Bende pko var ama çok ileri düzeyde değil adetlerim düzenli ve zayıfım bunlar çok etkili, kendi doktorum şehirdışına gitti gitmeden önce tüm genetikler yapıldı ve kan pıh. çıktı sadece o da önemli boyutta değil. O yüzden tüp bebek önermedi çünkü onda da pgt ile yapılan hariç normal tüp bebekte aynı riskleri yaşayabilrisin çünkü tüp bebeğinde garantisi yok demişti.Dün çok iyi bir doktora gittim ve o da aynısı söyledi yine aşılama önerdi lafı çok uzattım canım yani kısaca aynı şeyler yaşanabilir denildi. Sen bunları düşünme inan çok yıpranırsın sabırla beklemeye çalış tedavi sonucu olan gebeliklerde böyle heyecanlar hep oluyo inşallah güzel haberler alıcaksın.Ben Murat hocadan haftaya randevu aldım gidip tanışıcam bakalım o ne diyecek.
hikayeler çok komik ve anlamlı kızlar
gercekten bu adamlar bızım yasadıklarımıza ya önem vermıyorlar ya da bilemiyorum artık sebebını.
ben artık dedım senın kötüniyetli oldugunu düşünüyorum diye.
bana şunu yemıyorsun süt içmiyorsun diye bagırıp cagırıyor.
evde ıkı kedı var, gecen bunlarla oyun oynarken biri karnıma zıpladı 5 kilo filan var kedı ben de çok sinirlendim tabi kedilere bagırdım cagırdım
gece de sınırım gecmedi,
söyleniyordum kendı kendıme kalktı benı sarsmaya basladı sus dıye( ben de çok sinirlendim tabi üzüldüm şimdi de düşünüyorum kızgınlığım gecmıyor, bilerek yapmadım dıyor ama ben buna inanmıyorum.
Günaydın canım,
Benim eşim sözde çok temkinli.. transfer sonrası 4.gün kapıyı gümm diye kafama çarpmıştı ne kadar dikkat ediyoduk yavaş yavaş hareketlerimize o arada bi de.., tam da kapının arasındayım.Kör olması lazım görmemesi için .Sonra da bilerek mi yaptım diye bağırıp çağırmıştı..Annem en son dayanamadı oğlum körmüsün dedi..:) Bi tanesinin tutmamasını ben yaşadığım kapı darbeli zelzeleye bağlıyorum.. Erkekler biraz değişik olabiliyolar zaman zaman..
Sen kendi önlemini kendin almaya çalış..Ben diyorum ki artık kendi kendime bu adam başıma herşeyi getirebilir Arada ayaklarıma dolanıyo sendeliyorum evde.Artık takılıyorum eşime mahkemeden bana 10 metreden fazla yaklaşma diye karar çıkarttırıcam diye....Anlayabileceğini sanmıyorum çünkü..Maks.bir gün fayda eder ertesi gün yine oduna bağlıyolar ne yazık ki..((
haftaya hangi gün? ben de perşembe orada olacağım...
Pazartesi gününe aldım randevuyu...
hadi bakalım hayırlısı hakkınızda...murat hoca çok pozitif biri..en azından dürüst biri...çok hızlı konuşur... halden anlamaya çalışır... tüm hikayeni anlat murat hocaya...sana her gittiğinde de soracak anlattıklarını...buna da alış şimdiden...:) bizleri de habersiz bırakma...
Hatırlamıyor mu hastasını? Dün gittiğim doktoru sevdim ama çok yoğun hatırlamayabilir o yüzden Murat hocayı istedim beni hatırlamaz ve her defasında sorar ise geçmişi zor olur çünkü strese girerim heralde:) benim doktorum tahlil sonucuna kadar hatırlıyodu çünkü:)
aman ya rabbi ya...yemin ederim ben de " sen varken bana çocuk ne gerek " diyorum eşime... :) alemler valla... ben de ilk denememde, transferden sonra 10 gun raporluydum ama evde sıkıldım işe gittim...ve o 10 günde 2 kere düştüm...birinde ulusun göbeğinde yolun ortasında ayağım kaydı...paldır küldür düştüm... tam da kan testinden 1 gün önce... tabi asıl nedeni dış gebeliğin, hidrosalpinksimin varlığı ama belki de o kadar düştüğüm için gitti taaa sağ tüpümün en sonunda tuttu
aslında bu anılarımızla kitap mı yazsak:) bu arada dava açtığım maya da satılmış...adalet 2 yıldan az sürede tecelli etti...bakalım darısı benim davamın başına...
