

sevgiler

Filizcim yarın büyük gün..Nasıl hissediyosun kendini??
Ben başka bi doktoruu aradım bugün..Normal doğum yapablirimiyim diye düşünüyorum bi taraftan araştırma amaçlı. Ankara da normal doğum yaptırdığını bildiğim bir tane doktor var..Çok methini duydum..Ama doktorun sekreteri muhtemel doğum tarihimi sorup üzgünüz, agustos-eylül-ekim doğum yapacakları doktorumuz kabul edemiyor,tatilde olacak dedi..Böylece araştırmalarım başlamadan bitmiş oldu..
Kefir çok iyi canım afiyet olsun.Ben süt yoğurt ve nutella ağırlıklı besleniyorum :)

Kızlar herkes hamiş olduğuna göre( inşallah yarın da güzel haberlerini alıcaz Filizcim) hastane konusunda neler düşünüyosunuz? Doğum hastaneleri hakkında tercihleriniz nereler? Özel,devlet??

merhaba gizmocum...inanılmaz stresliyim... kalp ritmim bile düzenli değil...ama yapacak birşey yok.... ptesi murat hocaya mail attım...daha erken geleyim diye...tabii ki yine kabul etmedi...erken olur dedi...

internette çok araştırma yaptım...olumlu olumsuz iki türlü de sonuçlanan var bu süreçte...kafam bulandı artık... embriyo transfer tarihine göre 7+3'üm..ama geriden geldiğini hesapladığımızda 6+3'üm... umarım yarın hayırlı bir şekilde sonuçlanır...

normal doğurma şansın varsa bence de normal doğur...benim öyle bir şansım yok... hem 2 kez sezeryan oldum hem de rahim ağzından ufak operasyon geçirdim, mecbur sezeryan olacak ( tabi olumluysa). açıkçası benim de o konu aklımı kurcalıyor...maddi anlamda iflasımızı ilan etmek üzereyiz... eğer olumlu devam ederse her randevuda ben nasıl karşılayacağım ya da murat hoca özelde doğum yaparsa bir de onu nasıl karşılarım bilmiyorum...hele bi yarın olsun da...o kısmı öyle düşünürüm herhalde...

Filizcim insallah guzel haberlerle donersin
Ben de cuma gidecegim
Ben hic beslenemiyorum hep luzumsuz seyler yiyorum sut icemiyorum midem almiyor

Ben de ins ikizlerimle devam edersem mecbur sezeryan olcakmisim murat hoca normal dogum riskli dedi
Ankara tip ta dogum olabilir bence suit odalarin gunlugu 90 tl idi ustelik tam tesekkullu bir hastane
Murat hoca ne kadar alir bilemiyorum ama ins doguma girer

Arkadaşlar merhaba ben Murat hoca ile görüştüm fakat üzülerek söylüyorum çok iyi elektrik alamadım sıcak davranmadı direk geçmişi anlattım sonuçlarla birlikte gittim haklı olarak sürekli yazdı sordu ve sonrasında muayeneye aldı ben içeriye geçtiğimde eşime direk pgt ile tüp bebek demiş yani beni muayene bile etmeden sonra bana muayene sırasında dan diye söyledi bu kadar hızlı karar verip hemen genartta işlem yapıyorum falan filan diye konuşunca açıkçası soru işaretleriyle ayrıldık ordan. ufak bir tebessüm bile göstermedi dediğinde haklı çünkü pgt ile embriyo analizi yapıyoruz sağlıklıları transfer ediyoru dedi ama daha muayene bile etmeden hikayeme dayalı karar vermesi beni biraz üzdü şimdi kafam allak bullak diğer doktor bana aşılama önermişti murat hoca pgt ile tüp

canım murat erdem mi bu dedğin

Narbins cim
Sizin sorun neydi ?

Biz tup icin gittik bize asilama demisti yani sartlar gerektirmiyorsa aslinda direkt tup demiyor ama ?

Narbins cim
Sizin sorun neydi ?

Biz tup icin gittik bize asilama demisti yani sartlar gerektirmiyorsa aslinda direkt tup demiyor ama ?

pko görüntüsü var bende lh yüksekliği sperm normal, 3 aşılama oldum biri 10. haftada kürtaj diğeri boş gebelik oldu yine kürtaj oldum.Gittiğim her doktor çok fazla sorununuz yok dedi. Murat hocada aynısı söyle çok fazla bir probleminiz yok dedi aslında haklı dediğinde ,sorun embriyoda ise bunu elemiş oluyoruz dedi gebelik şansın %60 dedi.Aşılama ile hamile kalamazsın demiyorum kalırsın ama sorun embriyoda ise yine düşük yapma riskin olur dedi.Murat hoca dediğnde son derece haklı işi garanti istiyosan yol bu dedi ama direk pat diye söyledi o anda güvenemedim sonra düşününce hak verdim.Çok soğuk biri gibi duruyodu birde yani tüpe karar verirsem ona alışabilri miyim bilmiyorum.Diğer iki doktor bir kez daha aşılama olsun demişti biri benim kendi doktorumdu Murat hocanın arkadaşı o öyle dediği için açıkçası ona güvenim tam.

Bir de tüp bebek çok zor bir süreçmi hiç bahsetmedi korkuyorum bu sürece girmeye :)Murat hoca takiplere ank. tıpa gelirsin dedi orda o mu takip ediyo yoksa asistanları mı ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…