hikayeler çok komik ve anlamlı kızlar
gercekten bu adamlar bızım yasadıklarımıza ya önem vermıyorlar ya da bilemiyorum artık sebebını.
ben artık dedım senın kötüniyetli oldugunu düşünüyorum diye.
bana şunu yemıyorsun süt içmiyorsun diye bagırıp cagırıyor.
evde ıkı kedı var, gecen bunlarla oyun oynarken biri karnıma zıpladı 5 kilo filan var kedı ben de çok sinirlendim tabi kedilere bagırdım cagırdım
gece de sınırım gecmedi,
söyleniyordum kendı kendıme kalktı benı sarsmaya basladı sus dıye( ben de çok sinirlendim tabi üzüldüm şimdi de düşünüyorum kızgınlığım gecmıyor, bilerek yapmadım dıyor ama ben buna inanmıyorum.
kızlar merhaba!!!
nasılsınız? haftasonunuz umarım güzel geçmiştir.
Skyline, daha iyi misin? eşinle buzları erittiniz mi? gizmonun dediklerine katılıyorum... boşver...onlar hiçbir zaman bizim hissettiklerimizi anlamazlar...öyle düşün...
ben de sabırsızlıkla perşembeyi bekliyorum... bugun bi ara başka doktora gidesim geldi ama erteledim...sanırım olumsuz şeyler duymaktan korkuyorum... arada bir sancım oluyor... çok hafif de bulantım oluyor nadir de olsa... hayırlısı artık...
bu arada kızlar, ben kefir içmeye başladım...çok faydalı olduğunu duydum...
güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle...
sevgiler
Filizcim yarın büyük gün..Nasıl hissediyosun kendini??
Ben başka bi doktoruu aradım bugün..Normal doğum yapablirimiyim diye düşünüyorum bi taraftan araştırma amaçlı. Ankara da normal doğum yaptırdığını bildiğim bir tane doktor var..Çok methini duydum..Ama doktorun sekreteri muhtemel doğum tarihimi sorup üzgünüz, agustos-eylül-ekim doğum yapacakları doktorumuz kabul edemiyor,tatilde olacak dedi..Böylece araştırmalarım başlamadan bitmiş oldu..
Kefir çok iyi canım afiyet olsun.Ben süt yoğurt ve nutella ağırlıklı besleniyorum :)
Arkadaşlar merhaba ben Murat hoca ile görüştüm fakat üzülerek söylüyorum çok iyi elektrik alamadım sıcak davranmadı direk geçmişi anlattım sonuçlarla birlikte gittim haklı olarak sürekli yazdı sordu ve sonrasında muayeneye aldı ben içeriye geçtiğimde eşime direk pgt ile tüp bebek demiş yani beni muayene bile etmeden sonra bana muayene sırasında dan diye söyledi bu kadar hızlı karar verip hemen genartta işlem yapıyorum falan filan diye konuşunca açıkçası soru işaretleriyle ayrıldık ordan. ufak bir tebessüm bile göstermedi dediğinde haklı çünkü pgt ile embriyo analizi yapıyoruz sağlıklıları transfer ediyoru dedi ama daha muayene bile etmeden hikayeme dayalı karar vermesi beni biraz üzdü şimdi kafam allak bullak diğer doktor bana aşılama önermişti murat hoca pgt ile tüp
Narbins cim
Sizin sorun neydi ?
Biz tup icin gittik bize asilama demisti yani sartlar gerektirmiyorsa aslinda direkt tup demiyor ama ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?